Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızmadım ki canım, sadece çığrındım. Ben bu smileyleri iyi kullanamıyorum sanırım.
Korkunç bulman ayrı bir şey de, bu dünyayı onlarla beraber paylaştığımız gerçeğini değiştirmiyor. Mutlaka onların da doğanın dengesini sağlamak için hayati bir görevleri vardır, emin ol bundan. Ayırt etmeksizin herkese, herşeye günaydın. Tüm doğaya..

illaki doğanın dengesine katkıları vardır da benim yılan korkum fobi derecesinde

herşeye herkese günaydında onlara yok işte

Sabah odaya bir girdim, masamın üzerinde pet şişeden bozma bir vazoya papatyalar konulmuş. Üzerinde de "Tüm anne adaylarına ve size" yazılmış. Görünce benim dudaklar hemen yukarıya doğru kalkıverdi. Keşke her İnsanın etrafında onu mutlu etmek için bir şey yapacak bir kişi olsa.. Dünya daha güzel bir yer olur sanırım. Zincir halinde dolaşır gider o enerji..
Bugün yoğunum, muhtemelen bir daha giremem bugün foruma. Görüşmek üzere. Sürprizler günüzü ışıtsın.

Canım genç bir annesinden emin ol öncelikle çok şanslısın.. Evet hakkındaki hikayeyi pek bilmiyorum..
Ama ben senin yerinde olsaydım kızımı evlendirdikten sonra transferi gerçekleştirirdim.. Ama olduda aksi bir karar aldıysam da zaten o gün 1-2 saat hastanede dinlenir sonra hayatıma kaldığım yerden devam ederdim.. Biz ne yaparsak yapalım bi yerden öteye malesef geçemiyoruz canım.. O yüzden hiç strese girme yüreğinin sesini mantığınla harmanla ve yoluna devam et derim:)

Yüzünün güldüğünü burdan görebiliyoruz ne güzell:))
Umutlar, sevinçler çoğalmış dilerimm beklediğin güzelliklerin hepsi gelir ve seni bulur :))

canımm benimm herşey güzell olacak inanıyorum buna canı gönülden..
duygusal olman normal climara forte bantlar çok etkileyebiliyor..
çok öptüm canımm bugünn aradığımda seni eski neşenle görmek istiyorummm

Çok keyifli uyandım regl oldum çünkü
"yine mi regl oldum!" demeyi rafa kaldırdım uzun süre önce...
"Aaa saat gibi zamanında regl oldum, yaşasın 10 güne "doğal" transfer var" diyorum hep hahahahaha

"Polly" modlu kişi benim benim buyruuun :))))))))))))

hayırlı olsun canım ne diyeyim:))
İnşallah diye diye gerçek olacak:)

ALISALIS canım şansınız çok ama çok olsun Yanına bir sürü tektaşların olsun diliyorum.
OPU'dan sürprizlerle çıkarsın umarım. Ne zaman yapılması bekleniyor? Bahar geldi tedaviler hızlandı takip edelim, bahar tazeliğinde yumurtalar diliyorum hem bahar bahar olsun, sonucu da yaz güneşi gibi içini ısıtsın...

Endometrium en güzel sonuçlara ilerler umarım. Biliyorsun benim de aynı sorunum oluyor 7.5-8.5 arası dolanıp duruyordu. Endişelenmeden hiç transfer vs olmayan rutin jinekolog zamanında kendi kendine 10'lara çıkmıştı. Dilerim senin de vücudun kendi dinamiğini yaratır bir de endometriumdan sürprize kavuşursun... Sadece şunun farkındayım 10 olduğu o ay arabasız olduğumdan çok fazla yürümüş, yürüdükçe çok su içmiş ve çok hareket etmiştim... Vücudunun kan dolaşımını hızlandırmak iyi geliyor. Diğerlerini zaten onca zamandır içinde olan biri olarak çok iyi biliyorsun.

Bildiklerini unutturacak güzel sonuçlar diliyorum. Tektaş, beştaş, yeditaş hangisi olursa olsun, sonucu hamilelik olsun... Bol şanslar canım, yolun hepppp açık olsun

2220 Ulu Manitum

Ne kocaman yüreğin var biliyorsun değil mi... Yaptığın fedakarlıkların (bana göre fedakarlık) emeklerinin bir gün bir şekilde karşılığı olacak. İnanırım ben buna iyilik döngüsüne çok inanırım... İyiliklerin döngüsü hızlansın, Evren bugün sana mesajım bu! döngüye torpil Ulu Manitu'yu şaşırt :)

Hem hep düzgün, efektif olanı yapacak değiliz. Şaşkın hallerimiz, şaşmış saatlerimiz olsun. Olsun ki efektif olanların manası olsun :)))

Mırmırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…