- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.461
aminnnn inşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşGünaydın Günaydın uyuklamak yok bahar tekrar geldi bizde tomurcuklanalım bizde çiçek açalım hayyyyydeeeeee hayyyyyyddddeeee
günaydınlar
iyiyim havalar sınmaya başladı ya alerjim tavan yaptı yine bahar temizliği yapacağım ama opşurmaktan beceremeyeceğim diye bekliyorumgünaydın canım nasılsın
Kızmadım ki canım, sadece çığrındım.günaydın canım da niye bağırıyon neye kızdın öyle bideeeee yılanlara günaydınmııııııığğğğğ çok korkunç hayvanlar tvde bile görünce bakamıyorum Allahım hiç karşılaştırmasın inşallah
Kızmadım ki canım, sadece çığrındım.Ben bu smileyleri iyi kullanamıyorum sanırım.
Korkunç bulman ayrı bir şey de, bu dünyayı onlarla beraber paylaştığımız gerçeğini değiştirmiyor. Mutlaka onların da doğanın dengesini sağlamak için hayati bir görevleri vardır, emin ol bundan. Ayırt etmeksizin herkese, herşeye günaydın. Tüm doğaya..
iyiyim havalar sınmaya başladı ya alerjim tavan yaptı yine bahar temizliği yapacağım ama opşurmaktan beceremeyeceğim diye bekliyorum
kolay olmayacak ama kaçış yokgeçmiş olsun canım bahar temizliğine bende başlayacam ama biraz daha havalar ısınsın diye bekliyorum
Canim masallah ne tadlu bu bebis adi neaminnnn inşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşş
Kızlar herkese iyi geceler.... uzun süredir yokum düğün hazırlıklarından okumaya bile çok zor vakit buluyorum.. (ama gecenin bir vakti de olsa okuyorum asla sizi kaçirmamdualariniz duam, sevinciniz sevincim, üzüntü ve hüznünuz benim içinde üzüntü ) o kadar özledim ki sizi... yazmayı sizlerle paylaşmayı. .. Telden hem yazmak hem de yazdıklarımdan teli temizlemek gerçekten çok zor ... yaşadıklarımdan nerdeyse paranoyak olacağım galiba...
Yeni gelen arkadaşlarım siz beni tanımasaniz da ben hepinizi tanıyorum. .. eskilerse beni ve sorunlarımi zaten biliyorlar... Kasım ayından beri dört bebişim buzlukta.annelerini bekliyor. Ama ben bir türlü onları almaya gidemiyorum... kız istemeydi nisandı derken sıra düğüne geldi. Düğüne yaklaşık 2.5 ay kaldı. Aslinda ben o kadar zor durumdayım ki Canlarim. Dondiriklerimi almak için hazırlıklara başladım pazartesi son kontrolüm var. Erbil bey 1 nisanda dört dondiriklerimi çözdürup 2 veya 3 nisan da transfer yapacak. Ama ben çoook korkuyorum... Kızlar ağlayarak yazıyorum. Bu benim son şansım. Korkuyorum ... transfer olsam evde yatamam kızım evde. İşe gidemem ısim stresli. Anneme gidemem kimseler bilmiyor.. kizim henüz bir işe girmedi... istanbulda yaşayacak evlendikten sonra. İşe başlayacakti geçen hafta istanbulda bende bu nedenle transfer kararı verdim.. hep bu transferimi baharda olmaya inandım. Ama iş durumu askıya alındı. . Ben kala kaldım. .. ne yapacağımı bilmiyorum.. Bu climara larda duygusalliğimi tavan yaptı. .. hep Ağlıyorum. .. ďuginden sonraya transferi ertelesem mi bilemedim... ne olur bana yardım edin. .. ben sadece evlat istedim... ve bunun için mücadele etmek..
Kızlar iyi akşamlar hepinize ayrı ayrı .Ne zamandır girip okuyamıyorum .Telefondan giriyorum takip etmeye çalışmak adına kopuk kopuk bir şeyler oluyo .. anlayamıyorum .Geçen hafta yoğun geçti adetim 20 gün gecikmeyle geldi Allahım menapozamı giriyorum derken Erbil bey bu gün yarın olursun dedi ve 3 gün sonra adetim geldi .Tedaviye başladık sürpriz yumurtafa görünce bir opu daha yapalım kararı aldık .bu kaçıncı opum oldu unuttum artık ..Kader kısmet Cuma sabahı opum var inşallah herşey güzel olur .Aklıma getirmek istemiyorum ama döllenme sorunum olmasın lütfen Allahım. Dualarınızı bekliyorum arkadaşlarım .Geçen hafta akupunktura 2 kez gittim en azından stres hormonuma iyi geldiği kesin .Seansdan çıkınca pampık gibi oluyorum :)Eşim bu durumdan pek bir memnun ..
Sizleri de merak ediyorum hepinizi ayrı ayrı .Selam ve dua ile ....
Kızlar herkese iyi geceler.... uzun süredir yokum düğün hazırlıklarından okumaya bile çok zor vakit buluyorum.. (ama gecenin bir vakti de olsa okuyorum asla sizi kaçirmamdualariniz duam, sevinciniz sevincim, üzüntü ve hüznünuz benim içinde üzüntü ) o kadar özledim ki sizi... yazmayı sizlerle paylaşmayı. .. Telden hem yazmak hem de yazdıklarımdan teli temizlemek gerçekten çok zor ... yaşadıklarımdan nerdeyse paranoyak olacağım galiba...
Yeni gelen arkadaşlarım siz beni tanımasaniz da ben hepinizi tanıyorum. .. eskilerse beni ve sorunlarımi zaten biliyorlar... Kasım ayından beri dört bebişim buzlukta.annelerini bekliyor. Ama ben bir türlü onları almaya gidemiyorum... kız istemeydi nisandı derken sıra düğüne geldi. Düğüne yaklaşık 2.5 ay kaldı. Aslinda ben o kadar zor durumdayım ki Canlarim. Dondiriklerimi almak için hazırlıklara başladım pazartesi son kontrolüm var. Erbil bey 1 nisanda dört dondiriklerimi çözdürup 2 veya 3 nisan da transfer yapacak. Ama ben çoook korkuyorum... Kızlar ağlayarak yazıyorum. Bu benim son şansım. Korkuyorum ... transfer olsam evde yatamam kızım evde. İşe gidemem ısim stresli. Anneme gidemem kimseler bilmiyor.. kizim henüz bir işe girmedi... istanbulda yaşayacak evlendikten sonra. İşe başlayacakti geçen hafta istanbulda bende bu nedenle transfer kararı verdim.. hep bu transferimi baharda olmaya inandım. Ama iş durumu askıya alındı. . Ben kala kaldım. .. ne yapacağımı bilmiyorum.. Bu climara larda duygusalliğimi tavan yaptı. .. hep Ağlıyorum. .. ďuginden sonraya transferi ertelesem mi bilemedim... ne olur bana yardım edin. .. ben sadece evlat istedim... ve bunun için mücadele etmek..
hayırlı olsun canım ne diyeyim:))Çok keyifli uyandım regl oldum çünkü
"yine mi regl oldum!" demeyi rafa kaldırdım uzun süre önce...
"Aaa saat gibi zamanında regl oldum, yaşasın 10 güne "doğal" transfer var" diyorum hep hahahahaha
"Polly" modlu kişi benim benim buyruuun :))))))))))))
tektaşın yanına yeni taş ekleyip transfer olmakla şansı artırmak niyetindeyiz. Yani tedavim yeni yumi elde etmek niyetiyle başladıı.
Endometrium son transferde 7,5 mm oldu. endometrium kalınlaştırmadan önce rahim filmi çektirip aynı gün çizik de atılmıştı. Kalınlaştırmak için klasik tedavi, yani estrofem band vs. başka bir şey yok canım,
Bir kaç gün bıraktım dışarıda. Sesleri kısıldı miyavlamaktan. Sabaha kadar bağırmışlar kapıda. Kapıyı açık bırakınca başka kediler de giriyor. Mecbur bekliyorum. Havalar da ağır bu ara. Sürekli yağmur havası var. O da uyku yapıyor. Amaan ne bileyim işte. Şaştı saatlerim... Düzelir yakında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?