Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

G guzbahar güçlü ve sabırlı şu aralar hormonları tavan yapmış "ağlak" kadın hoşgeldin hoşgeldin...
Önce keşke bu forumun çok boyutlu hali olsa da inci taneleri göz pınarlarında duranlara dökmeleri için omuz olsak... Usul usul ağlayıp, usul usul huzur duysak, arada kikirdesek, arada ama diye başlayacak cümlelerimize amann diyebilecek güç olabilsek.

Kelimelerle dokunuyoruz birbirimize...

Alıntıladığım, alıntılayamadığım bir sürü mesaj yazan arkadaşlarla sana da dokunmak için hazırız.
Kararın ne olursa olsun, sonucu ne olursa olsun, zamanı kendinin belirlediğini sanıyor olsan da biz sadece uygulayıcıyız... Ne olacak ise o olacak, istersen üzüntülü anların, kahrettiğin zamanların, yorgunluktan bitap düştüğün zamanlarında ol, istersen sıcak-soğuk su, bal-yağ ilişkili o keyfin tavanda olduğuna dair söylemleri yaşıyor ol içinde baharın filizleri açmak istiyorsa açacak...

Sen bir çok kadının kendi evladı için yapmadıklarını yapabilen, yeniden bir çocuk fikrine çok sıcak bakmayan eşine anne olmayı istediğini usul usul anlatabilen, bunun için çaba sarfeden, dondurulmuşlarını alabilmek için kalbi ağzında atan tazecik bir olgun yetişkinsin...

Halen gizli tutmak için çaba sarfediyorken, üzerine her şeyi olması gerektiği gibi yapabilmek için uğraşan kadın olarak şimdi kendini düşünme zamanın bence... Keşke iş konusu hallolsaymış gizli saklı, kısıtlı zamanlarınla, saklı heyecanlarınla ilerlemek zorunda olmasaydın ama durum bu...

Şimdi senin zamanın olsun... Kalbinden bahar geçmiş bırak bahar olsun...
Kontrol edemediğin olası gerginliklerin için belki doktorun transfer sürecine olumsuz etkisi olmayacak doğal sedatiflerle destek verebilir.

Transferine odaklan düğün dernek işlerini bir süre rafta bırak...
Yorgunluk kısmı için kaytarmanın bir formülü mutlaka bulunur... İş yavaşlatırsın en fazla :)
10-15 güne pozitif haberini alırsan zaten çok güçlü bahanelerin olacak :)

Son şansım demek için çok erken... 2220 ne güzel ifade etmiş...
Keşke senin de yanında olabilsek. Onun hiç ümit etmediği sürprizlerine birebir şahit olmuştum. Senin de olabilsek.
Hem 4 buz bebekten bahsederken ne sonuymuş? Dördüz annesi mi olmak istiyorsun yoksa toptan transferle :)

Sonuç itibariyle ister ağlayarak, ister hiçbir şeyi umursamayarak hangi ruh haliyle olursa olsun sadece gönlünden gelen sesi dinleyerek ilerlemeni isterim. Dilerim o ses sana yol gösterir... Yolun sonu mutlu olur :)

Kızının düğününde tüm geçmişe nanik yapar gibi hamile cici anne olmak çok manidar olur bak bunu da göz ardı etme :)))))))))))))

Sen de iyi ki varsın, kocamannnnnnnnnnnn sevgiler

İyiki varsınız. .. sizi çoook seviyorum... sevgi ve dua ile kalın.

acmila canımmm benim nazar değmiştir sana nazarrr Öyle gösterişli yüzükleriyle canlı kanlı içten kadın görünce merkezdekiler yüzük isterken istemeden nazar değdirmiştir :))))))))))

Geçmiş olsun dileyelim, geçsin... Öpünce geçer derler öpelim de :) Umarım 1 gün süründüren ağrısı bugün uçup gitmiştir.

Ve HSG işini ağrısız sızısız üzerine pür-i pak haliyle halletmişsin, gözün aydın, kocaman tebrikler :))))))
Yollar açık madem doğal denemeye engel yok :)

Yumurtanın ne zaman ne yapacağı belli olmaz, değerlendirin hahahahah

Hem doktorun rahim temiz, yumurtaların kötü mü dedi! hemen yaftaladın, kötüledin...
Umarım sana en okkalısından cevap mahiyetinde sıcacık kaliteli ve çokça olurlar, seni utandırırlar :)))))

Ağrın sızın olmaksızın keyifli, bol güneşli bir gün diliyorum sana

Olsun olsun :)
Olmazsa oldurmaya çalışırız, olmuyorsa salarız çayıra :)))))))))
Çayır çimen geze geze.... Sabah bu melodi dilimdeydi tam oldu şimdi :)))

Neyse herkes yok oldu, bende güzel havaya hürmeten atayım kendimi Levent ara sokaklarına usul usul yürüyeyim kuş sesleriyle Çarşı'ya gideyim :)

hayırlı olsun canım ne diyeyim:))
İnşallah diye diye gerçek olacak:)

Hahahahahha bunlar ne tatlı öğrencilerr...
Oooo sal çayıraaa gitsin vallaa yaa amannn :))

Ayyy harikasin evet nazar deydi bana yaa totomu kasiyayim barimm cok sükür bugün biraz düzeldim Aksam Ankara yolcusuyum biraz da oralari talan edelim...
Evet canim senin tabirinle su iki ay dogal transferlere hız vercem cokk gaza geldim madem hersey yolunda olurmu olur

Mırlama, miyavlama; öperim
Bugünlerde bilinçaltımdan acaip bir şeyler fışkırıyor. Pandoranın kutusunu açtım sanırım. İyi bir temizlik gerekiyor. Öyle çok yanlış yükleme var ki. Temizlik için ilk adımlar atıldı. Evrenin cevabına yetişir mi bilmiyorum ama kendi kendimin bebeği oldum bu ara. Yeniden yetiştirmeye çalışıyorum kendimi. "Ben erkek değilim, ben erkek değilim, ben erkek değilim..."

Ahahahahha güzelll çok sevindimm:))) Son bahara bir şey kalmazzz mis gibi tertemiz olur pandoran:))

Olurr olurr hazır bahar da gelmişkenn :)))

Atam ailesinin 40 günlük ikizlerin sütü yok
Akif ÖZDEMİR/ADANA, (DHA)
26 Mart 2015
3

ADANA’da 26 yaşındaki Osman Atam’ın ile kaçıp, birlikte yaşamaya başlayan 36 yaşındaki Vicdan Özkılıç’ın 40 gün önce dünyaya getirdiği ikiz bebekleri, babaları cezaevine düşünce sütsüz kaldı.

Ayakkabı imalatında çalışan Osman Atam, 4 yıl önce karşılaştığı Vicdan Özkılıç’a aşık oldu. Çift, evlenmelerine ailelerinin karşı çıkması üzerine, kaçıp birlikte yaşamaya başladı. Ev tutacak paraları olmadığı için ilk günlerde akrabalarının yanında kalan çift, yaz aylarında da geceleri parklarda geçirdi. 2 yıl önce Fatih Mahallesi’nde tek odalı bir evi, aylık 150 liraya kiralayan Osman Atam ile Vicdan Özkılıç, buraya yerleşip yaşamlarını sürdürmeye çalıştı.

Çiftin 40 gün önce de ikizleri Asuman ile Yağmur dünyaya geldi. Borcunu ödeyemediği için evlerinin elektriği ve suyu da kesin olan çiftin çocuk sevinci, Atam’ın 10 gün önce karıştığı kavga sonucu verilen 3 bin lira para cezasını ödeyemeyince, cezaevine girmesiyle yarım kaldı. Camları da kırık olan evde mum ışığında ikizleriyle yaşam savaşı veren anne Vicdan Özkılıç, 5 aydır kiralarını ödeyemedikleri için sahibinin evin boşaltmasını istemesiyle bir kez daha şok yaşadı. Genç kadın, yeterli beslenmediği için anne sütü azalınca bebeklerine de süt ve bez alacak para bulamadı.

’BEBEKLERİMLE NASIL PARKTA YAŞARIM?’

Sadece bir odası ve bir mutfağı bulunan evin, kirasını ödeyemediklerini anlatan Vicdan Özkılıç, şöyle konuştu:

"Eşim yanımızdayken en azından günlük işlere gidiyordu. Oradan aldığı parayla geçimimizi sağlamaya çalışıyordu. Ancak ikizlerimiz olduktan sonra çok güç duruma düştük. Bunun da üzerine eşim cezaevine girince geçim sıkıntısı yaşıyorum. 6 ay hapis yatacak. Param olmadığı için bebek bezi de süt de alamıyorum. Zaman zaman komşularım yardım ediyor ama, bu nereye kadar sürecek bilmiyorum. Evin pencere camı olmadığı için kartonla soğuk gelmesini engellemeye çalışıyorum. Elektrik ve su olmadığı için mum ışığında oturuyorum. Geceleri tek başıma uyumaya korkuyorum. Nereye yardım için başvursam destek alamadım. Ev sahibimiz kirayı ödeyemediğimiz için evden atacağını söylüyor. Buradan çıkarsam ikizlerimle nasıl parklarda yaşayacağımı bilmiyorum."

ayyyy kızlar habere bakar mısınız??? Sİnirlerim bozuldu resmenn..
Yazık değil mi o bebeciklere!!!!!!

Bu ne yaa icim cizzzz eti Allah yardim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…