- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.481
G
guzbahar
güçlü ve sabırlı şu aralar hormonları tavan yapmış "ağlak" kadın hoşgeldin hoşgeldin...
Önce keşke bu forumun çok boyutlu hali olsa da inci taneleri göz pınarlarında duranlara dökmeleri için omuz olsak... Usul usul ağlayıp, usul usul huzur duysak, arada kikirdesek, arada ama diye başlayacak cümlelerimize amann diyebilecek güç olabilsek.
Kelimelerle dokunuyoruz birbirimize...
Alıntıladığım, alıntılayamadığım bir sürü mesaj yazan arkadaşlarla sana da dokunmak için hazırız.
Kararın ne olursa olsun, sonucu ne olursa olsun, zamanı kendinin belirlediğini sanıyor olsan da biz sadece uygulayıcıyız... Ne olacak ise o olacak, istersen üzüntülü anların, kahrettiğin zamanların, yorgunluktan bitap düştüğün zamanlarında ol, istersen sıcak-soğuk su, bal-yağ ilişkili o keyfin tavanda olduğuna dair söylemleri yaşıyor ol içinde baharın filizleri açmak istiyorsa açacak...
Sen bir çok kadının kendi evladı için yapmadıklarını yapabilen, yeniden bir çocuk fikrine çok sıcak bakmayan eşine anne olmayı istediğini usul usul anlatabilen, bunun için çaba sarfeden, dondurulmuşlarını alabilmek için kalbi ağzında atan tazecik bir olgun yetişkinsin...
Halen gizli tutmak için çaba sarfediyorken, üzerine her şeyi olması gerektiği gibi yapabilmek için uğraşan kadın olarak şimdi kendini düşünme zamanın bence... Keşke iş konusu hallolsaymış gizli saklı, kısıtlı zamanlarınla, saklı heyecanlarınla ilerlemek zorunda olmasaydın ama durum bu...
Şimdi senin zamanın olsun... Kalbinden bahar geçmiş bırak bahar olsun...
Kontrol edemediğin olası gerginliklerin için belki doktorun transfer sürecine olumsuz etkisi olmayacak doğal sedatiflerle destek verebilir.
Transferine odaklan düğün dernek işlerini bir süre rafta bırak...
Yorgunluk kısmı için kaytarmanın bir formülü mutlaka bulunur... İş yavaşlatırsın en fazla :)
10-15 güne pozitif haberini alırsan zaten çok güçlü bahanelerin olacak :)
Son şansım demek için çok erken...
2220
ne güzel ifade etmiş...
Keşke senin de yanında olabilsek. Onun hiç ümit etmediği sürprizlerine birebir şahit olmuştum. Senin de olabilsek.
Hem 4 buz bebekten bahsederken ne sonuymuş? Dördüz annesi mi olmak istiyorsun yoksa toptan transferle :)
Sonuç itibariyle ister ağlayarak, ister hiçbir şeyi umursamayarak hangi ruh haliyle olursa olsun sadece gönlünden gelen sesi dinleyerek ilerlemeni isterim. Dilerim o ses sana yol gösterir... Yolun sonu mutlu olur :)
Kızının düğününde tüm geçmişe nanik yapar gibi hamile cici anne olmak çok manidar olur bak bunu da göz ardı etme :)))))))))))))
Sen de iyi ki varsın, kocamannnnnnnnnnnn sevgiler
Önce keşke bu forumun çok boyutlu hali olsa da inci taneleri göz pınarlarında duranlara dökmeleri için omuz olsak... Usul usul ağlayıp, usul usul huzur duysak, arada kikirdesek, arada ama diye başlayacak cümlelerimize amann diyebilecek güç olabilsek.
Kelimelerle dokunuyoruz birbirimize...
Alıntıladığım, alıntılayamadığım bir sürü mesaj yazan arkadaşlarla sana da dokunmak için hazırız.
Kararın ne olursa olsun, sonucu ne olursa olsun, zamanı kendinin belirlediğini sanıyor olsan da biz sadece uygulayıcıyız... Ne olacak ise o olacak, istersen üzüntülü anların, kahrettiğin zamanların, yorgunluktan bitap düştüğün zamanlarında ol, istersen sıcak-soğuk su, bal-yağ ilişkili o keyfin tavanda olduğuna dair söylemleri yaşıyor ol içinde baharın filizleri açmak istiyorsa açacak...
Sen bir çok kadının kendi evladı için yapmadıklarını yapabilen, yeniden bir çocuk fikrine çok sıcak bakmayan eşine anne olmayı istediğini usul usul anlatabilen, bunun için çaba sarfeden, dondurulmuşlarını alabilmek için kalbi ağzında atan tazecik bir olgun yetişkinsin...
Halen gizli tutmak için çaba sarfediyorken, üzerine her şeyi olması gerektiği gibi yapabilmek için uğraşan kadın olarak şimdi kendini düşünme zamanın bence... Keşke iş konusu hallolsaymış gizli saklı, kısıtlı zamanlarınla, saklı heyecanlarınla ilerlemek zorunda olmasaydın ama durum bu...
Şimdi senin zamanın olsun... Kalbinden bahar geçmiş bırak bahar olsun...
Kontrol edemediğin olası gerginliklerin için belki doktorun transfer sürecine olumsuz etkisi olmayacak doğal sedatiflerle destek verebilir.
Transferine odaklan düğün dernek işlerini bir süre rafta bırak...
Yorgunluk kısmı için kaytarmanın bir formülü mutlaka bulunur... İş yavaşlatırsın en fazla :)
10-15 güne pozitif haberini alırsan zaten çok güçlü bahanelerin olacak :)
Son şansım demek için çok erken...
Keşke senin de yanında olabilsek. Onun hiç ümit etmediği sürprizlerine birebir şahit olmuştum. Senin de olabilsek.
Hem 4 buz bebekten bahsederken ne sonuymuş? Dördüz annesi mi olmak istiyorsun yoksa toptan transferle :)
Sonuç itibariyle ister ağlayarak, ister hiçbir şeyi umursamayarak hangi ruh haliyle olursa olsun sadece gönlünden gelen sesi dinleyerek ilerlemeni isterim. Dilerim o ses sana yol gösterir... Yolun sonu mutlu olur :)
Kızının düğününde tüm geçmişe nanik yapar gibi hamile cici anne olmak çok manidar olur bak bunu da göz ardı etme :)))))))))))))
Sen de iyi ki varsın, kocamannnnnnnnnnnn sevgiler
Kızlar herkese iyi geceler.... uzun süredir yokum düğün hazırlıklarından okumaya bile çok zor vakit buluyorum.. (ama gecenin bir vakti de olsa okuyorum asla sizi kaçirmamdualariniz duam, sevinciniz sevincim, üzüntü ve hüznünuz benim içinde üzüntü ) o kadar özledim ki sizi... yazmayı sizlerle paylaşmayı. .. Telden hem yazmak hem de yazdıklarımdan teli temizlemek gerçekten çok zor ... yaşadıklarımdan nerdeyse paranoyak olacağım galiba...
Yeni gelen arkadaşlarım siz beni tanımasaniz da ben hepinizi tanıyorum. .. eskilerse beni ve sorunlarımi zaten biliyorlar... Kasım ayından beri dört bebişim buzlukta.annelerini bekliyor. Ama ben bir türlü onları almaya gidemiyorum... kız istemeydi nisandı derken sıra düğüne geldi. Düğüne yaklaşık 2.5 ay kaldı. Aslinda ben o kadar zor durumdayım ki Canlarim. Dondiriklerimi almak için hazırlıklara başladım pazartesi son kontrolüm var. Erbil bey 1 nisanda dört dondiriklerimi çözdürup 2 veya 3 nisan da transfer yapacak. Ama ben çoook korkuyorum... Kızlar ağlayarak yazıyorum. Bu benim son şansım. Korkuyorum ... transfer olsam evde yatamam kızım evde. İşe gidemem ısim stresli. Anneme gidemem kimseler bilmiyor.. kizim henüz bir işe girmedi... istanbulda yaşayacak evlendikten sonra. İşe başlayacakti geçen hafta istanbulda bende bu nedenle transfer kararı verdim.. hep bu transferimi baharda olmaya inandım. Ama iş durumu askıya alındı. . Ben kala kaldım. .. ne yapacağımı bilmiyorum.. Bu climara larda duygusalliğimi tavan yaptı. .. hep Ağlıyorum. .. ďuginden sonraya transferi ertelesem mi bilemedim... ne olur bana yardım edin. .. ben sadece evlat istedim... ve bunun için mücadele etmek..
İyiki varsınız. .. sizi çoook seviyorum... sevgi ve dua ile kalın.
Ayyy aşkim güzbaharim kizz netcez biz bu duygusal halerle yaaa canim yaa bu stresle nasil olcak bu is hem son sans diyosun rahat olman lazim yaaa nedesem bilemedim mayisdada rahat olamiyacagina göre şu dügün
Bitseydi bari canim sadece sunu diyorum cok fazla fedakarlik yapiyorsun insallah karsiligini
bulursun canim yani onlarda bir nebze seni anlarlar hayirlis olsun canim
Uzun zamandir yoktun merak ediyordum, senin gibi topige cok yazamiyorum ama sürekli takip ediyorum. transfer icin az bir zaman kalmis, biz nasil yardimci olalim bilemiyorum. kizin evde oldugu sürece bu stresin devam edecekse, dügün sonrasi tarnsfer ol derim, veya hic bunlari kafana takmadan git bebeklerini al derim, anne olmak senin en dogal hakkin, verdigin karar senin icin hayirli bir karar olsun bebeklerini sana getirsin dilerim.
Hoşgeldin arkadaşım. Allah yardımcın olsun. Her konuda...
Sanki tedavin bitmiş gibi üzgün yazmışsın. Üzülmek için daha erken değil mi? Önünde umutlarını canlı tutacak bir sürü zaman var. Son olduğunu düşünme. Şu andaki yoğun duygulanmanın en büyük sebebi endişelerin. Biliyorsun ben de son tedavimi tamamladım. Sonrasında etkilerini atmakta zorlanmış olsam da tedavi boyunca neredeyse hiç düşünmedim. Elimdekine fazlasıyla sevindim. Tek yumurta diye girdiğim opudan iki yumurta çıkınca yaşadığım mutluluğun şahidi WishDuygu. İkisi de döllendi ama birisi ilerlemedi. Hiç sitem etmedim, üzülmedim. "Olacaksa tek embriyo da yeter" dedim. Operasyondan sonra folikül görünce tekrar embriyo elde edelim dediler "Hayır" dedim. Umudum vardı çünkü. Son ana kadar heyecanım vardı...
Düşün ki senin bekleyenin daha fazla. İyi olduğu pek çok kişi tarafından onaylanan bir doktorun yardımını alıyorsun. Dilerim bu endişelerini unutturacak o mutlu haberi alırsın.
Bu arada olur da günü geldiğinde yazamam, sen gelip okuyamazsın, şimdiden tebriklerimi ileteyim ben. Umarım sevgi, saygı, anlayış ve bereket dolu bir yuvaları olur...