- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.501
Valla sanslısın bıcırıkla halalıgın keyfini süuuurHeee sen beni kuosun dis agrim gecti ufaklik yegenim hala dans diyo kendi oturuyo hala yok hala oya pil biti oğlum diyorum Hala oyna eee oynayam bari
Sanada evet çok güzel bir bahar havası var ilker. Paşanın 40 bi gün onu kirklayacagizGünaydınnn... günaydın... günaydınnnnnn.......
canolarrr güneşli bir İstanbul sabahından bol bolsizlereee...
Canım nasılsın?
Ben daha iyiyim, sen ?[/QUO
canımsınnnnn iyiyim iyiym inşallah şu şeker ilacına da bi alışssam daha iyi olcağımmm sen de iyisin dimiCanım nasılsın?
Ben daha iyiyim, sen ?
Allahım ya ağladım ya... zaten anlamıyorum deli gibi duygusalım.... hele üzerine de bu haber.... OFFFFFFFFFFFFFFFFFayyyy kızlar habere bakar mısınız??? Sİnirlerim bozuldu resmenn..
Yazık değil mi o bebeciklere!!!!!!
ohhhhh maşallah maşallah kokusunu yola bizeeeeeSanada evet çok güzel bir bahar havası var ilker. Paşanın 40 bi gün onu kirklayacagiz
Yavrum ya , rabbim yardım etsin işte biz olmuyo diye dertlenek olanda bakamasın. rabbim çevreden yardım edecek hayirsever birini yollar insalllahta ac acık kalmasinlar yavrularayyyy kızlar habere bakar mısınız??? Sİnirlerim bozuldu resmenn..
Yazık değil mi o bebeciklere!!!!!!
amin.... o annenin yerinde olmakRabbim herkesi farklı sınıyor. İnşallah kalıcı bir çözüm bulunur...
ya işte bizim çocuklarımız ya...Olsun olsun :)
Olmazsa oldurmaya çalışırız, olmuyorsa salarız çayıra :)))))))))
Çayır çimen geze geze.... Sabah bu melodi dilimdeydi tam oldu şimdi :)))
Neyse herkes yok oldu, bende güzel havaya hürmeten atayım kendimi Levent ara sokaklarına usul usul yürüyeyim kuş sesleriyle Çarşı'ya gideyim :)
Sanada evet çok güzel bir bahar havası var ilker. Paşanın 40 bi gün onu kirklayacagiz
Ankara da muhteşemmmmm tümmmm terasdaki çiçekler açık bölüme alındııııı sabahtan beri sulama budama havalandırma ayyyy çok mutluyum çoooook. Yeni açmış gülümü yolluyorum hepinizeeeee... hepinizi kucaklıyorum cannn kardeşlerimmmmGünaydınnn... günaydın... günaydınnnnnn.......
canolarrr güneşli bir İstanbul sabahından bol bolsizlereee...
arkadasım ben kumanya yardımı yapabılırım nasıl ulascaz bayana cok uzuldum ya ALLAHIM YARDIM ETSIN BE KARDESIM MADEM DURUMUNUZ YOK NIYA KACIYORSUNUZ YA BEBEKLERINIZIN SUCU NE ALLAH ASKINA YAŞINIZDA KÜÇÜK DEGILKI YANI İKİ KİŞİ ÇALISSA NIKAH YAPSA EVLENSE DAHA IYI DEGILMI ALLAH YARDIM ETSINportakales
hım tmm canımBilmiyorum canım Eğer öğrenebilirsemm yazarım
Sağol canım allah razi olsunOyyy 41 kere maşallahh olsun onaa:))
Uzun sağlıklı bereketli sevgi dolu bi ömrü olsun yakışıklımızın:))
Evet artık ufak ufak konusuyor tabi öperimCok datlu konuşuyordur duruşundan belli ayol cok cok şanslısın cokbizim yerimizede ööpp
Seve seveohhhhh maşallah maşallah kokusunu yola bizeeeee
hım tmm canım
tmm cok saol cnm
Merhaba tekrar
haberi yapan arkadaş DHA dan Adem Özdemir Twitter hesabında bu numaradan bize ulaşabilirsiniz demiş.
Bilgine;
0322 459 84 86
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?