Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Heee sen beni kuosun dis agrim gecti ufaklik yegenim hala dans diyo kendi oturuyo hala yok hala oya pil biti oğlum diyorum Hala oyna eee oynayam bari
Valla sanslısın bıcırıkla halalıgın keyfini süuuur yada bana gönder

ayyyy kızlar habere bakar mısınız??? Sİnirlerim bozuldu resmenn..
Yazık değil mi o bebeciklere!!!!!!
Yavrum ya , rabbim yardım etsin işte biz olmuyo diye dertlenek olanda bakamasın. rabbim çevreden yardım edecek hayirsever birini yollar insalllahta ac acık kalmasinlar yavrular

arkadasım ben kumanya yardımı yapabılırım nasıl ulascaz bayana cok uzuldum ya ALLAHIM YARDIM ETSIN BE KARDESIM MADEM DURUMUNUZ YOK NIYA KACIYORSUNUZ YA BEBEKLERINIZIN SUCU NE ALLAH ASKINA YAŞINIZDA KÜÇÜK DEGILKI YANI İKİ KİŞİ ÇALISSA NIKAH YAPSA EVLENSE DAHA IYI DEGILMI ALLAH YARDIM ETSIN portakales

ya işte bizim çocuklarımız ya...

Günaydınnn... günaydın... günaydınnnnnn.......
canolarrr güneşli bir İstanbul sabahından bol bol sizlereee...
Ankara da muhteşemmmmm tümmmm terasdaki çiçekler açık bölüme alındııııı sabahtan beri sulama budama havalandırma ayyyy çok mutluyum çoooook. Yeni açmış gülümü yolluyorum hepinizeeeee... hepinizi kucaklıyorum cannn kardeşlerimmmm

Bilmiyorum canım Eğer öğrenebilirsemm yazarım

kuddus tatlım ne güzel çiçeklerin hiç eksik olmuyor angaranın havası başka benim için keçiörenliyim ben memleketim çok özledim çok küçükken samanyoluna bakardım pencereden kaysı çagla yerdim kuşburnu çiçekleri açmıştır dimi dağlarda çigdem toplardıkda kökünü yedik vay anam vayyyy kafa gitti oralara bir ay sonra insallah gidesim var 2 günlük bir gezme bakalım ya hayîrlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…