Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bekleriz tatlımmm

Allah yardımcıları olsun.. bebekler hayata yenik başladılar..
sinirr bozucu bi durum.. herkez çevresindeki muhtaca el atarsa kimse sıkıntı yaşamaz..

Ya nakadar saglikli bu kisi ,birine yardim edicez birbir olsa cok üzüldüm yaaa duygu sonurusu degildir insallah

canım haber ajansının numarası ... Duygu sömürü değildir daha önce de zonguldak da vardı böyle bi haber aynı şeyi yapmıştık.. Numarayı dileyen arasın twitter'da yazmış çocuk zaten. Para değil ama bebek maması ve bez muhtemel işe yarar.. Zaten Valiliğin el atması lazım..

evet bende bebegımın küçülmüş kıyafetlerını yollıcam ve bez

nedemek insan cocugu olunca daha ayrı dusunuyor

evet canım onlar çok masum... Dilerim her şey yoluna girer.. Yanı başımızda olsalardı belki daha kolay olurdu yardım ama dilerim iyi insanlar orda da vardır koşmuşlardır.. Bazen suriyeli bebeleri görünce diyorum alıp götüreyim eve ne olur.. Çok üzülüyorumm

inan bende öyle olan evlatlara oluyor ne yazıkkı bende mersinde yaŞıyorum ama kargoyla yollıcam artık suratla aradım kocası cıktı cok masul konusuyor hem akrabası hem kocasıymıs kadının bez yollıcam dedım ALLAH RAZIM OLSUN DEDI COK KÜÇÜK SESLE

HIMMM haberde kocası hapiste diyordu ama belki çıkmıştır. Ben daha aramadım bizde bir şeyler ayarlıyoruz arkadaşlarla

Sabah melodisi takılınca ofise geldiğimde bakmıştım :)
Özellikle gençlerin versiyonunu seçtim Kıraç olanını değil.

Bizim çocuklarımız, şahane çocuklarımız, şahane ezgilerimiz...

Çayır çimen geze geze Oooo oooo derken tüydüm ya çayır çimen kuş sesi gezmesini değiştirdim.
Az sonra :)))

Hahahahahha bunlar ne tatlı öğrencilerr...
Oooo sal çayıraaa gitsin vallaa yaa amannn :))

Bu şarkıyı dinle çayır cimen gez of of nenem offfffff

ya işte bizim çocuklarımız ya...

Çayır çimen geze geze ooo ooo dan sonra "hobbaa" derken,
arabada spor papuç, babet vs topuksuz herhangi bir şey bırakmadığımı da fark ederek,
yürümek yerine direksiyona geçerek,
ofisteki kızlara da "hadi size bir güzellik yapayım" diyerek

hobaaaa haydi Oba diyerek sahilde buldum kendimi... :))))

Martılar suda oynaştı, güneş gözlerimi kamaştırdı, içimi iliğimi-kemiğimi kaynattı, iyot kokusu ciğerlerimi yumuşattı, yediğim yemekler boğum boğum göbeğe yerleşti... Çok süper oldu

Afiyet olsun canım :)) Şasnlı kızlarmış hahahaha

O zaman

Oh ne güzel pek güzel çok süper dip köşe temizlensin

Gerekirse erkek de oluruz hahaha ama değiliz değiliz
bunlar değiliz
di mi :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…