- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.541
O zaman
Oh ne güzel pek güzel çok süper dip köşe temizlensin
Gerekirse erkek de oluruz hahaha ama değiliz değiliz
bunlar değiliz di mi :)))))))
Ne turde cnm...Kızlar başka konuya dalayım havamız değişsin..
İnternet üzerinden bi dizi keşfettim yabancı. Amerika'da yeni başlamış. Daha 6 bölüm yayınlandı. Her bir bölümde 20dk..
THE LAST MAN ON EARTH ismi.. Müthiş derecede tavsiye ederim..Alt yazılı .. Yabancı dizi seyret diye google da aratma yapın oradaki yerlerde var:))
Tavsiyem izlemek için geç kalmayın ahahahahha:)
Ne turde cnm...
NukteK nasılsın? Arada uğruyorsun denk gelemiyor olabilirim :) Her şey yolunda mı?
Cinsiyetiniz belli oldu mu? Neredeyse yolu yarılamak üzeresindir sanırım ve hamileliğinin keyfini sürüyorsundur umarım :))))
Ve niye olmasın biz ara ara görüştük bir çok arkadaş...
Yine yeniden ne güzel olur :))) Siz göbek tokuşturursunuz, biz de artık ne içiyorsak onuuuuuuu :)))))))))
En kisa zamanda baslayacagim cnm...Valla komedi:) Dünya da bi salgın oluyor ve yalnız kalıyor falan filan çok anlatmayayım ama vaktin varsa film gibi 1 kerede izlersin bütün bölümleri eğlenceli:)
ahahhaha allahhım yaa bu karakterleri nereden bulursun be kadınn :)
Gel kız öpüjem
Gülü pek sevmem. Tokam saçımdan hiç çıkmaz. Bu durumda, soldaki yarma olma yolundan dönmeye çalıştığımı itiraf ediyorum. Artık o "şey"den nasıl bir hatun çıkarsa...
Kızlar başka konuya dalayım havamız değişsin..
İnternet üzerinden bi dizi keşfettim yabancı. Amerika'da yeni başlamış. Daha 6 bölüm yayınlandı. Her bir bölümde 20dk..
THE LAST MAN ON EARTH ismi.. Müthiş derecede tavsiye ederim..Alt yazılı .. Yabancı dizi seyret diye google da aratma yapın oradaki yerlerde var:))
Tavsiyem izlemek için geç kalmayın ahahahahha:)
Panaroma Test sonucum yarin cikacakti. Biraz evvel sonucum geldiiii. Dusuk risk grubundayim yani cok iyi birsey bu. Amniyosenteze ihtiyac kalmadi herhalde. Gerci pzt doktoruma gidiyorum ama... Bundan sonrasi Allahim nasip ederse hersey guzel olur. Sevgiler hepinize...
ohhhhh maşallah maşallah kokusunu yola bizeeeee
gözün aydın canımPanaroma Test sonucum yarin cikacakti. Biraz evvel sonucum geldiiii. Dusuk risk grubundayim yani cok iyi birsey bu. Amniyosenteze ihtiyac kalmadi herhalde. Gerci pzt doktoruma gidiyorum ama... Bundan sonrasi Allahim nasip ederse hersey guzel olur. Sevgiler hepinize...
Kirkı cıktı tosunum hadi be büyüdü aslanım masallah tu tu
çirkin tü tü emzikli yavvv bayılırım emzikli çocuklara oyyy paşa olmuş bu yavvvbanyosunu yaptı sizlere bol bol dua etti
Akbuk Koyu 29 yilligina ozel sektore kiralanmis... oradaki bir koy daha hatta... hani biz oraya gidecektik :-(
Çok sevmiyor amaçirkin tü tü emzikli yavvv bayılırım emzikli çocuklara oyyy paşa olmuş bu yavvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?