- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.561
Rabbim korusun masallah!banyosunu yaptı sizlere bol bol dua etti
Amin en kısa zamanda darısı sanada olsun inşRabbim korusun masallah!
Kizz Masallah Allah sanada böyle bir şeker hayirlisiyla nasip etsin ayy misssss bu missss yok benden uzak dursun hic öyle nazikce sevemem aglatirim kiyamam sonra pamukkk Amin senin duana paşam yaabanyosunu yaptı sizlere bol bol dua etti
Ooooooo çok guzel görünüyorEki Görüntüle 1470910 Birazda agzimiz tadlansin bugece yola cikiyorum Angara yolcusuyum herkesi öptüm kocladim kucakladim....
Amin canım inş ya ben onları kucaklayıp kalbimin üstüne bastırdığımda hissettim şey bambaşka su ya ile bagim kopuyor kokularını içine çektiğinde ALLAH im bu dünyada bu dan daha guzel bir koku varmı diyorum canları acıdıgında yüreğimde hissediyorum o acıyı bazan gece yarisi dusuyorlar aklima bazan soruyorum kendime bu hisetikletim normalmi diye ve her sarıldığında cik şükür diyorum Rabbim bu günde dünya gözüyle gördüm sarildim öptümKizz Masallah Allah sanada böyle bir şeker hayirlisiyla nasip etsin ayy misssss bu missss yok benden uzak dursun hic öyle nazikce sevemem aglatirim kiyamam sonra pamukkk Amin senin duana paşam yaa
Akbuk Koyu 29 yilligina ozel sektore kiralanmis... oradaki bir koy daha hatta... hani biz oraya gidecektik :-(
Eki Görüntüle 1470910 Birazda agzimiz tadlansin bugece yola cikiyorum Angara yolcusuyum herkesi öptüm kocladim kucakladim....
Sorma canim bende tatliyi hic sevmem Antakyada tanistim zamaninda orda tam ustalar benimde tek yedigim serbetli tatli bu gelde yeme yani nefisss afiyetimiz olsunAma yaaaaa... Beni tatlı manyağı yapan suçlu bu işte...
WishDuygu gibiydim, hiç sevmezdim tatlıyı. Künefeyi keşfettim ve ilk defa şerbetli bir tatlıya aşık oldum... Aaaaah ah. Bitmez bu aşk...
Çayır çimen geze geze ooo ooo dan sonra "hobbaa" derken,
arabada spor papuç, babet vs topuksuz herhangi bir şey bırakmadığımı da fark ederek,
yürümek yerine direksiyona geçerek,
ofisteki kızlara da "hadi size bir güzellik yapayım" diyerek
hobaaaa haydi Oba diyerek sahilde buldum kendimi... :))))
Martılar suda oynaştı, güneş gözlerimi kamaştırdı, içimi iliğimi-kemiğimi kaynattı, iyot kokusu ciğerlerimi yumuşattı, yediğim yemekler boğum boğum göbeğe yerleşti... Çok süper oldu
Eki Görüntüle 1470396 Eki Görüntüle 1470397
Evi temizleyecem , ütüyü bitirecem diye kendimi bitirdikten sonra , bulaşık makinesini çalıştırıp, bebeleri yıkayıp ve de uyutup anca düştüm peşinize.. tabi ki yetişemedim. Hızlı gonzaleslerim.. o vakit hepinize mışıl mışıl uykular.. yarasalar hariç
Göcek Akbük tatlimHangi Akbük?
Amin en kısa zamanda darısı sanada olsun inş
şekerim sen gel peynirli künefenin en kralını hatayda ısmarlıyım sana gör bakalım nasıl vazgeçilmezin oluyormuş ebediyenAma yaaaaa... Beni tatlı manyağı yapan suçlu bu işte...
WishDuygu gibiydim, hiç sevmezdim tatlıyı. Künefeyi keşfettim ve ilk defa şerbetli bir tatlıya aşık oldum... Aaaaah ah. Bitmez bu aşk...
banyosunu yaptı sizlere bol bol dua etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?