Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizz Masallah Allah sanada böyle bir şeker hayirlisiyla nasip etsin ayy misssss bu missss yok benden uzak dursun hic öyle nazikce sevemem aglatirim kiyamam sonra pamukkk Amin senin duana paşam yaa
Amin canım inş ya ben onları kucaklayıp kalbimin üstüne bastırdığımda hissettim şey bambaşka su ya ile bagim kopuyor kokularını içine çektiğinde ALLAH im bu dünyada bu dan daha guzel bir koku varmı diyorum canları acıdıgında yüreğimde hissediyorum o acıyı bazan gece yarisi dusuyorlar aklima bazan soruyorum kendime bu hisetikletim normalmi diye ve her sarıldığında cik şükür diyorum Rabbim bu günde dünya gözüyle gördüm sarildim öptüm

Eki Görüntüle 1470910 Birazda agzimiz tadlansin bugece yola cikiyorum Angara yolcusuyum herkesi öptüm kocladim kucakladim....

Ama yaaaaa... Beni tatlı manyağı yapan suçlu bu işte...
WishDuygu gibiydim, hiç sevmezdim tatlıyı. Künefeyi keşfettim ve ilk defa şerbetli bir tatlıya aşık oldum... Aaaaah ah. Bitmez bu aşk...

WishDuygu gibiydim, hiç sevmezdim tatlıyı. Künefeyi keşfettim ve ilk defa şerbetli bir tatlıya aşık oldum... Aaaaah ah. Bitmez bu aşk...
Sorma canim bende tatliyi hic sevmem Antakyada tanistim zamaninda orda tam ustalar benimde tek yedigim serbetli tatli bu gelde yeme yani nefisss afiyetimiz olsun

Hah ! O göbeğe Boğum Boğum bacaklı bir Bebişin Yerleştiği günleri de görelim :)

Evi temizleyecem , ütüyü bitirecem diye kendimi bitirdikten sonra , bulaşık makinesini çalıştırıp, bebeleri yıkayıp ve de uyutup anca düştüm peşinize.. tabi ki yetişemedim. Hızlı gonzaleslerim.. o vakit hepinize mışıl mışıl uykular.. yarasalar hariç

Buyrun, ailenizin yarasası burada

şekerim sen gel peynirli künefenin en kralını hatayda ısmarlıyım sana gör bakalım nasıl vazgeçilmezin oluyormuş ebediyen

lerve, postrim sen nefenin en kralını hatayda ısmarlıyım sana gör bakalım nasıl vazgeçilmezin oluyormuş ebediyen [/QUOTE]
O künefenin kralı orda antakya ya geliyoomm hemen canım çektı hahhhha

Günaydın Günaydın bahar geldi dedik hep yalancı bahar aldatıyo yalancı seni yayayaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…