- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.581
Bir gönül
ve iki avuç
Dua'dan
başka neyimiz var ? ALLAHIM CUMA HÜRMETİNE BENİM DUALARIMI BANA DUA EDENLERİN DUALARINI BENDEN DUA BEKLEYENLERİN DUALARINI VE ÜMETTİ MUHAMMEDİN DUALARINI KABUL EYLE
geçmiş olsun canımgece boyunca kolumun ağrısından ve boynumun ağrısından uyuyamadım sabah o kadar yorgun uyandımki midemde bulanıyor nolacak bu kolumun ağrısı hiç bilmiyorum
geçmiş olsun canım
Canım ya, stress olma. Bizdede kimsenin haberi olmadı. Bi eşim bi ben. Dolayısıyla seni çok iyi anlıyorum. Ama transferden sonrada illada yatcam diye şartlama. Aksine kan dolaşımını vücudunda sağlaman lazım. Evde durabilirsen dur, ağır kaldırma hariç, normal işlerini yap. İnşallah çabalarının mükafatını alırsın kucağına. Herkes için hayırlısı.Kızlar herkese iyi geceler.... uzun süredir yokum düğün hazırlıklarından okumaya bile çok zor vakit buluyorum.. (ama gecenin bir vakti de olsa okuyorum asla sizi kaçirmamdualariniz duam, sevinciniz sevincim, üzüntü ve hüznünuz benim içinde üzüntü ) o kadar özledim ki sizi... yazmayı sizlerle paylaşmayı. .. Telden hem yazmak hem de yazdıklarımdan teli temizlemek gerçekten çok zor ... yaşadıklarımdan nerdeyse paranoyak olacağım galiba...
Yeni gelen arkadaşlarım siz beni tanımasaniz da ben hepinizi tanıyorum. .. eskilerse beni ve sorunlarımi zaten biliyorlar... Kasım ayından beri dört bebişim buzlukta.annelerini bekliyor. Ama ben bir türlü onları almaya gidemiyorum... kız istemeydi nisandı derken sıra düğüne geldi. Düğüne yaklaşık 2.5 ay kaldı. Aslinda ben o kadar zor durumdayım ki Canlarim. Dondiriklerimi almak için hazırlıklara başladım pazartesi son kontrolüm var. Erbil bey 1 nisanda dört dondiriklerimi çözdürup 2 veya 3 nisan da transfer yapacak. Ama ben çoook korkuyorum... Kızlar ağlayarak yazıyorum. Bu benim son şansım. Korkuyorum ... transfer olsam evde yatamam kızım evde. İşe gidemem ısim stresli. Anneme gidemem kimseler bilmiyor.. kizim henüz bir işe girmedi... istanbulda yaşayacak evlendikten sonra. İşe başlayacakti geçen hafta istanbulda bende bu nedenle transfer kararı verdim.. hep bu transferimi baharda olmaya inandım. Ama iş durumu askıya alındı. . Ben kala kaldım. .. ne yapacağımı bilmiyorum.. Bu climara larda duygusalliğimi tavan yaptı. .. hep Ağlıyorum. .. ďuginden sonraya transferi ertelesem mi bilemedim... ne olur bana yardım edin. .. ben sadece evlat istedim... ve bunun için mücadele etmek..
AMİN AMİNAllahım ben senin nezdinde bulunan lütfundan isterim, üzerime ikramlarından akıt ;rahmetinden üstüme yay ve üzerime bereketlerinden indir. HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR
Öyle canım rabbim hepimizin dualarını kabul etsin sanada hayırlı cumalarBir gönül
ve iki avuç
Dua'dan
başka neyimiz var ? ALLAHIM CUMA HÜRMETİNE BENİM DUALARIMI BANA DUA EDENLERİN DUALARINI BENDEN DUA BEKLEYENLERİN DUALARINI VE ÜMETTİ MUHAMMEDİN DUALARINI KABUL EYLE
banyosunu yaptı sizlere bol bol dua etti
Akbuk Koyu 29 yilligina ozel sektore kiralanmis... oradaki bir koy daha hatta... hani biz oraya gidecektik :-(
Eki Görüntüle 1470910 Birazda agzimiz tadlansin bugece yola cikiyorum Angara yolcusuyum herkesi öptüm kocladim kucakladim....
Evi temizleyecem , ütüyü bitirecem diye kendimi bitirdikten sonra , bulaşık makinesini çalıştırıp, bebeleri yıkayıp ve de uyutup anca düştüm peşinize.. tabi ki yetişemedim. Hızlı gonzaleslerim.. o vakit hepinize mışıl mışıl uykular.. yarasalar hariç
gece boyunca kolumun ağrısından ve boynumun ağrısından uyuyamadım sabah o kadar yorgun uyandımki midemde bulanıyor nolacak bu kolumun ağrısı hiç bilmiyorum
Günaydın canım. Çok geçmiş olsun
Senin yüzmen lazım canım en iyi o gelir:)
Bir gönül
ve iki avuç
Dua'dan
Ay bayılırım emzikliye bennn hahah ya kokla annesi agzının suyu akmasın yerimmm onu benbenim kizda emzikli..masallah kuzuya...
canım benim teşekür ederim o senin yüreğininin güzeliğiAminn canım.. Kelimeleri birleştirip cümle kurup dua oluşturmak bile herkese nasip degildir.. O yüzden pamuk gibi kalbin var.. Rabbim kabul görsünn :))
darısıda sana ilker paşaların olsun inşAhhhh maşallahh sanaa:))) Misssssss missssssss
Yaaa bişi dicem ama ağzımı bozmak istemiyorumm... Ulann bizim topraklarımızı bize sormadan nasıl kiralar bunlar yaa yeter artıkk valla ....
İyi yolcuklar olmuştur inşallahh canım.. Afiyet bal olsun şifa olsun sana:)
Ohh tertemizz oldunn bi de öpücük kondurdan bebelere tamam işte :)))
Can cazım lastik yap koy krem sür kokulu kas gevsetici once sonra lastik sîcak iyi gelir arada benimde koluma giriyor harekette iyi gelir jimlastik bomba gibi gelir ayol bir iki hadeeee sabah sporuuu şarttttgece boyunca kolumun ağrısından ve boynumun ağrısından uyuyamadım sabah o kadar yorgun uyandımki midemde bulanıyor nolacak bu kolumun ağrısı hiç bilmiyorum
amin amin inşÖyle canım rabbim hepimizin dualarını kabul etsin sanada hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?