Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

gece boyunca kolumun ağrısından ve boynumun ağrısından uyuyamadım sabah o kadar yorgun uyandımki midemde bulanıyor nolacak bu kolumun ağrısı hiç bilmiyorum

Canım ya, stress olma. Bizdede kimsenin haberi olmadı. Bi eşim bi ben. Dolayısıyla seni çok iyi anlıyorum. Ama transferden sonrada illada yatcam diye şartlama. Aksine kan dolaşımını vücudunda sağlaman lazım. Evde durabilirsen dur, ağır kaldırma hariç, normal işlerini yap. İnşallah çabalarının mükafatını alırsın kucağına. Herkes için hayırlısı.

arkadaşlar florance nıhgtıngale hastanesi nuri delikara hakkında bilgisi olan yokmu hiç? ben orda düşünüyorum ama kafam karışık bu konuda .daha önce onda tedavi gören kimse yokmu

Bir gönül
ve iki avuç
Dua'dan
başka neyimiz var ? ALLAHIM CUMA HÜRMETİNE BENİM DUALARIMI BANA DUA EDENLERİN DUALARINI BENDEN DUA BEKLEYENLERİN DUALARINI VE ÜMETTİ MUHAMMEDİN DUALARINI KABUL EYLE
Öyle canım rabbim hepimizin dualarını kabul etsin sanada hayırlı cumalar

banyosunu yaptı sizlere bol bol dua etti

Ahhhh maşallahh sanaa:))) Misssssss missssssss

Akbuk Koyu 29 yilligina ozel sektore kiralanmis... oradaki bir koy daha hatta... hani biz oraya gidecektik :-(

Yaaa bişi dicem ama ağzımı bozmak istemiyorumm... Ulann bizim topraklarımızı bize sormadan nasıl kiralar bunlar yaa yeter artıkk valla ....

Eki Görüntüle 1470910 Birazda agzimiz tadlansin bugece yola cikiyorum Angara yolcusuyum herkesi öptüm kocladim kucakladim....

İyi yolcuklar olmuştur inşallahh canım.. Afiyet bal olsun şifa olsun sana:)

Ohh tertemizz oldunn bi de öpücük kondurdan bebelere tamam işte :)))

Bir gönül
ve iki avuç
Dua'dan
başka neyimiz var ? ALLAHIM CUMA HÜRMETİNE BENİM DUALARIMI BANA DUA EDENLERİN DUALARINI BENDEN DUA BEKLEYENLERİN DUALARINI VE ÜMETTİ MUHAMMEDİN DUALARINI KABUL EYLE

Aminn canım.. Kelimeleri birleştirip cümle kurup dua oluşturmak bile herkese nasip degildir.. O yüzden pamuk gibi kalbin var.. Rabbim kabul görsünn :))

darısıda sana ilker paşaların olsun inş

gece boyunca kolumun ağrısından ve boynumun ağrısından uyuyamadım sabah o kadar yorgun uyandımki midemde bulanıyor nolacak bu kolumun ağrısı hiç bilmiyorum
Can cazım lastik yap koy krem sür kokulu kas gevsetici once sonra lastik sîcak iyi gelir arada benimde koluma giriyor harekette iyi gelir jimlastik bomba gibi gelir ayol bir iki hadeeee sabah sporuuu şartttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…