Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aklıma yüzmeyi ögrendigim geldide hahahh boğulacak gibi oluyorsun sonra baktın su zaten seni üstte çıkartıyor hahhhh zor ve kabus tu ama şimdi sırt üstü yatmak denizde havuzda harika gelsin deniz sezonu
sağol canım ama yüzme bilmiyorum

oyyy maşallah sanaaa :))) mis bebek, şansın, bahtın hep mis olsunnnn

Can cazım lastik yap koy krem sür kokulu kas gevsetici once sonra lastik sîcak iyi gelir arada benimde koluma giriyor harekette iyi gelir jimlastik bomba gibi gelir ayol bir iki hadeeee sabah sporuuu şartttt

tatlım ben zaten haftada üç gün aerobik ve step yapıyorum masaj iyi geliyor ama bazen böyle zorluyor beni fizik tedavi paklayacak gibi ama havaların ısınmasını bekliyorum

tatlım ben zaten haftada üç gün aerobik ve step yapıyorum masaj iyi geliyor ama bazen böyle zorluyor beni fizik tedavi paklayacak rın ısınmasını bekliyorum
Dr herkese fizik tedavi diyo bir yıl dolmuyo yine aynen ağrı kalıcı çözüm bulmak lazım iyi dr şart magnezyum kalsiyum d vitamini kas agrısına iyi geliyor .tatlım sen iyi ol insallah

gece boyunca kolumun ağrısından ve boynumun ağrısından uyuyamadım sabah o kadar yorgun uyandımki midemde bulanıyor nolacak bu kolumun ağrısı hiç bilmiyorum
Merhaba, geçmiş olsun, önceden de önermiştim, akapunkturcaya bir gitsen yaptırmasan da görüş alsan, işin uzmanını bulduğunda da çok rahatlayacaksın. Çünkü benim gözümün önünde kadın ağrı eşiği 9 iken 20 dakka sonra 4 ile evine gitti. Acil şifalar, bu arada soğuktan ve rüzgardan kendini koruyorsun değil mi? Bazıları kışın da fanila giymez de onun için belirttim. Sevgiler.
Bakın ne buldum kızlar

2'sini yerim teyzesi. Maşallah. Poz vermesine rağmen doğal duruş gibi.

Dr herkese fizik tedavi diyo bir yıl dolmuyo yine aynen ağrı kalıcı çözüm bulmak lazım iyi dr şart magnezyum kalsiyum d vitamini kas agrısına iyi geliyor .tatlım sen iyi ol insallah

magnezyum ve kalsiyuma baktırdım normal çıktılar ama D vitamini çok düşük çıktı onun içinde aylık iğne kullanmaya başladım canım sağol iyi dileklerin için

akapunkturcu bulsam gidecem canım özel hastanelere sordum yok burada ağrı eşiğim benimde çok düşüktür

gece boyunca kolumun ağrısından ve boynumun ağrısından uyuyamadım sabah o kadar yorgun uyandımki midemde bulanıyor nolacak bu kolumun ağrısı hiç bilmiyorum
Canım benim geçmiş olsun.. Fizik tedavi mi yaptırsan acaba? Masajda iyi gelir .. Kıyamam

Hayırlı cumalar.. Allah dualarımızı kabul etsin.. Dua edemediğimizde gönlümüzdekini biliyor, onları dile getirmemizi nasip etsin.. En Hakkımızda en hayırlısını Allah biliyor, bize Herşeyin en hayırlı olanını, akıbeti en güzel ve mutluluk verici olanı nasip etsin.. güzel bakıp, iyi yetiştireceğimiz, akılları, bedenleri, ruhları ve imanları sağlıklı, ömürleri uzun, bahtları açık, rızıkları bol hayırlı evlatlar, nesiller versin.. Mutlu olup,mutlu edeceğimiz hayırlı evlatlar.. Mis kokulu, masum Fıstık gibi bebeklerimiz olsun inşallah

Bir arkadaşım var, size bahsetmek isteyip sonra hep es geçtiğim.. Dün yine onu gördüm..
Allah'ım bize güzel günler göstersin..
Bu arkadaşım 6 aylık hamile.. Ama çok üzgün ve Ağlayarak getiriyor hamileliliğini.. Çocuğu Olmasını çok istiyordu. Allah nasip etti. Ama eşi çocuk istemiyordu ve hamile olduğunu öğrendiği gün evi terketti adam. Şimdi de Boşanma davası açmış, hiç konuşmadan.. Hamilelik psikolojisi ile başetmeye çalışırken bi de bununla uğraşıyor.. Tek başına.. Allah ne verirse hayırlısını versin diye çok dememiz Lazım. Ondan anlatıyorum..
Bir de başka bir ablamız var liseye giden bir kızı var o da yalnız anne..
Şimdi ailesinin istemediği Minicik bir bebeği Aldı ve bakıyor.. Nasıl seviyor o küçük kızı anlatamam. 5 aylık oldu bebek.. Ben dün ilk kez görmeye gittim.. Nasıl masum nasıl güzel anlatamam..
Bir de sanki benim hakkım yok, çok rahatsız etmeye, bana BAKIYOR bu iyi insanlar der gibi.. O kadar uslu ki.. Gece hiç uyanmıyormuş.. Hep masum masum etrafa bakıyor, benim şımarmaya hakkım yok der gibi..
Kader diye bişey var, bizim ve sevdiklerimizin kaderini güzel yapsın Allah'ım.. O minik bebek anne karnında şanssız gibiydi belki ama şimdi çok iyi bakılıyor.. Hepimiz seferber olmuş durumdayız mesela..
Karışık anlattım biraz ama bizim tercihlerimiz dışında Allah'ın bize yazdığı bir yol var.. O yolun hayırlı ve güzel olması için dua edelim..
2 bebek 2 ayrı hikaye..

amin amin amin

eşinin hamile olduğunu öğrenince evi terkmi etmiş kocası bu nasıl bir zihniyettir vicdansızlıktır yaaa Allah ıslah etsin niye evlenmiş o zaman o adam tövbe tövbe

evlat edinmekde büyük sevap buda hepimiz için ikinci bir şık olmalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…