- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.801
Canım yaaaa ne diyim ki.. Gülüyorum artık başka yapacak bir şey yokk...
Kendi kendime de çok konştum Allah'ım daha ne vermem gerekli diyee ama yokk sana o mucize yok dedi:))
Dilerim sana o mucize vardır inşallah
ya terim seni beeeeen olsun varsin ya yakisir yakisiiir az spor yapalim yoksa ben yemek yemeden aslaaaaaa yapamaaaaaam dur gidip iki bisiklet cevirem tatlim.
kuzum insuline bagli olmayan tip 2 imis o da bendeeee. ama 147 en yuksek ... o yuzden umutluyum fakat her gun 3 ana 3 ara ogun sart ve spor sart en az yarim saat tempolu yuruyus ya da 15 dakika kardiyo diaformin 1000 kullaniyorumaksam sabah ooooh bol bol tuvaleeeet .... ne yapayim bunu da asariz neleri asmadik dimi kuzummsende diyabet varmı canım ben insülin direncinin düşmesi için şeker ilacı kullanıyosun sanıyodum
Oyyy kuzzzuuum sanada varrrr biz % 1 bile umut olarak gören kadinlarizzz hahahhamin canım hepimize hepimize,
ekmegi azaltmak cok ise yariyorAhahaahahah valla bende de o yokspora vakit yok malesef canım..
kuzum insuline bagli olmayan tip 2 imis o da bendeeee. ama 147 en yuksek ... o yuzden umutluyum fakat her gun 3 ana 3 ara ogun sart ve spor sart en az yarim saat tempolu yuruyus ya da 15 dakika kardiyo diaformin 1000 kullaniyorumaksam sabah ooooh bol bol tuvaleeeet .... ne yapayim bunu da asariz neleri asmadik dimi kuzumm
Spor icin şuan fırsat yok sadece yürüyüş akşam evde iki göbek hareketleri tabi çok yedikten sonra hahahcanimcim ben yemeyi kesmedim ama sporu soktum araya.. yasasin yemek yemeeeeek!
dualarimdasiniz...Valla kuzucum bu işin %1 yok ben size örnek olayım...
Olacağı varsa imkansızken bile oluyor...
Bak ben en parlak tabloyum güyaa kime gitsemm aaaa senin olurrr zırt pırt ediyorlar. Maşallah 4.cüyü noktaladık:)
Ki onu noktalayana kadar nur topu gibi kistimizde oldu:))
Allah başka dert keder vermesin ne diyim:))
ekmegi azaltmak cok ise yariyor
aman spor dersem ben de bisiklet ceviriyorum 15 dakika o kadarSpor icin şuan fırsat yok sadece yürüyüş akşam evde iki göbek hareketleri tabi çok yedikten sonra hahah
kuzum insuline bagli olmayan tip 2 imis o da bendeeee. ama 147 en yuksek ... o yuzden umutluyum fakat her gun 3 ana 3 ara ogun sart ve spor sart en az yarim saat tempolu yuruyus ya da 15 dakika kardiyo diaformin 1000 kullaniyorumaksam sabah ooooh bol bol tuvaleeeet .... ne yapayim bunu da asariz neleri asmadik dimi kuzumm
ooooooooo sahanesin seeeeen masallah masallah canimaBende bu cocuk isteğini ve tüpü bırakmak işe yarar heralde artık :))
Stresinde payı büyük.. Ekmekk kestim.. 3 beyaz gitti:))
evet eveeeet endokrin uzmani demisti lutfen dikkatli al ilaclarini belki deeeee ;-)aynen bunuda aşarız canım bizler güçlü kadınlar olduğumuz için mi bunlar bizi buluyor yoksa biz mıknatıs gibimiyiz bunları çekiyoruz bilmiyorum ama Allah büyük bize derdini veriyosa dermanınıda verir bende de insülin direnci var glukofen içmem lazım ama hapı tam içemedim şekerim ainden düşmeye başladı yarım içeyim dedim onda alışamadım ama yine başlamam gerek insülin direncide tüp bebek de tutunmamaya engelmiş ooof oooof
aman spor dersem ben de bisiklet ceviriyorum 15 dakika o kadar
sensiz olmazzzzzz :-xSen kesinn aşarsınn diyimm :))
2 tane ayrı ayrı örnek biliyorum. ikisi de yakinen tanıdığım kadınlar. ikisine de doktorları direkt kısırsın demişti,hani bırak tüp bebek falan uğraşmayı, korunma bile zaten senin çocuğun olmaz demişlerdi. onlarda bıraktılar korunmayı falan nasılsa olmuyor napalım diyerek düşünmeyi de bıraktılar. ikisinin de doğal yoldan ikişer çocuğu var. birinin bir kızı bir oğlu, birinin iki kızı allah bağışlasın. kocaman bile oldular :)Valla kuzucum bu işin %1 yok ben size örnek olayım...
Olacağı varsa imkansızken bile oluyor...
Bak ben en parlak tabloyum güyaa kime gitsemm aaaa senin olurrr zırt pırt ediyorlar. Maşallah 4.cüyü noktaladık:)
Ki onu noktalayana kadar nur topu gibi kistimizde oldu:))
Allah başka dert keder vermesin ne diyim:))
of of offfff kapak kizlari gibi olacaksinnnnn yuppiiiiiiimsizi gidi tembeller ben haftada üç gün aerobik ve step yapıyorum nasıl ter atıyorum görseniz
yoo ooKızlar Şişli Etfal'de ayakta (afedersiniz ben yazmaya çekiniyorum) sıçan kadını gördünüz mü?
2 tane ayrı ayrı örnek biliyorum. ikisi de yakinen tanıdığım kadınlar. ikisine de doktorları direkt kısırsın demişti,hani bırak tüp bebek falan uğraşmayı, korunma bile zaten senin çocuğun olmaz demişlerdi. onlarda bıraktılar korunmayı falan nasılsa olmuyor napalım diyerek düşünmeyi de bıraktılar. ikisinin de doğal yoldan ikişer çocuğu var. birinin bir kızı bir oğlu, birinin iki kızı allah bağışlasın. kocaman bile oldular :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?