Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

yok be tızım kilo veremiyorum bu ara ne oldu bilmiyorum yerimde sayıyorum eskisinden daha hareketliyim daha az yiyorum ama gitmiyor kilolar
ben de.. bebek tedavileri oncesi ve simdi toplamda 13 kilo fark etti... aaaa... zavalli bedenlerimiz... bize ne kiziyolardir dimi.

Ben gluforce kullanıyorum ilk başta hep mide bulantısı yapar hayattan tat alamasın ben 68 kilodan 54 düştüm hahh şımdi 58 oldum ocak ayından beri boy 1.66 benim dr açlık tokluga baktırıyor arada açlık 75 çıkmış tokluk 100 aslen normal ama yumurta cogalttigıni söyleyip ictiriyor 1.5 yıl oldu

Saram dr ilaçını degiştirt belki sana iyi gelmedi benimki ilaki bu ilaç diyor

canım naptın,opu olacakmışın bugün ,nasıl geçti.

havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun

OTE="portakales, post: 40232345, member: 629199"]illa ki pınar sucuk diyor yani ahahahah ayy iğrenç bi espiri[/QUOTE]
HahAhhh illlaki yaniiiiiii espiriden teyyaare selam söyle o yare beraber olsun şekerim

tatlim ben diaformin 1000 kullaniyorum ve ilaclarimiz birbirinin esdegeri imis... Muadili olarak geciyor... hatta sara_28 de ayni etken madde...

Son düzenleme:
hayatim arastirdim ilaclarimiz ayni etken maddelerden olusuyor ve birbirlerinin muadili olarak geciyor... Senin, benim ve yase07 ... Hepimiz ayni ilaci kullaniyoruz aslinda

Kizlar dondurulmus embrio mu sansli yoksa taze embrio mu... Kararsizimmm... Ne dersiniz fikirlere cok ihtiyacim var :-/

Kizlar dondurulmus embrio mu sansli yoksa taze embrio mu... Kararsizimmm... Ne dersiniz fikirlere cok ihtiyacim var :-/

tamamen bünyene ve embriyoya göre değişiyor cnm, hiçbirinin kesin olarak kanıtlanmışlığı yok.. bazı bünyelerde dondurulmuş daha iyi tutunuyor diyorlar, bazısında 5. gün embiyosu taze embriyo daha iyi tutunuyo diyorlar..
yalnız dondurulmuş çözülünce kalitesinide kaybedebiliyor, bu havuz sistemlerinde 5-6 tane dondurulandan çözülünce 1-2 tane kalabiliyor..
çok embriyon olursa 5. gün transferini yaptır geri kalanı dondursan daha iyi aslında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…