- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.821
of of offfff kapak kizlari gibi olacaksinnnnn yuppiiiiiiim
Kızlar Şişli Etfal'de ayakta (afedersiniz ben yazmaya çekiniyorum) sıçan kadını gördünüz mü?
ben kastim kizlar bisiklete bi yapisayim Allah Allah Allah Allaaaaah hucummmmmmm
ben de.. bebek tedavileri oncesi ve simdi toplamda 13 kilo fark etti... aaaa... zavalli bedenlerimiz... bize ne kiziyolardir dimi.yok be tızım kilo veremiyorum bu ara ne oldu bilmiyorum yerimde sayıyorum eskisinden daha hareketliyim daha az yiyorum ama gitmiyor kilolar
yok be tızım kilo veremiyorum bu ara ne oldu bilmiyorum yerimde sayıyorum eskisinden daha hareketliyim daha az yiyorum ama gitmiyor kilolar
aynen bunuda aşarız canım bizler güçlü kadınlar olduğumuz için mi bunlar bizi buluyor yoksa biz mık gibimiyiz bunları çekiyoruz bilmiyorum ama Allah büyük bize derdini veriyosa dermanınıda verir bende de insülin direnci var glukofen içmem lazım ama hapı tam içemedim şekerim ainden düşmeye başladı yarım içeyim dedim onda alışamadım ama yine başlamam gerek insülin direncide tüp bebek de tutunmamaya engelmiş ooof oooof
hahahayyyyyyyyyy aminnnn muah!gazan mübarek olsun
Saram dr ilaçını degiştirt belki sana iyi gelmedi benimki ilaki bu ilaç diyor
canım naptın,opu olacakmışın bugün ,nasıl geçti.cok iyidusunmussun nasil olsa donmus bekliyorlar transferden sonra kenarda kalsin embriyolar tutsa bile sonra kardes icin denersin.yasinda musait nasil olsa..ben aynen devam ayni yerde guvenc beyle tekrar basladim hayirlisi canim yarin opu var insallh kismetse ..hepimizin yolu acik olsun..her sey gonlunce olsun
havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsunEvet canım benimde kuzenim ve görümcem aynen öyle hamile kaldılar...
Hatta bir tanıdığın oğlunda spermden dolayı doktor eve yollamış boşa uğraşma diye:) Onun bile normal olmuş..
Hikayeler zevkli ve inandırıcı ama mucizeler her zaman bir uyarıcıdır.. Belki biz çok fazla inançlıyız ne bilimmm
yAyyyy yaaaaaaa ne desemki bokkk yani
izleyin o vakit :)
tatlim ben diaformin 1000 kullaniyorum ve ilaclarimiz birbirinin esdegeri imis... Muadili olarak geciyor... hattaBen gluforce kullanıyorum ilk başta hep mide bulantısı yapar hayattan tat alamasın ben 68 kilodan 54 düştüm hahh şımdi 58 oldum ocak ayından beri boy 1.66 benim dr açlık tokluga baktırıyor arada açlık 75 çıkmış tokluk 100 aslen normal ama yumurta cogalttigıni söyleyip ictiriyor 1.5 yıl oldu
hayatim arastirdim ilaclarimiz ayni etken maddelerden olusuyor ve birbirlerinin muadili olarak geciyor... Senin, benim veaynen bunuda aşarız canım bizler güçlü kadınlar olduğumuz için mi bunlar bizi buluyor yoksa biz mıknatıs gibimiyiz bunları çekiyoruz bilmiyorum ama Allah büyük bize derdini veriyosa dermanınıda verir bende de insülin direnci var glukofen içmem lazım ama hapı tam içemedim şekerim ainden düşmeye başladı yarım içeyim dedim onda alışamadım ama yine başlamam gerek insülin direncide tüp bebek de tutunmamaya engelmiş ooof oooof
Kizlar dondurulmus embrio mu sansli yoksa taze embrio mu... Kararsizimmm... Ne dersiniz fikirlere cok ihtiyacim var :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?