Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

geçmiş olsun canımm

sagol tatlimm nasilsin

@yeteeeer
Ay ay çok şeker bişey bu masallah tu tu rabbim size bize böyyle tadlu versin

Son düzenleme:
tek taşım dölenmemiş mallesef canlar..hepinizin desteği için teşekkürler dualarımızla ayaktayız umudumuz kalmasada..elden bişey gelmiyor mallesef bir opu daha yapma hakım var madi yönden sonrası tek emriyoda olsa transfer istiycem..bebekverde ben bahçecideyim canım erbil bey doktorum..

gecmis olsun cnm uzme kendinii, diger opundan sonra transferini yaptirmaya bakk.. insallahh tutunacaklarr ikizlerinn gelecekk..

@yeteeeer
Ay ay çok şeker bişey bu masallah tu tu rabbim size bize böyyle tadlu versin
bu aralar çoookk karışığım yine annelik duygum tavan yaptı bunları yazmak istemediğim için küçük kuzumu fotolarını paylaşayam dedim inşş allah hepimize nasip eder inş

ne diyeyim gulneva77 öyle iyi blirim ki tek olgun yumurtayın dölenip dölemeyeceğini beklemek ne demk o tek yumurtadan gelecek bir habere umut bağlanmak ne demek (pek nadır yaşadığım )eğerki evet dölendi yarın gelin dediklerinde sabaha kadar uyumadan sabahın olup gidip o minicik hücereyi alıp gelmek için sabahlamak eğerki olmuşsa(hala bölünmeye devamediyorsa) o içindeyken onunla bir 10 gün geçirmek bir arada olmak bir tarafdan şu 10 gün geçse kan testi yapsam ve benimle olduğunu bilsem derken diğer tarafdan birlikte geçirdiğimiz zaman bitmese geçmese demek offffffff offfffff yok malesef dölenmedi dendiğinde bogazıyın düğüm düğüm hayırlısı deyip telefonu kapatınca dilin hayırlısı derken yüreğinin neden niçin diye hüngür hüngür ağlaması ne demek iyi bilirim ve bu gün bile yazarken içim cız etti gözlerim doldu

Cok tesekkur ederim cok incesin canim..allahim saglikli hamilelik ve dogumlar nadip etsin yeni tedavim bitti canim ins.gercekten ihtiyaci olan borilerine nasip olsun cok tesekkurler canim
canım naptın,opu olacakmışın bugün ,nasıl geçti.

Iyi gecti yarin tabi belli olcak iyi hayirli haberler gelir ins. Hepimizin yolu acik olsun topigimiz baharla senlensin bol bebisler gelsin

canım ne güzel tarif etmişsin duygularımı işyerinde aldım haberi bütün gün düşündüm kendimi işe veremedim acaba ben hiç anne olamıycakmıyım..bazen düşünüyorum şu tüp bbey döktüğümüz paralar boşa bence..ben şuna inanıyorum olursa doğalda olur olmasa tüpte ols tutmaz dölenmez gelişmez vs..zaten kaliteli yumoşlarımız olsa doğal hamiş kalıcaz tüp bebek hikaye bence Allaım ol diycek olucak..ama oturup beklemekte bana göre değil..duygularım karmakarışık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…