- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.841
Tahlil sonuclarim çıkmış sadece gribim o kadar yani bisey yokk kolestrol ve biraz gribal mikrop galiba
Kendi dr kendim hahahhh ne güzel dr olamadık ama bi okadar bilgiliyiz şimdide adet olmayı bekle hangi gün belli degil sanki yumurta catlamiş gibi akıntı geldi iltihap olsa, ağrı olur ağrım yok ben ona yoruyorum yani 12 gün falandır bekle 15 gün en az .şimdi acaba tedavi olacak olmayacak sitresi.. ben bekle bekle 20 nisan doğum günüm o zamana kadar rapor geçerli işe bak kısmetten öte yok yani stres yooook yola devammmmm
akşama elmalı kurabiye yapacamda tarifini sizlerlede paylaşayım dedim yapınca resminide paylaşırım
sagol tatlimm nasilsintamamen bünyene ve embriyoya göre değişiyor cnm, hiçbirinin kesin olarak kanıtlanmışlığı yok.. bazı bünyelerde dondurulmuş daha iyi tutunuyor diyorlar, bazısında 5. gün embiyosu taze embriyo daha iyi tutunuyo diyorlar..
yalnız dondurulmuş çözülünce kalitesinide kaybedebiliyor, bu havuz sistemlerinde 5-6 tane dondurulandan çözülünce 1-2 tane kalabiliyor..
çok embriyon olursa 5. gün transferini yaptır geri kalanı dondursan daha iyi aslında..
sagol tatlimm nasilsin
ben de iyiyim sukursağol cnm iyiyimm sen nazılsınn:)
mrhb kızlar nasılsınız bu gün cimcimeye alışverişe gittik sonrabana bol bol poz verdi resim çektik
ben de iyiyim sukursadece el ayak buzzz cok usuyorum...
Amin inşpozlarını yesinlerrr cimcimenin, maşallahhh çok tatlı teyzesiiii
darısııı hemencecik başımızaa canım..
Saram dr ilaçını degiştirt belki sana iyi gelmedi benimki ilaki bu ilaç diyor
hayatim arastirdim ilaclarimiz ayni etken maddelerden olusuyor ve birbirlerinin muadili olarak geciyor... Senin, benim veyase07 ... Hepimiz ayni ilaci kullaniyoruz aslinda
Aynı turde ilaçlar ama dr göre değişiyor şifa olsun insallahcanım bunun başka ilacı yokmuş buna alışacaksın dedi
gecmis olsun cnm uzme kendinii, diger opundan sonra transferini yaptirmaya bakk.. insallahh tutunacaklarr ikizlerinn gelecekk..tek taşım dölenmemiş mallesef canlar..hepinizin desteği için teşekkürler dualarımızla ayaktayız umudumuz kalmasada..elden bişey gelmiyor mallesef bir opu daha yapma hakım var madi yönden sonrası tek emriyoda olsa transfer istiycem..bebekverde ben bahçecideyim canım erbil bey doktorum..
bu aralar çoookk karışığım yine annelik duygum tavan yaptı bunları yazmak istemediğim için küçük kuzumu fotolarını paylaşayam dedim inşş allah hepimize nasip eder inş@yeteeeer
Ay ay çok şeker bişey bu masallah tu tu rabbim size bize böyyle tadlu versin
tek taşım dölenmemiş mallesef canlar..hepinizin desteği için teşekkürler dualarımızla ayaktayız umudumuz kalmasada..elden bişey gelmiyor mallesef bir opu daha yapma hakım var madi yönden sonrası tek emriyoda olsa transfer istiycem..bebekverde ben bahçecideyim canım erbil bey doktorum..
Günaydın kardeşler, her anıyla güzel bir hafta geçirmemizi dilerim. Maşallah, aşağıdaki gibi melek, yemeklik evladı isteyenlere nasip etmesini diliyorum.
Acil şifalar dilerim.
İnsan ne diyeceğini bilemiyor. Başta sabır sonrasında yeniden başlama gücü dilerim. Vitaminlerini düzenli kullanırsan organik neden olmasın? Hakkında hayırlı olanın bir an önce gerçekleşmesini dilerim, kocaman sevgilerle seni öpüyorum, yanında olduğumu bilmeni dilerim.
Teşekkür, ama hala adres gönderen olmadı. Sabah bir koca poşeti eczaneye verdim, Sağlık Ocağına verseydim daha iyi olurdu ama olsun, inşallah ihtiyacı olanlara verilir. Sevgiler.
İnş. güzel haberlerini alırız. Hakkında hayırlısı olsun.
Opun şimdiden hayırlı uğurlu olsun, bolcana embriyon oluşsun. Güvenç by.de tedavi olurken kullanamadığım ilaçlar elimde kaldı, (bu ilaçları eczane yerine kardeşlerime vermek istiyorum) son kullanma tarihi de geçmedi, sana da aynı ilaçları verirse adresine göndermek isterim. Bol şans ve sevgiler.
canım naptın,opu olacakmışın bugün ,nasıl geçti.
canım ne güzel tarif etmişsin duygularımı işyerinde aldım haberi bütün gün düşündüm kendimi işe veremedim acaba ben hiç anne olamıycakmıyım..bazen düşünüyorum şu tüp bbey döktüğümüz paralar boşa bence..ben şuna inanıyorum olursa doğalda olur olmasa tüpte ols tutmaz dölenmez gelişmez vs..zaten kaliteli yumoşlarımız olsa doğal hamiş kalıcaz tüp bebek hikaye bence Allaım ol diycek olucak..ama oturup beklemekte bana göre değil..duygularım karmakarışık..bu aralar çoookk karışığım yine annelik duygum tavan yaptı bunları yazmak istemediğim için küçük kuzumu fotolarını paylaşayam dedim inşş allah hepimize nasip eder inş
ne diyeyimgulneva77 öyle iyi blirim ki tek olgun yumurtayın dölenip dölemeyeceğini beklemek ne demk o tek yumurtadan gelecek bir habere umut bağlanmak ne demek (pek nadır yaşadığım )eğerki evet dölendi yarın gelin dediklerinde sabaha kadar uyumadan sabahın olup gidip o minicik hücereyi alıp gelmek için sabahlamak eğerki olmuşsa(hala bölünmeye devamediyorsa) o içindeyken onunla bir 10 gün geçirmek bir arada olmak bir tarafdan şu 10 gün geçse kan testi yapsam ve benimle olduğunu bilsem derken diğer tarafdan birlikte geçirdiğimiz zaman bitmese geçmese demek offffffff offfffff yok malesef dölenmedi dendiğinde bogazıyın düğüm düğüm hayırlısı deyip telefonu kapatınca dilin hayırlısı derken yüreğinin neden niçin diye hüngür hüngür ağlaması ne demek iyi bilirim ve bu gün bile yazarken içim cız etti gözlerim doldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?