- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.861
ne desek boş canım elden bişey gelmiyor..ikinci emriyom olurmu Allah bilir..gecmis olsun cnm uzme kendinii, diger opundan sonra transferini yaptirmaya bakk.. insallahh tutunacaklarr ikizlerinn gelecekk..
tek taşım dölenmemiş mallesef canlar..hepinizin desteği için teşekkürler dualarımızla ayaktayız umudumuz kalmasada..elden bişey gelmiyor mallesef bir opu daha yapma hakım var madi yönden sonrası tek emriyoda olsa transfer istiycem..bebekverde ben bahçecideyim canım erbil bey doktorum..
İNŞ DUAVOM duygularım karmakarışık olmamasınamı üzüleyim giden parayamı..Allah yardımcımız olsun sabır versin..Umudum kalmadi demeumudumuz hep var devam edecek , toparla kendini inaniyorumki bu cabalarin bosa gitmeyecek, buna her gecen gün daha cok inanalim bebeklerimiz gelecek .
Üzülme vardır elbet bir hikmeti.. Tabii yüreğin cız ediyor.. Acıyan yerlerine merhem olabilsek keşke ama yok olmuyor.. Hem bir tane de olsa ışığın var.. Sen kahretme kendini canımıniçi, sana evlat Olmayı bekliyor belki..İNŞ DUAVOM duygularım karmakarışık olmamasınamı üzüleyim giden parayamı..Allah yardımcımız olsun sabır versin..
Allah'ım yardımcın olsun ve ne olursa Hayırlısı olsun.. Allah yüzünü güldürsün inşallahKızlar merhaba. uzun süre buraya girmedim, kendimi işe verdim. Hatırlıyorsanız 1 ay önce havuza karar vermiştım sizin fikrinizi dinleyerek. bu seferki protokolumda 6 folikül oluşmuştu. geçen cumartesı yumurtalar toplandı ve 6 foliküllerden 2si boş 2 genetik bozuk ve ikisi iyi kalitede. 2 tanesi iyi kalitede olanlar döllendi. Sonuç : 2 tane iyi kalitede dondurulmuş kartanelerim var ve 2 tane iyi kalitede freshlerim var:) Yarın Allah izin verirse 4nü de transfer edecekler. Doktor 3 tanesini transfer edelim dedi, ama ben artık negatif geçmişte olan protokollerımden dolayı hepsini rica ettim. Artık ne olursa o olur.
Hepinizi rica ediyorum benim için dua edin. iyi akşamlar
Ben de katılırım ama 3-4 gün içinde adet Olmayı bekliyorum. Ondan önce ya da sonra katılabilirim..Kizlar moral boZmak yok haydi duaya
Tefriciye basliyoruz katilmak osteyenler
1ben
2portakales
egecmis olsun cnm uzme kendinii, diger opundan sonra transferini yaptirmaya bakk.. insallahh tutunacaklarr ikizlerinn gelecekk..
tek taşım dölenmemiş mallesef canlar..hepinizin desteği için teşekkürler dualarımızla ayaktayız umudumuz kalmasada..elden bişey gelmiyor mallesef bir opu daha yapma hakım var madi yönden sonrası tek emriyoda olsa transfer istiycem..bebekverde ben bahçecideyim canım erbil bey doktorum..
Tefericiye adetlide okuna biliyormus hocam soyledi abdessizde olabilir dua sonucta dediBen de katılırım ama 3-4 gün içinde Olmayı bekliyorum. Ondan önce ya da sonra katılabilirim..
evet canım keşke garantisi olsaydı ama yok ben 7 defa denedim bir ev alacak kadar paraharcadım ama ne evladım var nede evim elbetteki olacaksa rabbim verecekse doğal yoldanda verir olderse olur bütün bunları benim mantığımda söylüyor ama duygularım başka türülü konuşuyorcanım ne güzel tarif etmişsin duygularımı işyerinde aldım haberi bütün gün düşündüm kendimi işe veremedim acaba ben hiç anne olamıycakmıyım..bazen düşünüyorum şu tüp bbey döktüğümüz paralar boşa bence..ben şuna inanıyorum olursa doğalda olur olmasa tüpte ols tutmaz dölenmez gelişmez vs..zaten kaliteli yumoşlarımız olsa doğal hamiş kalıcaz tüp bebek hikaye bence Allaım ol diycek olucak..ama oturup beklemekte bana göre değil..duygularım karmakarışık..
Bende katılırım ayol zate kendime okuuomTefriciye katilanlar
1 ben
2portakales
3eua
Oyyy massallah 4 uz olur olur insallah evlat olsunda sana saglikla huzurla gelsin şekerimKızlar merhaba. uzun süre buraya girmedim, kendimi işe verdim. Hatırlıyorsanız 1 ay önce havuza karar vermiştım sizin fikrinizi dinleyerek. bu seferki protokolumda 6 folikül oluşmuştu. geçen cumartesı yumurtalar toplandı ve 6 foliküllerden 2si boş 2 genetik bozuk ve ikisi iyi kalitede. 2 tanesi iyi kalitede olanlar döllendi. Sonuç : 2 tane iyi kalitede dondurulmuş kartanelerim var ve 2 tane iyi kalitede freshlerim var:) Yarın Allah izin verirse 4nü de transfer edecekler. Doktor 3 tanesini transfer edelim dedi, ama ben artık negatif geçmişte olan protokollerımden dolayı hepsini rica ettim. Artık ne olursa o olur.
Allah sabır versin, demekki böylesi Hayırlıymış, zor bir sınavdan geçiyorsun, inş. üzüntünü tez zamanda giderecek Hayırlı evlat haberini alırsın.tek taşım dölenmemiş mallesef canlar..hepinizin desteği için teşekkürler dualarımızla ayaktayız umudumuz kalmasada..elden bişey gelmiyor mallesef bir opu daha yapma hakım var madi yönden sonrası tek emriyoda olsa transfer istiycem..bebekverde ben bahçecideyim canım erbil bey doktorum..
Dualarım seninle, hakkında Hayırlısı olsun, Hayırlısıyla emanetine kavuşasın.Kızlar merhaba. uzun süre buraya girmedim, kendimi işe verdim. Hatırlıyorsanız 1 ay önce havuza karar vermiştım sizin fikrinizi dinleyerek. bu seferki protokolumda 6 folikül oluşmuştu. geçen cumartesı yumurtalar toplandı ve 6 foliküllerden 2si boş 2 genetik bozuk ve ikisi iyi kalitede. 2 tanesi iyi kalitede olanlar döllendi. Sonuç : 2 tane iyi kalitede dondurulmuş kartanelerim var ve 2 tane iyi kalitede freshlerim var:) Yarın Allah izin verirse 4nü de transfer edecekler. Doktor 3 tanesini transfer edelim dedi, ama ben artık negatif geçmişte olan protokollerımden dolayı hepsini rica ettim. Artık ne olursa o olur.
Canım madden ve manen yıkım oluyor rabbim sağlik versin en önemlisi valla grip olunca ben kendime bakamıyom diye kızdım acaba cocuk nasıl bakacaz insallah rabbim istesinn olur bize dua düşer başka yolu yokevet canım keşke garantisi olsaydı ama yok ben 7 defa denedim bir ev alacak kadar paraharcadım ama ne evladım var nede evim elbetteki olacaksa rabbim verecekse doğal yoldanda verir olderse olur bütün bunları benim mantığımda söylüyor ama duygularım başka türülü konuşuyor
Kizlar dondurulmus embrio mu sansli yoksa taze embrio mu... Kararsizimmm... Ne dersiniz fikirlere cok ihtiyacim var :-/
mrhb kızlar nasılsınız bu gün cimcimeye alışverişe gittik sonrabana bol bol poz verdi resim çektik
canım ne güzel tarif etmişsin duygularımı işyerinde aldım haberi bütün gün düşündüm kendimi işe veremedim acaba ben hiç anne olamıycakmıyım..bazen düşünüyorum şu tüp bbey döktüğümüz paralar boşa bence..ben şuna inanıyorum olursa doğalda olur olmasa tüpte ols tutmaz dölenmez gelişmez vs..zaten kaliteli yumoşlarımız olsa doğal hamiş kalıcaz tüp bebek hikaye bence Allaım ol diycek olucak..ama oturup beklemekte bana göre değil..duygularım karmakarışık..
Kızlar merhaba. uzun süre buraya girmedim, kendimi işe verdim. Hatırlıyorsanız 1 ay önce havuza karar vermiştım sizin fikrinizi dinleyerek. bu seferki protokolumda 6 folikül oluşmuştu. geçen cumartesı yumurtalar toplandı ve 6 foliküllerden 2si boş 2 genetik bozuk ve ikisi iyi kalitede. 2 tanesi iyi kalitede olanlar döllendi. Sonuç : 2 tane iyi kalitede dondurulmuş kartanelerim var ve 2 tane iyi kalitede freshlerim var:) Yarın Allah izin verirse 4nü de transfer edecekler. Doktor 3 tanesini transfer edelim dedi, ama ben artık negatif geçmişte olan protokollerımden dolayı hepsini rica ettim. Artık ne olursa o olur.
Ben de katılırım ama 3-4 gün içinde adet Olmayı bekliyorum. Ondan önce ya da sonra katılabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?