Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın kızlarr nasılsınızz bugün
Günaydın, genelde iyiyiz de sabah işe giderken önümde bir kadın vardı, köylü pazara ürününü satmaya gidiyor, ayağında yün çorap ve terlik var ve yağmur yağıyor....Pazar dairenin duvarının dibine de kuruluyor, hava yağışlı, bazı kadınlar üşümüş çay içiyorlar, bazıları çorbacıdan bir tabak çorbayı arkadaşına getiriyor, bazılarının küçücük çocukları yanlarında, sonrasında ürünlerini satmak için çığrışıyorlar, hayat geçinme dünyası....biz soğukta biraz fazla kalınca yatak döşek oluyoruz, onlar yaşlıları da var bebeleri de, her gün o pazar bu pazar dolaşıyorlar...biraz duygulandım, Allah yardımcıları olsun.

Ayy benim nazik ve düşünceli gebişim:))
Öyle evet ama onlar bizden daha dayanıklı ve mutlular bence :))

Hayatımızı kabullenmeliyizzz fazla kapptırmamalıyız sağlık herseyin başı
Evet hic anne olmayabilirim ama icimdeki sevgiyle bir cocuk bakabilirim yaş ilerleyince fikir verende öyle diyoo
Ama eşim evlatlık almak istemiyor kanımdan olsun diyor yada yumurta donörü fikirni söylüyor
Yoruldum bıktım düşünceler bile yetiyor ne yapacağım nasıl olacak ben böyle yaşamaya alıştıkca sorularda geliyor insanlardan kaçıyorum

Canim seni cok iyi anliyorum desem yanlis olmaz heralde :))
Valla biz doktorla gorusmeye gitmedik bile olumsuz sonucu alinca.. ne konusacagiz ki...
Bende henuz evlat edinme kismninda bi hissiyat sahibi degilim.. ama anne olacak miyim onuda hissetmiyoeum. Bilmiyorum.. akisinda olursa olsun...
Donör baska sperm fikri bana uzak canim. Zaten oralara gitmeye yeni bi tedaviyle mucadele etmeye halim de yok paramda :)) biz 5.tup bebek parasiyla italya ya tatile gidecegiz valla o kadar sıyırdık

Ennnn guzeli canım gez toz aşk yaşa kendi rayında akışında oh oh mis canın daha önemli hahhhh

Merhaba bu siteye uye olalı iki seneden fazla oldu sanırım .Şuan 42 yaşımdayım ve 7. denemem de hamile kaldım 8 haftam bitti. Benim için büyük bir mucize. Olayı hala idrak edemedim sadece vücudumda ve ruhumda gariplikler var.İnşallah Allah kucağıma almayıda nasip eder. Diyeceğim o ki Allah nasip edince oluyor bunun başka açıklaması yok bence. Bu son denemem olacak demiştim birdaha uğraşmam diyordum. Allahim nasip etti. Allah çok isteyen ve çabalayan herkese nasip etsin. Allahım sen ol de olsun diye çok dua ettim. Herkese bu zorlu yolculukta sabır diliyorum. hereksin gönlüne göre olsur inşallah.

maşallahhhhh...
maşallahhhhhhh...
maşallahhhhhhhh...
sağlıklı kolay bi hamilelik sonrasında nur topu gibi önce sağlıklı, hayırlı, bereketli bebeğine kavuşur uzunn güzel bir ömrünüz olur:)) Çok sevindimm gerçekten.. Allah isteyen herkese versin elbet.. Umutsuz yaşanmaz..

Merhaba,
Harika haberi pay
Harika haberi paylastiginiz icin tesekkur ederiz,alti denemede problem neydi,ya da son denemede farkli birsey yapildi mi?

canımm tedavi sürecindesinnn sanırım geçen bir arkadaş opun olduğunu yazmıştı, güzell haberlerini bekliyoruzz
tedavinn hayırlıı olsunnn

tebriklerr cnm, sağlıklı bi şekilde kucağına almanıı dilerim..

Kizlar, hastaneden geldim. transfer yapıldı, ama 4 değil 3ünü transfer ettiler. 2 dondurulmuş kartanelerimden birisi uyanmak istemedi. şimdi 11 nisana kadar uzun sanki bir ay kadar bir zamanım var. bu sefer hiç bir şey düşünmeyeceğım dedim kendi kendime. Dualarınız için ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. her kezin istediği gibi olsun inşallah.
şimdi sonuç alana kadar sizi rahatsız etmeyeceğim: sizi bilmiyorum ama seviyorum

İNŞ DUAVOM duygularım karmakarışık olmamasınamı üzüleyim giden parayamı..Allah yardımcımız olsun sabır versin..

kendini üzme yada az üz canım yaa.. elimizden geleni yapıyoruz, hep iyi laboratuvarlarda tedavi oluyoruz gün gelecek bunun meyvesinide göreceğiz ben inanıyorum bunaaa..
akışına bırakmamakla tedavilerine hız vermekle çok iyi yapıyorsun canım, yaş itibariyle elimizi çabuk tutmamız gerekli..
buz bebişlerin var ne güzel, onlarlaa bebişler gelecek tez zamandaa Allah yüzümüze gülecek canım..

transferin hayırlı olsun cnm

Merhaba Arkadaşlar

Bende uzun bir aradan sonra tekrar tedaviye başladım bahçeci kliniğinde Mustafa hocaya ilk ay yumurtaların kistleşme durumu var dedi bir sürü ilaç tedavi yarıda bırakıldı tabi en iyisi
İkinci ay adetin 19 ve 22 günlerinden itibaren ilaç kullandım sonuç bir yumurta dönelendi orta kalite donduruldu

Üçüncü ay yine adetin ikinci günü ilaç başladım bu sefer yedi yumurta benim ayaklarım yere basmıyor sonuç dört olgun yumurta orta kalite donduruldu

Dün dr email attım yumurta toplamaya devam mı yoksa transfer mi çünkü benim tekrardan tedavi olacak durumun yok
Hoca bugün aradı bir ay ara verip tekrardan yumurta toplayacağız dedi ama adet olunca gel ilaç kullanacaksın dedi galiba yumurta baskılayıcı ilaç kullanacağım
Arkadaşlar bu konu da beni aydınlatabilir misiniz acaba hangi ilaç kullanılıyor şimdiden bulmaya çalışayım çünkü ilk seferde biriktirdiğim bütün param bitti ikinci ay ilaçları kk arkadaşlardan aldım sonsuz teşekkürler benim yarı yarıya uyguna geldi

Yumurta baskılayıcı olarak ne kullandınız rabbim daha fazla maddi manevi yormadan hayırlı evlatlarımızı versin amin aeo.

Pardon dört olgun yumurta ama sadece biri dönlendi orta kalite donduruldu

darısıda sana balım böyle şeker bir kızın

desteğiniz için hepinize çok çook teşekkürler canlarr..bugün biraz daha iyiyim toparlandım birdaki adetle son hızla start vericm encu dediği gibi bizim oturup bekliycek zamanımız yok mallesef incir kürüne devam vitaminlere devam..Allahım tez zmanda cnnet kokulu meleklerimize kavuşturur inş..

canımsın hep iyi ol.. aynen böyle devamm.. öptümmm

canım hoşgeldin, yumurta baskılama yapılacaksa eğer ilaca adet olduktan 21 gün sonra falan başlanıyor.. 3 gün cetrotide iğne ve 1 kutu climara forte bant (bunu sağlık ocakları yazıyor) kullanılıyor..
yinede sen sor bi istersen farklı bir şey yapabilirler yada verebilirler belli olmaz boşuna alma önden..
tüm yumurtalarının aynı olgunlukta gelişmesine faydası olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…