- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.881
Günaydın, genelde iyiyiz de sabah işe giderken önümde bir kadın vardı, köylü pazara ürününü satmaya gidiyor, ayağında yün çorap ve terlik var ve yağmur yağıyor....Pazar dairenin duvarının dibine de kuruluyor, hava yağışlı, bazı kadınlar üşümüş çay içiyorlar, bazıları çorbacıdan bir tabak çorbayı arkadaşına getiriyor, bazılarının küçücük çocukları yanlarında, sonrasında ürünlerini satmak için çığrışıyorlar, hayat geçinme dünyası....biz soğukta biraz fazla kalınca yatak döşek oluyoruz, onlar yaşlıları da var bebeleri de, her gün o pazar bu pazar dolaşıyorlar...biraz duygulandım, Allah yardımcıları olsun.Günaydın kızlarr nasılsınızz bugün
Günaydın, genelde iyiyiz de sabah işe giderken önümde bir kadın vardı, köylü pazara ürününü satmaya gidiyor, ayağında yün çorap ve terlik var ve yağmur yağıyor....Pazar dairenin duvarının dibine de kuruluyor, hava yağışlı, bazı kadınlar üşümüş çay içiyorlar, bazıları çorbacıdan bir tabak çorbayı arkadaşına getiriyor, bazılarının küçücük çocukları yanlarında, sonrasında ürünlerini satmak için çığrışıyorlar, hayat geçinme dünyası....biz soğukta biraz fazla kalınca yatak döşek oluyoruz, onlar yaşlıları da var bebeleri de, her gün o pazar bu pazar dolaşıyorlar...biraz duygulandım, Allah yardımcıları olsun.
Hayatımızı kabullenmeliyizzz fazla kapptırmamalıyız sağlık herseyin başı
Evet hic anne olmayabilirim ama icimdeki sevgiyle bir cocuk bakabilirim yaş ilerleyince fikir verende öyle diyoo
Ama eşim evlatlık almak istemiyor kanımdan olsun diyor yada yumurta donörü fikirni söylüyor
Yoruldum bıktım düşünceler bile yetiyor ne yapacağım nasıl olacak ben böyle yaşamaya alıştıkca sorularda geliyor insanlardan kaçıyorum
Ennnn guzeli canım gez toz aşk yaşa kendi rayında akışında oh oh mis canın daha önemli hahhhhCanim seni cok iyi anliyorum desem yanlis olmaz heralde :))
Valla biz doktorla gorusmeye gitmedik bile olumsuz sonucu alinca.. ne konusacagiz ki...
Bende henuz evlat edinme kismninda bi hissiyat sahibi degilim.. ama anne olacak miyim onuda hissetmiyoeum. Bilmiyorum.. akisinda olursa olsun...
Donör baska sperm fikri bana uzak canim. Zaten oralara gitmeye yeni bi tedaviyle mucadele etmeye halim de yok paramda :)) biz 5.tup bebek parasiyla italya ya tatile gidecegiz valla o kadar sıyırdık
Merhaba bu siteye uye olalı iki seneden fazla oldu sanırım .Şuan 42 yaşımdayım ve 7. denemem de hamile kaldım 8 haftam bitti. Benim için büyük bir mucize. Olayı hala idrak edemedim sadece vücudumda ve ruhumda gariplikler var.İnşallah Allah kucağıma almayıda nasip eder. Diyeceğim o ki Allah nasip edince oluyor bunun başka açıklaması yok bence. Bu son denemem olacak demiştim birdaha uğraşmam diyordum. Allahim nasip etti. Allah çok isteyen ve çabalayan herkese nasip etsin. Allahım sen ol de olsun diye çok dua ettim. Herkese bu zorlu yolculukta sabır diliyorum. hereksin gönlüne göre olsur inşallah.
Harika haberi paylastiginiz icin tesekkur ederiz,alti denemede problem neydi,ya da son denemede farkli birsey yapildi mi?Merhaba bu siteye uye olalı iki seneden fazla oldu sanırım .Şuan 42 yaşımdayım ve 7. denemem de hamile kaldım 8 haftam bitti. Benim için büyük bir mucize. Olayı hala idrak edemedim sadece vücudumda ve ruhumda gariplikler var.İnşallah Allah kucağıma almayıda nasip eder. Diyeceğim o ki Allah nasip edince oluyor bunun başka açıklaması yok bence. Bu son denemem olacak demiştim birdaha uğraşmam diyordum. Allahim nasip etti. Allah çok isteyen ve çabalayan herkese nasip etsin. Allahım sen ol de olsun diye çok dua ettim. Herkese bu zorlu yolculukta sabır diliyorum. hereksin gönlüne göre olsur inşallah.
Canim simdi gordum yazini hayirlisi olsu vardir bundada bi hayir biz sagliklisinu diloyoruz canim bir dahakine olur hep oyle olmaz donmusun bekliyor uzme kendini biloyorum zor ama elden bir sey gelmiuor..yolumuz acik olsun sagliklisi hayirlisi bulsun ins.
Merhaba bu siteye uye olalı iki seneden fazla oldu sanırım .Şuan 42 yaşımdayım ve 7. denemem de hamile kaldım 8 haftam bitti. Benim için büyük bir mucize. Olayı hala idrak edemedim sadece vücudumda ve ruhumda gariplikler var.İnşallah Allah kucağıma almayıda nasip eder. Diyeceğim o ki Allah nasip edince oluyor bunun başka açıklaması yok bence. Bu son denemem olacak demiştim birdaha uğraşmam diyordum. Allahim nasip etti. Allah çok isteyen ve çabalayan herkese nasip etsin. Allahım sen ol de olsun diye çok dua ettim. Herkese bu zorlu yolculukta sabır diliyorum. hereksin gönlüne göre olsur inşallah.
İNŞ DUAVOM duygularım karmakarışık olmamasınamı üzüleyim giden parayamı..Allah yardımcımız olsun sabır versin..
Kizlar, hastaneden geldim. transfer yapıldı, ama 4 değil 3ünü transfer ettiler. 2 dondurulmuş kartanelerimden birisi uyanmak istemedi. şimdi 11 nisana kadar uzun sanki bir ay kadar bir zamanım var. bu sefer hiç bir şey düşünmeyeceğım dedim kendi kendime. Dualarınız için ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. her kezin istediği gibi olsun inşallah.
şimdi sonuçalana kadar sizi rahatsız etmeyeceğim: sizi bilmiyorum ama seviyorum
darısıda sana balım böyle şeker bir kızınİkisinide denedim canım:)
Ama dondurulmuş transferi bi tık daha iyi olabilir. Hem rahim dinllenmiş oluyor hemde öncesinde deli gibi iğne kullanmıyorsun. Verdiğin karar her ne olursa olsun senin için dilerim vesile olan olur..
Oyyy maşallah yerimm onlarıı:)) Rabbim tez vakit sana da versin canım
Hiç anne olamama ihtimali elbet var canım.. Ama anne olup çocugunla uzun bir ömür geçirebileceğinin garantisi kadar..
Yanii hayatın getirdikleriyle mutlu olmak lazım ve yarından hep umutlu... Tüp bebek konusu enterasan... Kimileri ilkinde hamile kalıyor kimisi 10 tane deniyor sonra kendiliğinden kalıyor.. Sanırım bu biraz bizdeki düşüncelerle ilgili...
Akışına bırakmak lazım...
Canım hayırlısı olsunnn.. Bilmeni isterim ki 2 embriyo transferi sansı arttırıyor ama 3. embriyonun tutunma olasılıgı 1000/2 gibi bi olasılık veriyor 4. embriyoda aynı şekide şansı arttırmıyor.. Eger gercekten 4düde çok iyi kalıte de ise bence 2sini transfer yaptır daha sonra 2sıni kardeş olarak kullanırsın inşallah diye önerebilirim..
Çünkü bende 20gün önce filan transfer yaptırdım.. 4tane ama kaliteler iyi değildi o yüzden doktor önermedi devam etmeyi.. Baya arastırdım bilimsel verileri önüme bu tarz şeyler çıktı.. Ama dilerimm gönlünden geçen sana hayırlı olur ve bebeğini alırsın kucagına :))
desteğiniz için hepinize çok çook teşekkürler canlarr..bugün biraz daha iyiyim toparlandım birdaki adetle son hızla start vericm encu dediği gibi bizim oturup bekliycek zamanımız yok mallesef incir kürüne devam vitaminlere devam..Allahım tez zmanda cnnet kokulu meleklerimize kavuşturur inş..
Merhaba Arkadaşlar
Bende uzun bir aradan sonra tekrar tedaviye başladım bahçeci kliniğinde Mustafa hocaya ilk ay yumurtaların kistleşme durumu var dedi bir sürü ilaç tedavi yarıda bırakıldı tabi en iyisi
İkinci ay adetin 19 ve 22 günlerinden itibaren ilaç kullandım sonuç bir yumurta dönelendi orta kalite donduruldu
Üçüncü ay yine adetin ikinci günü ilaç başladım bu sefer yedi yumurta benim ayaklarım yere basmıyor sonuç dört olgun yumurta orta kalite donduruldu
Dün dr email attım yumurta toplamaya devam mı yoksa transfer mi çünkü benim tekrardan tedavi olacak durumun yok
Hoca bugün aradı bir ay ara verip tekrardan yumurta toplayacağız dedi ama adet olunca gel ilaç kullanacaksın dedi galiba yumurta baskılayıcı ilaç kullanacağım
Arkadaşlar bu konu da beni aydınlatabilir misiniz acaba hangi ilaç kullanılıyor şimdiden bulmaya çalışayım çünkü ilk seferde biriktirdiğim bütün param bitti ikinci ay ilaçları kk arkadaşlardan aldım sonsuz teşekkürler benim yarı yarıya uyguna geldi
Yumurta baskılayıcı olarak ne kullandınız rabbim daha fazla maddi manevi yormadan hayırlı evlatlarımızı versin amin aeo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?