- 23 Kasım 2010
- 1.343
- 1.233
- 333
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.901
Cevabınız için çok teşekkürler çok yardımcı oldun aeo gıyabınızda hepinize çok çok dua ediyorum.canım hoşgeldin, yumurta baskılama yapılacaksa eğer ilaca adet olduktan 21 gün sonra falan başlanıyor.. 3 gün cetrotide iğne ve 1 kutu climara forte bant (bunu sağlık ocakları yazıyor) kullanılıyor..
yinede sen sor bi istersen farklı bir şey yapabilirler yada verebilirler belli olmaz boşuna alma önden..
tüm yumurtalarının aynı olgunlukta gelişmesine faydası olabilir..
Tebrikler darisi başımıza rabbim tammamına erdirsin tadını çıkart ayolllMerhaba bu siteye uye olalı iki seneden fazla oldu sanırım .Şuan 42 yaşımdayım ve 7. denemem de hamile kaldım 8 haftam bitti. Benim için büyük bir mucize. Olayı hala idrak edemedim sadece vücudumda ve ruhumda gariplikler var.İnşallah Allah kucağıma almayıda nasip eder. Diyeceğim o ki Allah nasip edince oluyor bunun başka açıklaması yok bence. Bu son denemem olacak demiştim birdaha uğraşmam diyordum. Allahim nasip etti. Allah çok isteyen ve çabalayan herkese nasip etsin. Allahım sen ol de olsun diye çok dua ettim. Herkese bu zorlu yolculukta sabır diliyorum. hereksin gönlüne göre olsur inşallah.
Insallah guzel haberlerini alacaz kuzum bizde beklemedeyiz hadeeee hayırlısı olacak bu seferKizlar, hastaneden geldim. transfer yapıldı, ama 4 değil 3ünü transfer ettiler. 2 dondurulmuş kartanelerimden birisi uyanmak istemedi. şimdi 11 nisana kadar uzun sanki bir ay kadar bir zamanım var. bu sefer hiç bir şey düşünmeyeceğım dedim kendi kendime. Dualarınız için ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. her kezin istediği gibi olsun inşallah.
şimdi sonuçalana kadar sizi rahatsız etmeyeceğim: sizi bilmiyorum ama seviyorum
Pardon dört olgun yumurta ama sadece biri dönlendi orta kalite donduruldu
tefriciye listemiz
1-sulepelin
2-portakales
3-eua
4-yase
5-eyno
Günaydın kuzum sabah sabah senin bomba haberlerinle karşılaştım umarım sen hamile kalırsında deneyen olur benim o adama gitme imkanım yok rabbim sebeblerı kaldırsada kavuşsak bebislere duaları paylaştır okuyalım kuzum[/QUOTE]UOTE="sulepelin, post: 40248676, member: 655146"]birde bitkisel çaylar var melisa ,çoban çantası ,hayıt tohumu gibi... Bir deneyin derim .
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa deliiiiiiiiiiii seni seviyorum ben mobil girdim ya o yüzden şimdi pc deyim
Seni öptüm zatennn biliyorumaaaaaaaaaaaaaaaaaaa deliiiiiiiiiiii seni seviyorum ben mobil girdim ya o yüzden şimdi pc deyim
Seni öptüm zatennn biliyorumbende senii sviyorumm:)
ensu ya dedimm ben onu:) benimle hiç konuşmuyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?