Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın kızlar,
Epeydir uğramamıştım. Maşallah yazmışsınız epey:) Yok mu bu garibana özet geçecek birisi?

Günaydın kızlar,
Epeydir uğramamıştım. Maşallah yazmışsınız epey:) Yok mu bu garibana özet geçecek birisi?

Günaydın Ali'mizin annesi:)
Valla dün kalan yarım aklımıda kaybettiğimden ondan öncesine dair ne desem eksik kalır..
Beceremem özetlemeyi canım...

Günaydın Ali'mizin annesi:)
Valla dün kalan yarım aklımıda kaybettiğimden ondan öncesine dair ne desem eksik kalır..
Beceremem özetlemeyi canım...
Ah sorma canım. Nereye gidiyor bu ülke, herkesin öldürüldüğü bir operasyona nasıl başarılı derler? Şaşkınlıkla izliyor um.

Ah sorma canım. Nereye gidiyor bu ülke, herkesin öldürüldüğü bir operasyona nasıl başarılı derler? Şaşkınlıkla izliyor um.

Evet canım unutulmayacak birgündü dün
Savcıyı öldürmek isteyen adam o kdar beklemez zaten kafasına sıkar bırakırdı.. Belli ki hedef belirlenmeden dalmışlar odaya her şeyi delik deşik etmişler.. Onlar için başarılı çünkü savcının yaşaması onlarında işine gelmezdi..
Olan gene masum 2 yavruya oldu babasız kaldılar..

@LULİNDACIĞIM gelmiş hoş gelmiş napıyon evdemisin alışabildinmi yeni hayata göbişi sev aliye öpücükler
portakales balım tatlım sağol biliyorum yaparsında evdekileri içmeyen biz alsak napsak içemiyecez o da orda kalacak inan pekmez içmeyi bile unutuyorum şuan sağlık daha önemli yani kafaya takıncada hastalanıyoz anladım KOY VERDİMMM GİTTTİ

Selamlar, evdeyim canım genelde. Online satışlar devam ediyor. Arada çıkıp onları hallediyorum. Alıştım eve, pek sıkılmıyorum. Bu aralar oyuncak örmeye sardım:) Çok zevkliymiş. Şu an bir tane araba örüyorum:) Her hafta iki gün hamile yogasına gidiyorum. Bir gün de eşimle beraber doğuma hazırlık kursuna gidiyoruz. Acıbadem hastaneleri ücretsiz yapıyor her ikisini de.
Sen nasılsın?

koy ver gitsinn o zaman:))))

canımm tedavi sürecindesinnn sanırım geçen bir arkadaş opun olduğunu yazmıştı, güzell haberlerini bekliyoruzz
tedavinn hayırlıı olsunnn

Selam ensu evet canim opum oldu bahcecide ayni dok.devam ettim bugunde donduruldu insallh bir ay sonraya transfer olcak canim sen ne asamadasin tedaviye baslayabildinmi

Selam ensu evet canim opum oldu bahcecide ayni dok.devam ettim bugunde donduruldu insallh bir ay sonraya transfer olcak canim sen ne asamadasin tedaviye baslayabildinmi

canım bende seni merak etmiştim, opunn hayırlı olsun çok sevindim dondurulmasına maşallah hayatım..
inşallah transferinden sonrada güzel haberlerini alacağızz..
bende regly olmayı bekliyorum.. aslında dün yada bugün olmalıydım bakalım henüz olmadım her an kırmızılar gelebilir..
hormon değerlerim uygun çıkarsa bu ay başlayacağım cnm tedaviye..
kendine iyi bak.. öptümm

Simdiden hayirli olsun ensucum ..insallh her sey gonlunce gecsin..

Günaydın canlar:)))
@yeteeeeer
ensu sen niye benimle hiç konuşmuyorsunnnn

neden konuşmum canım, tedavi sürecini kendi iç dünyanda yaşamak isteyip paylaşmamıştın, sonrasındaki süreçtede bu konuyu kendi içinde kapatmak isteyeceğini düşündüğüm için bir şey yazmadım.. onun dışında günlük konulardan biliyorsun hep yazışıyoruz.. :))

Pekii

Güzel haberlerini bekliyorum bende canım.. İnşallah her şey tıkırında gider bu sefer bebişine kavuşursun:)

Millet nerdesiniz alo alo graham espirisi geldi cem yılmazın hahahhah
sara_28 canım hani kurabiyeee fotosu tarifi verdin foto yokk tı tı bekliyik yani
E egunal hamile tebrikler 2015 topik haberle uctuuuu kuzum insallah ikiz olsun sorunsuz bi 9 ay sonra bebis kucaga konsun insallah

Evet canım transfer olalı 3.5 gün olmuştu ki öğrendi :))
Maşallah:))

OTE="portakales, post: 40262184, member: 629199"]Evet canım transfer olalı 3.5 gün olmuştu ki öğrendi :))
Maşallah:))[/QUOTE]
3.5 gunde mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…