- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.921
Günaydın kızlar,
Epeydir uğramamıştım. Maşallah yazmışsınız epey:) Yok mu bu garibana özet geçecek birisi?
Ah sorma canım. Nereye gidiyor bu ülke, herkesin öldürüldüğü bir operasyona nasıl başarılı derler? Şaşkınlıkla izliyor um.Günaydın Ali'mizin annesi:)
Valla dün kalan yarım aklımıda kaybettiğimden ondan öncesine dair ne desem eksik kalır..
Beceremem özetlemeyi canım...
Ah sorma canım. Nereye gidiyor bu ülke, herkesin öldürüldüğü bir operasyona nasıl başarılı derler? Şaşkınlıkla izliyor um.
Selamlar, evdeyim canım genelde. Online satışlar devam ediyor. Arada çıkıp onları hallediyorum. Alıştım eve, pek sıkılmıyorum. Bu aralar oyuncak örmeye sardım:)@LULİNDACIĞIM gelmiş hoş gelmiş napıyon evdemisin alışabildinmi yeni hayata göbişi sev aliye öpücükler
portakales balım tatlım sağol biliyorum yaparsında evdekileri içmeyen biz alsak napsak içemiyecez o da orda kalacak inan pekmez içmeyi bile unutuyorum şuan sağlık daha önemli yani kafaya takıncada hastalanıyoz anladım KOY VERDİMMM GİTTTİ
koy ver gitsinn o zaman:))))@LULİNDACIĞIM gelmiş hoş gelmiş napıyon evdemisin alışabildinmi yeni hayata göbişi sev aliye öpücükler
portakales balım tatlım sağol biliyorum yaparsında evdekileri içmeyen biz alsak napsak içemiyecez o da orda kalacak inan pekmez içmeyi bile unutuyorum şuan sağlık daha önemli yani kafaya takıncada hastalanıyoz anladım KOY VERDİMMM GİTTTİ
canımm tedavi sürecindesinnn sanırım geçen bir arkadaş opun olduğunu yazmıştı, güzell haberlerini bekliyoruzz
tedavinn hayırlıı olsunnn
Selam ensu evet canim opum oldu bahcecide ayni dok.devam ettim bugunde donduruldu insallh bir ay sonraya transfer olcak canim sen ne asamadasin tedaviye baslayabildinmi
canım bende seni merak etmiştim, opunn hayırlı olsun çok sevindim dondurulmasına maşallah hayatım..
inşallah transferinden sonrada güzel haberlerini alacağızz..
bende regly olmayı bekliyorum.. aslında dün yada bugün olmalıydım bakalım henüz olmadım her an kırmızılar gelebilir..
hormon değerlerim uygun çıkarsa bu ay başlayacağım cnm tedaviye..
kendine iyi bak.. öptümm
Simdiden hayirli olsun ensucum ..insallh her sey gonlunce gecsin..
neden konuşmum canım, tedavi sürecini kendi iç dünyanda yaşamak isteyip paylaşmamıştın, sonrasındaki süreçtede bu konuyu kendi içinde kapatmak isteyeceğini düşündüğüm için bir şey yazmadım.. onun dışında günlük konulardan biliyorsun hep yazışıyoruz.. :))
Pekii
Güzel haberlerini bekliyorum bende canım.. İnşallah her şey tıkırında gider bu sefer bebişine kavuşursun:)
Gel gel sarılalımHepinizi icinden opmek geldi
Canım hayırlı zamanda başla bebis olsun konsun sana insallahsağol cnm hep beraberce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?