Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ya kizlar bugün normal adetim başladı , doktorla görüştüm ,yarın sabah gidicem bakacak duruma göre aspirasyon yaparım dedi,aç gel dedi ama dünde kan tahlili bakmadı,östrojen yüksek muhtemelen dedi,yarın sorarım gidince ,bide genelde adet sonrası kistler genelde gidiyor biliyorum ama ,hatta çalışıyorum diye cumartesi gelsem olmazmı dedim de yok yarın gel sen,başlayacak olursak yine dedi anlamadım kistleri aspire ederse neye başlıyabilirizki iğne filan olmadım ben hiç.
Korkuyorum opu gibi mi bu. Zararı yokmu rezerv az zaten.

Tefriciye listesi
1.ben
2.eua
3.portakales
4.eyno
5.yase
4444 adet bolerek okuyacagiz
Ancak kim once okunmasini istiyorsa ona okuyalim
Katilmak isteyenler isimlerini yazdirsin yarin bolusup baslayalim haftaya perşembe yi cumaya baglayan gece bagislayalim

Merhaba, kist aspiresini Güvenç by benim kiste de uygulamıştı, korkulacak bir durum yok, muayene gibi, pek bir şey hissetmiyorsun. Kisttin içini boşaltıyor. Sonrasında kist yeniden oluşmayacak diye garanti verilemiyor. Adette kist absore edilip 10 gün sonra yeniden karşına da çıkabiliyor, ben de olmuştu. Kistlere kullandığımız ilaçlar neden oluyor. Yarı için bol şanslar dilerim. Sakin olmaya çalış.

Merhaba canım.. Boy abdestli demişsin ben bugün adet oldum.. Dolayısıyla bu sefer katılamam sanırım.. 7 gün Sürüyor benim adet.. Az az ama uzun ..

E egunal a çok sevindim .. Dua etmiştim onun için, buraya yazılınca.. Allah tamamına erdirsin, sağlıklı güzel bebişleri olsun inşallah..

çok sağol canım inşallah hepimizz içinn en uygun zamanlar olur ve sonu bebişli olur...
Inşallah bebişine hamile kalacağın zaman gelmiştir ve o güzel bebekler gelip seni anne seçerler canım benim.

Canım nasıl yeğenimiz? Sen nasılsın?
portakales kuzum nasılsın?
Çok giremiyorum buraya.. Okuyorum ara ara ama yazamıyorum..
ummuseleme canım OPU ve dondurulmuş bebişlerin hayırlı olsun ve seni her daim mutlu etsin..
2220 Bilge kadın ulu manitu , nerelerdesin? Ev işini naptınız?
sara_28 en iyi Aşçı kadın nasıl oldu ağrıların?
acmila neler yaptın Ankara'da? Nasıl gidiyor?
WishhDuygu tatl kadın yoğunsun sanırım.. Umarım Herşey yolundadır..
yase07 Bond cum, Yüreğini ferah tut bebişin yolda. Böyle demek geldi içimden..
S sulepelin Şekerim okudum yazdıklarını ama benim bey karışımlara karşı :) erkek milleti işte
kuddus canım.. Alıştın mı şeker ilacına? Herşey yolunda mı?
M Mutlu -duova canım doğal denemeye devam mı? Tedavi planı var mı?
B bebeklerve tedavin sana Bebeğini getirecek inşallah..
B belki37 nasılsın, sesin soluğun çıkmaz oldu? esnacan senin de öyle. Umarım Herşey yolundadır..
Sevgili gebelerimiz yeğenlerime iyi bakın Lulinda NukteK D dnzdry alpcemre E egunal CapsLocked ve aklıma gelmeyenler ;0(affedin;P)
Hepinizi öpüyorum..
Bende değişik bişey yok bakalım.. Aslında kafamda 40 tilki 40 nında kuyruğunu değdirmemeye çalışma durumu .. Bugünümüze çok şükür..

Arkadasim ara ara dua okuyalim diye cagrilarini okuyorum, cok zaman bu cagrina az kisi cevap veriyor, dua topiklerinde bu cagrina cok daha hizli cevap alacagini tahmin ediyorum. ana sayfada dua topikleri var bir ara girip incelemistim. hem cok kalabalik hemde sürekli güncel gruplar olusturulup yeniden yeniden basliyorlar, bilgin olsun istedim dualarin kabul olsun bebegine kavusmani dilerim.

Son düzenleme:
Anladım canım sağol,bende 3 taneymiş ve büyük birine 14 mm dedi sanki,uyutup yapıcak yaparsa,ne bileyim tedirgin oldum bende,peki bazı kistler adet sonrası gidiyor ya ,e ben adetliyim şimdi belki giderdi kendiliğinden onu beklemiyo,sende de böyle mi olmuştu?birde sonrasında kanama filan oluyomuki,işe dönebilirmiyim sence,ve son sorum;-))kistleri boşalttı diyelim iğneye tedaviye devam edermiyiz acacaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…