- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #38.941
3.5 gunde mi canım[/QUOTE]OTE="portakales, post: 40262184, member: 629199"]Evet canım transfer olalı 3.5 gün olmuştu ki öğrendi :))
Maşallah:))
3.5 gunde mi canım
Canım hayırlı zamanda başla bebis olsun konsun sana insallah
Tefriciye okuyacaklar listeye ismini soylerse baslayalim kizlar
Merhaba, kist aspiresini Güvenç by benim kiste de uygulamıştı, korkulacak bir durum yok, muayene gibi, pek bir şey hissetmiyorsun. Kisttin içini boşaltıyor. Sonrasında kist yeniden oluşmayacak diye garanti verilemiyor. Adette kist absore edilip 10 gün sonra yeniden karşına da çıkabiliyor, ben de olmuştu. Kistlere kullandığımız ilaçlar neden oluyor. Yarı için bol şanslar dilerim. Sakin olmaya çalış.ya kizlar bugün normal adetim başladı , doktorla görüştüm ,yarın sabah gidicem bakacak duruma göre aspirasyon yaparım dedi,aç gel dedi ama dünde kan tahlili bakmadı,östrojen yüksek muhtemelen dedi,yarın sorarım gidince ,bide genelde adet sonrası kistler genelde gidiyor biliyorum ama ,hatta çalışıyorum diye cumartesi gelsem olmazmı dedim de yok yarın gel sen,başlayacak olursak yine dedi anlamadım kistleri aspire ederse neye başlıyabilirizki iğne filan olmadım ben hiç.
Korkuyorum opu gibi mi bu. Zararı yokmu rezerv az zaten.
Merhaba canım.. Boy abdestli demişsin ben bugün adet oldum.. Dolayısıyla bu sefer katılamam sanırım.. 7 gün Sürüyor benim adet.. Az az ama uzun ..Tefriciye listesi
1.ben
2.eua
3.portakales
4.eyno
5.yase
4444 adet bolerek okuyacagiz
Ancak kim once okunmasini istiyorsa ona okuyalim
Katilmak isteyenler isimlerini yazdirsin yarin bolusup baslayalim haftaya perşembe yi cumaya baglayan gece bagislayalim
Inşallah bebişine hamile kalacağın zaman gelmiştir ve o güzel bebekler gelip seni anne seçerler canım benim.çok sağol canım inşallah hepimizz içinn en uygun zamanlar olur ve sonu bebişli olur...
Canım nasıl yeğenimiz? Sen nasılsın?Merhaba, kist aspiresini Güvenç by benim kiste de uygulamıştı, korkulacak bir durum yok, muayene gibi, pek bir şey hissetmiyorsun. Kisttin içini boşaltıyor. Sonrasında kist yeniden oluşmayacak diye garanti verilemiyor. Adette kist absore edilip 10 gün sonra yeniden karşına da çıkabiliyor, ben de olmuştu. Kistlere kullandığımız ilaçlar neden oluyor. Yarı için bol şanslar dilerim. Sakin olmaya çalış.
Ben
Eyno
Ümmüseleme selam canım, senden haber görmek güzel. Hayırlı tedaviler diliyorum:) sevgilersevgilerSelam ensu evet canim opum oldu bahcecide ayni dok.devam ettim bugunde donduruldu insallh bir ay sonraya transfer olcak canim sen ne asamadasin tedaviye baslayabildinmi
Anladım canım sağol,bende 3 taneymiş ve büyük birine 14 mm dedi sanki,uyutup yapıcak yaparsa,ne bileyim tedirgin oldum bende,peki bazı kistler adet sonrası gidiyor ya ,e ben adetliyim şimdi belki giderdi kendiliğinden onu beklemiyo,sende de böyle mi olmuştu?birde sonrasında kanama filan oluyomuki,işe dönebilirmiyim sence,ve son sorum;-))kistleri boşalttı diyelim iğneye tedaviye devam edermiyiz acacabaMerhaba, kist aspiresini Güvenç by benim kiste de uygulamıştı, korkulacak bir durum yok, muayene gibi, pek bir şey hissetmiyorsun. Kisttin içini boşaltıyor. Sonrasında kist yeniden oluşmayacak diye garanti verilemiyor. Adette kist absore edilip 10 gün sonra yeniden karşına da çıkabiliyor, ben de olmuştu. Kistlere kullandığımız ilaçlar neden oluyor. Yarı için bol şanslar dilerim. Sakin olmaya çalış.
Tamam sen bitince katilEubitince 40269684 .!.:Merhaba canım.. Boy abdestli demişsin ben bugün adet oldum.. Dolayısıyla bu sefer katılamam sanırım.. 7 gün Sürüyor benim adet.. Az az ama uzun ..
Bende okurum ama haftaya başlayabilirim,adetimTefriciye listesi 4444
1.ben
2.portakales
3.eua mazeretli
4.eyno
5.yase
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?