- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.141
Canım transferin hayırlı olsun, bu sefer vakti gelmiş olsun inşallah.Selam herkese,
Cuma 3 nisan 2015 de 1 embriyo transferim oldu, normalde biriktiriyordum havuz yöntemi yani ( eskiler bilur)
bu kez ilk olarak taze oldu, hayırlısı dedik yaptık bakalım, hepinizi opuyor güzel haberlerinizi takip ediyor ve bekliyorum
Hayirlisi olsun insallah annesine simsiki tutunur.Hic ama hiç birakmaz.Selam herkese,
Cuma 3 nisan 2015 de 1 embriyo transferim oldu, normalde biriktiriyordum havuz yöntemi yani ( eskiler bilur)
bu kez ilk olarak taze oldu, hayırlısı dedik yaptık bakalım, hepinizi opuyor güzel haberlerinizi takip ediyor ve bekliyorum
Merhaba hayırlı olsun, sağlık sıhhatle kucağına da alasın inş. Sevgiler.Selam herkese,
hAahhhah tam hayalettigim gibi aliş e maşallahDetaylı ultrasonumuz sorunsuz geçti kızlar çok şükür. Aliş 550gr olmuş. Doktor amcası bir portresini verdi. Parmağını emiyordu, sonra sizlere el salladı. Kardeşlerimi bekliyorum dedi:)
Cokkk sevindim canim busefer yüzünü güldürsün mevlamSelam herkese,
Hepinize birer ikişer hAyırlı bebekler insallh
Ikinci güzel haber cooookkk sevindim canim sagsalim gelsin Ali paşamiz teyzeleri icinde şöyle göbüşünü okşayi ver annesi masallah tosuncuk geliyo yaniDetaylı ultrasonumuz sorunsuz geçti kızlar çok şükür. Aliş 550gr olmuş. Doktor amcası bir portresini verdi. Parmağını emiyordu, sonra sizlere el salladı. Kardeşlerimi bekliyorum dedi:)
Canim yaaa ankara maceram cok islakti hic firsat bulamadim ayyy tadini da cikardim gercekten tedavim ertelenince tatil fazla geldiHoşgeldin canım kaçağım ankaradan sonra bizi unuttun bizde o keyifde kocişiyle gezssin tatilin keyfini çıkartsın dedik hahahh hahhhh nasılsın keyifler iyimi
Omega 3 ve qenzim , bal, yaparsın biseyler kafana takma relax olalım şekerimm hahhh hahhCanim yaaa ankara maceram cok islakti hic firsat bulamadim ayyy tadini da cikardim gercekten tedavim ertelenince tatil fazla geldi
Ama yinede cok güzeldi ben simdi yumileri iki ayda nasil kalitesini yükseltirim onu düsünüyorum
Dilegin moral verdi hamisimCanım transferin hayırlı olsun, bu sefer vakti gelmiş olsun inşallah.
bizde ona el salladik iletiver oglusunaDetaylı ultrasonumuz sorunsuz geçti kızlar çok şükür. Aliş 550gr olmuş. Doktor amcası bir portresini verdi. Parmağını emiyordu, sonra sizlere el salladı. Kardeşlerimi bekliyorum dedi:)
amiiiiiinHayirlisi olsun insallah annesine simsiki tutunur.Hic ama hiç birakmaz.
ins sirasiyla alalim o guzel haberiMerhaba hayırlı olsun, sağlık sıhhatle kucağına da alasın inş. Sevgiler.
Sagol acmila.Cokkk sevindim canim busefer yüzünü güldürsün mevlam
Selam herkese,
Oyyyy benim melezimm yerim totosunu:)))Detaylı ultrasonumuz sorunsuz geçti kızlar çok şükür. Aliş 550gr olmuş. Doktor amcası bir portresini verdi. Parmağını emiyordu, sonra sizlere el salladı. Kardeşlerimi bekliyorum dedi:)
Canim yaaa ankara maceram cok islakti hic firsat bulamadim ayyy tadini da cikardim gercekten tedavim ertelenince tatil fazla geldi
Ama yinede cok güzeldi ben simdi yumileri iki ayda nasil kalitesini yükseltirim onu düsünüyorum
Tesekkur poirtakales. InsallahCani gonülden güzel haberler almani dilerim:)) rabbim yaninda muradini versi insallahh
canım geçmiş olsun yaşadıkların hiç kolay değil allah yardımcın olsun ama ilaçları hemen kesme bir kaç gün daha bekle ierleyen günlerde kan değerlerin normale dönebilir tüp bebek deneye bilirisin embiryolarına genetik test yaptırabilirisin E egunal arkadaşımızdan bu konuda bligi alabilirisnmrb sizlerin yardımına ihtiyacım var,
Hamile olduğumu öğrendiğimde sonuç cumartesi adet günümde 233,92 idi iki gün sonra 395 olmuş, ben iki düşük yaptım ve kürtaj artık aynı şeyleri isteimiyorum. yaş 38 eylülde 39 olcak. çok kötüyüm ve ilaçla sonlandırmayı düşünüyorum ki kürtaj olmamayım diye. Psikolojim çok bozuk 1,5 senede üç düşüğü kaldıramam, tüp bebek çare olurmu? deneyimlerin nelerdir?
düşük nedenini herşeye bakıldı bir şey yok normal yolla hamile kalıyorum ve yaşa bağlı yumurta kalitesizliği diyorlar artık tükendim.
mrb sizlerin yardımına ihtiyacım var,
Hamile olduğumu öğrendiğimde sonuç cumartesi adet günümde 233,92 idi iki gün sonra 395 olmuş, ben iki düşük yaptım ve kürtaj artık aynı şeyleri isteimiyorum. yaş 38 eylülde 39 olcak. çok kötüyüm ve ilaçla sonlandırmayı düşünüyorum ki kürtaj olmamayım diye. Psikolojim çok bozuk 1,5 senede üç düşüğü kaldıramam, tüp bebek çare olurmu? deneyimlerin nelerdir?
düşük nedenini herşeye bakıldı bir şey yok normal yolla hamile kalıyorum ve yaşa bağlı yumurta kalitesizliği diyorlar artık tükendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?