Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım transferin hayırlı olsun, bu sefer vakti gelmiş olsun inşallah.

Hayirlisi olsun insallah annesine simsiki tutunur.Hic ama hiç birakmaz.

Merhaba hayırlı olsun, sağlık sıhhatle kucağına da alasın inş. Sevgiler.

Cokkk sevindim canim busefer yüzünü güldürsün mevlam

Detaylı ultrasonumuz sorunsuz geçti kızlar çok şükür. Aliş 550gr olmuş. Doktor amcası bir portresini verdi. Parmağını emiyordu, sonra sizlere el salladı. Kardeşlerimi bekliyorum dedi:)
Ikinci güzel haber cooookkk sevindim canim sagsalim gelsin Ali paşamiz teyzeleri icinde şöyle göbüşünü okşayi ver annesi masallah tosuncuk geliyo yani

Hoşgeldin canım kaçağım ankaradan sonra bizi unuttun bizde o keyifde kocişiyle gezssin tatilin keyfini çıkartsın dedik hahahh hahhhh nasılsın keyifler iyimi
Canim yaaa ankara maceram cok islakti hic firsat bulamadim ayyy tadini da cikardim gercekten tedavim ertelenince tatil fazla geldi
Ama yinede cok güzeldi ben simdi yumileri iki ayda nasil kalitesini yükseltirim onu düsünüyorum

Canim yaaa ankara maceram cok islakti hic firsat bulamadim ayyy tadini da cikardim gercekten tedavim ertelenince tatil fazla geldi
Ama yinede cok güzeldi ben simdi yumileri iki ayda nasil kalitesini yükseltirim onu düsünüyorum
Omega 3 ve qenzim , bal, yaparsın biseyler kafana takma relax olalım şekerimm hahhh hahh

Canım transferin hayırlı olsun, bu sefer vakti gelmiş olsun inşallah.
Dilegin moral verdi hamisim
Detaylı ultrasonumuz sorunsuz geçti kızlar çok şükür. Aliş 550gr olmuş. Doktor amcası bir portresini verdi. Parmağını emiyordu, sonra sizlere el salladı. Kardeşlerimi bekliyorum dedi:)
bizde ona el salladik iletiver oglusuna

Hayirlisi olsun insallah annesine simsiki tutunur.Hic ama hiç birakmaz.
amiiiiiin

Merhaba hayırlı olsun, sağlık sıhhatle kucağına da alasın inş. Sevgiler.
ins sirasiyla alalim o guzel haberi

Cokkk sevindim canim busefer yüzünü güldürsün mevlam
Sagol acmila.
Sen de
ari sutu
Q enzim
Multivitamin
Omega 3 icerek yumi kalitesini artirirsin

Cani gonülden güzel haberler almani dilerim:)) rabbim yaninda muradini versi insallahh

Oyyyy benim melezimm yerim totosunu:)))
Maşallah inşallah tosuncuk oğlun saglikli bi sekilde gelecekk:)))

Canimm dilerim çabalarin bu sefer boşa çıkmayacak:)) hoş gittin bizden uzaklara yüzünü göremedik bir dahakine bebisinle birlikte gorusuruz insallah:))

mrb sizlerin yardımına ihtiyacım var,
Hamile olduğumu öğrendiğimde sonuç cumartesi adet günümde 233,92 idi iki gün sonra 395 olmuş, ben iki düşük yaptım ve kürtaj artık aynı şeyleri isteimiyorum. yaş 38 eylülde 39 olcak. çok kötüyüm ve ilaçla sonlandırmayı düşünüyorum ki kürtaj olmamayım diye. Psikolojim çok bozuk 1,5 senede üç düşüğü kaldıramam, tüp bebek çare olurmu? deneyimlerin nelerdir?
düşük nedenini herşeye bakıldı bir şey yok normal yolla hamile kalıyorum ve yaşa bağlı yumurta kalitesizliği diyorlar artık tükendim.

canım geçmiş olsun yaşadıkların hiç kolay değil allah yardımcın olsun ama ilaçları hemen kesme bir kaç gün daha bekle ierleyen günlerde kan değerlerin normale dönebilir tüp bebek deneye bilirisin embiryolarına genetik test yaptırabilirisin E egunal arkadaşımızdan bu konuda bligi alabilirisn

bence artış gayet normal gibi duruyor. Anlamadım niye sonlandırmayı düşündüğünü...
Şimdilik geçmişi bir kenara bırak anınla ilgili doğru karar ver derim.. Böyle bir kararı kendi başına alma. Muhakkak doktora git.. Korku daha cok adrenalin salgılar ve bu hamileligine asla iyi gelmez.. Olumlu düşünmeye çalış. Bol bol dua et ve takiplerini aynı saatte yap.. Bence henüz endişelenecek bir durum yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…