- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.161
günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın, topik uyuyor, sen nasılsın sizin oralarda portakallar çiçek açmıştır, alerjin azaldı mı? Keyifli günler dilerim.günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın, sen ne için üzülüyorsun anlamadım. Hayat her zaman bizim istediğimiz yönde gitmiyor, hatta biz şu olsun istediğinde direttikçe kader gülüp geçiyor. Herhangi bir ilaç kullanmıyorsan sağlıksız bir gebelikse doğanın kuralı bünyen red edecek. Sağlıklıysa devam edecek. Bence sana düşen gebe olduğun bilgisini dondurmak, farzet ki gebeliğini öğrenmedin, senin stresin bebişine zarar veriyor. Olası olumsuzlukta ise öncelikle düşüğün sebebini araştırıp yoluna devam etmen. Vücudun üreme işini bildiği için karamsar olma, birçok kişi sağlıksız da olsagebe kalamıyor. Hadi derin bir nefes al ve kafanı dağıtmak için park yada deniz kenarına gitmeni öneririm. Bol şans ve sevgiler.mrb sizlerin yardımına ihtiyacım var,
Hamile olduğumu öğrendiğimde sonuç cumartesi adet günümde 233,92 idi iki gün sonra 395 olmuş, ben iki düşük yaptım ve kürtaj artık aynı şeyleri isteimiyorum. yaş 38 eylülde 39 olcak. çok kötüyüm ve ilaçla sonlandırmayı düşünüyorum ki kürtaj olmamayım diye. Psikolojim çok bozuk 1,5 senede üç düşüğü kaldıramam, tüp bebek çare olurmu? deneyimlerin nelerdir?
düşük nedenini herşeye bakıldı bir şey yok normal yolla hamile kalıyorum ve yaşa bağlı yumurta kalitesizliği diyorlar artık tükendim.
Günaydın arkadaşım, iyi olmanı dilerim günün portakal çiçeği güzelliğinde olsun.Günaydın hayatımm.. İyi diyelim iyi olalım:)
Sen nasılsın?
Günaydın arkadaşım, iyi olmanı dilerim günün portakal çiçeği güzelliğinde olsun.
mrb sizlerin yardımına ihtiyacım var,
Hamile olduğumu öğrendiğimde sonuç cumartesi adet günümde 233,92 idi iki gün sonra 395 olmuş, ben iki düşük yaptım ve kürtaj artık aynı şeyleri isteimiyorum. yaş 38 eylülde 39 olcak. çok kötüyüm ve ilaçla sonlandırmayı düşünüyorum ki kürtaj olmamayım diye. Psikolojim çok bozuk 1,5 senede üç düşüğü kaldıramam, tüp bebek çare olurmu? deneyimlerin nelerdir?
düşük nedenini herşeye bakıldı bir şey yok normal yolla hamile kalıyorum ve yaşa bağlı yumurta kalitesizliği diyorlar artık tükendim.
Bu ne karamsarlık ayol ): yani yükselmişte degerin sen bilemzsin hem 2 gün sonra tekrar baktır dr ne diyoki bu kadar kapattın kendini , şekerim aynen bizdede var ama ben sonuna kadar beklerdim ve evet bu duyguyu yaşayabildigin icin şükür et devamını rabbime bırak stesin cok bebisi üzme tatlımmrb sizlerin yardımına ihtiyacım var,
Teşekkür, iyiyiz haftaya 2'li testimiz var, akışına bıraktım. Bebişi fazla düşünerek rahatsız etmek istemiyorum. Geçen hafta aile hekimindeki ebe gebelikte annenin görevinin sağlıklı beslenme, stresten uzak durmak olduğunu , bebiş doğduktan sonra ona hayatını ücretsiz adayana anne, parayla hizmetlerini yapana da bakıcı dendiğini söyledi. Etkilendim paylaşayım istedim. Yaradan isteyen herkese nasip etsin, sevgiler.Ayy Teşekkür ederimm:)) Hepimizi sarsın o miss kokular:))
Nasılsın bebiş nasıl her şey yolunda mı?
selam kızlar bugün kontrolüm vardı iğnelerin 6.günü , menagon ve klomen kullanmıştım,kontrolde 2 tane 10 mm civarında iyi dedi dr.2-3 te ufak varmış büyümemişler klomene devam et dedi ve menagon yerine merional 150 mg *2 + 1 toz verdi,dozu yükseltti,nasıl sizce?birde opu pazara denk gelmez dedi 13.gün civarı toplarız dedi.boşa telaş yaptım pazar olurda doktorum olmazsa diye;-))gerek kalmayınca da sormadım h.sonu için.
Teşekkür, iyiyiz haftaya 2'li testimiz var, akışına bıraktım. Bebişi fazla düşünerek rahatsız etmek istemiyorum. Geçen hafta aile hekimindeki ebe gebelikte annenin görevinin sağlıklı beslenme, stresten uzak durmak olduğunu , bebiş doğduktan sonra ona hayatını ücretsiz adayana anne, parayla hizmetlerini yapana da bakıcı dendiğini söyledi. Etkilendim paylaşayım istedim. Yaradan isteyen herkese nasip etsin, sevgiler.
Merhaba kızlar.
Sürekli sizi takip ediyorum, çok iyi bir grup oluşmuş burada
Benim bugün transferden sonra 7ci günüm, tabiki dayanamadım ve test yaptım, çok şeffaf ama ikinci çizgiyi gördüm. tabiki bu progestan dan olabilir diye düşünüyorum ama emin değilim:)
En son bana bir tane dondurulmuş ve 2 adet taze hepsi 3günlük embriyolar transfer edildi.
ilk transferden sonra benim orayım burayım ağrımıştı sızlamıştı göğüslerim acayip şişmiştı. Progestan etkisi diye düşündüm. Bu sefer aynı progestan kullanıyorum, hiç bir şey hissetmiyorum sanki transfer edilmemiş gibi
Ama bugün çok şeffaf olsa da ikinci çizgi var bu progestandan olabilirmi. kimde aynısı oldu acaba paylaşırmısınız lfn.
aslında progestandan olsa idi ilk günden beri o zaman ikincı çizgi olurdu ama ben sadece bugün bakmıştım... o yuzden bilmiyorum..
Aklım karıştı, bu sefer mutlaka olmasını istiyorum, her hücrem anneliğe hazır
kan testine 4 gün kaldı
tekrar adrenalin , heyecan, düşünce , depresyon kokteylin içinde yüzüyorum.
Merhaba, önce hayırlı olsun sonra sakin olmaya çalışsan, kafanda milyon soru geçiyordur, sakın olumsuz düşünme, herşey gönlünce olsun, sevgiler.Merhaba kızlar.
Benim bugün transferden sonra 7ci günüm, tabiki dayanamadım ve test yaptım, çok şeffaf ama ikinci çizgiyi gördüm. tabiki bu progestan dan olabilir diye düşünüyorum ama emin değilim:)
En son bana bir tane dondurulmuş ve 2 adet taze hepsi 3günlük embriyolar transfer edildi.
ilk transferden sonra benim orayım burayım ağrımıştı sızlamıştı göğüslerim acayip şişmiştı. Progestan etkisi diye düşündüm. Bu sefer aynı progestan kullanıyorum, hiç bir şey hissetmiyorum sanki transfer edilmemiş gibi
Ama bugün çok şeffaf olsa da ikinci çizgi var bu progestandan olabilirmi. kimde aynısı oldu acaba paylaşırmısınız lfn.
aslında progestandan olsa idi ilk günden beri o zaman ikincı çizgi olurdu ama ben sadece bugün bakmıştım... o yuzden bilmiyorum..
kan testine 4 gün kaldı
Gayet güzel gidiyorsun, telaşın sana hiç fayda sağlamaz, güzel haberlerini bekliyoruz, bol şans ve sevgiler.selam kızlar bugün kontrolüm vardı iğnelerin 6.günü , menagon ve klomen kullanmıştım,kontrolde 2 tane 10 mm civarında iyi dedi dr.2-3 te ufak varmış büyümemişler klomene devam et dedi ve menagon yerine merional 150 mg *2 + 1 toz verdi,dozu yükseltti,nasıl sizce?birde opu pazara denk gelmez dedi 13.gün civarı toplarız dedi.boşa telaş yaptım pazar olurda doktorum olmazsa diye;-))gerek kalmayınca da sormadım h.sonu için.
canım hayırlı olsuuuunSelam herkese,
Cuma 3 nisan 2015 de 1 embriyo transferim oldu, normalde biriktiriyordum havuz yöntemi yani ( eskiler bilur)
bu kez ilk olarak taze oldu, hayırlısı dedik yaptık bakalım, hepinizi opuyor güzel haberlerinizi takip ediyor ve bekliyorum
hayırlı olsunSelam herkese,
Cuma 3 nisan 2015 de 1 embriyo transferim oldu, normalde biriktiriyordum havuz yöntemi yani ( eskiler bilur)
bu kez ilk olarak taze oldu, hayırlısı dedik yaptık bakalım, hepinizi opuyor güzel haberlerinizi takip ediyor ve bekliyorum
Merhaba kızlar.
kan testine 4 gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?