Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın, topik uyuyor, sen nasılsın sizin oralarda portakallar çiçek açmıştır, alerjin azaldı mı? Keyifli günler dilerim.

Günaydın, sen ne için üzülüyorsun anlamadım. Hayat her zaman bizim istediğimiz yönde gitmiyor, hatta biz şu olsun istediğinde direttikçe kader gülüp geçiyor. Herhangi bir ilaç kullanmıyorsan sağlıksız bir gebelikse doğanın kuralı bünyen red edecek. Sağlıklıysa devam edecek. Bence sana düşen gebe olduğun bilgisini dondurmak, farzet ki gebeliğini öğrenmedin, senin stresin bebişine zarar veriyor. Olası olumsuzlukta ise öncelikle düşüğün sebebini araştırıp yoluna devam etmen. Vücudun üreme işini bildiği için karamsar olma, birçok kişi sağlıksız da olsagebe kalamıyor. Hadi derin bir nefes al ve kafanı dağıtmak için park yada deniz kenarına gitmeni öneririm. Bol şans ve sevgiler.

Merhabalar,
Sorununu şöyle anladım: Gebesin, düşük yapma olasılığın var çünkü öncekiler böyle sonuçlandı. Bu gerçeğe katlanamıyorsun bu nedenle sen kendin kimyasallarla düşüğün oluşmasını sağlayacaksın...

Olmaz...

Doğasında var ise düşecek yok ise devam edecek. Nasıl karar vereceksin? Nasıl bileceksin? Bak, hcg kanında artmış, gebelik devam ediyor. Düşer bu da diye nasıl bilebilirsin ki?

Akışına bırak, rahatla... Sakin ol. Gebe kaldığına şükret, Allah'tan gebeliğinin devamını dile. Olmazsa da sakatlıklarla bir bebek olacağına doğası gereği kendiliğinden senden aldı diye tekrar şükret.

Toparlan ve yoluna devam et arkadaşım. Bir gün de olsa o gebeliğin tadına var.

Bu ne karamsarlık ayol ): yani yükselmişte degerin sen bilemzsin hem 2 gün sonra tekrar baktır dr ne diyoki bu kadar kapattın kendini , şekerim aynen bizdede var ama ben sonuna kadar beklerdim ve evet bu duyguyu yaşayabildigin icin şükür et devamını rabbime bırak stesin cok bebisi üzme tatlım

selam kızlar bugün kontrolüm vardı iğnelerin 6.günü , menagon ve klomen kullanmıştım,kontrolde 2 tane 10 mm civarında iyi dedi dr.2-3 te ufak varmış büyümemişler klomene devam et dedi ve menagon yerine merional 150 mg *2 + 1 toz verdi,dozu yükseltti,nasıl sizce?birde opu pazara denk gelmez dedi 13.gün civarı toplarız dedi.boşa telaş yaptım pazar olurda doktorum olmazsa diye;-))gerek kalmayınca da sormadım h.sonu için.

Ayy Teşekkür ederimm:)) Hepimizi sarsın o miss kokular:))
Nasılsın bebiş nasıl her şey yolunda mı?
Teşekkür, iyiyiz haftaya 2'li testimiz var, akışına bıraktım. Bebişi fazla düşünerek rahatsız etmek istemiyorum. Geçen hafta aile hekimindeki ebe gebelikte annenin görevinin sağlıklı beslenme, stresten uzak durmak olduğunu , bebiş doğduktan sonra ona hayatını ücretsiz adayana anne, parayla hizmetlerini yapana da bakıcı dendiğini söyledi. Etkilendim paylaşayım istedim. Yaradan isteyen herkese nasip etsin, sevgiler.

Pazar günü yapmazlar canım zaten merak etme:)
Her şekilde sana haber vermeden de doktorun ortadan kaybolmaz:) Dilerim her şey yolunda gitmeye devam eder:)

Süper canım:) Sakin ve gülümseyen bir bebek olacağını hissediyorum:) Güzel haberlerini bekliyoruz..

Merhaba kızlar.
Sürekli sizi takip ediyorum, çok iyi bir grup oluşmuş burada
Benim bugün transferden sonra 7ci günüm, tabiki dayanamadım ve test yaptım, çok şeffaf ama ikinci çizgiyi gördüm. tabiki bu progestan dan olabilir diye düşünüyorum ama emin değilim:)

En son bana bir tane dondurulmuş ve 2 adet taze hepsi 3günlük embriyolar transfer edildi.
ilk transferden sonra benim orayım burayım ağrımıştı sızlamıştı göğüslerim acayip şişmiştı. Progestan etkisi diye düşündüm. Bu sefer aynı progestan kullanıyorum, hiç bir şey hissetmiyorum sanki transfer edilmemiş gibi

Ama bugün çok şeffaf olsa da ikinci çizgi var bu progestandan olabilirmi. kimde aynısı oldu acaba paylaşırmısınız lfn.

aslında progestandan olsa idi ilk günden beri o zaman ikincı çizgi olurdu ama ben sadece bugün bakmıştım... o yuzden bilmiyorum..

Aklım karıştı, bu sefer mutlaka olmasını istiyorum, her hücrem anneliğe hazır

kan testine 4 gün kaldı

tekrar adrenalin , heyecan, düşünce , depresyon kokteylin içinde yüzüyorum.

Hahahahahah süperr bi çizgi bence:)
Kafalar hemen en kötü ihtimale çalışmasın...
Ne hissediyorsan o olur hayatta buna eminim.. Gayet güzel yarın ilk idrarınla bir daha yap bakalım çizgi nasıl olacak.. Ama aksi olmadığı sürece hamilesinnnnn...
Hamile değilsen de en kötü olacak şey şuandaki gibi sağlıklı, mutlu bir birey olarak tekrar umutlanarak yarınları bekleyeceksin.. Yani kazanan hep biziz:) Güzel düşün ve kendine hamile imişsin gibi davran.

Merhaba, önce hayırlı olsun sonra sakin olmaya çalışsan, kafanda milyon soru geçiyordur, sakın olumsuz düşünme, herşey gönlünce olsun, sevgiler.

Gayet güzel gidiyorsun, telaşın sana hiç fayda sağlamaz, güzel haberlerini bekliyoruz, bol şans ve sevgiler.

canım hayırlı olsuuuun

Hepinizi özledim...
Hafta sonundan bu yana elim vahim şeyler yaşanıyor işlerde, gelişmelerden başımı kaldıramadım, karışıktık. Ben çok süperimmmmm ama :) Öperim hepinizi...

ALISALIS transfer gerçekleşmiş çok sevindim inşallah bu kez en tazesinden hamile sen olursun. Senin kadar diliyorum bunu, can-ı gönülden...

Yeni sürprizleri olanlara tebrikler, kontrolleri olanlara güzel sonuçlar, heyecanları olanlara müjdeli haberler diliyorum...
İyi olalım, mutlu olalım gerisi ne olacaksa olacak :)

nasılsınız kızlar bu gün birazcık temizlik yapmıştım (cam sildim perde yıkadım) alerjim tavan yaptı dün ilker paşanın annesini memesi tıkanmış (mastit olmuş) acildeydik gecde ateşlemiş biraz işleri bitirince onun yanına gittim ilker paşamı sevdim geldim sizlerden ne haber

hayırlı olsun

ALLAH yüzünü güldürsün inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…