Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Lulinda Ohh... Harika haberleriniz olsun hep... Ali çok iyi, çok sağlıklı, çooooooook yakışıklı bir abi olacak :) Portresini sevsinler :)

S simay72 bugün senden de aynı güzel haberleri alalım Ada'nın her tetkiki harika olsun... Çok tatlı bir abla olsun o da...

Sizleri de dünür yapalım ileride hahahahaha

butterflyka hayalet çizgin görüp görebileceğin en koyu bordo olsun :)))))))))))) Şüpheleri savuştur aklından, müjdenin tasdikli halini ver bize inşallah. Çok müjdeli haberlerin olsun, sağlıklı gelişmelerin olsun, tebrikler peşinen :)

E ertorun haklısın endileşenmekte, evhamlanmakta çok haklısın. Ama bir dur aksi söylenmedikçe ne yaparım diye şimdiden düşünme... Zor olduğu kesin ama sen içinde minik bir can olan taze hamilesin umut dolu olman lazım şu günlerde. Ümitli... Üstelik hep %60 üzerinde artış denir 2 katı genellemedir. %70'lik bir artış olmuş sanki düşüş olmuş gibi yelkenleri suya indirmişsin. Evet kesinlikle önceki tecrübelerin seni korkutuyordur ama her bir tecrübe yeni bir tecrübe... Lütfen aksi ispatlanana kadar üzme kendini de bebeğini de...
SOnrasını gelişmelerine göre konuşalım, paylaşalım, araştıralım. Şimdi değil...

İyi haberlerin olsun dilerim...

Detaylı ultrasonumuz sorunsuz geçti kızlar çok şükür. Aliş 550gr olmuş. Doktor amcası bir portresini verdi. Parmağını emiyordu, sonra sizlere el salladı. Kardeşlerimi bekliyorum dedi:)

Çok sevindim, merak ediyordum sizi, benim de yarın akşam altı da:) Sevgiler

İlker'e maşallah önce
Sana ve taze anneye geçmişler olsun.
Senin alerjini deterjanlar tetikliyor galiba, daha dikkatli olursun umarım. Bırak temizliği... Baktın alerji coşuyor, etkileniyorsun bırak kirliiiiii kalsın... (Beni dikkate alma :) "Ev işleri öldürmez! ama neden riske gireyim" sloganını magnet olarak kullanan biri olarak dikkate alınacak gibi değilim)

Mastit en zor olanı umarım çabuk iyileşir erkenden doktora gidilmesi önemli ama tekrarlamaması için bazı önlemleri almak lazım. Bahsedenler ne kadar ızdıraplı olduğunu anlatıyor, resmen memem sızlıyor o kadar perişan anlatıyorlar çünkü. Dilerim çokkkk çabuk geçer ve tekrarlanmaz.

Ben süratlice gideyim. Kıl tüy işleri! beni bekler, randevumu dahi unutmuşum...

Tüp bebek için bütçeleri kapatmıştım devam ettirmiyorum diye. İlaçların olumsuz etkileriyle yeni seanslar şart oldu bunları da masraf olarak eklemeli! Çok sinir

Teşekürler canimcigim ben boş kaldıkça temizliğe saran biri oldum sanırım neye ne kadar alerjim var bana göre çok şeye Dr göre önemli değil ölmessin durumu(zaten öldürmüyor süründürüyor) canım mastit diğer kardeşime de olmuştu (cimcimenin annesi) ama o kardeşim aci çıtası yüksektir ilkeri n annesi ole değil dun hemen ateşlendi hem ağlıyor çok kötüyüm diyor dr gidelim diyor hem de oğlum ne olacak diyor (nasıl bir duygu karmaşası yasiyorsa) ama neyse bu gün daha iyi

arkadaşlar ilk defa dün olduğum iğne göbekten ,iğne yeri bugün halen çok ağrıyor ve kızardı ve kabardı,kolonyayla ovuyorumda ,ne yapababilirm?dokundumu acaba,yada dağılmadımı ?

arkadaşlar ilk defa dün olduğum iğne göbekten ,iğne yeri bugün halen çok ağrıyor ve kızardı ve kabardı,kolonyayla ovuyorumda ,ne yapababilirm?dokundumu acaba,yada dağılmadımı ?

Hayırlı olsun tedavin. Su gibi geçsin inşallah. İlacı çok yavaş zerkedersen yaşadığın sıkıntı azalacaktır. Bir de iğneyi dokuya düz batırdığından emin ol. Çapraz batırdığında da ağrısı uzun süre geçmiyor. En sağlamı, yolun, vaktin müsaitse bir sağlık kuruluşunda yaptır. Şu an için ovalamaktan başka çaren pek yok. Yağlı bir kremi, iğne deliğine denk gelmeyecek şekilde sürerek dairesel masaj şeklinde yedirirsen daha kolay dağılır. Umarım bu tedavin seni bebeğine kavuşturur ve tekrar bu süreçleri yaşaman gerekmez...

Çamaşır suyu ve amonyak içeren deterjanlar kullanmasan sorunun bu kadar artmayacak aslında. Bitkisel deterjanlar da hijyen sağlıyor. Biliyorum, temizlik söz konusu olunca akan sular duruyor. Ama evet temizlikten ölünüyor. Hiç değilse bahar aylarında eldiven, maske vs. kullanıp deterjanlarına dikkat et. Senin sağlığın için...

cnm igne yapinca bant yapistiriyorsan banti cok tutma 5-10 dk sonra at, bantlar alerji yapabiliyor.. tedavin hayirli olsun.

hijyen (ozeliklede çamaşır suyu)candir bizim espirimizdir eldiven takıyorum da maske

kızlar sabahı dayanamadım ve tekrar idrar testi yaptım, bu sefer daha net çiktı...

sizinle paylaşayım dedim:)

garçekte daha koyu.... ona göre

Sabah tekrar yapacağım.....
Aaaaaaaaaa daha neler söylüyorsun ama foto atmiyorsun tizim sopa geliyor diyeceğim de çift çizgisin sen sopada atılmaz ki şimdi sana

canım hayırlı olsuuuun
teşekkür ederim canim

tesekkur duygucum, bugun cok ayakta kaldim, ciiissss bakalim asiri yorulunca nolcakmis gorecesss ,,,,,,

aminnn canim, ilkeri opermisin koklarmisin en kocamanindan benim icin ugur getirsin, erkek kardes cagirsinnn

hijyen (ozeliklede çamaşır suyu)candir bizim espirimizdir eldiven takıyorum da maske

Özellikle nefesinle içine çektiğin koku, daha doğrusu gaz alerjini tetikliyor.
Çalıştığım dönemlerde benim de toz ve çamaşır suyu alerjim vardı. Uzun süre kullanamadım çamaşır suyu. Bir arkadaşın tedavisini takip etmiştim. Erkekti ve temizlik hastasıydı. En son, psikolog destekli oksijen ve iğne tedavisi uygulandı. İki yıl sürdü tedavisi ama yine de tekrarlayabilir demiş doktoru. Maske, o doktorun önerisi. Ben bitkisel kireç çözücü kullanıyorum şimdi. Portakal kokulu. Bir tatlı kaşığı yetiyor. Sıcak suyla kullanınca lekelere birebir. Elde yıkadığım bulaşıklara bile kullanıyorum. Hijyen için de oksijenli suya karbonat koyuyorum. Mutfağa da ara sıra soğan kesip koyuyorum. Kokuyor ama mikropları kırıyor. Çamaşır suyu yine alıyorum ama gerekli yere döküp beklemek için açık havaya çıkıyorum. Duruladıktan sonra tekrar dışarı. Yoksa başağrısı, nefes darlığı, gözlerde şişlik günlerce geçmiyor.

her ne kadar nasıl olsa tüp bebek yapacaz o yüzden doğal olma yönünde beklentimiz yok gibi davransakta her ay hepimiz en ufak bir belirtiden umut yapıp bir gün bile gecikme olsa acabamı diye içten içe seviniriz ben artık test yapmaya bile korkar oldum tek çizgi yüzünden benim bu ayda olmadı sağlık olsun demekten başka çare yok bu ay çok ağrılı bir periyod geçiriyorum oysa ayaklarımı falanda üşütmedim ama karınımın içi acıyor resmen ağrı kesicide içmiyorum azalma olmasın diye hep söylüyorum ya kadınlık zor iş bu yüzden çok kutsal annelik dilerim Rabbim anne olmayı kaderimize yazmıştır ve bizi daha fazla bekletmeden bu yüce duyguyla ödüllendirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…