- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.181
Detaylı ultrasonumuz sorunsuz geçti kızlar çok şükür. Aliş 550gr olmuş. Doktor amcası bir portresini verdi. Parmağını emiyordu, sonra sizlere el salladı. Kardeşlerimi bekliyorum dedi:)
Çok sevindim, merak ediyordum sizi, benim de yarın akşam altı da:) Sevgiler
Merhaba kızlar.
Sürekli sizi takip ediyorum, çok iyi bir grup oluşmuş burada
Benim bugün transferden sonra 7ci günüm, tabiki dayanamadım ve test yaptım, çok şeffaf ama ikinci çizgiyi gördüm. tabiki bu progestan dan olabilir diye düşünüyorum ama emin değilim:)
En son bana bir tane dondurulmuş ve 2 adet taze hepsi 3günlük embriyolar transfer edildi.
ilk transferden sonra benim orayım burayım ağrımıştı sızlamıştı göğüslerim acayip şişmiştı. Progestan etkisi diye düşündüm. Bu sefer aynı progestan kullanıyorum, hiç bir şey hissetmiyorum sanki transfer edilmemiş gibi
Ama bugün çok şeffaf olsa da ikinci çizgi var bu progestandan olabilirmi. kimde aynısı oldu acaba paylaşırmısınız lfn.
aslında progestandan olsa idi ilk günden beri o zaman ikincı çizgi olurdu ama ben sadece bugün bakmıştım... o yuzden bilmiyorum..
Aklım karıştı, bu sefer mutlaka olmasını istiyorum, her hücrem anneliğe hazır
kan testine 4 gün kaldı
tekrar adrenalin , heyecan, düşünce , depresyon kokteylin içinde yüzüyorum.
mrb sizlerin yardımına ihtiyacım var,
Hamile olduğumu öğrendiğimde sonuç cumartesi adet günümde 233,92 idi iki gün sonra 395 olmuş, ben iki düşük yaptım ve kürtaj artık aynı şeyleri isteimiyorum. yaş 38 eylülde 39 olcak. çok kötüyüm ve ilaçla sonlandırmayı düşünüyorum ki kürtaj olmamayım diye. Psikolojim çok bozuk 1,5 senede üç düşüğü kaldıramam, tüp bebek çare olurmu? deneyimlerin nelerdir?
düşük nedenini herşeye bakıldı bir şey yok normal yolla hamile kalıyorum ve yaşa bağlı yumurta kalitesizliği diyorlar artık tükendim.
nasılsınız kızlar bu gün birazcık temizlik yapmıştım (cam sildim perde yıkadım) alerjim tavan yaptı dün ilker paşanın annesini memesi tıkanmış (mastit olmuş) acildeydik gecde ateşlemiş biraz işleri bitirince onun yanına gittim ilker paşamı sevdim geldim sizlerden ne haber
selam arkadaslar ben yine hastane yolundayim tedavim basladi yarin ilk kontrolum var cepten fazla yazamiyorum herkese bol sans diliyorum hepinizi opuyorum
Teşekürler canimcigimİlker'e maşallah önce
Sana ve taze anneye geçmişler olsun.
Senin alerjini deterjanlar tetikliyor galiba, daha dikkatli olursun umarım. Bırak temizliği... Baktın alerji coşuyor, etkileniyorsun bırak kirliiiiii kalsın... (Beni dikkate alma :) "Ev işleri öldürmez! ama neden riske gireyim" sloganını magnet olarak kullanan biri olarak dikkate alınacak gibi değilim)
Mastit en zor olanıumarım çabuk iyileşir erkenden doktora gidilmesi önemli ama tekrarlamaması için bazı önlemleri almak lazım. Bahsedenler ne kadar ızdıraplı olduğunu anlatıyor, resmen memem sızlıyor o kadar perişan anlatıyorlar çünkü. Dilerim çokkkk çabuk geçer ve tekrarlanmaz.
tesekkur ederim canim insallah iyi olur bu seferÇok güzel olsun her şey çok güzel... Senin de bizim de keyfimiz daim olsun haberlerinle...
arkadaşlar ilk defa dün olduğum iğne göbekten ,iğne yeri bugün halen çok ağrıyor ve kızardı ve kabardı,kolonyayla ovuyorumda ,ne yapababilirm?dokundumu acaba,yada dağılmadımı ?
Teşekürler canimcigimben boş kaldıkça temizliğe saran biri oldum sanırım neye ne kadar alerjim var bana göre çok şeye Dr göre önemli değil ölmessin durumu (zaten öldürmüyor süründürüyor) canım mastit diğer kardeşime de olmuştu (cimcimenin annesi) ama o kardeşim aci çıtası yüksektir ilkeri n annesi ole değil dun hemen ateşlendi hem ağlıyor çok kötüyüm diyor dr gidelim diyor hem de oğlum ne olacak diyor (nasıl bir duygu karmaşası yasiyorsa ) ama neyse bu gün daha iyi
Ben süratlice gideyim. Kıl tüy işleri! beni bekler, randevumu dahi unutmuşum...
Tüp bebek için bütçeleri kapatmıştım devam ettirmiyorum diye. İlaçların olumsuz etkileriyle yeni seanslar şart oldu bunları da masraf olarak eklemeli! Çok sinir
cnm igne yapinca bant yapistiriyorsan banti cok tutma 5-10 dk sonra at, bantlar alerji yapabiliyor.. tedavin hayirli olsun.arkadaşlar ilk defa dün olduğum iğne göbekten ,iğne yeri bugün halen çok ağrıyor ve kızardı ve kabardı,kolonyayla ovuyorumda ,ne yapababilirm?dokundumu acaba,yada dağılmadımı ?
bant kullanmıyorum ,sağol yinede,teşekkürlercnm igne yapinca bant yapistiriyorsan banti cok tutma 5-10 dk sonra at, bantlar alerji yapabiliyor.. tedavin hayirli olsun.
hijyen (ozeliklede çamaşır suyu)candirÇamaşır suyu ve amonyak içeren deterjanlar kullanmasan sorunun bu kadar artmayacak aslında. Bitkisel deterjanlar da hijyen sağlıyor. Biliyorum, temizlik söz konusu olunca akan sular duruyor. Ama evet temizlikten ölünüyor. Hiç değilse bahar aylarında eldiven, maske vs. kullanıp deterjanlarına dikkat et. Senin sağlığın için...[/QUOTE
Aaaaaaaaaa daha neler söylüyorsun ama foto atmiyorsunkızlar sabahı dayanamadım ve tekrar idrar testi yaptım, bu sefer daha net çiktı...
sizinle paylaşayım dedim:)
garçekte daha koyu.... ona göre
Sabah tekrar yapacağım.....
Aaaaaaaaaa daha neler söylüyorsun ama foto atmiyorsuntizim sopa geliyor diyeceğim de çift çizgisin sen sopada atılmaz ki şimdi sana
teşekkür ederim canimcanım hayırlı olsuuuun
Hepinizi özledim...
Hafta sonundan bu yana elim vahim şeyler yaşanıyor işlerde, gelişmelerden başımı kaldıramadım, karışıktık. Ben çok süperimmmmm ama :) Öperim hepinizi...
ALISALIS transfer gerçekleşmiş çok sevindim inşallah bu kez en tazesinden hamile sen olursun. Senin kadar diliyorum bunu, can-ı gönülden...
Yeni sürprizleri olanlara tebrikler, kontrolleri olanlara güzel sonuçlar, heyecanları olanlara müjdeli haberler diliyorum...
İyi olalım, mutlu olalım gerisi ne olacaksa olacak :)
hayırlı olsun
hijyen (ozeliklede çamaşır suyu)candirbizim espirimizdir eldiven takıyorum da maske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?