- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.201
kızlar sabahı bekleyemedım ve tekrar idrar testi yaptım, bu sefer daha net çiktı...
sizinle paylaşayım dedim:)
garçekte daha koyu.... ona göre
Sabah tekrar yapacağım.....
sara_28
Günaydın canım umut hicc bitmesin ne mucizeler oluyor biride bize konsun bebis olsun.evet adet olmadan halen 15 yıldır bende işte umut diye bekliyorum rabbim yardımcımız olsun.ağrı icin kahve fazla degil bir fincan bol sütlü bana iyi geliyor tavsiye ederim
Çamaşır suyu ve amonyak içeren deterjanlar kullanmasan sorunun bu kadar artmayacak aslında. Bitkisel deterjanlar da hijyen sağlıyor. Biliyorum, temizlik söz konusu olunca akan sular duruyor. Ama evet temizlikten ölünüyor. Hiç değilse bahar aylarında eldiven, maske vs. kullanıp deterjanlarına dikkat et. Senin sağlığın için...
her ne kadar nasıl olsa tüp bebek yapacaz o yüzden doğal olma yönünde beklentimiz yok gibi davransakta her ay hepimiz en ufak bir belirtiden umut yapıp bir gün bile gecikme olsa acabamı diye içten içe seviniriz ben artık test yapmaya bile korkar oldum tek çizgi yüzünden benim bu ayda olmadı sağlık olsun demekten başka çare yok bu ay çok ağrılı bir periyod geçiriyorum oysa ayaklarımı falanda üşütmedim ama karınımın içi acıyor resmen ağrı kesicide içmiyorum azalma olmasın diye hep söylüyorum ya kadınlık zor iş bu yüzden çok kutsal annelik dilerim Rabbim anne olmayı kaderimize yazmıştır ve bizi daha fazla bekletmeden bu yüce duyguyla ödüllendirir
her ne kadar nasıl olsa tüp bebek yapacaz o yüzden doğal olma yönünde beklentimiz yok gibi davransakta her ay hepimiz en ufak bir belirtiden umut yapıp bir gün bile gecikme olsa acabamı diye içten içe seviniriz ben artık test yapmaya bile korkar oldum tek çizgi yüzünden benim bu ayda olmadı sağlık olsun demekten başka çare yok bu ay çok ağrılı bir periyod geçiriyorum oysa ayaklarımı falanda üşütmedim ama karınımın içi acıyor resmen ağrı kesicide içmiyorum azalma olmasın diye hep söylüyorum ya kadınlık zor iş bu yüzden çok kutsal annelik dilerim Rabbim anne olmayı kaderimize yazmıştır ve bizi daha fazla bekletmeden bu yüce duyguyla ödüllendirir
="sara_28, post: 40378999, member: 238516"]her ne kadar nasıl olsa tüp bebek yapacaz o yüzden doğal olma yönünde beklentimiz yok gibi davransakta her ay hepimiz en ufak bir belirtiden umut yapıp bir gün bile gecikme olsa acabamı diye içten içe seviniriz ben artık test yapmaya bile korkar oldum tek çizgi yüzünden benim bu ayda olmadı sağlık olsun demekten başka çare yok bu ay çok ağrılı bir periyod geçiriyorum oysa ayaklarımı falanda üşütmedim ama karınımın içi acıyor resmen ağrı kesicide içmiyorum azalma olmasın diye hep söylüyorum ya kadınlık zor iş bu yüzden çok kutsal annelik dilerim Rabbim anne olmayı kaderimize yazmıştır ve bizi daha fazla bekletmeden bu yüce duyguyla ödüllendirir
ooooooooooooooooooooooooo kim gelmiş yaaaa
Ama ben gene kaçırdım sanırım
Haklı arkdaşım sonuna kadar katılıyorumm
Yeni uyandım, kaçırmadın yani. O mesajı gece yazdım
Günaydınnn Türkiye'nin en güzel kadınlarıı:))
Hepinizi bol bol öpüp kucaklarım...
Hava pek soğuk bugün ama olsun keyfimiz yerinde olsun:)
Bi temizlik olayları söz konusu galiba...
Eve çamaşır suyu sokmak büyük bir tehlike ama bende malesef dayanamayıp alıyorum..
Sizlere bi madde önereyim özellikle hastanelerde filan çok kullanılıyormuş.. %100 temizlik yapıyor..
Adı Boraks.. Eczanelerden alınabilir. Karbonat gibi bi madde ama yan etkisi yok.. Hatta çamaşr deterjanı olarak kullanan da var..
Bi koca sıcak suya 1 kasık boraks, 1 kasık karbonat ve 1 kasık sırke bide bi kac damla portakal yagı damlatıp ;
Önce tozları, kapıları sonra yerleri silip en sonra tuvalete dökün hiçbir yerde mikrop kalmasın
Ama buna ragmen kullanmaya üşeniyorum o ayrı:)
Arap sabunu genel tercih bende..
Sütlü kahveye bayılırım.. Özellikle filtre kahveye pek yakışıyor..
Ama favorim tek şekerli Türk Kahvesi.
Nasılsın nasılsın nasılsınnnn
Üzgünüm aslında. Bugün doğum günüm ve yine anne olamadım... Ama dün gece aklıma bir şey geldi. Bu bebek konusu benim kadar eşimin de içinde olduğu bir konu. Belki o hazır olmadığı için gelmiyorlardır.
Aslında Geçen günlerde Çalıkuşunun yeni versiyonunu izliyordum. Bir konuşmada diyor ki "Bebekler, dünyaya gelmeden önce, melekler katında anne- babalarını seçer. Ve anne baba da bebeğe bir söz verir. Bakıp koruyacağına, hep seveceğine dair..." Sanırım ondan etkilendim. Amaaan öyle işte. Düşünmek dışında iyiyim. Bol bol uyuyorum. Nadasa bıraktım kendimi
Aaaaaa canımm iyi ki doğmuşsun. Kalbinden geçen bütün isteklerin senin için hayırlı olsun..En kısa zamanda gerçek olsunlar.. Sen o kadar bilgili bi kadınsın ki o yüzden bir şey diyemiyorum... Lütfen hayatının güzel yanlarını görmeye çalış ve anı yaşa boşver yarını ve bebekleri ve hikayelerii.. Bilge kadınsın sen ve ben çok seviyorum seni
Ağrı kesici mesela Advil, Majezik kullanabilirsin..
Akıntının azalması gibi bir şey söz konusu olmaz. Ben kullanıyorum olmuyor kesinti. Hatta benim relgim çok azdır ona rağmen. Sonuçta halk arasında tabir edilen pis bi kan gibi bir şey değil.. Asıl fazla akıntın varsa problem.. Neden hayat akışını ve psikolojini etkiliyorsun muhakkak al 1 tane hap geçsin.. zaten o sana yeter.
Geçmiş olsun arkadaşım. Ağrıların için yürüyüş tavsiye ederim. Tempolu ve mümkün olduğunca uzun. Koşabiliyorsan, koş. Her ihtimale karşı sıkı giyin. Hemen ardından ılık bir duş. Özellikle karın ve üst bacak kısmına. Papatya çayı da gevşemene yardımcı olur. Rezene çayı da öyle. Sık sık ılık su içmenin de faydasını görürsün. Dilerim çabuk geçer ağrıların...
Bunlar menapoza giren kuzenimin (31 yaşında) 2 başarısız tüp bebek denemesi sonrası 3.cüye gidecekken tek yumurtayla kendiliğinden dünyaya gelen aynı yumurta ikizleri.. Büyüdüler bile:)
Bazen mucizeler vazgeçtiğimiz anda gelirmiş yani rabbim ben burdayım diyor..
O yüzden belki bizimde vazgeçmemiz lazım:)
Eki Görüntüle 1485228 Eki Görüntüle 1485229
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?