- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.221
Günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Her şeye inat, havaya, işlere, insanlara, spor ve siyasetteki vahşete her şeye her şeyeeee inattt nefis gün olsun
Sabah feci olanın 500 katı trafik vardı, hani tüm bunların üzerine ekstra bonus! İstasyonlardan birinde de ruh hallerimize sirayet eden ayın "bloodmood" durumundan bahsediyorlardı, baş ağrılarını tetikleyecek, agresifliği artıracak, sinirlere sirayet edecek vs vs... yani hepsi ayrı ayrı negatiflik yayıyordu.
Sonra nolduuuu kanal değiştirirken bir şarkıya denk geldim. İlk dinledim hahahahaha ay allahım iyi ki havanın pusuna rağmen güneş gözlüklerim gözümdeydi kimseyle göz teması kurmadım o duran trafikte... Böğüre böğüre de söyledim çok güldüm çok ayıp hahahaha
Benden de size gelsin... İçim mi fesat benim hahahahah sözleri nasıl anladım sonra nakaratı niye hep öyle söyledim bilmemmm
"Sorun değil kay bana kay banaaa"
Kaymağa geeeeeeellllllllll
kızlar sabahı bekleyemedım ve tekrar idrar testi yaptım, bu sefer daha net çiktı...
sizinle paylaşayım dedim:)
garçekte daha koyu.... ona göre
Sabah tekrar yapacağım.....
teşekkür ederim canim
tesekkur duygucum, bugun cok ayakta kaldim, ciiissss bakalim asiri yorulunca nolcakmis gorecesss ,,,,,,
aminnn canim, ilkeri opermisin koklarmisin en kocamanindan benim icin ugur getirsin, erkek kardes cagirsinnn
her ne kadar nasıl olsa tüp bebek yapacaz o yüzden doğal olma yönünde beklentimiz yok gibi davransakta her ay hepimiz en ufak bir belirtiden umut yapıp bir gün bile gecikme olsa acabamı diye içten içe seviniriz ben artık test yapmaya bile korkar oldum tek çizgi yüzünden benim bu ayda olmadı sağlık olsun demekten başka çare yok bu ay çok ağrılı bir periyod geçiriyorum oysa ayaklarımı falanda üşütmedim ama karınımın içi acıyor resmen ağrı kesicide içmiyorum azalma olmasın diye hep söylüyorum ya kadınlık zor iş bu yüzden çok kutsal annelik dilerim Rabbim anne olmayı kaderimize yazmıştır ve bizi daha fazla bekletmeden bu yüce duyguyla ödüllendirir
Üzgünüm aslında. Bugün doğum günüm ve yine anne olamadım... Ama dün gece aklıma bir şey geldi. Bu bebek konusu benim kadar eşimin de içinde olduğu bir konu. Belki o hazır olmadığı için gelmiyorlardır.
Aslında Geçen günlerde Çalıkuşunun yeni versiyonunu izliyordum. Bir konuşmada diyor ki "Bebekler, dünyaya gelmeden önce, melekler katında anne- babalarını seçer. Ve anne baba da bebeğe bir söz verir. Bakıp koruyacağına, hep seveceğine dair..." Sanırım ondan etkilendim. Amaaan öyle işte. Düşünmek dışında iyiyim. Bol bol uyuyorum. Nadasa bıraktım kendimi
Hmmm ben yokken yeni özellik gelmişşşşşş. "Favorilere ekle"
Pek güzel olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :)
Özellikle bazı bilgiler neredeydi diye unutma derdine son olmuş...
Listeler ve tablolar için asistanımız olsa da bazen bazı mesajlar için çok yerinde olmuş...
Lulinda sen de tablonu takip ederken bunu kullanabilirsin işine yarayacaktır :)
İyiymiş gerçekten.Hmmm ben yokken yeni özellik gelmişşşşşş. "Favorilere ekle"
Pek güzel olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :)
Özellikle bazı bilgiler neredeydi diye unutma derdine son olmuş...
Listeler ve tablolar için asistanımız olsa da bazen bazı mesajlar için çok yerinde olmuş...
Lulinda sen de tablonu takip ederken bunu kullanabilirsin işine yarayacaktır :)
Hahaha vallaTablosunu yediğimLulinda .
elbette öperim koklarım ve biz bütün yeğenlerimi banyo yaptırdıktan sonra (ilker cimcime bıdık)dua ederiz bütün teyzelerim anne olsun diyeteşekkür ederim canim
tesekkur duygucum, bugun cok ayakta kaldim, ciiissss bakalim asiri yorulunca nolcakmis gorecesss ,,,,,,
aminnn canim, ilkeri opermisin koklarmisin en kocamanindan benim icin ugur getirsin, erkek kardes cagirsinnn
2220 iyiki dogdun guzelllim mutluluk ve saglık senin olsun
portakales canım sakın adetliyken paroldan başka icme yumurtalıklar cok hassas ben senelerce adet ağrısına gripin icerdim bi gün birisi bana neden iciyorsun kısırlık yapar dedi ve genelde dr ilaç içilmemesi gerektiği ni
söyler sıcak lastim bile koymayın derim ayaklara sıcak lastik bi sıcak içecek iyi gelir kahvenin yararını gördüm tavsiye ederim
Günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Her şeye inat, havaya, işlere, insanlara, spor ve siyasetteki vahşete her şeye her şeyeeee inattt nefis gün olsun
Sabah feci olanın 500 katı trafik vardı, hani tüm bunların üzerine ekstra bonus! İstasyonlardan birinde de ruh hallerimize sirayet eden ayın "bloodmood" durumundan bahsediyorlardı, baş ağrılarını tetikleyecek, agresifliği artıracak, sinirlere sirayet edecek vs vs... yani hepsi ayrı ayrı negatiflik yayıyordu.
Sonra nolduuuu kanal değiştirirken bir şarkıya denk geldim. İlk dinledim hahahahaha ay allahım iyi ki havanın pusuna rağmen güneş gözlüklerim gözümdeydi kimseyle göz teması kurmadım o duran trafikte... Böğüre böğüre de söyledim çok güldüm çok ayıp hahahaha
Benden de size gelsin... İçim mi fesat benim hahahahah sözleri nasıl anladım sonra nakaratı niye hep öyle söyledim bilmemmm
"Sorun değil kay bana kay banaaa"
Doğum günün kutlu olsun nice nice senelere,yeni Yaşında çift bebiş dilerim,tez vakitte gelsinlerÜzgünüm aslında. Bugün doğum günüm ve yine anne olamadım... Ama dün gece aklıma bir şey geldi. Bu bebek konusu benim kadar eşimin de içinde olduğu bir konu. Belki o hazır olmadığı için gelmiyorlardır.
Aslında Geçen günlerde Çalıkuşunun yeni versiyonunu izliyordum. Bir konuşmada diyor ki "Bebekler, dünyaya gelmeden önce, melekler katında anne- babalarını seçer. Ve anne baba da bebeğe bir söz verir. Bakıp koruyacağına, hep seveceğine dair..." Sanırım ondan etkilendim. Amaaan öyle işte. Düşünmek dışında iyiyim. Bol bol uyuyorum. Nadasa bıraktım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?