Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Her şeye inat, havaya, işlere, insanlara, spor ve siyasetteki vahşete her şeye her şeyeeee inattt nefis gün olsun

Sabah feci olanın 500 katı trafik vardı, hani tüm bunların üzerine ekstra bonus! İstasyonlardan birinde de ruh hallerimize sirayet eden ayın "bloodmood" durumundan bahsediyorlardı, baş ağrılarını tetikleyecek, agresifliği artıracak, sinirlere sirayet edecek vs vs... yani hepsi ayrı ayrı negatiflik yayıyordu.

Sonra nolduuuu kanal değiştirirken bir şarkıya denk geldim. İlk dinledim hahahahaha ay allahım iyi ki havanın pusuna rağmen güneş gözlüklerim gözümdeydi kimseyle göz teması kurmadım o duran trafikte... Böğüre böğüre de söyledim çok güldüm çok ayıp hahahaha

Benden de size gelsin... İçim mi fesat benim hahahahah sözleri nasıl anladım sonra nakaratı niye hep öyle söyledim bilmemmm
"Sorun değil kay bana kay banaaa"

ahahahahhahaha günaydın:))
Kayyy bana kayy:)

Tatlı yiyemeyen biri olarak ofiste tatlı, kek, çörek bir şey yok ne yazık ki :) "Olaydı" kibritle mum yapardım.
Olan bebekti :))))) Koca kadının ofisinde bebek de tuhaf değil mi! değil arızalıyım ben bilenler biliyor arada da böyle taraftar bebeklerden getiriyorlar...

Doğum günü çocuğuuuuu Kaya bebek koymuştum ben onun adını. Dilerim onunla ilettiğim dileklerim onunla birlikte gerçek olur. Ne güzel olur. İyi ki doğdun canım, iyi ki... Ve iyi ki doğduğundan haberdarım. Aklına kalbine bedenine sağlık, nice güzel yaşlara...

Yineliyorum dileğimi en bordosundan gör renkleri :))))) Kan testi formaliteden tasdik olsun.
Keyfini süreceğin 9 ay dolusu günlerin olsunnn :)

kızlar sabahı bekleyemedım ve tekrar idrar testi yaptım, bu sefer daha net çiktı...

sizinle paylaşayım dedim:)
garçekte daha koyu.... ona göre

Sabah tekrar yapacağım.....

Hep birlikte görelim... Yorgunluğa meydan okusun... Sımsıkı tutunsun...

teşekkür ederim canim
tesekkur duygucum, bugun cok ayakta kaldim, ciiissss bakalim asiri yorulunca nolcakmis gorecesss ,,,,,,
aminnn canim, ilkeri opermisin koklarmisin en kocamanindan benim icin ugur getirsin, erkek kardes cagirsinnn

Canım benim haklısın, etkilerini böyle yaşıyor olman hiç kimseye yabancı değildir eminim.
Sonucu ne olursa olsun umut hep taze kalsın yine de... Hem tesellisi değil belki ama regl olabilmek için didinen onca kadın var... Bu bakımdan şanslı saysak kendimizi

Ağrıların yok olup gitsin, geçmiş olsun... Ben direkt -etkilerini biliyor olmama rağmen- baş ağrısında bile apranax içen bir zihniyet olduğumdan!!!! bu tür ağrılar için aklı başında tavsiyelerim yok ne yazık ki... Ulu manitum girer devreye :)

mutluluk dolu nice yıllar canım...

"Öğretmenim canım benim canım benim..."
İyi mi her şey? Diyabet vs değerleri yolunda mı?

Uzun süredir ara ara gelebildim. Kaçırdığım görmediğim arkadaşlar da olmuştur. Hepsini ayrıca yazayım. İlk fark ettiğim nöbet sonrası uykusu öncesinde bile bir küçük mesaj gönderen Eua oldu mesela...

Herkes iyi olsun, uzakta kalsa da kalpler bir...

Hmmm ben yokken yeni özellik gelmişşşşşş. "Favorilere ekle"
Pek güzel olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :)

Özellikle bazı bilgiler neredeydi diye unutma derdine son olmuş...
Listeler ve tablolar için asistanımız olsa da bazen bazı mesajlar için çok yerinde olmuş...

Lulinda sen de tablonu takip ederken bunu kullanabilirsin işine yarayacaktır :)

Tablosunu yediğim Lulinda .

İyiymiş gerçekten.

Hahaha valla WishhDuygu sağ olsun. Altyapıyı kurdu, devam ediyorum.

2220 iyiki dogdun guzelllim mutluluk ve saglık senin olsun
portakales canım sakın adetliyken paroldan başka icme yumurtalıklar cok hassas ben senelerce adet ağrısına gripin icerdim bi gün birisi bana neden iciyorsun kısırlık yapar dedi ve genelde dr ilaç içilmemesi gerektiği ni
söyler sıcak lastim bile koymayın derim ayaklara sıcak lastik bi sıcak içecek iyi gelir kahvenin yararını gördüm tavsiye ederim

teşekkür ederim canim

tesekkur duygucum, bugun cok ayakta kaldim, ciiissss bakalim asiri yorulunca nolcakmis gorecesss ,,,,,,

aminnn canim, ilkeri opermisin koklarmisin en kocamanindan benim icin ugur getirsin, erkek kardes cagirsinnn
elbette öperim koklarım ve biz bütün yeğenlerimi banyo yaptırdıktan sonra (ilker cimcime bıdık)dua ederiz bütün teyzelerim anne olsun diye

Artık içmiyorum canım çok şükür diyeyim. Ama benim ilaçsız geçirmem mümkün değildi eskiden.
Duvarları tırmaladığım, üst üste hastaneye kaldırıldığım çoktur.
Ahhh zor günler geçirdim vaktiyle
Deneyeceğim kahveyi. Hiçbir şey yapmdan battaniye ile uyumak genelde iyi gelir.

Doğum günün kutlu olsun nice nice senelere,yeni Yaşında çift bebiş dilerim,tez vakitte gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…