Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Duygusala bağlamayayım diyorum ama zor olacak sanki
Bebek konusunda yalnız değilsin. Kediler oynasın bahanesiyle minik bebeklerden ben de dolduruyorum eve.
Kaya bebeğe kocaman bir öpücük göndereyim buradan. Kısmet olursa birgün kendim gelir öperim. Mesela doğumunda

Teşekkür ederimmm

haklısın şanslıyız tabiki kırmızılar olduğu sürece anne olma şansımız hep var bunu biliyorum biliyorum da sancısı çok fena ama iyi dileklerin için sağol canım ılık duşda çok iyi geliyor gerçekten ağrı kesici içmedim direniyorum hala

Hehe, alıştık artık. Adın Fıskiye' ye çıkacak yakında

Senden ötürüüü :))))))
Ben Fıskiye isem sen de Fışkiyeci'sin senin eserin! :))))
Sen niye benim doğuma geliyorsun ki beraber doğuralım :)))

Hehe, alıştık artık. Adın Fıskiye' ye çıkacak yakında

Ah ah doğru diyorsun yine :)
Bu arada benim şu meşhur baş ağrılarım için kullandığım meşhur nane yağım var ya sancılara da iyi geliyor. Cayır cayır yaktığından baş ağrım hafifliyor genelde... Kasıklara sürüldüğünde de kasıklar cayır cayır yanınca içeridekileri unutturuyormuş. Doğal üstelik... Bir dene istersen bulamazsan aktarlardaki saf nane yağı da olur.

Sorumluluğumu kabul ediyorum. Senin için dayanılmazım
Ben senin doğumuna geleyim çünkü benim sağım solum belli olmaz. Beni beklerken daha fazla hasret çekme. Aynı zamana denk gelirse birlikte doğurur, yanyana yatarız

hıııım nane yağı onun yangınından acı macı kalmıyor yani o zamanda

yangın var yangın var ben yanıyorum
yetişin a dostlar tutuşuyorum

şarkısını çığırmaya başlarım iyimi

şaka bi yanada tavsiyen için teşekkür ederim canım denemeye değer

ben öğlene patlıcan biber kabak patates kızartıp üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm

akşamada kabak yemeği yapmayı düşünüyorum yanınada yoğurt

hııııım birde elmalı pasta

Sara
Ben

Aradaki fark büyük!!!!!! Çok büyük!!!!
Elmalı pasta hariç o nasıl güzel menüdür... Kızartma ayrı güzel, kabak ayrı güzel... Sebzelerin hepsi çoooooooooook güzel :)

(Kabağı babaannem üzeri naneli havuç patates ve pirinçli sızma zeytinyağlı yapardı çok severim :)) )
Avucum temiz yalarım ben sorun değil...

En son ne zaman "tam tatamatıyla" menü yemek pişirdim hatırlamıyorum
Oldukça geç gidiyoruz, bazen hiç gitmiyoruz, bazen dışarıda yememiz gerekiyor vs pişirmeyi bıraktık.
Köfte veya et kızartma, makarna, mantı, çorba gibi çabuk pişirimlerin dışında bir şey pişmedi uzun zamandır evde.

Catering firmasından genelde paket alıyorum sulu yemek girsin boğazımızdan diye...
Bugün istemedim akşam evde olmayacağız. Dünün paketlerinde hasanpaşa köfte, şehriyeli pilav, zeytinyağlı bakla, peynirli mevsim salata vardı. Ama onu da yiyemedik planlanmamış bir gecikmeden dolayı, dolapta duruyor yarın akşama bozulmamışsa yeriz :)))

hazır yiyici seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…