- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.241
İyi kii doğdunnnnn gördün mü bak 25 oldun:)))))))))))))))))))))))))
Lalalalalalalllllaaaaaaaaaaaaaaaaa laaaaaaaaaaaaaaa yaşasınnn ve çok mutlu olsun bu güzel kadııııııııınnnnnnnnnnnnn..
2220 canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın gönlündeki tüm güzellikleri getirsin sana
budaaaa istediğin gibi kestaneli doğum günü pastan
Eki Görüntüle 1485269
Maşallah hayırlı uğurlu olsun tebrikler,darısı Başımıza olur inşallah.kızlar sabahı bekleyemedım ve tekrar idrar testi yaptım, bu sefer daha net çiktı...
sizinle paylaşayım dedim:)
garçekte daha koyu.... ona göre
Sabah tekrar yapacağım.....
Eki Görüntüle 1485361
Bu sene bütün hayallerin gerçek olsun:)
Tatlı yiyemeyen biri olarak ofiste tatlı, kek, çörek bir şey yok ne yazık ki :) "Olaydı" kibritle mum yapardım.
Olan bebekti :))))) Koca kadının ofisinde bebek de tuhaf değil mi! değil arızalıyım ben bilenler biliyor arada da böyle taraftar bebeklerden getiriyorlar...
Doğum günü çocuğuuuuu Kaya bebek koymuştum ben onun adını. Dilerim onunla ilettiğim dileklerim onunla birlikte gerçek olur. Ne güzel olur. İyi ki doğdun canım, iyi ki... Ve iyi ki doğduğundan haberdarım. Aklına kalbine bedenine sağlık, nice güzel yaşlara...
Kahvemi püskürttümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
2220 iyiki dogdun guzelllim mutluluk ve saglık senin olsun
@portakales canım sakın adetliyken paroldan başka icme yumurtalıklar cok hassas ben senelerce adet ağrısına gripin icerdim bi gün birisi bana neden iciyorsun kısırlık yapar dedi ve genelde dr ilaç içilmemesi gerektiği ni
söyler sıcak lastim bile koymayın derim ayaklara sıcak lastik bi sıcak içecek iyi gelir kahvenin yararını gördüm tavsiye ederim
Doğum günün kutlu olsun nice nice senelere,yeni Yaşında çift bebiş dilerim,tez vakitte gelsinler
Canım benim haklısın, etkilerini böyle yaşıyor olman hiç kimseye yabancı değildir eminim.
Sonucu ne olursa olsun umut hep taze kalsın yine de... Hem tesellisi değil belki ama regl olabilmek için didinen onca kadın var... Bu bakımdan şanslı saysak kendimizi
Ağrıların yok olup gitsin, geçmiş olsun... Ben direkt -etkilerini biliyor olmama rağmen- baş ağrısında bile apranax içen bir zihniyet olduğumdan!!!! bu tür ağrılar için aklı başında tavsiyelerim yok ne yazık ki... Ulu manitum girer devreye :)
Hehe, alıştık artık. Adın Fıskiye' ye çıkacak yakında
Hehe, alıştık artık. Adın Fıskiye' ye çıkacak yakında
haklısın şanslıyız tabiki kırmızılar olduğu sürece anne olma şansımız hep var bunu biliyorum biliyorum da sancısı çok fena ama iyi dileklerin için sağol canım ılık duşda çok iyi geliyor gerçekten ağrı kesici içmedim direniyorum hala
Senden ötürüüü :))))))
Ben Fıskiye isem sen de Fışkiyeci'sin senin eserin! :))))
Sen niye benim doğuma geliyorsun ki beraber doğuralım :)))
Ah ah doğru diyorsun yine :)
Bu arada benim şu meşhur baş ağrılarım için kullandığım meşhur nane yağım var ya sancılara da iyi geliyor. Cayır cayır yaktığından baş ağrım hafifliyor genelde... Kasıklara sürüldüğünde de kasıklar cayır cayır yanınca içeridekileri unutturuyormuş. Doğal üstelik... Bir dene istersen bulamazsan aktarlardaki saf nane yağı da olur.
Senden ötürüüü :))))))
Ben Fıskiye isem sen de Fışkiyeci'sin senin eserin! :))))
Sen niye benim doğuma geliyorsun ki beraber doğuralım :)))
Ah ah doğru diyorsun yine :)
Bu arada benim şu meşhur baş ağrılarım için kullandığım meşhur nane yağım var ya sancılara da iyi geliyor. Cayır cayır yaktığından baş ağrım hafifliyor genelde... Kasıklara sürüldüğünde de kasıklar cayır cayır yanınca içeridekileri unutturuyormuş. Doğal üstelik... Bir dene istersen bulamazsan aktarlardaki saf nane yağı da olur.
Sevindim işe yaramasına :)
Yangın var yangın var :))) Ne güzel melodidir, sesine sağlık
Sara
Ben
Aradaki fark büyük!!!!!! Çok büyük!!!!
Elmalı pasta hariç o nasıl güzel menüdür... Kızartma ayrı güzel, kabak ayrı güzel... Sebzelerin hepsi çoooooooooook güzel :)
(Kabağı babaannem üzeri naneli havuç patates ve pirinçli sızma zeytinyağlı yapardı çok severim :)) )
Avucum temiz yalarım ben sorun değil...
En son ne zaman "tam tatamatıyla" menü yemek pişirdim hatırlamıyorum
Oldukça geç gidiyoruz, bazen hiç gitmiyoruz, bazen dışarıda yememiz gerekiyor vs pişirmeyi bıraktık.
Köfte veya et kızartma, makarna, mantı, çorba gibi çabuk pişirimlerin dışında bir şey pişmedi uzun zamandır evde.
Catering firmasından genelde paket alıyorum sulu yemek girsin boğazımızdan diye...
Bugün istemedim akşam evde olmayacağız. Dünün paketlerinde hasanpaşa köfte, şehriyeli pilav, zeytinyağlı bakla, peynirli mevsim salata vardı. Ama onu da yiyemedik planlanmamış bir gecikmeden dolayı, dolapta duruyor yarın akşama bozulmamışsa yeriz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?