Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Mutlu yıllar, her şey gönlünce olsun, iyi varsın, inş Yaradan bu yıl bebiş hediyeni gönderir. Sevgiler.

ben öğlene patlıcan biber kabak patates kızartıp üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm

akşamada kabak yemeği yapmayı düşünüyorum yanınada yoğurt

hııııım birde elmalı pasta
Yine geçmiş olsun, neden ağrılı oluyormuş dr. sebebini söyledimi?

Iyi akşamlar bayanlar. Tüp bebek tedavisi için yer bakacağız. Iki yer var aklımızda ama tecrübeli arkada şlar nelere önem vermem gerektiği konusunda bana önerilerde bulunup deneyimlerini paylaşabilir mi? Sudan çıkmış balık misali bir şey bilmiyorum açıkçası

2220 sana yazdimmmmmmmmmm

Sağol arkadaşım. Boşa ümitlendirmek istemem ama sanırım güzel haberin yolda. Rabbim baksın yüzüne. İnşallah tahminim doğrudur. Sen kapıları aç, biz de gelelim arkandan

Hoşgeldin. İnşallah sürpriz yapıp tedaviden önce gelir bebeğin. Bizim bir 40Asistani sekreterimiz var. Onun mesajlarına bakarsan hazırlık aşamaları, değerler, testler vs. bilgi bulabilirsin. Yine aklına takılan bir şey olursa yardımcı oluruz seve seve

Mutlu yıllar, her şey gönlünce olsun, iyi varsın, inş Yaradan bu yıl bebiş hediyeni gönderir. Sevgiler.

Teşekkür ederim. Rabbim duysun dualarınızı...

Sara' nın yerine ben sazanlık yapayım hemen. Bazı metabolik rahatsızlıklarda rahim iç yüzeyi tabakalar halinde kaplanıyor. Hani ayak tabanlarımız kuruyup kalınlaşıyor ya, işte öyle. Kullandığı ilaçlarla o fazla dokular da temizleniyor. Sanırım ağrısının nedeni bu. Aynı zamanda mevsimsel etkiler ve spor vs. ile birleşince bölgedeki kan dolaşımı da arttığı için yoğun hissediyor. Bir kaç ay daha belki tekrarlar, sonra geçer inşallah. Ukala mıyım? Evet, o benim

Son 5 dakika. Doğum şeysimi kutlayan kutlamayan, kutlayamayan herkese kocaman sevgiler. En çok sizden aldığım motivasyonla epey şımardım bugün. Mutlu muyum? Elbette. İyi ki varsınız. İyi ki yanımdasınız. Çok teşekkür ederim...
Günün sürprizleri: Kedilerimden 2 adet fındık faresi, 1 adet köstebek, 1 adet serçe, 2 adet martı kanadı.
Ayrıca eşimin mesai arkadaşı bu akşam doğum yaptı. Yavuz bebek dünyaya hoşgeldi. Rabbim herkesin evladına sağlıklı hayırlı, uzun ömür nasip etsin...

Günaydın, böyle ukalalığı beğenirim. Tanıdıklarımın birkaçı her ay acile koştururlardı, zor bi durum, dr.ları evlenince geçer diyormuş, güldüm, birileri sanki şifacı. Dileklerinden senin için hayırlı olanları her daim gerçekleşsin, maşallah torunların sağlıkla büyüsün.

Günaydın, önemli bir konuda seçim yapacaksın, dr kadar hatta daha fazla da olabilir labaratuvar önemli. Forumda genelde memorialde Semra hm ve bahçeci revaçta, amerikan hastahanesini de bana önermişlerdi. Bahçeciye gidersen birçok dr var, mustafa by.i tecrübesi nedeniyle öneririm, kendisini tercih edersen başta opuyu da transferi de kendisinin yapması konusunda talebini iletirsen iyi olur. Hayırlı kararlar almanı dilerim, bol şanslar, sevgiler.

yine geçmiş olsun deyince sen ben ne kadar çok hastayım yazıyorum buraya demek dedim veeee artık hastayım demeyecem ama grip oluyorum sanırsam neyse iyiyim iyi sağol canım geçmiş olsun dileğin için

doktora gitmedimki sancımın neden kaynaklandığını söylesin

seni yerim taam mı keşke herkes senin gibi ukela olsa canım arkadaşım ayrıca verdiğin bu bilgi içimi rahatlattı demekki ilaçlar işe yarıyor bebeğim yolda geliyor bunu anladım bunu diledim

gözün aydın torunların olmuş sen arada kendin içinde başka şeyler dilesene tızım

Günaydın saram sporla fitleselimde ertesi iş günü ayaklarım sanki agirlik taşıyorum hele merdiven cıkarken yürüyüş bandında hissediyorum hahhhh bol bol su iç şekerim bide az bi diyet bende tartıda bisey görmüyom ayni ama iştah var masssallah bide ofistekilerin her gün tatlı getirmelri benim diyeti bozuyo yemesem desem bi bakmışım 2 saat sonra midede hahhhh sonra yemiyecektiiiiiim isyanları ben anladım bu seferde hersey yiyip az yiyip zayıflacam modundayım o nasıl oluyorsa, hahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…