- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.261
"Öğretmenim canım benim canım benim..."
İyi mi her şey? Diyabet vs değerleri yolunda mı?
Uzun süredir ara ara gelebildim. Kaçırdığım görmediğim arkadaşlar da olmuştur. Hepsini ayrıca yazayım. İlk fark ettiğim nöbet sonrası uykusu öncesinde bile bir küçük mesaj gönderen @Eua oldu mesela...
Herkes iyi olsun, uzakta kalsa da kalpler bir...[/QUOTE
ah canım ben de çok az girebiliyorum artık ... iyiyim sağol ilaç ağır geldi yarıya düşürdüm şimdi çok daha iyiyim olayı çözüp hiç almayacağım ilacı umuyorum ve çoook öpüyorum... ve evet kalpler biiiir
Mutlu yıllar, her şey gönlünce olsun, iyi varsın, inş Yaradan bu yıl bebiş hediyeni gönderir. Sevgiler.Sorumluluğumu kabul ediyorum. Senin için dayanılmazım
Ben senin doğumuna geleyim çünkü benim sağım solum belli olmaz. Beni beklerken daha fazla hasret çekme. Aynı zamana denk gelirse birlikte doğurur, yanyana yatarız
Yine geçmiş olsun, neden ağrılı oluyormuş dr. sebebini söyledimi?ben öğlene patlıcan biber kabak patates kızartıp üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm
akşamada kabak yemeği yapmayı düşünüyorum yanınada yoğurt
hııııım birde elmalı pasta
Eki Görüntüle 1486550 Canim iyiki varsin birdahaki dogum gününü bebeklerimizle kutlariz insallah .Allah bu güzel duyguyu sana ve bizlere yasatir tez zamanda
sırt agrim var duramiyorum yerimde sirf senin bu güzel gününü kutlayayim diye girdim gec oldu kusuruma bakma
Eki Görüntüle 1486550 Canim iyiki varsin birdahaki dogum gününü bebeklerimizle kutlariz insallah .Allah bu güzel duyguyu sana ve bizlere yasatir tez zamanda
sırt agrim var duramiyorum yerimde sirf senin bu güzel gününü kutlayayim diye girdim gec oldu kusuruma bakma
Iyi akşamlar bayanlar. Tüp bebek tedavisi için yer bakacağız. Iki yer var aklımızda ama tecrübeli arkada şlar nelere önem vermem gerektiği konusunda bana önerilerde bulunup deneyimlerini paylaşabilir mi? Sudan çıkmış balık misali bir şey bilmiyorum açıkçası
Mutlu yıllar, her şey gönlünce olsun, iyi varsın, inş Yaradan bu yıl bebiş hediyeni gönderir. Sevgiler.
Yine geçmiş olsun, neden ağrılı oluyormuş dr. sebebini söyledimi?
Teşekkür ederim. Rabbim duysun dualarınızı...
Sara' nın yerine ben sazanlık yapayım hemen. Bazı metabolik rahatsızlıklarda rahim iç yüzeyi tabakalar halinde kaplanıyor. Hani ayak tabanlarımız kuruyup kalınlaşıyor ya, işte öyle. Kullandığı ilaçlarla o fazla dokular da temizleniyor. Sanırım ağrısının nedeni bu. Aynı zamanda mevsimsel etkiler ve spor vs. ile birleşince bölgedeki kan dolaşımı da arttığı için yoğun hissediyor. Bir kaç ay daha belki tekrarlar, sonra geçer inşallah. Ukala mıyım? Evet, o benim
Günaydın, böyle ukalalığı beğenirim. Tanıdıklarımın birkaçı her ay acile koştururlardı, zor bi durum, dr.ları evlenince geçer diyormuş, güldüm, birileri sanki şifacı. Dileklerinden senin için hayırlı olanları her daim gerçekleşsin, maşallah torunların sağlıkla büyüsün.Günaydın. Bir hediye daha aldım onu da yazayım. Hamile kedim doğum yapmış gece. Eve gelirken dilemiştim. Başka şey istesem olacakmış
Yok valla, sayamadım kaç tane olduklarını. Benden sakladı zilli. Ama göz ucuyla en az iki tane beyaz gördüm sanki
Günaydın, önemli bir konuda seçim yapacaksın, dr kadar hatta daha fazla da olabilir labaratuvar önemli. Forumda genelde memorialde Semra hm ve bahçeci revaçta, amerikan hastahanesini de bana önermişlerdi. Bahçeciye gidersen birçok dr var, mustafa by.i tecrübesi nedeniyle öneririm, kendisini tercih edersen başta opuyu da transferi de kendisinin yapması konusunda talebini iletirsen iyi olur. Hayırlı kararlar almanı dilerim, bol şanslar, sevgiler.Iyi akşamlar bayanlar. Tüp bebek tedavisi için yer bakacağız. Iki yer var aklımızda ama tecrübeli arkada şlar nelere önem vermem gerektiği konusunda bana önerilerde bulunup deneyimlerini paylaşabilir mi? Sudan çıkmış balık misali bir şey bilmiyorum açıkçası
Mutlu yıllar, her şey gönlünce olsun, iyi varsın, inş Yaradan bu yıl bebiş hediyeni gönderir. Sevgiler.
Yine geçmiş olsun, neden ağrılı oluyormuş dr. sebebini söyledimi?
Teşekkür ederim. Rabbim duysun dualarınızı...
Sara' nın yerine ben sazanlık yapayım hemen. Bazı metabolik rahatsızlıklarda rahim iç yüzeyi tabakalar halinde kaplanıyor. Hani ayak tabanlarımız kuruyup kalınlaşıyor ya, işte öyle. Kullandığı ilaçlarla o fazla dokular da temizleniyor. Sanırım ağrısının nedeni bu. Aynı zamanda mevsimsel etkiler ve spor vs. ile birleşince bölgedeki kan dolaşımı da arttığı için yoğun hissediyor. Bir kaç ay daha belki tekrarlar, sonra geçer inşallah. Ukala mıyım? Evet, o benim
Günaydın. Bir hediye daha aldım onu da yazayım. Hamile kedim doğum yapmış gece. Eve gelirken dilemiştim. Başka şey istesem olacakmış
Yok valla, sayamadım kaç tane olduklarını. Benden sakladı zilli. Ama göz ucuyla en az iki tane beyaz gördüm sanki
Günaydın saram sporla fitleselimde ertesi iş günü ayaklarım sanki agirlik taşıyorum hele merdiven cıkarken yürüyüş bandında hissediyorum hahhhh bol bol su iç şekerim bide az bi diyet bende tartıda bisey görmüyom ayni ama iştah var masssallah bide ofistekilerin her gün tatlı getirmelri benim diyeti bozuyo yemesem desem bi bakmışım 2 saat sonra midede hahhhh sonra yemiyecektiiiiiim isyanları ben anladım bu seferde hersey yiyip az yiyip zayıflacam modundayım o nasıl oluyorsa, hahhhhhhkızlar bu arada aerobik ve stepten sonra platesede başlıyorum ufaktan ufaktan spor hocam bayağı inceldiğimi söylüyor ama tartı aynı fikirde değil ama olsun aynadaki görüntüm hoşuma gitmeye başladım gencim güzelim süperim maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?