- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.461
Hastasıyım:)Limonata :)))))))))))))))))))))
Ayhan Bey nev-i şahsına münhasır bir adam...
Müzikleri de çok keyiflidir... Sahnesini izleme şansına sahip olmuştum şanslıyım :)))
Şuan hangi aşamadasın bilmiyorum ama demekki gerek yok. Adetin 2. Günü ve transfer öncesi istemişti benden. Ara kontrollerde gerek yok zaten.
Kontrolden çıktım moralim bozuk. 3 yumurta vardı 2 si büyümedi sağda 10. 5 kalmış. Bir tane 14 olmuş. Tek yumurtayla opuya gircem.Şuan hangi aşamadasın bilmiyorum ama demekki gerek yok. Adetin 2. Günü ve transfer öncesi istemişti benden. Ara kontrollerde gerek yok zaten.
portakales WishhDuygu Size bir gezi kitabı tavsiye edeyim. Üstelik ilk 45 gününde ben de varım:)
http://www.dr.com.tr/kitap/hayata-ı...uru/gezi/ulkeler-kentler/urunno=0000000550343
Blogda Hindistan, Srilanka, Malezya, Tayland ayaklarında yazılarıma ulaşabilirsiniz.:)
http://www.seyyahhane.com/blog.html
Ah bu gezileri sırtımda bebikle de yapsam:)))
Bozma moralini canım. Tektaşına şükret. Hem opuya kadar belli mi olur, diğerleri de hızlanır belki.Kontrolden çıktım moralim bozuk. 3 yumurta vardı 2 si büyümedi sağda 10. 5 kalmış. Bir tane 14 olmuş. Tek yumurtayla opuya gircem.
Allahim nasil tatlilar bunlar boyle ya. benim annem tam bi kedi hastasiydi rahmetli gorebilseydi delirirdi herhalde
portakales WishhDuygu Size bir gezi kitabı tavsiye edeyim. Üstelik ilk 45 gününde ben de varım:)
http://www.dr.com.tr/kitap/hayata-ı...uru/gezi/ulkeler-kentler/urunno=0000000550343
Blogda Hindistan, Srilanka, Malezya, Tayland ayaklarında yazılarıma ulaşabilirsiniz.:)
http://www.seyyahhane.com/blog.html
Ah bu gezileri sırtımda bebikle de yapsam:)))
abileri dugun telasindalar ikisininde pespese dugunleri var. ama sonrasinda olabilir iyi fikir...
Bebikler hoşgelmiş. Benim bahçede baktığım tekir de dün gece doğurmuş kedi evinin içine. Sanki 3 yavru var gibi. Yaklaştırmıyor anne yanlarına.Senin tatlıyla değişelim mi?
ben herzaman yazamıyorum işlerimden dolayı .okuyorum. ocakta tek emrio olmuştu transfer oldu ama negatif .9 tedavime başlıyacağım.destek ilaç kullanıyorum.adetle havuzda biriktirecegiz.inşallah bu son olacak.Canım nasıl yeğenimiz? Sen nasılsın?
portakales kuzum nasılsın?
Çok giremiyorum buraya.. Okuyorum ara ara ama yazamıyorum..
ummuseleme canım OPU ve dondurulmuş bebişlerin hayırlı olsun ve seni her daim mutlu etsin..
2220 Bilge kadın ulu manitu , nerelerdesin? Ev işini naptınız?
@sara_28 en iyi Aşçı kadın nasıl oldu ağrıların?
@acmila neler yaptın Ankara'da? Nasıl gidiyor?
WishhDuygu tatl kadın yoğunsun sanırım.. Umarım Herşey yolundadır..
@yase07 Bond cum, Yüreğini ferah tut bebişin yolda. Böyle demek geldi içimden..
@sulepelin Şekerim okudum yazdıklarını ama benim bey karışımlara karşı :) erkek milleti işte
@kuddus canım.. Alıştın mı şeker ilacına? Herşey yolunda mı?
@Mutlu-duova canım doğal denemeye devam mı? Tedavi planı var mı?
@bebeklerve tedavin sana Bebeğini getirecek inşallah..
@belki37 nasılsın, sesin soluğun çıkmaz oldu? @esnacan senin de öyle. Umarım Herşey yolundadır..
Sevgili gebelerimiz yeğenlerime iyi bakınLulinda @NukteK @dnzdry @alpcemre @egunal @CapsLocked ve aklıma gelmeyenler ;0(affedin;P)
Hepinizi öpüyorum..
Bende değişik bişey yok bakalım.. Aslında kafamda 40 tilki 40 nında kuyruğunu değdirmemeye çalışma durumu .. Bugünümüze çok şükür..
bende de rezerv az (amh : 0,42)ve yaş 36;-) pgt ne oluyordu?benden niye isteyebilir sence?
ben herzaman yazamıyorum işlerimden dolayı .okuyorum. ocakta tek emrio olmuştu transfer oldu ama negatif .9 tedavime başlıyacağım.destek ilaç kullanıyorum.adetle havuzda biriktirecegiz.inşallah bu son olacak.
"Enterasi ala benzer
Şeftalisi bala benzer"
"ar gelir osman aga ar gelir
safiyeye karyola dar gelir... "
"ah ne bileyim ben"
"götürdü beni bağa
ah ne bileyim ben
üzüm toplatacak sandım dımdım ben
dokuz ay on gün sonra
ah ne bleyim ben
köyün ramazan davulu sandım dımdım ben"
"emcik emcik memelerin gerdanin gerdirir
sendeki isve anamda olsa babam geri dirilir"
Yeter mi? ahahahahahha
Sağ ol canıkom.ne güzelsinn arkadaşım:)
Kitabı inceliyorum yazılarıda hemen okuyorummm
Sağ ol canıkom.
Aaaaa bende hiç şarkı türkü sözlerini anlamam o ne öyle ya ne acayip sözleri varmış
Öyle bir ihtimal varmı. Inşallah ya geçen sefer 3 yumurta vardı 1 tanesi dollenmistiBozma moralini canım. Tektaşına şükret. Hem opuya kadar belli mi olur, diğerleri de hızlanır belki.
Yaa var ya ne guzel moral veriyorsun sen arkadaşım. Yüzüm güldü. Inşallah yarın kontrol var yine sabah e2 progesteron bakcak. Pazartedi opuPgt kapsamli kromozomanalizi ama yaparmi bilmiyorum bu ilk denemen oldugu icin yapmayabilir.en az 2 transfer eder.yumurtanin 1i buyumus hayirli olsun ya oda buyumese daha cok uzulurdun belkide o bebegin olcak hic stres yok ins.her sry yolunda gider opun ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?