Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Al sana Hintli kizce:)

Son düzenleme:
Şuan hangi aşamadasın bilmiyorum ama demekki gerek yok. Adetin 2. Günü ve transfer öncesi istemişti benden. Ara kontrollerde gerek yok zaten.

Şuan hangi aşamadasın bilmiyorum ama demekki gerek yok. Adetin 2. Günü ve transfer öncesi istemişti benden. Ara kontrollerde gerek yok zaten.
Kontrolden çıktım moralim bozuk. 3 yumurta vardı 2 si büyümedi sağda 10. 5 kalmış. Bir tane 14 olmuş. Tek yumurtayla opuya gircem.

Yaparsınnnnnnnnnnnnnnnnn :) Göbeğinden daha rahat taşırsın benceee :) Rengarenk bir sürü slinglerle tamamdır :))))

Kitap için çok çoook sağol, senin de olduğun seyahat kitabı çok daha keyifli ve kıymetli olacak benim için... Sehpadaki sehpa kitapları! kıymetli Atatürk kitaplarım, Saffet Emre Tonguç ve bir sürü seyahat kitaplarının yanında yerini alsın diye hemen aksiyon alıyorum Blogu ve yazıları bilahare okuyacağım...

Malummmmmmmmmmm enerji fazlam vardı, sevgilim yan çizdi hahahah
Yürüyüşe hazır kıyafetlerim de üzerimdeyken, önce Kanyon D&R yapayım (orada varmış sordum şimdi) bir de ne zamandır canım çekiyordu bir Arby's yapayım şu yeni açılan ortadaki avm de varmış manayla ayak basmış olurum :)

Öperim siziiii vınnnn gittim ben

ben herzaman yazamıyorum işlerimden dolayı .okuyorum. ocakta tek emrio olmuştu transfer oldu ama negatif .9 tedavime başlıyacağım.destek ilaç kullanıyorum.adetle havuzda biriktirecegiz.inşallah bu son olacak.

bende de rezerv az (amh : 0,42)ve yaş 36;-) pgt ne oluyordu?benden niye isteyebilir sence?

Pgt kapsamli kromozomanalizi ama yaparmi bilmiyorum bu ilk denemen oldugu icin yapmayabilir.en az 2 transfer eder.yumurtanin 1i buyumus hayirli olsun ya oda buyumese daha cok uzulurdun belkide o bebegin olcak hic stres yok ins.her sry yolunda gider opun ne zaman

ben herzaman yazamıyorum işlerimden dolayı .okuyorum. ocakta tek emrio olmuştu transfer oldu ama negatif .9 tedavime başlıyacağım.destek ilaç kullanıyorum.adetle havuzda biriktirecegiz.inşallah bu son olacak.

Canımm inşallah son olur:) Yapabileceğin bütün rahatlatma egzersizlerini yap.. Meditasyon,dua, yürüyüş, konser vs..
Dilerimm burda bu sefer havai fişekler patlatacağızzz:) Allah'a emanet.

Aaaaa bende hiç şarkı türkü sözlerini anlamam o ne öyle ya ne acayip sözleri varmış

Bozma moralini canım. Tektaşına şükret. Hem opuya kadar belli mi olur, diğerleri de hızlanır belki.
Öyle bir ihtimal varmı. Inşallah ya geçen sefer 3 yumurta vardı 1 tanesi dollenmisti
Yaa var ya ne guzel moral veriyorsun sen arkadaşım. Yüzüm güldü. Inşallah yarın kontrol var yine sabah e2 progesteron bakcak. Pazartedi opu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…