Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Eki Görüntüle 1488348

gunesli bi hollanda sabahindan hepinize kocaman gunaydinlar.

maşallah çirkin kızıma seni yerim men Allahım seni kem gözlerden korusun

Afedersiniz domuz gibi yedim, çift menü Neyse ki yürüyüş iyi geldi...

Önce bir kez daha; her ne kadar zorluklar olsa da, her zaman istediğimiz gibi ilerlemese de hayat ne kadar şanslıyım dedim... Şükürler olsun İstediğimi yapabildim... Arkadaşım bir kitap önerdi, gidecek zamanım alacak param vardı, canım Arby's istedi yiyebildim... Oh yarasın :)))))

Ve Lulinda laf lafı açıyordan nereye geldik. Daha önce seyahatlerden konuşurken bahsetmiştin bu seyahatten ama kitaptan konuşmaya fırsat olmamıştı :) Ali o zaman bi nevi portakaldı :) Kitap gerçek oldu masamda şimdi :) İlk 45 sayfasını yemek yerken okudum bile... Sinan'ı tebrik ettim gıyabında :) Keyifli ve içinde senin de anıların olduğu için kıymetli bir kitap kazandırdın teşekkürler tekrar ve canlı canlı ilettiğim mesajdaki sevap için de teşekkürler :) Kitabı alırken kasada resimdeki diğer kitap vardı. Nerma Gökçe'nin Düş Bahçeleri... Tüm geliri Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne bağışlanıyordu aldım. Sevabı senin, sağolasın :)

Latin Amerika'yı sordum yoktu onu da alayım (bulamazsam sen halledersin) ikisini birden imzalasın) İlk fırsatta bu kitaba senin de imzanı isterim :))))))))))
Şimdi keyif kahvem ve sigarama resimler eşlik etsin

:)))
Pırıl Vietnam'da. Dönüşünde Onun Güney Amerika kitabını da imzalatıp ben sana hediye edeyim

Biran duygusala nasıl bağladık anlamadım.. Şükürler olsun tabii hepimiz çok sanşlıyız bir çok insana göre:)
Düş Bahçeleri benimde ilgimi çekti.. Yolum kısa zamanda düşerse kitap evine alacağım. Bende sevabını sana işlettireceğim:)
Lulinda bugün bana da başka başka hayaller kurdurdu.. En kısa zaman da edineceğim kitabıda..

Lulinda Şşştt 1. yolcu :) 3. yolcu daimi yolcu di mi di mi :)
Yoksa "bak bak şort aramışlar, isim de tamam diyerek ben Türk dizisi modunda sizi baş göz etme olayına mı girdim hahahaha

Yok bazen ben de kendi kendime şikayet ediyorum, daha geçen gün paralı köleleriz dedim... Evet öyleyiz de... Ama şu bir gerçek çok şanslıyız... Ne hayatlar ne kadınlar neler var... Tabii bir de bunun diğer versiyonu var ben kahvaltıyı Tiffany'de, öğlenleri İtalya'da yemek isterim akşamına da Bolşoy izlemek isterim diyorsa kişi olmaz tabii öyle :)

Bulaşıcı iyilik hareketi var, kitap hareketi de olsun :))) Senin sevabın bana olsun, sana da birinden gelsin :)
Kitaptan 1 tanecik vardı yoksa ben sürpriz yapıp alacaktım... Cevahir'de de var dediler ama orası bana korku tüneli gibi 1 kez gittim bir daha gitmedim...

Hayallerimiz çok olsunnnnnn, ara ara gerçekleşenlerle de harika olur :)

Kölelik kısmımız çok oda yönetim şeklimizden..
Yaşadığım anın tadını çıkarmaya çalışıp şükrediyorum.. Daha ne olsun.. Hazır oralara gittin kocayada bi hediye kapsaydın.
hahahahahha ...
Ben de her hafta sonu İtalya'ya gitmek isterdim.. Neyseee şimdi hayaller kurmayalımm..
Geçen yıldız harıtama baktırdım.. Çok hayal kuruyorsun diyor bana:)

Oh afiyet olsun. Yarasın:)
Gerçekten bende çok şükrediyorum bu günler için. Hayatımızın kontrolünün kendi elimizde olduğu için. Gıyabında en güzel sevaba da girdim. En kısa sürede ben de o kitabı alıp sana yazdırayım:)

Lulinda Şşştt 1. yolcu :) 3. yolcu daimi yolcu di mi di mi :)
Yoksa "bak bak şort aramışlar, isim de tamam diyerek ben Türk dizisi modunda sizi baş göz etme olayına mı girdim hahahaha
Evet canım daimi yolcu oldu:))) O zamanlar bilmiyordu. Daha 2 aylık sevgili idik:) 1 aylıkken bırakıp 45 günlüğüne gitmiştim yani. Yılbaşına beraber girelim diye kalkıp gelmişti. Geliş o geliş:) Gerçi uçak rötar yapmıştı ben yılbaşına Malezya semalarında girmiştim ama olsun.

Hava güzelleşsin ilk fırsatta :)

Ve beni baştan çıkaran sensin hahahahahah
Benden daha iyi hediye mi olur Hıh
Paketim hatta fuzuli hiç birşeyim olmayacak ama fiyonk olacak, hazır bakkk:)))))

Gerisini yazmadım... Atılmayayım kapı dışına :)
Hani yıldız haritası demiş yaçok hayaller kuruyorsun diye artık sen hayal et o fiyonk durumunu :)))

Gönderim sonrası edit: Hayal etmiş bile hahahahahahaha

Allah ayırmasın o zaman :)

Enişteye hürmetler, daimi olsun daima
Hahahaha okudum okudum, pasaport rehineliğini, yanlış terminalleri, dalmaları çıkmaları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…