Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba kızlar. durum raporu:)
Dün öğleden sonra azıcık lekeleme oldu , doktoru aradım implantasyon olabilir dedi proginex vur ve yarın (yani bugün) kan testini yap dedi.
Bugün (transferden sonra 10 gün) sabah 2 ayrı laburatuvarda kan verdim birisinde sonuç 2, diğerinde 0.68 yani anladığınız gebelik yok.
ama ben nedense hamile olduğumdan eminim. ve beyinim inanmıyor
Doktor sonuç beklediğimiz gibi değil dedi, ama geç implantasyon imkanı olduğunu düşünelim ve ilaçlara devam dedi. pazartesi tekrar kan tahlili yap seni tahlil sonuçlarla hastanede bekliyorum dedi.
Ben ise her gün b-hcg testini yapmayı düşünüyorum.

sizce bir şans varmı, yoksa ben kendimi mi kandırıyorum?

Çok kötüyüm...

Canım gec tutunmada olabilif hemen pes etme doktor devam ettiriyorsa, ilaçlara umut halen devam ediyor demektirrr

ıyı aksamlar hanımlar, 42 yasındayım esımde sperm hareketsızlıgı sorunu var.benım amh 0.44 ..mega medıpoldeki mustafa acet bey mı yoksa Bülent tras arasında kaldım bana hangısını onerırsınız ..ilerı yas ta acaba hangısı başarılı olur*

Ah canım en hayırlısını diliyorum hepimiz için... umarım mucizen sana yakındır negatif düşünme bakalım pazartesiye Allah kerim... öpüyorum seni.

Offff ne diyim bilmiyorum ki canim..
Dilerim geŕçekten yükselir.. kaçıncı gün ebmriyolari konulmuştu oda önemli. Ama eger 5.gün ebriyolari ise normalde 10.gün sonucu doğruyu söyler.
Ama bazen hiç beklenmeyen hani mucize dedikleri şeyler oluyor ya dilerim seninde bir an kendiliğinden yükselir...
Ama lütfen ne olursa olsun sonucun senin canın sağ olsun.

Merhaba canım...
Bülent Traş bu aralar gözde tabii merkezde çok önemli ama genede yüreğinin sesini dinle derim..

Bende o ikisi arasindayim bilemiyorum ikiside iyi bence sen birine ben birine gideyim :)

Canim gecmis olsun ins yukselir degerin hanhi doktor ve merkezde yaptirdin

Kontrolün vardı. Bir tane 17 mm var. E2 355. Iyi dedi dr. Bu gece çatlatma ve cetrotide Vurcam. Pazartesi 12 de opu. Inşallah iyi cikarsada transferi sonraki ay yapabiliriz dedi.
canim opun simdiden hayirli olsun insallah saglikli ebriyolarin olur bebisini kucagina alirsin benimde bugun kontrolum vardi en buyuyu 17 bucuk ama catlatmayi yarinki kontrolden sonra alacam allah yardimcimiz olsun

canim opun simdiden hayirli olsun insallah saglikli ebriyolarin olur bebisini kucagina alirsin benimde bugun kontrolum vardi en buyuyu 17 bucuk ama catlatmayi yarinki kontrolden sonra alacam allah yardimcimiz olsun
Teşekkür ederim,inşallah senin içinde herşey yolunda gider.

Kontrolün vardı. Bir tane 17 mm var. E2 355. Iyi dedi dr. Bu gece çatlatma ve cetrotide Vurcam. Pazartesi 12 de opu. Inşallah iyi cikarsada transferi sonraki ay yapabiliriz dedi.

Hayirli olsun kelebek opun..transfer olcaksan bir ay sonra simdiden hayirli ugurlu olsun..bahar ayi bereketli hepimizi bereketlendirsin..e2de gayet guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…