- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.501
Hava güzelleşsin ilk fırsatta :)
Ve beni baştan çıkaran sensin hahahahahah
Benden daha iyi hediye mi olurHıh
Paketim hatta fuzuli hiç birşeyim olmayacak ama fiyonk olacak, hazır bakkk:)))))
Eki Görüntüle 1488844
abileri dugun telasindalar ikisininde pespese dugunleri var. ama sonrasinda olabilir iyi fikir...
Canım gec tutunmada olabilif hemen pes etme doktor devam ettiriyorsa, ilaçlara umut halen devam ediyor demektirrrMerhaba kızlar. durum raporu:)
Dün öğleden sonra azıcık lekeleme oldu , doktoru aradım implantasyon olabilir dedi proginex vur ve yarın (yani bugün) kan testini yap dedi.
Bugün (transferden sonra 10 gün) sabah 2 ayrı laburatuvarda kan verdim birisinde sonuç 2, diğerinde 0.68 yani anladığınız gebelik yok.
ama ben nedense hamile olduğumdan eminim. ve beyinim inanmıyor
Doktor sonuç beklediğimiz gibi değil dedi, ama geç implantasyon imkanı olduğunu düşünelim ve ilaçlara devam dedi. pazartesi tekrar kan tahlili yap seni tahlil sonuçlarla hastanede bekliyorum dedi.
Ben ise her gün b-hcg testini yapmayı düşünüyorum.
sizce bir şans varmı, yoksa ben kendimi mi kandırıyorum?
Çok kötüyüm...
Ah canım en hayırlısını diliyorum hepimiz için... umarım mucizen sana yakındır negatif düşünme bakalım pazartesiye Allah kerim... öpüyorum seni.Merhaba kızlar. durum raporu:)
Dün öğleden sonra azıcık lekeleme oldu , doktoru aradım implantasyon olabilir dedi proginex vur ve yarın (yani bugün) kan testini yap dedi.
Bugün (transferden sonra 10 gün) sabah 2 ayrı laburatuvarda kan verdim birisinde sonuç 2, diğerinde 0.68 yani anladığınız gebelik yok.
Doktor sonuç beklediğimiz gibi değil dedi, ama geç implantasyon imkanı olduğunu düşünelim ve ilaçlara devam dedi. pazartesi tekrar kan tahlili yap seni tahlil sonuçlarla hastanede bekliyorum dedi.
Çok kötüyüm...
Merhaba kızlar. durum raporu:)
Çok kötüyüm...
ıyı aksamlar hanımlar, 42 yasındayım esımde sperm hareketsızlıgı sorunu var.benım amh 0.44 ..mega medıpoldeki mustafa acet bey mı yoksa Bülent tras arasında kaldım bana hangısını onerırsınız ..ilerı yas ta acaba hangısı başarılı olur*
Bende o ikisi arasindayim bilemiyorum ikiside iyi bence sen birine ben birine gideyim :)ıyı aksamlar hanımlar, 42 yasındayım esımde sperm hareketsızlıgı sorunu var.benım amh 0.44 ..mega medıpoldeki mustafa acet bey mı yoksa Bülent tras arasında kaldım bana hangısını onerırsınız ..ilerı yas ta acaba hangısı başarılı olur*
Canim gecmis olsun ins yukselir degerin hanhi doktor ve merkezde yaptirdinMerhaba kızlar. durum raporu:)
Çok kötüyüm...
Çok guzel cok guzel cok guzeeelll.
canim opun simdiden hayirli olsun insallah saglikli ebriyolarin olur bebisini kucagina alirsin benimde bugun kontrolum vardi en buyuyu 17 bucuk ama catlatmayi yarinki kontrolden sonra alacam allah yardimcimiz olsunKontrolün vardı. Bir tane 17 mm var. E2 355. Iyi dedi dr. Bu gece çatlatma ve cetrotide Vurcam. Pazartesi 12 de opu. Inşallah iyi cikarsada transferi sonraki ay yapabiliriz dedi.
Teşekkür ederim,inşallah senin içinde herşey yolunda gider.canim opun simdiden hayirli olsun insallah saglikli ebriyolarin olur bebisini kucagina alirsin benimde bugun kontrolum vardi en buyuyu 17 bucuk ama catlatmayi yarinki kontrolden sonra alacam allah yardimcimiz olsun
Kontrolün vardı. Bir tane 17 mm var. E2 355. Iyi dedi dr. Bu gece çatlatma ve cetrotide Vurcam. Pazartesi 12 de opu. Inşallah iyi cikarsada transferi sonraki ay yapabiliriz dedi.
canim opun simdiden hayirli olsun insallah saglikli ebriyolarin olur bebisini kucagina alirsin benimde bugun kontrolum vardi en buyuyu 17 bucuk ama catlatmayi yarinki kontrolden sonra alacam allah yardimcimiz olsun
sağolasın canım ,inşallah hayırlısı ne ise onu istiyorum Allahtan;-)inşallah bu tek yumurta boşa gitmez.Hayirli olsun kelebek opun..transfer olcaksan bir ay sonra simdiden hayirli ugurlu olsun..bahar ayi bereketli hepimizi bereketlendirsin..e2de gayet guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?