- 18 Şubat 2015
- 37
- 84
- 103
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.521
Merhaba, Güvenç by 1 hafta yatmayı önermiyordu, ağır kaldırmadıkça günlük hayata devam, hem kan dolaşımı hem de kafanı fazla dinlememek için, derin derin nefes çalışmaları yapman da sağlıklı olur. Teransfer günü de opu günü gibi tespit ediliyor, ayarlama yapılamıyor, transfer gününü doğal döngüde olduğu gibi yumurtlama gününü ve rahim kalınlığı ile bir hormonun değerine bakarak tespit ediyorlar. İş yerini izni çok önemseme bu durumdaki izin senin doğal hakkın, durum hastalık değil ama sen ve işyerindekiler ağır grip olduğunu düşünün, dr. gitmen ve birkaç gün dinlenmen gerekli. Bol şanslar.arkadaşlar ben daha transfer aşamasına gelmedim ama merak ediyorum,Bahçecideki doktorların hepsi farklı tedavi uyguluyor benim dr.Güvenç bey,kendisinde tedavi görenlere özellikle sorum,tabi diğer dr.lardakilerde yazarsa sevinirim.transferden sonra dinlenme ne kadar veriyor,transfer sonrası için ne diyor dr?bazıları 1 hafta yatın diyor,bazıları 2-3 gün dinlenin ve normal hayata dönün diyor e bende malum çoğunuz gibi çalışıyorum...birde transfer günüde ,opu günü nde olduğu gibi belli bir gün mü olmak zorunda,(benim dondurulmuş embriyo transferi olacak,taze değil.) transfer günün ayarlayabilirmiyiz yani(cuma filan olsa h.sonuyla birleştirip dinlenirim diye işe yeni girdimde izin sıkıntı olmasın.bilgisi olanlar lütfen aydınlatırmısınız benide.
Bir yerde okudum arkadaşım 6 gunde tutunuyor diye 2 dinlenirim 3 gun banyo sonra normal hayat zaten göbüs sisiyo rahat davranamıyosunn tadını cıkart bebek gelecekkk inann...annecikarkadaşlar ben daha transfer aşamasına gelmedim ama merak ediyorum,Bahçecideki doktorların hepsi farklı tedavi uyguluyor benim dr.Güvenç bey,kendisinde tedavi görenlere özellikle sorum,tabi diğer dr.lardakilerde yazarsa sevinirim.transferden sonra dinlenme ne kadar veriyor,transfer sonrası için ne diyor dr?bazıları 1 hafta yatın diyor,bazıları 2-3 gün dinlenin ve normal hayata dönün dnde malum çoğunuz gibi çalışıyorum...birde transfer günüde ,opu günü nde olduğu gibi belli bir gün mü olmak zorunda,(benim dondurulmuş embriyo transferi olacak,taze değil.) transfer günün ayarlayabilirmiyiz yani(cuma filan olsa h.sonuyla birleştirip dinlenirim diye işe yeni girdimde izin sıkıntı olmasın.bilgisi olanlar lütfen aydınlatırmısınız benide.
Mustafa Acet e gideceğim eşim onda ısrar ediyorBende o ikisi arasindayim bilemiyorum ikiside iyi bence sen birine ben birine gideyim :)
Caanıımmm ya,ne güzel bir moral vermektir bu,çok sağol,hepiniz buradaki tüm arkadaşlarım sanki senelerdir tanışıyormuşuz gibi rahatım sizle.yarın tek yumurtamı vermeye gidicem biraz daha doğrusu bayağı stresliyim,yaşlar aktı akacak,ilk opuda 3 yumi vardı güle oynaya gitmiştim,şimdi çok endişeliyim,psikolojik danışmanlık aldığım halde hemde klinikte.Bir yerde okudum arkadaşım 6 gunde tutunuyor diye 2 dinlenirim 3 gun banyo sonra normal hayat zaten göbüs sisiyo rahat davranamıyosunn tadını cıkart bebek gelecekkk inann...annecik
Canım çok sağol,hepinizi çok seviyorum ben,ayrıntılı bilgi için teşekkür ederim.Merhaba, Güvenç by 1 hafta yatmayı önermiyordu, ağır kaldırmadıkça günlük hayata devam, hem kan dolaşımı hem de kafanı fazla dinlememek için, derin derin nefes çalışmaları yapman da sağlıklı olur. Teransfer günü de opu günü gibi tespit ediliyor, ayarlama yapılamıyor, transfer gününü doğal döngüde olduğu gibi yumurtlama gününü ve rahim kalınlığı ile bir hormonun değerine bakarak tespit ediyorlar. İş yerini izni çok önemseme bu durumdaki izin senin doğal hakkın, durum hastalık değil ama sen ve işyerindekiler ağır grip olduğunu düşünün, dr. gitmen ve birkaç gün dinlenmen gerekli. Bol şanslar.
Canım ya kafana takmaki ilk tüpte benim tek yumurtaydı dr iptal etmek istedi ben devam dedimm tek yumurtadan hamile kaldım ama kalbi durdu 8 haftalıkken diger 2 tüpde kimyasal ve hic tutunma olmadi 2 er yumurta konmuştu ben ilkinde inandım sende inan takdir rabbimin tabii tevvekkül eldelim elden bi care gelmiyo hep iyiye yor pozitifff olsun tamammıCaanıımmm ya,ne güzel bir moral vermektir bu,çok sağol,hepiniz buradaki tüm arkadaşlarım sanki senelerdir tanışıyormuşuz gibi rahatım sizle.yarın tek yumurtamı vermeye gidicem biraz daha doğrusu bayağı stresliyim,yaşlar aktı akacak,ilk opuda 3 yumi vardı güle oynaya gitmiştim,şimdi çok endişeliyim,psikolojik danışmanlık aldığım halde hemde klinikte.
Tamam canım inşallah.Canım ya kafana takmaki ilk tüpte benim tek yumurtaydı dr iptal etmek istedi ben devam dedimm tek yumurtadan hamile kaldım ama kalbi durdu 8 haftalıkken diger 2 tüpde kimyasal ve hic tutunma olmadi 2 er yumurta konmuştu ben ilkinde inandım sende inan takdir rabbimin tabii tevvekkül eldelim elden bi care gelmiyo hep iyiye yor pozitifff olsun tamammı
Canım imsi herkese yapılıyor Fulya da. Dahil ücrete zaten.Kızlar ben geçenlerde sormuştum ama bulamadım şimdi ,demin bir arkadaş dedi ımsi iste diye ısrarla,ben Bahçeci Fulya'da herkese yapılıyor biliyorum bu ımsi tekniği,birde ıcsı varmış embriyolog bana ıcsı yapıldı dedi sanki,bilgisi olan varmı,birde bu ımsi paket fiyata dahilmi,yada ne kadar,yarın opuda söyleyim doktora.
Yerim ben bu tatli prensesimerak etmistk seni görünmüyordun aksam haberini aldik iyi olduguna sevindim.
Hayirli olsun canim, ne güzel erken yasta ogullarinin evliligini göreceksin.dilerim mutlu evlilikleri olsun.
Çok guzel cok guzel cok guzeeelll.
Allahim ozene bezene yaratmis derler ya iste budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?