Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bugün tekrar kan testi yaptım 0.100 çıktı ve artık bu seferde tutmadığını anladım.
Başlangıç güzel idi
Doktorum, pazartesi gel görüşelim dedi...

bu arada yumurtaların protokolda kalitesini ve çokluğunu nasıl elde edebiliriz gibi konulara baktım internette.
öncelikle bol bol tatlı patates(yer elması) yemek gerekiyormuş.
ondan sonra mesela 1 yada 2 ay kontraseptifleri (Gebelik önleyici) kulananlar, kulanmayı bitirdikten sonra protokola girince daha da fazla yumurta toplayabiliyormuş.

3 protokoluma doğru yol alıyorum. istersenizde istemeziseniz de size haber vereceğim

Allah isteyene versin inşallah.

OTE="butterflyka, post: 40452550, member: 661232"]bugün tekrar kan testi yaptım 0.100 çıktı ve artık bu seferde tutmadığını anladım.
Başlangıç güzel idi
Doktorum, pazartesi gel görüşelim dedi...

bu arada yumurtaların protokolda kalitesini ve çokluğunu nasıl elde edebiliriz gibi konulara baktım internette.
öncelikle bol bol tatlı patates(yer elması) yemek gerekiyormuş.
ondan sonra mesela 1 yada 2 ay kontraseptifleri (Gebelik önleyici) kulananlar, kulanmayı bitirdikten sonra protokola girince daha da fazla yumurta toplayabiliyormuş.

3 protokoluma doğru yol alıyorum. istersenizde istemeziseniz de size haber vereceğim

Allah isteyene versin inşallah.[/QUOTE]
@butterflyka insallah
canIm insallah bu sefer olacak rabbim yardımcın olsun ayol tabi haber verrr guzel haberler alcaz hep beraber sevinecez kuzummm

arkadaşlar ben daha transfer aşamasına gelmedim ama merak ediyorum,Bahçecideki doktorların hepsi farklı tedavi uyguluyor benim dr.Güvenç bey,kendisinde tedavi görenlere özellikle sorum,tabi diğer dr.lardakilerde yazarsa sevinirim.transferden sonra dinlenme ne kadar veriyor,transfer sonrası için ne diyor dr?bazıları 1 hafta yatın diyor,bazıları 2-3 gün dinlenin ve normal hayata dönün diyor e bende malum çoğunuz gibi çalışıyorum...birde transfer günüde ,opu günü nde olduğu gibi belli bir gün mü olmak zorunda,(benim dondurulmuş embriyo transferi olacak,taze değil.) transfer günün ayarlayabilirmiyiz yani(cuma filan olsa h.sonuyla birleştirip dinlenirim diye işe yeni girdimde izin sıkıntı olmasın.bilgisi olanlar lütfen aydınlatırmısınız benide.

Merhaba, Güvenç by 1 hafta yatmayı önermiyordu, ağır kaldırmadıkça günlük hayata devam, hem kan dolaşımı hem de kafanı fazla dinlememek için, derin derin nefes çalışmaları yapman da sağlıklı olur. Teransfer günü de opu günü gibi tespit ediliyor, ayarlama yapılamıyor, transfer gününü doğal döngüde olduğu gibi yumurtlama gününü ve rahim kalınlığı ile bir hormonun değerine bakarak tespit ediyorlar. İş yerini izni çok önemseme bu durumdaki izin senin doğal hakkın, durum hastalık değil ama sen ve işyerindekiler ağır grip olduğunu düşünün, dr. gitmen ve birkaç gün dinlenmen gerekli. Bol şanslar.

Bir yerde okudum arkadaşım 6 gunde tutunuyor diye 2 dinlenirim 3 gun banyo sonra normal hayat zaten göbüs sisiyo rahat davranamıyosunn tadını cıkart bebek gelecekkk inann...annecik

Bir yerde okudum arkadaşım 6 gunde tutunuyor diye 2 dinlenirim 3 gun banyo sonra normal hayat zaten göbüs sisiyo rahat davranamıyosunn tadını cıkart bebek gelecekkk inann...annecik
Caanıımmm ya,ne güzel bir moral vermektir bu,çok sağol,hepiniz buradaki tüm arkadaşlarım sanki senelerdir tanışıyormuşuz gibi rahatım sizle.yarın tek yumurtamı vermeye gidicem biraz daha doğrusu bayağı stresliyim,yaşlar aktı akacak,ilk opuda 3 yumi vardı güle oynaya gitmiştim,şimdi çok endişeliyim,psikolojik danışmanlık aldığım halde hemde klinikte.

Canım çok sağol,hepinizi çok seviyorum ben,ayrıntılı bilgi için teşekkür ederim.

Canım ya kafana takmaki ilk tüpte benim tek yumurtaydı dr iptal etmek istedi ben devam dedimm tek yumurtadan hamile kaldım ama kalbi durdu 8 haftalıkken diger 2 tüpde kimyasal ve hic tutunma olmadi 2 er yumurta konmuştu ben ilkinde inandım sende inan takdir rabbimin tabii tevvekkül eldelim elden bi care gelmiyo hep iyiye yor pozitifff olsun tamammı

Tamam canım inşallah.

Kızlar ben geçenlerde sormuştum ama bulamadım şimdi ,demin bir arkadaş dedi ımsi iste diye ısrarla,ben Bahçeci Fulya'da herkese yapılıyor biliyorum bu ımsi tekniği,birde ıcsı varmış embriyolog bana ıcsı yapıldı dedi sanki,bilgisi olan varmı,birde bu ımsi paket fiyata dahilmi,yada ne kadar,yarın opuda söyleyim doktora.

Canım imsi herkese yapılıyor Fulya da. Dahil ücrete zaten.

Günaydın kızlar,bugün benimle birlikte opusu olan,sonuç alacak olan arkadaşlarım inşallah herşey iyi gider,sonuçlar pozitif çıkar,yumurtalar döllenir...dua rica ediyorum,bende ediyorum.ben birazdan yola çıkar .

Yerim ben bu tatli prensesi merak etmistk seni görünmüyordun aksam haberini aldik iyi olduguna sevindim.

Hayirli olsun canim, ne güzel erken yasta ogullarinin evliligini göreceksin. dilerim mutlu evlilikleri olsun.

sagol cnm benim. sende haberler nasil? ovulasyon testi kullaniyor musun yine?

Günaydın canlar.
Mesajlarıyla bana destek veren WishhDuygu ensu yeteeeeer magnesya ve adını yazmadığım tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum. Sağolun. Olmadığım süre içinde, amniyosentezim yapıldı. Bebişim benimle, hala göbüşümde yatıyo. Bir parkur daha tamamlandı, şimdi sonuçlara kilitlendik bekliyoruz. Sonucun iyi çıkacağına inanıyorum çünkü biyokimyasal riskim zaten düşük çıkmıştı, sadece yaş handikapı vardı.

Yalnız amniyosentez acıtmıyor diyenlere helal olsun diyorum. Benim ağrı eşiğim oldukça yüksek olmasına rağmen zorladı beni ağrısı ve sonrasında da 3 gün sürdü o sızı..
Opuya gireceklere, transferi yapılacak olanlar varsa eğer onlara bol şans diliyorum, Allah yanınızda olsun ve herşey yolunda gitsin sizi bebişinize kavuştursun diyorum.
Güneşli, sıcacık, bol sürprizli bir hafta olsun cümlemize.

Bu arada.. Amniyosentez için beklerken bir hanımla tanıştım. 38 yaşındaymış, 1,5 yıldır evliymiş. 1 yıl boyunca hamile kalamamış. Sonra tüp bebek merkezlerini gezmeye başlamış. En son bir merkezde karar kılmış, tetkikleri yapılmış falan.. Hemoglobini düşük çıkmış ve doktoru düşük seviyede transferi uygun bulmadığını söyleyip tedavisini yazmış göndermiş. Bizimkisi pekmeze, kuru üzüme dayandım diyo.. O ay adeti gecikmiş, bu ilaçlara bağlamış gecikmeyi. 10 gün geçince test yapmış vee sonuç pozitif. 20 haftalık hamileydi. Oğlu olacakmış.
38 yaşında olan ve yaşım geçti diye ah vah eden kimler vardı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…