Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hep söylüyorum zaten. Yaşı boşuna kafaya takıp stres yapıyorlar..
Bende yaştan dolayı yumurta çok ama sonuç yok mesela... Biraz rahat olmaz lazım kesinlikle .. Bütün hikayeler böyle bitiyor teslimiyet şart.. Allah hepimize nasip etsin tez vakit:)

Ben varım tabiki

Hayırlı haberler alırsın inş canım

Aaaaaaaaaaah aaaaaaaah 38 yaş sendromunu sen nerden bileceksin

Günaydın kızlar,

Opusu olan, transferi olan, doğal transferi olan, saldım çağıracılar, anne adayları, anneler yani herkeslereeeeee çokkkk güzel bir hafta olsun, bereketli olsun, sağlıklı olsun.

Hadi gözünaydın, kalan süren de su gibi geçsin. İnş. sonuçlarında sevindirici çıkar. Çarşamba günü ikili test ve akabinde koryon biyopsisi düşünüyorum, amniyosentez gibi bir işlemmiş, merak ettiklerim; işlem sırasında nefesini tutuyor musun, sonrasında yatak istirahati var mı, düşük riski kaç gün devam edermiş? Sevgiler.

Aaaaaaaaaaah aaaaaaaah 38 yaş sendromunu sen nerden bileceksin

Ben bilmem beyim bilir canım:))
Benim 38 yaşıma kadar anne olma telaşı içinde olduğumu düşünebiliyor musun peki!! Yazık ederim ömrümee vallahii...
sonra çocuk olur ama ben olmam.. O yüzden stres yapmamak lazım anı kaçırıyoruz... Benim arkadaş grubum var yaklaşık 8 kişi hepsi 39-40-41-42 aralıklarında.. 42 yaşında olanın bebeği var.. Kocası 50 yaşında.. 40 yaşında evlendi.. ilk hamile kaldı 6 aylıkken aldırmak zorunda kaldı testler çok kötü çıkmıştı.. Yumurta sayısı çok parlak değildi bildiğim kadarıyla. Sonra 7 ay sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdiler. Malum yaş diye diye doktorlar başını yedi.. Ama ne oldu tabii tatile gitti hamile kaldı.. Sonra içlerinde görümcem var yaşı 41 39 yaşında 2 tüp denemesi sonrası ve geçirdiği ameliyatlar sonrası kalan tek tüpüyle oluşan 3 yumurta ile hamile kaldı.. Diğerleri malesef henüz evli değil:) Zavallılarım onlar daha koca bulacakda çocuk derdine düşecekler...
Yani olacağı varsa oluyor onu demek istiyorum.. Tek yol tüp bebek değil. ( çogumuz için) ..
E ben biraz şanslıyım yaşım genç evet.. Ama arada kaynıyorum lütfen görmeyin ahahahah
Hepinizi görmesem de çok sevsim. Eminimm anne olacaksınız.. Ama anı yaşamayı unutmayın o süreçte yeter..

Günaydın kızlar,

Opusu olan, transferi olan, doğal transferi olan, saldım çağıracılar, anne adayları, anneler yani herkeslereeeeee çokkkk güzel bir hafta olsun, bereketli olsun, sağlıklı olsun.

Ayy içim ekstra ısındı.. Harika bir enerjiii verdinn..
Ali'nle birlikte kucaklıyorum senii:)

Guzel sonucların olsun kuzuuuumm şu an herkese guzel sonuclar dilerimmm hadii sevinelimmmmm insalllahhh

Caniimmsiiiinnn yaaa ilk zamanlar daha bi zorrr oluyor cocuuukkkk özlemi alışıyosuuuun belki ama umut hepp varrr yaşam var oldugu sürece, kısmetse gelir hindten yemenden kismet degilse ne gelir eldennn kismettt varsa, bulur evet ona daha cok inaniyorsuuun kuzummm

Kizzz hamissss seni ve aliyi severim bennnn insallah alişi öpen benn olacammmm hahhhhh

Canım, çok teşekkür ediyorum. Darısı başına olsun diyeyim o zaman.. Umarım sonuçlarımız da istediğimiz gibi çıkar, bu da gelmiş geçmiş olur.
CVS dedikleri işlem galiba kordon biyopsisi.. Niye amniyosentez değil de kordon biyopsisi düşündü ki doktorun? Bildiğim kadarıyla çok yüksek risk beklenen hamilelerde yapıyorlar cvs'i. Ben hastanede cvs yapılacak olanlarla da tanıştım, konuştum, birisinin doğduktan 2 ay sonra kalp hastalığından ölmüş olan bebek öyküsü vardı mesela.. Birisinin engelli çocuğu varmış, bu ikinci hamileliğymiş. Bu gibi çok çok yüksek riskli gebeliklerde düşünülen bir işlem bildiğim kadarıyla. Henüz ikili test bile bakılmamış iken neden CVS siye sordun mu doktoruna?
İşlem olarak çok da farklı değillermiş amniyo ile.. CVS biraz daha acılıymış sanırım anne açısından. Düşük riski için benim doktorum 1 hafta risk sürer demişti ama hekim olan bir arkadaşım ilk 3 gündür düşük riski, 3 gün düşmezse kalır o bebek dedi. Bugün benim 7. günüm bu arada. Rapor konusuna gelince.. Doktorum istirahat ile düşük riskinin hiç bir ilgisi yok ama istersen 1 haftaya kadar rapor verebilirim dedi. Ben de 5 gün rica ettim ve dinlendim. Eğer istersen sana da vereceklerini sanıyorum. Nefesini tut falan demedi doktorum bana.. Sadece ellerim ensemde rahat şekilde yatmamı istedi. Hatta işlem sırasında hemşiresi ile şakalaşıp gülüştüler falan da.. Ben nefes aldım rahat rahat yani. 2-3 dakika kadar sürdü.
Yalnız o iğnenin karnıma hart diye girişi ve rahime geçerkenki ikinci aşaması da biraz acılıydı. Gözünü korkutmak gibi olmasın da.. Ama orada tanıştığım şu 38 yaşındaki hanım hiç acımadı dedi.. Belki benim sinirden zengin bir bölgeme tesadüf etmiş olabilir giriş noktası.

Portakalım, bu hamile kalma çalışmalarını yaptığım süreçten benim çıkardığım tek sonuç o oldu zaten: Kesinlikle teslimiyet şaaaaaarrrttttttt!! Olmama ihtimalini de isyan etmeden kabullenmek şart. O rahatlığa erişemediğin müddetçe stresten olması pek mümkün değil bence.

Hahha ya o kadarmcok teyzeyizki biz bilem karıştırıyoz, ben bi otur bi kalk yapıyom ofiste yogunmondan kusura bakmasın cemremizz cok güzrl isim. Ben hep erkek diyordum ya kafa gittii hahhha amannn sonra erkek dogarda hahhhhh benden bilirsin :

Opu dan çıktım. Doktorum çok üzgün olduğunu söyleyerek tek yumurtanın boş olduğunu söyledi. Iptal. okadar iğne ümit boşa gitti. Para da tabi.

Opu dan çıktım. Doktorum çok üzgün olduğunu söyleyerek tek yumurtanın boş olduğunu söyledi. Iptal. okadar iğne ümit boşa gitti. Para da tabi.
Canim üzülme desek bile elden bisey gelmiyor malesef insallah iyi bir dr bulup tekrar baslarsın yada dogalından gelsiiin insallah kuzumm

Benim bilmediğini beyim nerden bilsin:)ya aslında bütün bu yazdıklarının farkındayım ama o negatif ses varya hepsi onun başının altından çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…