- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.541
Bu arada.. Amniyosentez için beklerken bir hanımla tanıştım. 38 yaşındaymış, 1,5 yıldır evliymiş. 1 yıl boyunca hamile kalamamış. Sonra tüp bebek merkezlerini gezmeye başlamış. En son bir merkezde karar kılmış, tetkikleri yapılmış falan.. Hemoglobini düşük çıkmış ve doktoru düşük seviyede transferi uygun bulmadığını söyleyip tedavisini yazmış göndermiş. Bizimkisi pekmeze, kuru üzüme dayandım diyo.. O ay adeti gecikmiş, bu ilaçlara bağlamış gecikmeyi. 10 gün geçince test yapmış vee sonuç pozitif.20 haftalık hamileydi. Oğlu olacakmış.
38 yaşında olan ve yaşım geçti diye ah vah eden kimler vardı?
Ben varım tabikiBu arada.. Amniyosentez için beklerken bir hanımla tanıştım. 38 yaşındaymış, 1,5 yıldır evliymiş. 1 yıl boyunca hamile kalamamış. Sonra tüp bebek merkezlerini gezmeye başlamış. En son bir merkezde karar kılmış, tetkikleri yapılmış falan.. Hemoglobini düşük çıkmış ve doktoru düşük seviyede transferi uygun bulmadığını söyleyip tedavisini yazmış göndermiş. Bizimkisi pekmeze, kuru üzüme dayandım diyo.. O ay adeti gecikmiş, bu ilaçlara bağlamış gecikmeyi. 10 gün geçince test yapmış vee sonuç pozitif.20 haftalık hamileydi. Oğlu olacakmış.
Hayırlı haberler alırsın inş canımGünaydın canlar.
Mesajlarıyla bana destek veren @WishhDuygu @ensuyeteeeeer @magnesya ve adını yazmadığım tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum. Sağolun. Olmadığım süre içinde, amniyosentezim yapıldı. Bebişim benimle, hala göbüşümde yatıyo. Bir parkur daha tamamlandı, şimdi sonuçlara kilitlendik bekliyoruz. Sonucun iyi çıkacağına inanıyorum çünkü biyokimyasal riskim zaten düşük çıkmıştı, sadece yaş handikapı vardı.
Yalnız amniyosentez acıtmıyor diyenlere helal olsun diyorum. Benim ağrı eşiğim oldukça yüksek olmasına rağmen zorladı beni ağrısı ve sonrasında da 3 gün sürdü o sızı..
Opuya gireceklere, transferi yapılacak olanlar varsa eğer onlara bol şans diliyorum, Allah yanınızda olsun ve herşey yolunda gitsin sizi bebişinize kavuştursun diyorum.
Güneşli, sıcacık, bol sürprizli bir hafta olsun cümlemize.
Aaaaaaaaaaah aaaaaaaah 38 yaş sendromunu sen nerden bileceksinHep söylüyorum zaten. Yaşı boşuna kafaya takıp stres yapıyorlar..
Bende yaştan dolayı yumurta çok ama sonuç yok mesela... Biraz rahat olmaz lazım kesinlikle .. Bütün hikayeler böyle bitiyor teslimiyet şart.. Allah hepimize nasip etsin tez vakit:)
Sürpriz seni de bulur inşallah!Ben varım tabiki
Hadi gözünaydın, kalan süren de su gibi geçsin. İnş. sonuçlarında sevindirici çıkar. Çarşamba günü ikili test ve akabinde koryon biyopsisi düşünüyorum, amniyosentez gibi bir işlemmiş, merak ettiklerim; işlem sırasında nefesini tutuyor musun, sonrasında yatak istirahati var mı, düşük riski kaç gün devam edermiş? Sevgiler.Günaydın canlar.
Mesajlarıyla bana destek veren @WishhDuygu @ensuyeteeeeer @magnesya ve adını yazmadığım tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum. Sağolun. Olmadığım süre içinde, amniyosentezim yapıldı. Bebişim benimle, hala göbüşümde yatıyo. Bir parkur daha tamamlandı, şimdi sonuçlara kilitlendik bekliyoruz. Sonucun iyi çıkacağına inanıyorum çünkü biyokimyasal riskim zaten düşük çıkmıştı, sadece yaş handikapı vardı.
Yalnız amniyosentez acıtmıyor diyenlere helal olsun diyorum. Benim ağrı eşiğim oldukça yüksek olmasına rağmen zorladı beni ağrısı ve sonrasında da 3 gün sürdü o sızı..
Opuya gireceklere, transferi yapılacak olanlar varsa eğer onlara bol şans diliyorum, Allah yanınızda olsun ve herşey yolunda gitsin sizi bebişinize kavuştursun diyorum.
Güneşli, sıcacık, bol sürprizli bir hafta olsun cümlemize.
İnş inşSürpriz seni de bulur inşallah!
Aaaaaaaaaaah aaaaaaaah 38 yaş sendromunu sen nerden bileceksin
Günaydın kızlar,
Opusu olan, transferi olan, doğal transferi olan, saldım çağıracılar, anne adayları, anneler yani herkeslereeeeee çokkkk güzel bir hafta olsun, bereketli olsun, sağlıklı olsun.
Guzel sonucların olsun kuzuuuumm şu an herkese guzel sonuclar dilerimmm hadii sevinelimmmmm insalllahhhkelebek7977 .!.:Günaydın kızlar,bugün benimle birlikte opusu olan,sonuç alacak olan arkadaşlarım inşallah herşey iyi gider,sonuçlar pozitif çıkar,yumurtalar döllenir...dua rica ediyorum,bende ediyorum.ben birazdan yola çıkar .
Caniimmsiiiinnn yaaa ilk zamanlar daha bi zorrr oluyor cocuuukkkk özlemi alışıyosuuuun belki ama umut hepp varrr yaşam var oldugu sürece, kısmetse gelir hindten yemenden kismet degilse ne gelir eldennn kismettt varsa, bulur evet ona daha cok inaniyorsuuun kuzummmBen bilmem beyim bilir canım:))
Benim 38 yaşıma kadar anne olma telaşı içinde olduğumu düşünebiliyor musun peki!! Yazık ederim ömrümee vallahii...
sonra çocuk olur ama ben olmam.. O yüzden stres yapmamak lazım anı kaçırıyoruz... Benim arkadaş grubum var yaklaşık 8 kişi hepsi 39-40-41-42 aralıklarında.. 42 yaşında olanın bebeği var.. Kocası 50 yaşında.. 40 yaşında evlendi.. ilk hamile kaldı 6 aylıkken aldırmak zorunda kaldı testler çok kötü çıkmıştı.. Yumurta sayısı çok parlak değildi bildiğim kadarıyla. Sonra 7 ay sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdiler. Malum yaş diye diye doktorlar başını yedi.. Ama ne oldu tabii tatile gitti hamile kaldı.. Sonra içlerinde görümcem var yaşı 41 39 yaşında 2 tüp denemesi sonrası ve geçirdiği ameliyatlar sonrası kalan tek tüpüyle oluşan 3 yumurta ile hamile kaldı.. Diğerleri malesef henüz evli değil:) Zavallılarım onlar daha koca bulacakda çocuk derdine düşecekler...
Yani olacağı varsa oluyor onu demek istiyorum.. Tek yol tüp bebek değil. ( çogumuz için) ..
E ben biraz şanslıyım yaşım genç evet.. Ama arada kaynıyorum lütfen görmeyin ahahahah
Hepinizi görmesem de çok sevsim. Eminimm anne olacaksınız.. Ama anı yaşamayı unutmayın o süreçte yeter..
Kizzz hamissss seni ve aliyi severim bennnn insallah alişi öpen benn olacammmm hahhhhhBu arada.. Amniyosentez için beklerken bir hanımla tanıştım. 38 yaşındaymış, 1,5 yıldır evliymiş. 1 yıl boyunca hamile kalamamış. Sonra tüp bebek merkezlerini gezmeye başlamış. En son bir merkezde karar kılmış, tetkikleri yapılmış falan.. Hemoglobini düşük çıkmış ve doktoru düşük seviyede transferi uygun bulmadığını söyleyip tedavisini yazmış göndermiş. Bizimkisi pekmeze, kuru üzüme dayandım diyo.. O ay adeti gecikmiş, bu ilaçlara bağlamış gecikmeyi. 10 gün geçince test yapmış vee sonuç pozitif.20 haftalık hamileydi. Oğlu olacakmış.
Canım, çok teşekkür ediyorum. Darısı başına olsun diyeyim o zaman.. Umarım sonuçlarımız da istediğimiz gibi çıkar, bu da gelmiş geçmiş olur.Hadi gözünaydın, kalan süren de su gibi geçsin. İnş. sonuçlarında sevindirici çıkar. Çarşamba günü ikili test ve akabinde koryon biyopsisi düşünüyorum, amniyosentez gibi bir işlemmiş, merak ettiklerim; işlem sırasında nefesini tutuyor musun, sonrasında yatak istirahati var mı, düşük riski kaç gün devam edermiş? Sevgiler.
Kizzz hamissss seni ve aliyi severim bennnn insallah alişi öpen benn olacammmm hahhhhh[/QUOTE
Benimkisi Cemre canım, Aliş Lulindanın oğluydu. Benim kızım olacak Allah izin verirse.
Portakalım, bu hamile kalma çalışmalarını yaptığım süreçten benim çıkardığım tek sonuç o oldu zaten: Kesinlikle teslimiyet şaaaaaarrrttttttt!! Olmama ihtimalini de isyan etmeden kabullenmek şart. O rahatlığa erişemediğin müddetçe stresten olması pek mümkün değil bence.Hep söylüyorum zaten. Yaşı boşuna kafaya takıp stres yapıyorlar..
Bende yaştan dolayı yumurta çok ama sonuç yok mesela... Biraz rahat olmaz lazım kesinlikle .. Bütün hikayeler böyle bitiyor teslimiyet şart.. Allah hepimize nasip etsin tez vakit:)
Canim üzülme desek bile elden bisey gelmiyor malesef insallah iyi bir dr bulup tekrar baslarsın yada dogalından gelsiiin insallah kuzummOpu dan çıktım. Doktorum çok üzgün olduğunu söyleyerek tek yumurtanın boş olduğunu söyledi. Iptal. okadar iğne ümit boşa gitti. Para da tabi.
Ben bilmem beyim bilir canım:))
Benim 38 yaşıma kadar anne olma telaşı içinde olduğumu düşünebiliyor musun peki!! Yazık ederim ömrümee vallahii...
sonra çocuk olur ama ben olmam.. O yüzden stres yapmamak lazım anı kaçırıyoruz... Benim arkadaş grubum var yaklaşık 8 kişi hepsi 39-40-41-42 aralıklarında.. 42 yaşında olanın bebeği var.. Kocası 50 yaşında.. 40 yaşında evlendi.. ilk hamile kaldı 6 aylıkken aldırmak zorunda kaldı testler çok kötü çıkmıştı.. Yumurta sayısı çok parlak değildi bildiğim kadarıyla. Sonra 7 ay sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdiler. Malum yaş diye diye doktorlar başını yedi.. Ama ne oldu tabii tatile gitti hamile kaldı.. Sonra içlerinde görümcem var yaşı 41 39 yaşında 2 tüp denemesi sonrası ve geçirdiği ameliyatlar sonrası kalan tek tüpüyle oluşan 3 yumurta ile hamile kaldı.. Diğerleri malesef henüz evli değil:) Zavallılarım onlar daha koca bulacakda çocuk derdine düşecekler...
Yani olacağı varsa oluyor onu demek istiyorum.. Tek yol tüp bebek değil. ( çogumuz için) ..
E ben biraz şanslıyım yaşım genç evet.. Ama arada kaynıyorum lütfen görmeyin ahahahah
Hepinizi görmesem de çok sevsim. Eminimm anne olacaksınız.. Ama anı yaşamayı unutmayın o süreçte yeter..
Benim bilmediğini beyim nerden bilsin:)ya aslında bütün bu yazdıklarının farkındayım ama o negatif ses varya hepsi onun başının altından çıkıyorBen bilmem beyim bilir canım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?