Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bu gün rüyamda elimde bir test kağıdı (başka bir amaç için yapılmış) ama beta HCG 79 yazıyor ellerim titroyor nefesin kesildi şok olmuşum Dr gidiyorum kendi KD Dr çıkmak üzere iken ellerin titreyerek lütfen ahmet bey suna bakin bende kan pıhtılaşması var diyorum çıkmalıyım diyor ama ağlıyorum ilk kez 11 yılda hamile kaldım diyorum sonra uyandım rüya imiş

Gunaydın kuzumm başta rüya yazmasan gerçek gibiymiş ve insallah olacak kuzum rabbim rüyayla prova yaşatıyor gereçegi yakındır insallah guzel bir zamandad göstermiş rabbim 3 aylara girdik cok cok hayırlı rüya olsunnn

canım ya tedaviye başladın artık herhangi bir şey yapman iyi olmaz.. hiçbir ot içme.. biliyorsun ilaçlara iğnelere başlayınca kürler bırakılıyor.. hiç belli olmaz bakarsın döllenir dur bakalım sıkma canını hayatım.. doktorun zaten yumurtalarının durumundan fsh yüksekliğini anlamıştır ve demekki büyütebileceğini düşündüki başladı..
geçen aylarda sabahları aç karnına hergün civanperçemi ve arslan pençesi demleyip içtim, akşamlarıda hayıt tohumu demleyip içtim cnm faydası oldu sanırım.

Allah hayıra çıkarsın. Dün gece ben de test sonuçlarıyla uğraştım. FSH 77 yazıyordu. Bu değerle asla hamile kalınmaz diyordum içimden. Rüya işte. Kafamızın neyle meşgul olduğunu gösteriyor sadece. Bence anneliğe hazırsın aslında. Sadece aşamadığın bazı endişelerin var. Belki doktorunla, belki merkezle ilgili. Senin dışında gelişen konulara karşı... Dilerim yakın zamanda hepsinin üstesinden gelip yavruna kavuşursun...

Annelige hep hazırım canım içindeki fırtina korkularından kaynaklanıyor. Son günlerde yine kendimi çaresiz evlatsiz eksik hissediyorum ilker pasa geldiğinden bu yana onu her kokladigimda içimden bir şeyler kopuyor

Amin canım Rabbim uç ayların bereketinden bolluğundan affından sevindirsin ins

Annelige hep hazırım canım içindeki fırtina korkularından kaynaklanıyor. Son günlerde yine kendimi çaresiz evlatsiz eksik hissediyorum ilker pasa geldiğinden bu yana onu her kokladigimda içimden bir şeyler kopuyor

Evlat edinmeyi hiç düşündün mü canım?

Çok dugusalim yine su anda bile gözlerim dolu dolu

oyyyy seniii gözyaşlarından öperim kuzucum ağlamaa...
Belki de bu içindeki biriken sevgiyi ihtiyacı olan bir bebekte ya da çocukta harcasan şimdilik olmaz mı?
Belki o sürecte normalinden bir de bebeğin olur bak 2 çocuklu anne oldun bile:)

Merhaba güzel bayanlar, iyi bir hafta olsun hepimize

Kızlar, pazar günü regl oldum, 1 hafta gecikti ilk defa, şu an eskilerdekine benziyor ama biraz daha az.

Ben ne zaman gitmeliyim dr a, yumurtalara da bakabilsin aynı zamanda test gerekiyorsa yapsın diye?

zannetmiyorum...mevsim geçişlerinden kaynaklanıyordur...menepozda ateş basmaları terlemeler olur...üstelik yoğun kanamalı adetlerden sonra başlar...üzülme bence menepozda değilsindir...:))

Teşekkür ederim, hiç uymuyor evet, umarım çook uzaktır :)

2 değil 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…