- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.861
evet canım düşündük eskiden eşimin işleri yiyken (iflas etmeden önce )olanakalrımız uygundu o zaman eşim acele etmeyelim her şeyi deneyelim ilerde keşkedemeyelimdedi ama daha sonra eşimin hastalığı ve son durumu iflası vs yaşadığımız olumsuzluklardan dolayı uygun bulunmuyoruz (çek bir tanıdığım la konuştum ) ve tabiki yaş bizim yaşımızda vermiyorlarmışEvlat edinmeyi hiç düşündün mü canım?
evet canım düşündük eskiden eşimin işleri yiyken (iflas etmeden önce )olanakalrımız uygundu o zaman eşim acele etmeyelim her şeyi deneyelim ilerde keşkedemeyelimdedi ama daha sonra eşimin hastalığı ve son durumu iflası vs yaşadığımız olumsuzluklardan dolayı uygun bulunmuyoruz (çek bir tanıdığım la konuştum ) ve tabiki yaş bizim yaşımızda vermiyorlarmış
evet yaaaEvet canım o yüzden çok şükür. Bütün sevgini ver onlara:))
rabbim büyük canımmm ona sıgınıyoruzKoşullar önemli tabii.. Ne bilim böyle şeylerin zaten akıl vermesi olmaz zaten..
Ben bu aralar düşünüyorum da o yüzden seni de merak ettim girişimin oldu mu diye..
Allah gönlüne - gönlümüze göre versin canım.. 3 ayların hürmetine rabbim bizlere acısın vallahi
evet yaaa teyzesi sunlara bak bakki ömrün uzasın
onlarda hepinize dua ediyolar sizlerinde japonları olsun diyeAllahhhhhh yerimm o japonlarııı benn :)))
Maşallahhh tüüüüüüüühh onlara:)
hayırlı olsun canımslm kızlar bugün transfer yapıldı...4 saat dinlendim...1,5 saat yolculuk yaptım...akıntım oldu koyduğum progestanmı bebekler mi gitti anlamadım...test tarihi 2 mayıs...5yumurtadan ikisi döllenmiş....umarım tutar
ah canim simdi okudum hadi hayirli olsun kuzum, hep olumlu dusun lutfen ... Bugun hem ne guzell bir gun, recep ayi birinci gunu rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah tatlimKeske 5.gün embriyosu olsaydi dicem ama keskeler verilen cabalari geriye alamiyor. Tedavi olduğum merkezde keske ilgiyle karsilansam, ama maalesef agizlarindan zor cevap aliniyor. Sorulacak cok sorum vardi ama kimse muhatap olmuyor
hicc sanmiyorum bebeklerin gittigini, hayatim rahim cok zor acilan bir organ bu konu ile ilgili bir suru yazi var nette bak istersen ve simdiden goz aydinligi diliyorum tatlim hayirli olsuuunslm kızlar bugün transfer yapıldı...4 saat dinlendim...1,5 saat yolculuk yaptım...akıntım oldu koyduğum progestanmı bebekler mi gitti anlamadım...test tarihi 2 mayıs...5yumurtadan ikisi döllenmiş....umarım tutar
testeredisli aslan pencexiiii !!!!! mucizenin adi, benim 11 di fsh ve bir ay kullandim hem de kafama estikce her gun de degil ara ara bir bardak veeeee 7 olmustu obur ay lutfen icccanım nasılsın ben bugün biraz üzgünüm adetin 3 günü fsh testi yaptırmıştım ancak bugün sonuç aldım ve fsh yine tavan yapmış hiç üzülmiycem takmıycam fsh dememe ramen yıkıldım resmen..seninde fsh çıkmıştı diye hatırlıyorum canım sen nasıl düşürdün ve hayıt aslan pancesi çayları içemiyorum..benim bu ay bir yumoşum vardı klmene devam ediyorum ama bu fsh büyümez büyüsede dölenme yine olmazz..
offff gozletim doldu aaaaaa... Allahim ne olur bu guzel gunun hatrina YETEEEEER ve hepimize gonlumuzdekini ver cannim rabbim.. senin lutfun sonsuz... tatlim sakin uzulme bak bu guzel recep ayinin birinci gununde dualar daha da ozel... ve ben inaniyorum heer sey yoluna girecek Allah var gam yok hem pihtilasma ilaclarina devam et belki de bu ruya sana bir mesaj... ne dersin???Bu gün rüyamda elimde bir test kağıdı (başka bir amaç için yapılmış) ama beta HCG 79 yazıyor ellerim titroyor nefesin kesildi şok olmuşum Dr gidiyorum kendi KD Dr çıkmak üzere iken ellerin titreyerek lütfen ahmet bey suna bakin bende kan pıhtılaşması var diyorum çıkmalıyım diyor ama ağlıyorum ilk kez 11 yılda hamile kaldım diyorum sonra uyandım rüya imiş
ben kendi adima dusunmedim hic.. ozellikle dusunmedim cunku zaten 3 sene once evlendim valla sira mi gelmedi ne... anlamiyorum kendimi ... ya da hala umudum var...Evlat edinmeyi hiç düşündün mü canım?
teşekkür ederim...sağolun varolun...hicc sanmiyorum bebeklerin gittigini, hayatim rahim cok zor acilan bir organ bu konu ile ilgili bir suru yazi var nette bak istersen ve simdiden goz aydinligi diliyorum tatlim hayirli olsuuun
teşekkürler...inşallah hepimiz anne oluruz....hayırlı olsun canım
Sagol bitanem, gonullerimizi actik sonuna kadar yüce yaradana, hakkimizda hayirlisini verecegine eminim,ah canim simdi okudum hadi hayirli olsun kuzum, hep olumlu dusun lutfen ... Bugun hem ne guzell bir gun, recep ayi birinci gunu rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?