Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evlat edinmeyi hiç düşündün mü canım?
evet canım düşündük eskiden eşimin işleri yiyken (iflas etmeden önce )olanakalrımız uygundu o zaman eşim acele etmeyelim her şeyi deneyelim ilerde keşkedemeyelimdedi ama daha sonra eşimin hastalığı ve son durumu iflası vs yaşadığımız olumsuzluklardan dolayı uygun bulunmuyoruz (çek bir tanıdığım la konuştum ) ve tabiki yaş bizim yaşımızda vermiyorlarmış

Koşullar önemli tabii.. Ne bilim böyle şeylerin zaten akıl vermesi olmaz zaten..
Ben bu aralar düşünüyorum da o yüzden seni de merak ettim girişimin oldu mu diye..
Allah gönlüne - gönlümüze göre versin canım.. 3 ayların hürmetine rabbim bizlere acısın vallahi

rabbim büyük canımmm ona sıgınıyoruz

slm kızlar bugün transfer yapıldı...4 saat dinlendim...1,5 saat yolculuk yaptım...akıntım oldu koyduğum progestanmı bebekler mi gitti anlamadım...test tarihi 2 mayıs...5yumurtadan ikisi döllenmiş....umarım tutar

hayırlı olsun canım

Keske 5.gün embriyosu olsaydi dicem ama keskeler verilen cabalari geriye alamiyor. Tedavi olduğum merkezde keske ilgiyle karsilansam, ama maalesef agizlarindan zor cevap aliniyor. Sorulacak cok sorum vardi ama kimse muhatap olmuyor
ah canim simdi okudum hadi hayirli olsun kuzum, hep olumlu dusun lutfen ... Bugun hem ne guzell bir gun, recep ayi birinci gunu rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah tatlim

hicc sanmiyorum bebeklerin gittigini, hayatim rahim cok zor acilan bir organ bu konu ile ilgili bir suru yazi var nette bak istersen ve simdiden goz aydinligi diliyorum tatlim hayirli olsuuun

testeredisli aslan pencexiiii !!!!! mucizenin adi, benim 11 di fsh ve bir ay kullandim hem de kafama estikce her gun de degil ara ara bir bardak veeeee 7 olmustu obur ay lutfen icc

offff gozletim doldu aaaaaa... Allahim ne olur bu guzel gunun hatrina YETEEEEER ve hepimize gonlumuzdekini ver cannim rabbim.. senin lutfun sonsuz... tatlim sakin uzulme bak bu guzel recep ayinin birinci gununde dualar daha da ozel... ve ben inaniyorum heer sey yoluna girecek Allah var gam yok hem pihtilasma ilaclarina devam et belki de bu ruya sana bir mesaj... ne dersin???

ah canim simdi okudum hadi hayirli olsun kuzum, hep olumlu dusun lutfen ... Bugun hem ne guzell bir gun, recep ayi birinci gunu rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah tatlim
Sagol bitanem, gonullerimizi actik sonuna kadar yüce yaradana, hakkimizda hayirlisini verecegine eminim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…