- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.881
işte hepimizde olur ya canım bazan bende bu ara dugusala bağladım yine alakasız şeylere gözlerim doluyor bazan düşünüyorum sebebep sadece bebek mi diye benim hayatımda hayır sadece bu değil zor bir hayatım hayatımdaki her şeye yetişmek zorundayım buda beni yoruyor ve bazan duygusallaştırıyoroffff gozletim doldu aaaaaa... Allahim ne olur bu guzel gunun hatrina YETEEEEER ve hepimize gonlumuzdekini ver cannim rabbim.. senin lutfun sonsuz... tatlim sakin uzulme bak bu guzel recep ayinin birinci gununde dualar daha da ozel... ve ben inaniyorum heer sey yoluna girecek Allah var gam yok hem pihtilasma ilaclarina devam et belki de bu ruya sana bir mesaj... ne dersin???
günaydın hiç sorma yaaaa burada da karma karışık hava güneş açınca sıcak bulut gelince soğuk mis gibi hastalık havasıGünaydın kızçelerr..
Sanki kış geri geldi İstanbul'da. Sizde havalar nasıl?
slm kızlar bugün transfer yapıldı...4 saat dinlendim...1,5 saat yolculuk yaptım...akıntım oldu koyduğum progestanmı bebekler mi gitti anlamadım...test tarihi 2 mayıs...5yumurtadan ikisi döllenmiş....umarım tutar
testeredisli aslan pencexiiii !!!!! mucizenin adi, benim 11 di fsh ve bir ay kullandim hem de kafama estikce her gun de degil ara ara bir bardak veeeee 7 olmustu obur ay lutfen icc
ben kendi adima dusunmedim hic.. ozellikle dusunmedim cunku zaten 3 sene once evlendim valla sira mi gelmedi ne... anlamiyorum kendimi ... ya da hala umudum var...
günaydın hiç sorma yaaaa burada da karma karışık hava güneş açınca sıcak bulut gelince soğuk mis gibi hastalık havası
Bugün güneşten eser yok bizde
Neyse düzelecekmiş haftaya..
Hayat herkese zor bebeğimm.. Ara ara durup derin nefesler almak lazım...
Şirkette bi arkadaşım (43 yaşında) hep ikizlerim olsun isitoyrum derdi... Ama öncesinde koca bulması gerekiyordu tabii..
Bu sene evlendı yani bi 7ay önce filan herhal yalan olmasın.. Neyse gel zaman git zaman denediler hamile kalamadı.. Doktor beklemeyelim diye tüp bebeğe yönlendirmiş.. Bende Aydın Bey'i tavsiye ettim.. Onda başladı geçen aylarda.. Hatta ben gizlice transfer yaptırırken oda tedavi oluyordu.. Neyse transfer olduğu gibi Umre'ye gitmiş hafta sonu döndü. Dünde test yapmışlar hamileymiş:)
Onun adına çok sevindimm hemde çok ama dönüp kendime bakmaya bazen utanıyorum artık.. YOruldum ve hevesim kalmadı.. O yüzden seni çok iyi anlıyorum.. Bazen olmayacaksa olmuyor.. O yüzden olmamasını sevmek gerekiyor sanırım..
Rabbim olmayacaksa bebeğimiz soğutsun kalbimizi artık:)
Bugün güneşten eser yok bizde
Neyse düzelecekmiş haftaya..
Hayat herkese zor bebeğimm.. Ara ara durup derin nefesler almak lazım...
Şirkette bi arkadaşım (43 yaşında) hep ikizlerim olsun isitoyrum derdi... Ama öncesinde koca bulması gerekiyordu tabii..
Bu sene evlendı yani bi 7ay önce filan herhal yalan olmasın.. Neyse gel zaman git zaman denediler hamile kalamadı.. Doktor beklemeyelim diye tüp bebeğe yönlendirmiş.. Bende Aydın Bey'i tavsiye ettim.. Onda başladı geçen aylarda.. Hatta ben gizlice transfer yaptırırken oda tedavi oluyordu.. Neyse transfer olduğu gibi Umre'ye gitmiş hafta sonu döndü. Dünde test yapmışlar hamileymiş:)
Onun adına çok sevindimm hemde çok ama dönüp kendime bakmaya bazen utanıyorum artık.. YOruldum ve hevesim kalmadı.. O yüzden seni çok iyi anlıyorum.. Bazen olmayacaksa olmuyor.. O yüzden olmamasını sevmek gerekiyor sanırım..
Rabbim olmayacaksa bebeğimiz soğutsun kalbimizi artık:)
slm kızlar bugün transfer yapıldı...4 saat dinlendim...1,5 saat yolculuk yaptım...akıntım oldu koyduğum progestanmı bebekler mi gitti anlamadım...test tarihi 2 mayıs...5yumurtadan ikisi döllenmiş....umarım tutar
Bu hikaye bana çok benziyor, benim de yaşım 41, önce malzeme bulmam lazım :)) Demek ki hala umut var :)
vayyyyyyy çok güzelmişşş
Guzel bir hikaye ....iste bu sınav rabbim bizi seviyorrrrr
vayyyyyyy çok güzelmişşş
benim eşim çok sever hatta sık sık dinleriz sohbetlerini ama bu hikayeyi dinlememiştimBen sık sık dnlerim bu kadını.. Sana da tavsiye ederimm.
Kızlar size de tavsiye ederim.. Adı gibi Nur'lu bir insan..
güzel yüreklim ALLAH OL desin başka hiç bir şeyin önemi yokdün bir arkadaşımla konuşurken bir tanıdıklarının 47 yaşında olduğunu ve ikizlere hamile olduğunu söyledi çok sevindim onun adına banada umut oldu yaşından dolayı
benim eşim çok sever hatta sık sık dinleriz sohbetlerini ama bu hikayeyi dinlememiştim
dün bir arkadaşımla konuşurken bir tanıdıklarının 47 yaşında olduğunu ve ikizlere hamile olduğunu söyledi çok sevindim onun adına banada umut oldu yaşından dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?