Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

işte hepimizde olur ya canım bazan bende bu ara dugusala bağladım yine alakasız şeylere gözlerim doluyor bazan düşünüyorum sebebep sadece bebek mi diye benim hayatımda hayır sadece bu değil zor bir hayatım hayatımdaki her şeye yetişmek zorundayım buda beni yoruyor ve bazan duygusallaştırıyor

Gider mi hiç öylee aşk olsun:)
Olursa da olmazsa da hayırlı olan olacağı için hiç endişe etme Allah'a sığın tatlım...
Dilerim hakkında anne olmak hayırlı olandır canım..

testeredisli aslan pencexiiii !!!!! mucizenin adi, benim 11 di fsh ve bir ay kullandim hem de kafama estikce her gun de degil ara ara bir bardak veeeee 7 olmustu obur ay lutfen icc

Harikaaaa çok sevindimm:)))

ben kendi adima dusunmedim hic.. ozellikle dusunmedim cunku zaten 3 sene once evlendim valla sira mi gelmedi ne... anlamiyorum kendimi ... ya da hala umudum var...

Zaten edinmenin şartları çok zor canım.. Ben dün araştırdım.. İşten çıkıp evde oturmam lazım.. Yoksa annem bakacak.
AMa annemede al sana evlat edindım olacak:)

günaydın hiç sorma yaaaa burada da karma karışık hava güneş açınca sıcak bulut gelince soğuk mis gibi hastalık havası

Bugün güneşten eser yok bizde
Neyse düzelecekmiş haftaya..
Hayat herkese zor bebeğimm.. Ara ara durup derin nefesler almak lazım...

Şirkette bi arkadaşım (43 yaşında) hep ikizlerim olsun isitoyrum derdi... Ama öncesinde koca bulması gerekiyordu tabii..
Bu sene evlendı yani bi 7ay önce filan herhal yalan olmasın.. Neyse gel zaman git zaman denediler hamile kalamadı.. Doktor beklemeyelim diye tüp bebeğe yönlendirmiş.. Bende Aydın Bey'i tavsiye ettim.. Onda başladı geçen aylarda.. Hatta ben gizlice transfer yaptırırken oda tedavi oluyordu.. Neyse transfer olduğu gibi Umre'ye gitmiş hafta sonu döndü. Dünde test yapmışlar hamileymiş:)
Onun adına çok sevindimm hemde çok ama dönüp kendime bakmaya bazen utanıyorum artık.. YOruldum ve hevesim kalmadı.. O yüzden seni çok iyi anlıyorum.. Bazen olmayacaksa olmuyor.. O yüzden olmamasını sevmek gerekiyor sanırım..
Rabbim olmayacaksa bebeğimiz soğutsun kalbimizi artık:)

işte tamda bu başka için seviniyorsun kendin için se içinde bir kara başluk hiç bir şey koyamıyorsun koysan da o boşluk dolmuyor ben elimden geldiğince kafama takmamaya gayret ediyorum çabalıyorum (yada çabaladığımı zanediyorum ) üstesinden gelmeye çalışıyorum hayattan tad almaya çalışıyorum (ne kadar başarıyorum bilmiyorum ) ama yoruldum umudum istegim çabam kalamadı sadece ALLAHHIM SENDEN GELEN İÇİN SANA SIĞINIYORUM diyorum

Kızlar Günaydın Günaydın sizi ben napem yavru kuş gibi çırpınıyozzzz rabbim büyük kafana takmadan hayatı yaşamalıyız canlar iş olacaga varıyor kendimi boşuna kasmıyorum artık bu bir kader ve sınav rabbim ne dertler veriyor diye avunuyorum göstermesin başka tasa gam keder.bizimde elbet yüzümüz gülecek o günler gelecek bebek sesleriyle dolsun evlerimiz her tarafta çocuk bezleriii hayatı o zaman yaşamaya başlıyacağız insallah

Bu hikaye bana çok benziyor, benim de yaşım 41, önce malzeme bulmam lazım :)) Demek ki hala umut var :)

Hayırlı uğurlu olsun, önce göbüşünü sonra kucağını doldursun rabbim canım, senin ve tüm isteyenlerin

dün bir arkadaşımla konuşurken bir tanıdıklarının 47 yaşında olduğunu ve ikizlere hamile olduğunu söyledi çok sevindim onun adına banada umut oldu yaşından dolayı

dün bir arkadaşımla konuşurken bir tanıdıklarının 47 yaşında olduğunu ve ikizlere hamile olduğunu söyledi çok sevindim onun adına banada umut oldu yaşından dolayı
güzel yüreklim ALLAH OL desin başka hiç bir şeyin önemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…