Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

dün bir arkadaşımla konuşurken bir tanıdıklarının 47 yaşında olduğunu ve ikizlere hamile olduğunu söyledi çok sevindim onun adına banada umut oldu yaşından dolayı

Ohh super!! Nasil ikizlere gebe kalmis tup bebeklemi? Bayagi moralim bozuk bugun. Doktara yardim icin gidiyorum hep duydugum donor yumurta kullan diyip duruyorlar. Valla baslamadan insan yildiriyorlar. Yas 40 is bitmis muamelesinden yoruldum.

Ohh super!! Nasil ikizlere gebe kalmis tup bebeklemi? Bayagi moralim bozuk bugun. Doktara yardim icin gidiyorum hep duydugum donor yumurta kullan diyip duruyorlar. Valla baslamadan insan yildiriyorlar. Yas 40 is bitmis muamelesinden yoruldum.

tüp bebekle hamile kalmış 20 seneden sonra hemde

Ben sık sık dnlerim bu kadını.. Sana da tavsiye ederimm.
Kızlar size de tavsiye ederim.. Adı gibi Nur'lu bir insan..
ben de çoook severim namazlarda şaha kalkasım geliyor onu dinledikten sonra sevgili çoook sevgili biri o.... hoşgörü ve sevgi yumağı....

Canım dinleme sen onları.. Varsa bir yumurtan ohhh daha ne olsun..
Ahh bunlar asla hamile kalamazdın dedikleri insanlar normal yollarla hamile kaldı..
Dilerim sana da nasip olur.

Ne bitmiş kuzum hım hahhhh valla maşallah taş gibiyizzzzz rabbime kalmış bi kere sen güven yeterki

BU gün yorcu bir gündü yineeşmin ilaçlarından bir tanesi yokttu bir süredir bulamıyordum (elimizde olanları kulanıyorduk ) bu gün tefefonla ve dolaşarak eczanelerden ilaç aradım çok yoruldum ya neden bu ilaç işini cözmüyorlar ki anlamıyorum

Allahim yardimci olsun size ve tum sifa bekleyenlere

kızlar nasılsınız bakalım ben doktoruma gittim lenfosit subset analizi yaptırmıştım sonuca göre lenfosit aşısı vurlmam gerekiyormuş .Haydi hayırlısı ...Duaya başlayalım mı her hafta olmak üzere ne dersiniz

sağol canım...11 gün hızlı geçse sonuç
Hayırlı uğurlu olsun, önce göbüşünü sonra kucağını doldursun rabbim canım, senin ve tüm isteyenlerin
teşekkür edrim çok sağol canım ya...bekleyiş endişeli...umarım mutlu bir haberle biter bu sureç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…