- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.901
Sen hiç düşünme yaşını canım.. Olacağı varsa o gelip buluyor işte..
haklısın
dün bir arkadaşımla konuşurken bir tanıdıklarının 47 yaşında olduğunu ve ikizlere hamile olduğunu söyledi çok sevindim onun adına banada umut oldu yaşından dolayı
Ohh super!! Nasil ikizlere gebe kalmis tup bebeklemi? Bayagi moralim bozuk bugun. Doktara yardim icin gidiyorum hep duydugum donor yumurta kullan diyip duruyorlar. Valla baslamadan insan yildiriyorlar. Yas 40 is bitmis muamelesinden yoruldum.
ben de çoook severim namazlarda şaha kalkasım geliyor onu dinledikten sonraBen sık sık dnlerim bu kadını.. Sana da tavsiye ederimm.
Kızlar size de tavsiye ederim.. Adı gibi Nur'lu bir insan..
''Allahıma sefere çıktım'' çoook sevdiğim kitabı....Ne güzel.. Hayatı ve Allah'ı bu kadar güzel anlamdıran ve sevdiren; Kuranı ve mesneviye aşık ettiren bi kadın..
Ben çok şey öğrendim sayesinde...
ben de çoook severim namazlarda şaha kalkasım geliyor onu dinledikten sonrasevgili çoook sevgili biri o.... hoşgörü ve sevgi yumağı....
''Allahıma sefere çıktım'' çoook sevdiğim kitabı....
Ohh super!! Nasil ikizlere gebe kalmis tup bebeklemi? Bayagi moralim bozuk bugun. Doktara yardim icin gidiyorum hep duydugum donor yumurta kullan diyip duruyorlar. Valla baslamadan insan yildiriyorlar. Yas 40 is bitmis muamelesinden yoruldum.
Ne bitmiş kuzum hım hahhhh valla maşallah taş gibiyizzzzz rabbime kalmış bi kere sen güven yeterkiOhh super!! Nasil ikizlere gebe kalmis tup bebeklemi? Bayagi moralim bozuk bugun. Doktara yardim icin gidiyorum hep duydugum donor yumurta kullan diyip duruyorlar. Valla baslamadan insan yildiriyorlar. Yas 40 is bitmis muamelesinden yoruldum.
Ben bu kadar güzel kabeyi, haccı anlatanı görmedim.. Enfess
Napıyon arkadaşım iyimisintüm kızlar sevgilerimleee
sen de kuzuuuumHahahah aynen canımm :)) Çok yaşa sen
cancagizim sagol ara ara gelip sizi takip etmeye calisiyorum.. sukur iyiyim sen nasilsin canimNapıyon arkadaşım iyimisin
Allahim yardimci olsun size ve tum sifa bekleyenlereBU gün yorcu bir gündü yineeşmin ilaçlarından bir tanesi yokttu bir süredir bulamıyordum (elimizde olanları kulanıyorduk ) bu gün tefefonla ve dolaşarak eczanelerden ilaç aradım çok yoruldum ya neden bu ilaç işini cözmüyorlar ki anlamıyorum
dün bir arkadaşımla konuşurken bir tanıdıklarının 47 yaşında olduğunu ve ikizlere hamile olduğunu söyledi çok sevindim onun adına banada umut oldu yaşından dolayı[/QUOT
sağol canım...11 gün hızlı geçse sonuçGider mi hiç öylee aşk olsun:)
Olursa da olmazsa da hayırlı olan olacağı için hiç endişe etme Allah'a sığın tatlım...
Dilerim hakkında anne olmak hayırlı olandır canım..
Harikaaaa çok sevindimm:)))
Zaten edinmenin şartları çok zor canım.. Ben dün araştırdım.. İşten çıkıp evde oturmam lazım.. Yoksa annem bakacak.
AMa annemede al sana evlat edindım olacak:)
teşekkür edrim çok sağol canım ya...bekleyiş endişeli...umarım mutlu bir haberle biter bu sureç...Hayırlı uğurlu olsun, önce göbüşünü sonra kucağını doldursun rabbim canım, senin ve tüm isteyenlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?