Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kızlar durmak yok yola devam ...olacak inşaallah ..vakti saati var bu işin moralimizi bozmayalım.
şimdi yeni bir dua buldum 786 adet besmele 7 gece yapacaksınız gece yarısı kalkıp ...ne dersiniz

belki de bir şeyii çok isteme hakkımız yoktur ne bileyim...farkındamısınız neyi çok istersek olmuyor...var bunda da bir hikmet...hiçbirşeyde isteğimizi çok abartmamalıyız...çünkü yaradan herşeyi kabul eden kullarını sever...ben düşünüyorum yetiştirme yurtları kimsesiz sevgiye muhtaç çocuklarla dolu...belki bu bu çocuklara sahip çıkmamız için sınavdan geçiyoruz...şahsen her çocuk çok kıymetlidir...hepimiz birer çocuk alsak topluma insanlığa müthiş bir hizmet...ben şahsen iki çocuk istiyorum eşim istemiyor...benim kanımdan canımdan olması şart mı?yurtlarda ki çocuklar hırpalanıyor fuhuşa uyuşturucuya,her tür zulme maruz kalıyorlar...Allahı seviyorsak onun mağdur kullarına sahip çıkarak sevgimizi ıspatlamalıyız...kendi çocuğumuz olsun diye bir sürü masraf yapıyoruz...oysa aç yoksul bir sürü çocuk var...savaş çocukları mağdur sahipsiz...o yüzden çocuk istemek bana bencilce geliyor...Bence en büyük ibadet başkasının çocuğunu kendi çocuğun kadar sevebilmektir...başatan beri böyle düşünüyorum...ama eşim illa kendinden olsun istiyor...tüp bebek denedim olmazsa hiç düşünmeden mağdur sahipsiz çocuk edinmek...tüp bebek merkzelerine servet ödemek bana makul gelmiyor...Belki bu yüzden Allah tarafından cezalandırılıyoruz...Belkide bizden kimsesiz çocuklara annelik yapmamızı bekliyor...ne zaman çok çocuk istesem içimdeki ses bana bunu söylüyor...Belki Allahın kulağımıza fısıldamasıdır bu ses...?Bu sesi herzaman önemserim ve bir kutsallık barındırdığına inanırım...biraz böyle bakabilirmiyiz acaba?

bu konuda sen ve ben paralel dusunuyoruz, esinle de esim paralel dusunuyor....

bu konuda sen ve ben paralel dusunuyoruz, esinle de esim paralel dusunuyor....
çünkü erkekler bencil...dünyayı kaosa sürkleyende erkekler...savaşlar kıyımlar mafya hepsinin başı erekler...zaten bilim erkeklerin sayısının gitgide azalacağını söylüyor...bunlardan dolayı olmasın:))

Ah

Erkekkler ah bencede bende coktan almıştim evlatlik hatta iki tane bakabilirizde ama esiim istemiyorr sımdilik
bence cogu zaten cocuk kaliyor... rahmetli annem derdi en buyugu 9 yasinda bunlarin diye. Baska birinin cocugunu sahiplenme konusunda hazim sorunu yasiyor olabilirler simarik cocuk sendromu iste, bilinc altinda sanirim bizi paylasamamalari var ki esim bazen diyor zaten cocugumuz olursa kiskanabilirim diye... ayyyy delü bunlar yaah

Günaydın hanımlar, günümüz bahar gibi ruhumuz çocuk gibi saf temiz mutlu çoşkulu olsun dileklerimi gönderiyorum. Bir haftadır şehir dışındaydım, cuma günü bilgi paylaşmıştım, sizleri izliyorum ve farkettiğim enerjinin düşük oluşu, hayırdır bahar rehaveti mi çöktü. Hadi moralleri biraz yükseltelim.
Troidi yüksek olan Sara28, şekeri çıkan da Kuddüs arkadaşımızdı hatırladığım kadarıyla. Cuma akşamki paylaşımımda belirttiğim üzere lütfen Canan Karatay'ın son çıkan 14 TL ederindeki kitabını okuyun. Kaybedeceğiniz parasal açıdan 14 TL kazanacağınız ise trodidin ve insülün direncinin düşmesi, sağlıklı kilo kaybı ve hormonların çalışarak doğal gebelik ihtimalinin artması.
Yaradan'ın bir lütfu, internetten Karatay'ın hamileler için önerilerini ararken, mağazada kendisinden randevu alarak zayıflayan ve doğal hamile kalan 41 yaşındaki hanımla tanışmam ve yeni kitabının çıktığı bilgisi ile nasıl beslendiği bilgisini almam yani dileğim önüme gelmiş oldu ve mutlu oldum.
Bu arada kan testi sonucunu önümüzdeki salı günü öğreneceğim. Fazla heyecanlanmadan beklemeye çalışıyorum. Yaradan hepimiz hakkında Hayr'lısını nasip etsin. Sevgiler.

günaydın canım seninde enerjin hep yüksek moralin yerinde olsun dilerim sonuçlarında temiz çıkar

bende Prof Dr Metin Özatanın Glisemik İndeks Diyeti kitabını sipariş ettim troid ve insüli,n direnci konusunda uzman doktor kendisi ama Canan Karatay kitabınıda alabilirim kitabın ismini söylermisin

ne güzel yazmışsın.... benim tüp bebekten önce ilk tercihim evlatlık edinmek idi.... hatta esirgeme yurduna gidip başvuru yaptım... sonradan çok şey duyup okudum... koruyucu aile olduğun zaman ve o çocuğu evlatlık edinmeye hak ettiğin zaman çocuğun gerçek ailesine mahkemeden kağıt gidiyor. bu durumda tüm bilgilerini öğreniyor aile... sonrası ... burada başlıyor zor günler... para, çocuk, tehdit... bir de tabi koruyucu aile olduğun müddetçe çocuğu senden almaları da olası... zira düşünsene... o çocuğa bağlanıp kendi çocuğun gibi bağlanacaksın... sonra elin adamı gelip alacak ve koruyucu aile olduğun için hiçbir yasal hakkın yok...

Bu ülkede güzel ve iyi şeyler hep zor zaten!

Bu ülkede güzel ve iyi şeyler hep zor zaten!
benim arkadaşım baş vurdu çek e evlatlık için tüm işlemler yapıldı uygundur kararı çıktı kız 37 yaşında 3 yıl 4 hatta 10 yıl beklersiniz sizin yaşınız bu zamana kadar sınırı aşmış olur demişlerdi ve 3 yıl geçti kız şu anda 11 . tüpbebeğini deniyor düşün yani çek çocuk dolu ama ailelere verilmiyor neden niye bilmiyorum

Günaydın tatlım.
Araştırma yapılıyor dedim yaa çok zor çocuk edinmek. Devlet kendinin daha iyi baktıgını düşünüyor nedense!
Ne diyim inşallah arkadaşının bebegi olur.. Televizyonda dinlemiştim. Evlat edindikten bir süre sonra kadın hamile kalmıştı sonra devlet evlat edindiği çocugu ondan geri almaya çalışmıştı.. Her açıdan zorluyorlar insanları..
Allah hayır etsin ne diyim canım.. Dİlerim hepimiz kendi evlatlarımıza kavuşuruz.

Her kadın,
biraz gökyüzüdür,
biraz çiçek.
Biraz yorgunluktur,
biraz serinlik.
Biraz hayaldir kadın,
biraz hüzün.
Biraz hayattır,
ama daha çok,
'annedir' kadın.
Ne de çok yakışır..

Aziz Nesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…