Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

TATLIMMM MERHABA BİZİ DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN ÇOOOOK DUYGULANDIM SONSUZ MİNNETLERİMİZİ KABUL ET KUZUMMM HSYIRLI KANDİLLERRR

Bakara Sûresi 186
"Kullarım, beni senden sorarlarsa, (bilsinler ki), gerçekten ben (onlara çok) yakınım. Bana dua edince, dua edenin duasına cevap veririm. O hâlde, doğru yolu bulmaları için benim davetime uysunlar, bana iman etsinler."

Güzel yürekli dostlarım hepimizin kandili mübarek olsun....

[QUOTEikkalbim42, post: 40644035, member: 652360"]Kızlar slm.hepinizin kandili mübarek olsun.bayramı kutlu olsun.rabbim bu güzel günde hepimizin duasını kabul etsin gönlümüzdekini nasip edip hayırlı kılsın inşallah.
Yiğeniniz eylül 15.haftasında ellerinizden öper[/QUOTE]
Bende eylül öperim bayramı kutlu olsun sizinde kandiliniz mubarek olsun amin rabnim hayırlısını verin insallah

slm kızlarrr....nasılsınız...bayramınız ve kandiliniz kutlu olsun....bişey soracaktım...benim doktorum 2 gün dinlenme önerdi...ve ben çalışmaya başladım...çalıştığım ilk saatlerde biraz ağrı oldu kasıklarımda....sonra dinlendim geçti....sizce normal mi 3. gününde çalışmak...

Merhaba, hayırlı olsun, işin stresli yada ayakta geçiyor ise dinlen yoksa iş kafanı dağıtır ve kendini dinlemeyerek zaman geçer. Güzel haberlerini almak dileğiyle bayramımız ve kandilimiz kutlu olsun.

Merhaba, hayırlı olsun, işin stresli yada ayakta geçiyor ise dinlen yoksa iş kafanı dağıtır ve kendini dinlemeyerek zaman geçer. Güzel haberlerini almak dileğiyle bayramımız ve kandilimiz kutlu olsun.
umarım ya...8 gün kaldı...ama kasıklarımda arada sızı şeklinde ağrılar oluyor...bu neye işaret??????

Suskunum; Dilim lal olmus, yüregim pervane... Hangi tarafa yönelsem ucsuz bucaksiz bir Umman..Ummanda kaybolmus,kirilgan bir yürek... Muhtacim Rabbim! Keremine,En sevdigini,En sevdigim eyle! Hep Askinla yansin yüregim! Senin Rizan dir tek dilegim..Muhtacim bir yudum sefkatine, bir nefes merhametine, bir damla Rahmetine. Ey Rabbim!Habibin hürmetine bizleri Affeyle..HAYIRLI kandiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…