- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.961
Evettttt 23 nisan neşe doluyor insannnnnGünaydııııın. 23 Nisan' ımız kutlu olsunnnnnnnnnnn.........
Amin insallah rabbim dualarimizi kabil etsin hepimizinnkandili mubarek olsunnngünaydınlarHAYIRLI KANDİLLER rabbim tüm dualrımızı kabul etsin inşş 23 nisan ulusal eğemenlik çocuk bayramı kutlu olsun
sala bebeğim içinden geldiği gibiBende heveslendim bayrak sallayaaaaamm
TATLIMMM MERHABA BİZİ DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN ÇOOOOK DUYGULANDIM SONSUZ MİNNETLERİMİZİ KABUL ET KUZUMMM HSYIRLI KANDİLLERRRMerhaba iyiyim teşekkürler, sen de iyisin ve tedavi sürecin de iyi geçiyor inş, annen sağlığı nasıl? Cinsiyet konusunda 2 dr "daha erken ama kız gibi görünüyor" dediler. Yaradan'dan hayırlısını diliyorum, kızı erkeği fark etmez. Ama kızlar fazlaca babacı oluyormuş, çevremdeki kızları gözlemledim de hak verdim. Gerçi ben de babamı daha fazla severdim. Ama yine de kıskanmaya başladım. Babayı kıskanma değil de, ben çok isteyeceğim bana bakmayacak babacı babacı diye baba peşinde koşacak. Eşime de söyledim, doğurduktan sonra o anne olacak ben baba. Rol çalmaya çalışacağım. Kesin sonucu önümüzdeki salı günü kan testi sonucu ile birlikte öğrenirim. Kan testinde şimdilik 17 kromozoma bakılıyormuş, Ağustosta piyasaya sürecekleri üründe ise tüm kromozomlara bakılacakmış. İkili testin ense ve burun kemiği ölçüleri sağlıklı çıktı, bu durum da dow sendromu olasılığını %30 düşürüyormuş. İsim önerilerini bekliyorum.
Benim süreçte bilgi ve moral anlamında çok katkın oldu, bir kez daha teşekkür ederim. Dip bilgi sen de biliyorsundur da ben yine hatırlatayım, bebek öncesi sürecinde de saç boyası ve makyaj malzemeleri çok zararlıymış.
Yumoşun gelişmesi nasıl, opu tarihi yakınlaştı mı? Herşey gönlünce olsun. Sevgiler.
Merhaba, hayırlı olsun, işin stresli yada ayakta geçiyor ise dinlen yoksa iş kafanı dağıtır ve kendini dinlemeyerek zaman geçer. Güzel haberlerini almak dileğiyle bayramımız ve kandilimiz kutlu olsun.slm kızlarrr....nasılsınız...bayramınız ve kandiliniz kutlu olsun....bişey soracaktım...benim doktorum 2 gün dinlenme önerdi...ve ben çalışmaya başladım...çalıştığım ilk saatlerde biraz ağrı oldu kasıklarımda....sonra dinlendim geçti....sizce normal mi 3. gününde çalışmak...
umarım ya...8 gün kaldı...ama kasıklarımda arada sızı şeklinde ağrılar oluyor...bu neye işaret??????Merhaba, hayırlı olsun, işin stresli yada ayakta geçiyor ise dinlen yoksa iş kafanı dağıtır ve kendini dinlemeyerek zaman geçer. Güzel haberlerini almak dileğiyle bayramımız ve kandilimiz kutlu olsun.
herkesin bünyesi çok farklı.... genel bir işaret olarak algılama bence ya da doktoruna sor dilersen... aldığın hormon ilaçları da yapabiliyor.umarım ya...8 gün kaldı...ama kasıklarımda arada sızı şeklinde ağrılar oluyor...bu neye işaret??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?