- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.001
iyim kuzum bu gün kızkardeşlerle birlikte yeğenlerle vakit geçirdim çok güzel bir gündüHerkese iyi haftasonları bi ısınıyoruz bi soğuk ah baharr oyalama biziiii
Kimse yokyeteeeeer kuzum sen napiyonnn
Merhabalar, ben de aranıza katılmak istedim. 2. tüp bebek denememin sonucu da negatif oldu maalesef. Bugün sonucu aldım, sabahtan beri sinirlerim çok bozuk.
43.5 yaşındayım, yumurta rezervim yerlerde sürünüyor. Hiçbir doktor hamile kalabileceğime ihtimal vermiyor hatta burun kıvırıyor, açık açık paran boşuna gidiyor diyenler oldu. Yani tamamiyle havaya giden paralar söz konusu. Doktorları araştırıyorum ama sonuç hüsran. Hepsini alıp benim yerime koymak geçiyor içimden. Ankara'da oturduğumdan ilk transferimi Zekai Tahir'de denedim Aralık 2014'de 1. kalite embriyo oldu kese de oldu galiba ama devamı gelmedi. Diğeri Ankara Tüp Bebek'te yaptırdım bu ay. 3. kalite embriyo oluştu bence 12 saat bile yaşamadı.
Bizim yaşlarımızda olup da uygulaması olumlu netice veren var mı aramızda???
Doktorlar 44 yaş son diyor ama pratik pek de öyle değil. Lab. ortamlarının da iyi olması lazım, bana ve eşime hiçbir genetik, kromozom testi uygulanmadı. Zaten en fazla 3 yada 4 yumurta oluşuyor 1 tanesi dölleniyor, 2 yada 3. gün transfer oluyor ve sonuç hüsran. FSH'ım 15 di ama DHEA ile düşürdüm 12'ye. Acaip kilo aldım.
Ne önerirsiniz, nerenin lab'ı iyidir sizin tecrübelerinize göre??? Ne yeyip içmek lazım? Ankara dışında nereler var önerebileceğiniz? Antalya Memorial da Batu diye bir doktorun haberini okudum internetten 46 yaşında bir kadınının hamileliğini sağlamış. İstanbul'da Bahçeci var ne düşünürsünüz? Hanımlar nereyi tavsiye ediyorsunuz???
Ben kendi tecrübelerimden yukarıda yazdığım iki yeri de artık pek kimseye öneremiyorum. Imsi testini bile yaptıklarını sanmıyorum. Lütfen yardım....
Çok teşekkür ederim desteğin için. Sinirlerim şuan çok bozuk. inşallah Allah yazmıştır ne diyelim...
Manuf selam.Çok teşekkür ediyorum desteğin için biraz ağlayım da sakinleşirim birazdan nasıl olsa...
hepimiz 40 lı yaşlardayız (az altında az üstünde ) inan bana kaderinde bir evlatla buluşmak varsa dr ne dediğinin hiç bir önemi yoktur sen yeniden araştır ve iyi merkez bul ALLAHTA kısmet ederse elbette sende anneliği yaşarasınMerhabalar, ben de aranıza katılmak istedim. 2. tüp bebek denememin sonucu da negatif oldu maalesef. Bugün sonucu aldım, sabahtan beri sinirlerim çok bozuk.
43.5 yaşındayım, yumurta rezervim yerlerde sürünüyor. Hiçbir doktor hamile kalabileceğime ihtimal vermiyor hatta burun kıvırıyor, açık açık paran boşuna gidiyor diyenler oldu. Yani tamamiyle havaya giden paralar söz konusu. Doktorları araştırıyorum ama sonuç hüsran. Hepsini alıp benim yerime koymak geçiyor içimden. Ankara'da oturduğumdan ilk transferimi Zekai Tahir'de denedim Aralık 2014'de 1. kalite embriyo oldu kese de oldu galiba ama devamı gelmedi. Diğeri Ankara Tüp Bebek'te yaptırdım bu ay. 3. kalite embriyo oluştu bence 12 saat bile yaşamadı.
Bizim yaşlarımızda olup da uygulaması olumlu netice veren var mı aramızda???
Doktorlar 44 yaş son diyor ama pratik pek de öyle değil. Lab. ortamlarının da iyi olması lazım, bana ve eşime hiçbir genetik, kromozom testi uygulanmadı. Zaten en fazla 3 yada 4 yumurta oluşuyor 1 tanesi dölleniyor, 2 yada 3. gün transfer oluyor ve sonuç hüsran. FSH'ım 15 di ama DHEA ile düşürdüm 12'ye. Acaip kilo aldım.
Ne önerirsiniz, nerenin lab'ı iyidir sizin tecrübelerinize göre??? Ne yeyip içmek lazım? Ankara dışında nereler var önerebileceğiniz? Antalya Memorial da Batu diye bir doktorun haberini okudum internetten 46 yaşında bir kadınının hamileliğini sağlamış. İstanbul'da Bahçeci var ne düşünürsünüz? Hanımlar nereyi tavsiye ediyorsunuz???
Ben kendi tecrübelerimden yukarıda yazdığım iki yeri de artık pek kimseye öneremiyorum. Imsi testini bile yaptıklarını sanmıyorum. Lütfen yardım....
hayır aynı şey değil yumurta senden alınıp hiç işlem yapılmadan dondurlan embiryo dölenmiş yumurta oluyor canımArkadaşlar yumurta dondurma ile embriyo dondurma aynı şey mi?
Merhaba, önce aramıza hoş geldin. Sağlıkla ilgili senin ve eşinin herhangi bir sorunu var mı, troid, şeker, sperm azlığı-yetersizliği, kilo sorunu gibi? Var ise çözülebilecekse önce sorunların çözümü gerekli. Sonra inanç azim en iyi merkez labarutuvarı ve dr ile sonrası da ben elimden geleni yaptım gersi kader kısmet demekten başka yapılabilecek bir şey yok diye düşünüyorum.Çok teşekkür ediyorum desteğin için biraz ağlayım da sakinleşirim birazdan nasıl olsa...
Aramıza hoşgeldin umarım yakın zamanda bebisine kavuşursun unutmaki en onemli sey stres şu an tedavilerle cok yıprandın kafanı boşalt bi mini tatil gibi sonra en iyi yerde sonuç alırsın belki organik yeşerecek kim bilir rabbim bilir ne mucizeler var inan ve rahatla, olacak insallahÇok teşekkür ederim. eşimde de ben de problem yok, zaten eşim de hekim olduğu için çok yakından takip ediyor vitamin mineral, şeker, tiroid seviyemi vs. Ayrıca ben de akapunktur çok yaptırdım çok da faydasını gördüm. Ama hiçbir doktor şu ana kadar genetik test vs. gibi yöntemlere yönlendirmedi. Söylenen hep zaten bu yaştasın (ben de 71 liyim bu arada) fazla da birşey bekleme şeklinde yorumlar oldu. Olmayınca da zaten biz sana söylemiştik modundalar.
Sizlere yani bu topikte iletisi olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bana gerçekten güç ve moral verdiniz. Sizin geçmiş sayfalarda yazdığınız iletiyi okuyacağım. Aslında dün tüm iletileri okumaya başladım ama zaten sinirlerim bozuk 1000. sayfadan sonra bırakmak zorunda kaldım. Psikolojim yeterli gelmedi daha fazla okumaya.
Allah hepimize sabır, güç ve sağlık versin. Bu kadar ilaç bizleri daha sonra ne yapacak onu da bilemiyorum tabii. Şu anda bile başladığım zamana nazaran 8 kilo fazlam var. Biran önce diyet yapacağım mecburen...
Sevgilerimle.
Kımse rabbim versin cezasını pislik lanet insanlar canininde beteri bu ,hic bir sucu yok bebisin dünyaya gelecegine melek olduuuu cokkk üzüldüm cokmagnesya .!.:Allahııııım ..bu nasıl haber????? yeni doğmuş masum bir bebek ve tam 8 yerinden bıçaklanmış..lanet insan. Allah sana bin türlü belanı versin. Ne istedin ve o masumdan ve nasıl yaptın.. nasıl bir vicdan bu.. bırak yetiştirme yurduna. Ya da hastaneye git.. öldürmüşler ya.. daha nefes alamadan kıymışlar.. içim acıyo hala.. offffffffffffffffffff. Bulsunlar o caniyi.. valla idam etsinler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?