- Konu Sahibi akideciknane
-
- #39.981
Günaydınlar, hoş gelmişler safa vermişler, çok sevimliler maşallah. Seni bir kez daha tebrik ediyorum, minnoşların da birçok çocuktan daha şanslı, gösterdiğin özen fotoğraftan anlaşılıyor. İnş. böyle bir örtünün üzerinde bir gün (yakın gelecekte) bebişini de görürüz.Günaydın. Biz geldik
3 erkek bir kız. Kızımız pek rahat. Erkekler utangaç. Bir terslik mi var?
Sıpalar ya cok tatlılar sabah sabah içim açıldı minakların annesi napıyoGünaydın. Biz geldik
Günaydın. Biz geldik
veeeeeeeee tabi kiiii yaşasınnnnn 23 NİSAAAAAAAAAAN OOLE OLLEY OLLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
Veeeeeee ATATÜRKKKKKKK Eki Görüntüle 1505624 Eki Görüntüle 1505625
yaa cok guzel bir haber bu!! Ayy darisi basimiza.. Valla cok moral oldu!! iste inanmayan doktorlara kapak olsun bu!!tüp bebekle hamile kalmış 20 seneden sonra hemde
Ne bitmiş kuzum hım hahhhh valla maşallah taş gibiyizzzzz rabbime kalmış bi kere sen güven yeterki
Amin!!! Bu hafta sonu moralim duzeltti bu forum kesinlikle. yeni bir tup bebek baslayacagim bu ay. bir yandan da kullandigim ilaclarin faydasini gormek icin bir ay daha beklesemmi diye dusunmuyor degilim. ama en son subattan beri bayagi zaman gecti. acaba acele mi etsem diye de dusunmuyor degilim.. zaman geciyor cok hizli...Canım dinleme sen onları.. Varsa bir yumurtan ohhh daha ne olsun..
Ahh bunlar asla hamile kalamazdın dedikleri insanlar normal yollarla hamile kaldı..
Dilerim sana da nasip olur.
Günaydınlar, hoş gelmişler safa vermişler, çok sevimliler maşallah. Seni bir kez daha tebrik ediyorum, minnoşların da birçok çocuktan daha şanslı, gösterdiğin özen fotoğraftan anlaşılıyor. İnş. böyle bir örtünün üzerinde bir gün (yakın gelecekte) bebişini de görürüz.
Sıpalar ya cok tatlılar sabah sabah içim açıldı minakların annesi napıyo
İnş. arkadaşım, her zaman dualarımdasınız, forumda üye olan olmayan anne adayları için Yaradanım isteyen herkese Hayır'lısıyla nasip eder inş. Pek görünmüyorsun wishhduygu, Eua' da görünmüyor. Umarım iyisinizdir, sevgiler.Hamile duası aldım ya, gelir inşallah yakında
Gecmis olsun canım ya aman dikkat nane yagı iyi gelir gebelerde tam bilmem ama dr sor insallah gecer hafif atlatirsin kuzummm iyi sonucların olsun ali saglıklı olsun seni yormasınTunaydınlar:)
40ların 4000. sayfası hayırlı olsun. Nice 8000-10000 kere. Ben bu aralar griple boğuşuyorum. Bademciklerim davul gibi. Salya sümük. Ilaçsız ne kadar sürerse artık. Yarın şekere yüklemesi var. Akşamda kontrol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?