Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın. Biz geldik
3 erkek bir kız. Kızımız pek rahat. Erkekler utangaç. Bir terslik mi var?

Günaydınlar, hoş gelmişler safa vermişler, çok sevimliler maşallah. Seni bir kez daha tebrik ediyorum, minnoşların da birçok çocuktan daha şanslı, gösterdiğin özen fotoğraftan anlaşılıyor. İnş. böyle bir örtünün üzerinde bir gün (yakın gelecekte) bebişini de görürüz.

herkese kocamann günaydınnn..
Düb dışarıda olduğumdan hiç yazamadım..
geçmiş;
23 Nisan'ımızı ve Kandilimizi kutlarım..
Dularım hepimizleydi Allah kabul etsin inşallah:)

Akşam eşime diyette girdim dedim gelirken birşey getirme...adam eve en sevdiğim biskividen bi koli alıp gelmiş kandil olduğundan sadece bogazına gırtlagina sarıl dım gayri ihtiyari tabiiii laf söyleyemeyince hahhhah sonra iyi yeme diye karşımda bi ağzına götürüşü vardı sonunda ben bir paket yediiiimmmm hahhha akşam yemegi yerine , hahh ama sabah bir kilo yok olmuştu en azından pişmanlık tan sonra iyi bişey hahhhh

Ne bitmiş kuzum hım hahhhh valla maşallah taş gibiyizzzzz rabbime kalmış bi kere sen güven yeterki

Cok sagolun ya. Moralim duzeldi gercekden. Ben kendime inaniyorum ama ister istemez kafaya sokuyor supheyi bu doktorlar. Anliyorum istatistikler birsey soyluyor ama biraz pozitif olsa doktorlar daha basarli olurdum diyorum. Neyse burada ki hanimlar bana moral veriyor.

Canım dinleme sen onları.. Varsa bir yumurtan ohhh daha ne olsun..
Ahh bunlar asla hamile kalamazdın dedikleri insanlar normal yollarla hamile kaldı..
Dilerim sana da nasip olur.
Amin!!! Bu hafta sonu moralim duzeltti bu forum kesinlikle. yeni bir tup bebek baslayacagim bu ay. bir yandan da kullandigim ilaclarin faydasini gormek icin bir ay daha beklesemmi diye dusunmuyor degilim. ama en son subattan beri bayagi zaman gecti. acaba acele mi etsem diye de dusunmuyor degilim.. zaman geciyor cok hizli...

Hamile duası aldım ya, gelir inşallah yakında

Sıpalar ya cok tatlılar sabah sabah içim açıldı minakların annesi napıyo

Sağol teyzesi Anneleri iyi çok şükür. Hala kıskanıyor bebeklerini. Sepete elimi uzatınca sarılıyor, saklıyor yavrularını. Ben de anne dışarı çıkınca mıncıklıyorum. Avuç kadar oldular artık. Tepki vermeye de başladılar. Kedi oluyorlar minnaklarım.

Alıntıdır:

Evcil dostlarımızdan kediler kimilerine göre çok sevimli hayvanlar, kimilerine göre nankör ve sinsi hatta bazılarına göre de canavar, ama bu çok iyi tanıdığımızı düşündüğümüz canlının ne gibi özellikleri var biliyor muyuz?

Kedilerin belki de daha önce duymadığınız en önemli özelliği iyi bir ŞİFACI ve gözlemci olmaları.

Kedilerin sevimli dostluklarının dışında en önemli görevi , sizin gün boyunca üzerinizde biriktirdiğiniz negatif enerjiyi ortadan kaldırmaktır. Siz uyurken bu negatifi bedeninizden kendileri çekerler. Eğer ailede birden fazla kişi varsa, o zaman onlarda aileden topladıkları çok fazla negatif yüklemesi olur.

Bu nedenle çok kilo alırlar. Siz ise bunun ona verdiğiniz yemekten ötürü olduğunu zannedersiniz ama bu doğru değildir. Onlar uyurken, sizden topladıkları negatifi boşaltırlar.

Eğer siz aşırı stres içindeyseniz, bu negatif enerjiyi boşaltmak için zamanları olmaz, dolayısıyla bu boşaltımı yapıncaya kadar negatif enerji bedenlerinde yağ olarak birikir. KEDİLER eğer bir sorununuzun olmadığını bilirlerse, o gece sizinle beraber yatmazlar.

Eğer tuhaf bir şey olmaktaysa, bunu hissedip yatağınıza atlarlar ve sizi sararlar.

Ev ve aura alanınıza zarar verecek veya o alandan enerji çalacak biri geldiğinde, kişinin negatif titreşimlerini fark eder.

O kedi sizin etrafınızda bir KALKAN vazifesi görerek sizi hemen saracaktır. Başınızda ve ayaklarınızın dibinde duracaklardır.

Evinize gelen misafir olduğunda kediler o kişiye koşarsa, okşanmak isterlerse, gelen kişinin emin olduğunu bilebilirsiniz.
Doğayla birlikte yaşayan kedilerin insan aurasına daha iyi ŞİFA verebildikleri bir gerçektir. Kendilerini doğada temizleyip, topraklayıp daha sonra geri enerji yüklü olarak gelme şansları vardır.

Genel olarak evinizin durumunu ve yalnız yaşıyorsanız kendi durumunuzu, kedinizin durumundan anlayabilirsiniz. Normalden çok uyumaya başladıysa evinizin enerjisi ağırlasmıştır. Ya da ajite ise her hangi bir sağlık sorunu baş gösteriyorsa, sizde de ayni bölgede sorun var mi diye kontrol edin. Ajitasyonu sizden kaynaklanıyor ya da evin enerjisinden kaynaklanıyor olabilir.

Bir kedinin yaşadığı evde belli bir hastalığa yakalanması (yaşlanmaya bağlı hastalıklar hariç), genelde evdeki bir dengesizliğe dikkat çeker. Kedilerin hastalıkları yaşadıklari evde yaşayan insanların ENERJİLERİ hakkında önemli bilgiler verir.

Özellikle kediyle en fazla vakit geçiren ya da ondan en fazla uzak duran kişiye bakmak gerekir. Genelde, bu tür uç noktaları temizlemeye çalışırlar. Bir diğer olasılık, bütün ailede tekrar eden bir hastalığa işaret ediliyor olabilir.

Ayrıca bir kediyi okşamanın KAN BASINCINI düşürdüğü bilimsel olarak ispatlanmıştır
Kediler yüksek TANSİYON hastalarına iyi gelmekte ve kan basıncını azaltmaktadır.

HAYIRLI CUMALAR
Ey beni en en çok sevenim..

Ey beni en en çok kollayıp-gözetenim..

Ey sesimi hep duyanım! Yaralarımı saranım..

Eyy hiç darılmayanım! Çağırınca koşarak gelenim!

Ey bana benden yakınım! Ey beni en çok bilenim!

Ey en çirkinimden sonra bile “gel” diyenim!

Eyy! Dünya terketse, hiç terketmeyenim!

Ey en en vefalım..

Ey Sevgili, en sevgili! Meded!..

Ahh.. Ey kadrini hiç bilemediğim!

Ahh.. Ey nefsimin ilk şahlanışında bir kenara ittiğim..

Ahh.. Ey “Sendeyim” deyip, ülfetlerde kaybettiğim!

Ahh.. Ey “Yalnız Sana..” deyip, gayrısına kulluk ettiğim..

Ahh Sevgili! En en Sevgili..

Ahh ya Vedud! Ya Rahim! Ya Sabur...

Ahh ya Tevvab! Ya Afuvv..

Ahh ya Rabbi! Ahh Allah’ım Af Allah’ım!

Tut sana müştak yüreğimi, affet beni....

Hani Rabbim,

Bir anne nasıl korur-kollar evlatlarını, onlar istemeden bilir, ulaştırır ihtiyaçlarını..

Hep hazır ve nazırdır hani..

Hep verir, hiç düşünmez canını..

Hani Rabbim, yavrusunun canı acısa, canı yanar annenin..

Hasta olsa yavrusu, kalkmaz eli-kolu, hüznünden kalbi acır hani?..

Ey Annelerin kalbine, onları "anne yapan" merhameti, sevgiyi koyan Rabbim!

Onlar, okyanusundan bir zerre ile böyle iseler, Sen nasılsın kimbilir?

Bu duyguyla, gözyaşlarımla kapındayım Rabbim..

Geri çevirme sana müştak yüreğimi, kabul eyle dileğimi..

Ya Rahman! Ya Vedud! Ya Rahim..Ya Latif..

Tut yüreğimi, bırakma beni..

Tunaydınlar:)
40ların 4000. sayfası hayırlı olsun. Nice 8000-10000 kere. Ben bu aralar griple boğuşuyorum. Bademciklerim davul gibi. Salya sümük. Ilaçsız ne kadar sürerse artık. Yarın şekere yüklemesi var. Akşamda kontrol.

Gecmis olsun canım ya aman dikkat nane yagı iyi gelir gebelerde tam bilmem ama dr sor insallah gecer hafif atlatirsin kuzummm iyi sonucların olsun ali saglıklı olsun seni yormasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…