- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.041
Masallah kuzuma ya tu tu insallah bzimde olacak yavrumuzz rabbim bize acısın tez zamanda muradımızı versinnnn aminGünaydınnnn. "Sibop" koymuşlar lakabını. 3 ay bitti. Fazla mı hızlı büyüyor ne?
Çok teşekkür ederim hakikaten sizin sayenizde kendime geldim buna inanın. Eşim hekim olduğu halde beni ikna edemedi düşünün. Hepinize yanıbaşımda olduğunuz için ayrı ayrı teşekkür ederim.Ben de 71 liyim . O bebeğin seni seçeceğine inan ..ve bu doğru bir seçim olacak. Rahat ol. Herşey olacağına varır.ben öyle dedim ve organikten minnakım geldi.. tedavi süreçleri sıkıntılı .dr.lar yaşlarımızı öne sürerek olumsuz bakabiliyorlar. Biz onların söylemlerini takmıyoruz.. ya da takmamalıyız ki moralimiz yerinde olsun. Topiktekiler bilir .benim ilk kızım tüp bebek. Ikinci organik ve ben üçüncüyü 45 de yapacam. Bir de evlat edinme niyetimiz var.. düşün yani :) hadi gülümse..yanlız değilsin..
Amin, inşallah en kısa zamanda.
Yine heveslendim ben yaw. Allah' ım, duy sesimizi, dualarımızı...
Murat Sönmezer ve Tolga Ecemiş (her ikisi de çok tanınırlar Ankarada) fsh değerlerine bakmadan bu ilacı verdiler. Ben bu ilacın bir problem yaratabileceğini bilmiyordum. Geçen sene bu ilacı 2 ay kadar kullandıktan sonra tüp bebek denemesi yapılmadan önce zekai tahir'de polip ameliyatı olmak zorunda kaldım. bu ilaçtan evvel hiçbir doktor polip filan görmemişti. Çok kısa bir süre içinde iki tetkik arasında belki 2-3 ay vardır 2 cmlik 2 ve küçük polipler bulundu. Belki de bu ilaç yüzündendir. En son kullanmam Murat hocanın tavsiyesi ile oldu ama tekrar ekranlı rahim incelemesi olmadı. Zekai Tahir'deki doktorlar hiçbir şekilde hayıt otu yada DHEA önermedi aslında. Ben de ilacı kullanırken çok sıkıntı çekiyordum. Çok şişiriyorum bi defa, adeta 3-4 lık hamile gibi önden bir karın gidiyor ilacı kullanırken. Kesinlikle bu ilacı kullanmam artık. Sorunum rezerv azlığı ve 43,5 yaş, eşimde bi problem yok ama ona da morfoloji açısında filan şu ana kadar bakılmadı. Kısaca bu kadar patinaj attık hiç bir doktor detaylı bir araştırmaya girmedi. Sizlerden öğrendiklerimle şimdi pıhtılaşma, genetik vs testeleri yaptırıp hazırlık yapacağım. Bal sütü ve polen deneyeceğim bir de hayıt suyunu içeceğim. Akapunktura tekrar başlayacağım. Sayenizde tekrar umutlandım...Hoşgeldin. Öncelikle geçmiş olsun.
Moralini yüksek tut. Hiç değilse tekrar denemek için imkanın var. Benden şanslı olanlar arasındasın. İlk tedavimi Bahçeci Umut' ta, ikincisini Medicana Beylikdüzü'nde gördüm. Medicana' daki ekipten bir doktor (Berna Laçin) 48 yaşında tüp bebekle anne olan bir doktor. Hatta öncesinde -evlerden uzak- rahimağzı kanserini yenmiş.
Eski komşularımdan birisi 44 yaşında bir akrabasının kupa çektirdikten sonra hamile kaldığını anlatmıştı. Bir başka komşumuzun arkadaşı 40 yaşında evlenip 45 yaşına kadar tüp bebek denedikten sonra 52 yaşında doğal yoldan hamile kalmıştı. (En sevdiğim örneklerdendir) Allah kime neyi ne zaman vereceğini hatta verip vermeyeceğini bilir. Bize düşen elimizdeki imkanlarla yapabileceğimiz her şeyi yapıp sonuç için O' na güvenmek. Olmuyorsa da vardır bir bildiği.
FSH için DHEA ölçümü yapılarak mı ilaç verildi? Geçtiğimiz zamanlarda bu ilacın yan etkileriyle ilgili konuşmalar geçmişti.
FSH düşürmek için Hayıt suyu içebilirsin. Pek çok kişide fayda sağlıyor. Piyasada 1 lt. lik şişelerde bulabilirsin. 3 ay kullanım öneriliyor ama fiziksel bir sorunu olmayanlar genellikle ikinci şişe bitmeden hamile kalıyor. Kullanmak istersen kullanım şeklini tarif ederim. Önce bir araştır. Aklına yatarsa konuşuruz yine.
Yumurta kalitesi için arı sütü (Ensu bilgi verir) sayı için bal- tarçın- çörekotu ya da bal- yoğurt- çörekotuyağı karışımı kullanabilirsin. Ankara' da eskiden Maya Tüp Bebek Merkezi vardı adını çok duyduğum. Ama kapandı sanırım. İstanbul düşünürsen Memorial kendi adıma ilk tercih. Tabi yine araştır. Sorununun ne olduğu konusunda bilgi vermemişsin. Başka bir problemin olmadığını dileyerek yazdım. Önümüzdeki günlerde seni tanıdıkça çooook ağrıtırım başını
Merhaba, qenzimq10 200'lük ten günde 3 tane almayı düşün çünkü hücre içini onararak yumoşta kaliteyi artırıyor. 950'lik omega 3'ü kullanıyorsunuz diye düşünüyorum. Bol şanslar.Murat Sönmezer ve Tolga Ecemiş (her ikisi de çok tanınırlar Ankarada) fsh değerlerine bakmadan bu ilacı verdiler. Ben bu ilacın bir problem yaratabileceğini bilmiyordum. Geçen sene bu ilacı 2 ay kadar kullandıktan sonra tüp bebek denemesi yapılmadan önce zekai tahir'de polip ameliyatı olmak zorunda kaldım. bu ilaçtan evvel hiçbir doktor polip filan görmemişti. Çok kısa bir süre içinde iki tetkik arasında belki 2-3 ay vardır 2 cmlik 2 ve küçük polipler bulundu. Belki de bu ilaç yüzündendir. En son kullanmam Murat hocanın tavsiyesi ile oldu ama tekrar ekranlı rahim incelemesi olmadı. Zekai Tahir'deki doktorlar hiçbir şekilde hayıt otu yada DHEA önermedi aslında. Ben de ilacı kullanırken çok sıkıntı çekiyordum. Çok şişiriyorum bi defa, adeta 3-4 lık hamile gibi önden bir karın gidiyor ilacı kullanırken. Kesinlikle bu ilacı kullanmam artık. Sorunum rezerv azlığı ve 43,5 yaş, eşimde bi problem yok ama ona da morfoloji açısında filan şu ana kadar bakılmadı. Kısaca bu kadar patinaj attık hiç bir doktor detaylı bir araştırmaya girmedi. Sizlerden öğrendiklerimle şimdi pıhtılaşma, genetik vs testeleri yaptırıp hazırlık yapacağım. Bal sütü ve polen deneyeceğim bir de hayıt suyunu içeceğim. Akapunktura tekrar başlayacağım. Sayenizde tekrar umutlandım...
Yukarısı ne yapacağını bilir cidden bildiği bi şey var ki bize surprizli yollardan hayatı gösteriyor. Panikliyorum ama Allah'tan tam zamanında size rastladım. halbuki 3 yıldır da üyeyim. Size nasıl olduysa denk gelmemişim hayret. Bence bu da Allah'ın işi bu topiği benden gizledi resmen....
Çok teşekkür ederim moral ve desteğiniz için.
Evet, annesi. Büyüdükçe daha çok benziyor anneye. Darısı başımıza
bende Ankarada yasıyorum.9 defa denedim ama hala deniyorum. bu gün yumurta toplanacaktı. cuma günü iki yumurta vardı .havuz yapacağız .ama yumurtalar birtanesi büyüdü toplatmaktan vazgeçtik. genart ,anatolia ,gazi tıp .memorial istanbul ,gata ankara tüp bebekte denedim ama hala umudum var .sende umudunu kaybetme iyi şanslar diliyorum.benim çevremdekiler artık bırak sana yazık diyorlar ama ben sağlıgım elverdigi ölçüde deneyecegim,Herşey ALLAH Tan gerisi boş kısmet.Merhabalar, ben de aranıza katılmak istedim. 2. tüp bebek denememin sonucu da negatif oldu maalesef. Bugün sonucu aldım, sabahtan beri sinirlerim çok bozuk.
43.5 yaşındayım, yumurta rezervim yerlerde sürünüyor. Hiçbir doktor hamile kalabileceğime ihtimal vermiyor hatta burun kıvırıyor, açık açık paran boşuna gidiyor diyenler oldu. Yani tamamiyle havaya giden paralar söz konusu. Doktorları araştırıyorum ama sonuç hüsran. Hepsini alıp benim yerime koymak geçiyor içimden. Ankara'da oturduğumdan ilk transferimi Zekai Tahir'de denedim Aralık 2014'de 1. kalite embriyo oldu kese de oldu galiba ama devamı gelmedi. Diğeri Ankara Tüp Bebek'te yaptırdım bu ay. 3. kalite embriyo oluştu bence 12 saat bile yaşamadı.
Bizim yaşlarımızda olup da uygulaması olumlu netice veren var mı aramızda???
Doktorlar 44 yaş son diyor ama pratik pek de öyle değil. Lab. ortamlarının da iyi olması lazım, bana ve eşime hiçbir genetik, kromozom testi uygulanmadı. Zaten en fazla 3 yada 4 yumurta oluşuyor 1 tanesi dölleniyor, 2 yada 3. gün transfer oluyor ve sonuç hüsran. FSH'ım 15 di ama DHEA ile düşürdüm 12'ye. Acaip kilo aldım.
Ne önerirsiniz, nerenin lab'ı iyidir sizin tecrübelerinize göre??? Ne yeyip içmek lazım? Ankara dışında nereler var önerebileceğiniz? Antalya Memorial da Batu diye bir doktorun haberini okudum internetten 46 yaşında bir kadınının hamileliğini sağlamış. İstanbul'da Bahçeci var ne düşünürsünüz? Hanımlar nereyi tavsiye ediyorsunuz???
Ben kendi tecrübelerimden yukarıda yazdığım iki yeri de artık pek kimseye öneremiyorum. Imsi testini bile yaptıklarını sanmıyorum. Lütfen yardım....
Heveslen tabi. Mis gibi bir kızın olsun. Bunca nazlı gelmelere adı Naz olsun. Rengarenk tokalar taksın.. dahtelli elbiseleri olsun.. minnacık elleri seni sıkı sıkı tutsun.. heveslen.. OLSUN!!!!!!
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Eşim de yaşlı hastalarına genelllikle Q 10 u mutlaka veriyor hücre yenileyici olarak biliyorum. Eşim nörolog bu arada. Ben hiç birini kullanmıyordum. Onlardan da alayım. 950'lik omega 3'ü ne kadar almak gerekiyor?Merhaba, qenzimq10 200'lük ten günde 3 tane almayı düşün çünkü hücre içini onararak yumoşta kaliteyi artırıyor. 950'lik omega 3'ü kullanıyorsunuz diye düşünüyorum. Bol şanslar.
Çok teşekkür ederim, sayenizde kendime geldim iyiyim şimdi. Allah sizden de razı olsun.
Allah bol şanlar versin size en güzel şekilde sonuç al biran evvel. İnsan buraya gelince umutlanıyor cidden. Ben de size katılıyorum birkaç gün evvel böyle değildim tabii...Sağlığımız elverdiği ölçüde denemek istiyorum ben de. Güzel haberlerinizi bekliyorum dört gözle.b
bende Ankarada yasıyorum.9 defa denedim ama hala deniyorum. bu gün yumurta toplanacaktı. cuma günü iki yumurta vardı .havuz yapacağız .ama yumurtalar birtanesi büyüdü toplatmaktan vazgeçtik. genart ,anatolia ,gazi tıp .memorial istanbul ,gata ankara tüp bebekte denedim ama hala umudum var .sende umudunu kaybetme iyi şanslar diliyorum.benim çevremdekiler artık bırak sana yazık diyorlar ama ben sağlıgım elverdigi ölçüde deneyecegim,Herşey ALLAH Tan gerisi boş kısmet.
Çok teşekkür ederim, sayenizde kendime geldim iyiyim şimdi. Allah sizden de razı olsun.
Çok teşekkür ederim hakikaten sizin sayenizde kendime geldim buna inanın. Eşim hekim olduğu halde beni ikna edemedi düşünün. Hepinize yanıbaşımda olduğunuz için ayrı ayrı teşekkür ederim.
Heveslen tabi. Mis gibi bir kızın olsun. Bunca nazlı gelmelere adı Naz olsun. Rengarenk tokalar taksın.. dahtelli elbiseleri olsun.. minnacık elleri seni sıkı sıkı tutsun.. heveslen.. OLSUN!!!!!!
Murat Sönmezer ve Tolga Ecemiş (her ikisi de çok tanınırlar Ankarada) fsh değerlerine bakmadan bu ilacı verdiler. Ben bu ilacın bir problem yaratabileceğini bilmiyordum. Geçen sene bu ilacı 2 ay kadar kullandıktan sonra tüp bebek denemesi yapılmadan önce zekai tahir'de polip ameliyatı olmak zorunda kaldım. bu ilaçtan evvel hiçbir doktor polip filan görmemişti. Çok kısa bir süre içinde iki tetkik arasında belki 2-3 ay vardır 2 cmlik 2 ve küçük polipler bulundu. Belki de bu ilaç yüzündendir. En son kullanmam Murat hocanın tavsiyesi ile oldu ama tekrar ekranlı rahim incelemesi olmadı. Zekai Tahir'deki doktorlar hiçbir şekilde hayıt otu yada DHEA önermedi aslında. Ben de ilacı kullanırken çok sıkıntı çekiyordum. Çok şişiriyorum bi defa, adeta 3-4 lık hamile gibi önden bir karın gidiyor ilacı kullanırken. Kesinlikle bu ilacı kullanmam artık. Sorunum rezerv azlığı ve 43,5 yaş, eşimde bi problem yok ama ona da morfoloji açısında filan şu ana kadar bakılmadı. Kısaca bu kadar patinaj attık hiç bir doktor detaylı bir araştırmaya girmedi. Sizlerden öğrendiklerimle şimdi pıhtılaşma, genetik vs testeleri yaptırıp hazırlık yapacağım. Bal sütü ve polen deneyeceğim bir de hayıt suyunu içeceğim. Akapunktura tekrar başlayacağım. Sayenizde tekrar umutlandım...
Yukarısı ne yapacağını bilir cidden bildiği bi şey var ki bize surprizli yollardan hayatı gösteriyor. Panikliyorum ama Allah'tan tam zamanında size rastladım. halbuki 3 yıldır da üyeyim. Size nasıl olduysa denk gelmemişim hayret. Bence bu da Allah'ın işi bu topiği benden gizledi resmen....
Çok teşekkür ederim moral ve desteğiniz için.
Omega 3'ten günde 1 tane. (dr. reçetesi gibi oldu...) Her gün kuru incir, zeytin, nar yada suyu, günde 1 tatlı kaşığı soğuk sıkım zeytin yağı'da içmiştim. Ayrıca Karatay'ın hamile adayları ve hamileler için yazdığı son kitabını da okumanızı tavsiye ederim. Daha önceki paylaşımlarımda da belirtmiştim, Karatay'ın kitabını yakın zamanda okudum ve kendisinden seans alan bir hanımla tanıştım, görüş alış-verişimizde kuruyemişin sabah kalvaltısında alınacağı bilgisini edindikten sonra uygulamaya başladım ve etkili oldu. Önceden kuruyemişi kahvaltıda tüketmiyordum sabah 9.30 gibi midem ezilmeye başlıyordu, şimdi gayet iyiyim. Ayrıca arada alınan faydalı da olsa atıştırmalıklar kilo yapıyormuş (doğru tespit göbek yağım fazlalaşmış idi.), diyetten de memnunum kıyafetlerimden ilave kilo almadığımı da düşünüyorum.Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Eşim de yaşlı hastalarına genelllikle Q 10 u mutlaka veriyor hücre yenileyici olarak biliyorum. Eşim nörolog bu arada. Ben hiç birini kullanmıyordum. Onlardan da alayım. 950'lik omega 3'ü ne kadar almak gerekiyor?
Çokkk çok teşekkkür ederim şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?