Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı. Gerçekten 2 yıldır benimle ilgisi olmayan sebeple oyalandırılıyorum. Olayların farkındayım ama Ankara'da olmam da araştırmalarımı bir yere kadar getirdi. Allah'tan size rastladım. Çok değerli bilgiler öğrendim. Moralim bugün iyi cidden. Hepinize çok teşekkür ederim. Benim Allah izin verirse tabii ilk hamileliğim olacak o yüzden de biraz cahilim bu konularda. Çok çok teşekkür ediyorum.

Çok teşekkür ederim hakikaten sizin sayenizde kendime geldim buna inanın. Eşim hekim olduğu halde beni ikna edemedi düşünün. Hepinize yanıbaşımda olduğunuz için ayrı ayrı teşekkür ederim.

Amin, inşallah en kısa zamanda.
Yine heveslendim ben yaw. Allah' ım, duy sesimizi, dualarımızı...

Heveslen tabi. Mis gibi bir kızın olsun. Bunca nazlı gelmelere adı Naz olsun. Rengarenk tokalar taksın.. dahtelli elbiseleri olsun.. minnacık elleri seni sıkı sıkı tutsun.. heveslen.. OLSUN!!!!!!

Murat Sönmezer ve Tolga Ecemiş (her ikisi de çok tanınırlar Ankarada) fsh değerlerine bakmadan bu ilacı verdiler. Ben bu ilacın bir problem yaratabileceğini bilmiyordum. Geçen sene bu ilacı 2 ay kadar kullandıktan sonra tüp bebek denemesi yapılmadan önce zekai tahir'de polip ameliyatı olmak zorunda kaldım. bu ilaçtan evvel hiçbir doktor polip filan görmemişti. Çok kısa bir süre içinde iki tetkik arasında belki 2-3 ay vardır 2 cmlik 2 ve küçük polipler bulundu. Belki de bu ilaç yüzündendir. En son kullanmam Murat hocanın tavsiyesi ile oldu ama tekrar ekranlı rahim incelemesi olmadı. Zekai Tahir'deki doktorlar hiçbir şekilde hayıt otu yada DHEA önermedi aslında. Ben de ilacı kullanırken çok sıkıntı çekiyordum. Çok şişiriyorum bi defa, adeta 3-4 lık hamile gibi önden bir karın gidiyor ilacı kullanırken. Kesinlikle bu ilacı kullanmam artık. Sorunum rezerv azlığı ve 43,5 yaş, eşimde bi problem yok ama ona da morfoloji açısında filan şu ana kadar bakılmadı. Kısaca bu kadar patinaj attık hiç bir doktor detaylı bir araştırmaya girmedi. Sizlerden öğrendiklerimle şimdi pıhtılaşma, genetik vs testeleri yaptırıp hazırlık yapacağım. Bal sütü ve polen deneyeceğim bir de hayıt suyunu içeceğim. Akapunktura tekrar başlayacağım. Sayenizde tekrar umutlandım...

Yukarısı ne yapacağını bilir cidden bildiği bi şey var ki bize surprizli yollardan hayatı gösteriyor. Panikliyorum ama Allah'tan tam zamanında size rastladım. halbuki 3 yıldır da üyeyim. Size nasıl olduysa denk gelmemişim hayret. Bence bu da Allah'ın işi bu topiği benden gizledi resmen....

Çok teşekkür ederim moral ve desteğiniz için.

Merhaba, qenzimq10 200'lük ten günde 3 tane almayı düşün çünkü hücre içini onararak yumoşta kaliteyi artırıyor. 950'lik omega 3'ü kullanıyorsunuz diye düşünüyorum. Bol şanslar.

b
bende Ankarada yasıyorum.9 defa denedim ama hala deniyorum. bu gün yumurta toplanacaktı. cuma günü iki yumurta vardı .havuz yapacağız .ama yumurtalar birtanesi büyüdü toplatmaktan vazgeçtik. genart ,anatolia ,gazi tıp .memorial istanbul ,gata ankara tüp bebekte denedim ama hala umudum var .sende umudunu kaybetme iyi şanslar diliyorum.benim çevremdekiler artık bırak sana yazık diyorlar ama ben sağlıgım elverdigi ölçüde deneyecegim,Herşey ALLAH Tan gerisi boş kısmet.

Heveslen tabi. Mis gibi bir kızın olsun. Bunca nazlı gelmelere adı Naz olsun. Rengarenk tokalar taksın.. dahtelli elbiseleri olsun.. minnacık elleri seni sıkı sıkı tutsun.. heveslen.. OLSUN!!!!!!

senin yşını da minnaklarını da hayallerini ve umutlarını da yerimm:)
o dört yavru çok şanslı olacak eminim:)

Merhaba, qenzimq10 200'lük ten günde 3 tane almayı düşün çünkü hücre içini onararak yumoşta kaliteyi artırıyor. 950'lik omega 3'ü kullanıyorsunuz diye düşünüyorum. Bol şanslar.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Eşim de yaşlı hastalarına genelllikle Q 10 u mutlaka veriyor hücre yenileyici olarak biliyorum. Eşim nörolog bu arada. Ben hiç birini kullanmıyordum. Onlardan da alayım. 950'lik omega 3'ü ne kadar almak gerekiyor?

Çokkk çok teşekkkür ederim şimdiden.

Allah bol şanlar versin size en güzel şekilde sonuç al biran evvel. İnsan buraya gelince umutlanıyor cidden. Ben de size katılıyorum birkaç gün evvel böyle değildim tabii...Sağlığımız elverdiği ölçüde denemek istiyorum ben de. Güzel haberlerinizi bekliyorum dört gözle.
Çok teşekkür ederim katkılarınız için.

Çok teşekkür ederim, sayenizde kendime geldim iyiyim şimdi. Allah sizden de razı olsun.

Rabbim hepimizden razı olsun.. Ben bu topikte biraz küçük olduğum için çok karışmak istemiyorum yaş olaylarına ama
bugüne kadar gördüklerim hep Mevla'nın şu güzel sözünü hatırlatıyor bana;
“Nasipse Yel Getirir , Sel Getirir , El Getirir.
Nasip Değilse Yel Götürür , Sel Götürür , El Götürür.”
Allahım herkesin gönlüne göre versin elbet, anne olmayı herkese hayırlı kılsın ve nasip etsin tez vakit..
Var olan durumları kabullenmek ve sindirmek ama hayatı iyi okumak gerekiyor.. İçini sıkmadan, isyan etmeden, gelene şükredip hayırlısı böyleymiş diyerek olan imkanları ve tedavi yöntemlerini de değerlendirerek bu günleri atlatacağız inşallah..

Nazlı da olur. Hatta ikiz olsunlar, birisi Naz, birisi Nazlı olsun. Üçüz olsunlar Naz, Nazlı, Nazenin olsunlar... Ah bi gelsinler...

DHEA eksikliği, gebeliğe engel olabiliyor. Tedbir amaçlı kullandırıyor bazı doktorlar. Ama antibiyotik gibi, yanlış kullanımda yan etkileri son derece olumsuz. O yüzden bir test yaptırmak iyi olur. Sorun yoksa kullanmaya gerek yok. Hayıt, bitkisel tedavi grubunda. Doktorların pek sevmediği şeylerden yani. (Benim eşim de veteriner hekimi. Görüşleri farklı değil ) Aslanpençesi de FSH düşüren bitkilerden. Onun da faydasını gören çok. Bir de FSH mutsuzken daha hızlı yükseliyor. Hani tatile gittim geldim, hamile kaldım diyenlerdeki sebeplerden birisi bu. Kendine keyif için zaman ayırmanın faydası olacaktır. Hayatın koşuşturmalarını zaman zaman geride bırakmak iyi oluyor. Doping. Yaş konusunu hiç düşünme. Önemli olan yumurta- sperm, rahim içi, vücut saatinin uygunluğu, hormonların doğru seviyede olması. Sevgili doktorlar 50 yaşında doğal hamile kalanları açıklamadan bizim yaşımıza karışmasınlar. Tedavi dışı sohbetlerde kendileri de el yordamıyla ilerlediklerini kabul ediyorlar. Çünkü gebelikle ilgili her şey batılı bilim adamlarınca tespit edilemedi. Konu derin. Uzatmayayım ben. Sabahları aç karnına çekirdekli, kara kuru üzüm yemek, hücre yenilenmesini hızlandırıyor. Bir avuç yeterli. Bebek için olmasa da sağlık için yine tavsiye ederim. Çekirdekleri de yenecek tabi ki. Asıl olay onlarda...
Amaaan, ne çok konuşuyorum yine.
Buralardayım, sormak istediğin bir şey olursa elimden geleni yaparım.

Omega 3'ten günde 1 tane. (dr. reçetesi gibi oldu...) Her gün kuru incir, zeytin, nar yada suyu, günde 1 tatlı kaşığı soğuk sıkım zeytin yağı'da içmiştim. Ayrıca Karatay'ın hamile adayları ve hamileler için yazdığı son kitabını da okumanızı tavsiye ederim. Daha önceki paylaşımlarımda da belirtmiştim, Karatay'ın kitabını yakın zamanda okudum ve kendisinden seans alan bir hanımla tanıştım, görüş alış-verişimizde kuruyemişin sabah kalvaltısında alınacağı bilgisini edindikten sonra uygulamaya başladım ve etkili oldu. Önceden kuruyemişi kahvaltıda tüketmiyordum sabah 9.30 gibi midem ezilmeye başlıyordu, şimdi gayet iyiyim. Ayrıca arada alınan faydalı da olsa atıştırmalıklar kilo yapıyormuş (doğru tespit göbek yağım fazlalaşmış idi.), diyetten de memnunum kıyafetlerimden ilave kilo almadığımı da düşünüyorum.
Akpnktr'da konusunda uzman kişilerden alacaksınız. Genel akpntr ile bölgesel farklı bize bölgeseli gerekli. Son olarak moral bozmak kesinlikle yok, biz güçlü-iradeli-hevesli-azimli olacağız ki, bebiş melekler dayanamayıp bize gelecekler. İnş. yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız. Sevgiler.

Kızlar bir video paylaşmak istedim Bir Işık Hamileliğe Destek Platformu'ndan ama kabul etmiyor..
Kısaca paylaşmak istediğim şeyi anlatayım..
Uzmanlar vs. görüşlerinden sonra bir bayan kucağında bebeği ve 5 yaşında kızıyla sahneye çıktı..
İlk kızı Ada'yı 5 yıl sonra bi kaç tüp bebek tedavisinden sonra kavuşmuşlar.. Transferde genetikleri bozuk emriyoların fazla umutlanma tutmaz demişler oda gezmiş tozmuş hiç yatmamış ve test tarıhı gelince bir bakmış hamile. Hemde ikiz:)
ikizlerin 1ini 12haftalıkken kaybetmiş geriye Ada'sı kalmış. Sonra Ada gelmiş günler su gibi geçiyormuş.. Zaten hamile kalamayacagını bildiği için rahat davranıyorlarmış..
Ada 3 yaşında iken bir bakmışlar ki hamile :))
İmkansız 2 tüpüm tıkalı ve eşimde problem var ameliyatla sperm alındı diyor..
Ama ne olmuşsa tüpü açılmış ve hamile kalmış Şİmdi bir de Maya'sı var..
Yani demek ki imkansız diye hiçbir şey yok...

Teyzelerimiz bizden güzel haberler var. Prenatal 21 plus test sonucumuz normal çıktı. Sonucu okurken musluklarımız da açıldı.
Veeee merak edilen konuda annenin kromozomu denk geldi.
İsim olarak Güneş (anne gezegenle uyumu açısından) Derya veya Göksu'yu düşünüyorum, teyzelerinin önerilerini de bekliyorum. Ve Yaradanım isteyen herkese Hayır'lısıyla da nasip etsin dualarını gönderiyorum. Şimdiden sevgiyle faydalı Güneş enerjisi gönderiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…