Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın hanımlar.komşum kahve içmeye geldi. Bebişe de yelek örmüş. :) Az önce gittiıt.f

maşallah oğluşa .. Allah bu siboplardan isteyenlere nasip etsin.. amin de amin..
Asya bebeğimiz nasıl kuzum.. Büyümüştür bile di ki öpüyorum ama daha çok kolluyorum Dünya'nın en güzelini ..

Masallah kuzuma ya tu tu insallah bzimde olacak yavrumuzz rabbim bize acısın tez zamanda muradımızı versinnnn amin
Hey Bond elbet olacak vakti var zamanı var.. Ortamı ısıtıyor, daha da çok özletiyor ki gelince yeterince şımarabilsin.. Fena bu veletler daha doğmadan yerlerini hazırlıyorlar
Iyi misin kuzum?
Hepinizi tek tek özledim valla

Hoşgeldin Aramıza arkadaşım.. Bende buraları biraz aksatmış bir 40 Yaşından sonra anne olma çalışan genç mi genç bir bayanım
Hepimiz çok değerliyiz ve anne olacağız Allah izin verirse.. Moral bozmak yok.. Moral bozulursa da bulunur burada bir düzelten merak etme..
Gencim güzelim seni üzerim diyelim doktorlara ))

Heveslen tabi. Mis gibi bir kızın olsun. Bunca nazlı gelmelere adı Naz olsun. Rengarenk tokalar taksın.. dahtelli elbiseleri olsun.. minnacık elleri seni sıkı sıkı tutsun.. heveslen.. OLSUN!!!!!!
Inşallah inşallah :) kıvırcık Saçlı olsun.. Yuvarlak yüzü hep Gülsün..

Merhaba, qenzimq10 200'lük ten günde 3 tane almayı düşün çünkü hücre içini onararak yumoşta kaliteyi artırıyor. 950'lik omega 3'ü kullanıyorsunuz diye düşünüyorum. Bol şanslar.
Canım bende transfere karar verdim ya qenzimq10 kullanmaya başlasam mı? Dondirik ışıklarımı alacağım inşallah

Senin bu yazılarını özlemişim..
Eksiğinin en kısa zamanda en Güzeli ile tamamlanmasını dileyerek ;
https://m.youtube.com/watch?list=RDHCjERdrAwvMLU&params=OAFIAVgL&v=JCCLTnVQ-24&mode=NORMAL

Ay canım maşallah ... Çok sevindim çok..) Şükürler olsun.. 3 isim de çok güzel.. Gözümüz aydın..

Gözünüzaydın. Bol Güneş' li günleriniz olsun. İsimlerin hepsi çok güzel. Ama Güneş isminde bir komşum vardı. Munis, utangaç, bir o kadar da neşeli. Komşumun kulakları çınlasın.
Zanork'cum napayım Transfer öncesi ? Hiçbirşey Yapmıyorum.. Arısütü aldık içtik bitti devam etmedim Akupunktur'a gitsem mi ??

Sevgili güzel Arkadaşlarım,
Uzun süredir görünmedim.. Aslında sık sık girip okudum. Dua edilecek yerde ettim, üzülecek yerde üzüldüm.. Gülünecek yerde de güldüm de.. Hani olurya bir enerjin yoktur, cevap veresin olmaz.. Benimde yazasım olmadı.. Birazda duygu Dünyam çok yüklü bu aralar.. Çok fazla Baskıya maruz kalıyorum.. Ve hiçbiri için kılımı kıpırdatmıyor sadece enerjimin dolmasını bekliyorum ve Allah'a sığınıyorum.. Yok bir derdim şükür.. Belirsizlikler ve uğraşılar.. Günümün kıymetini bilmemi engellediler.. Hala da öyle ama biraz daha hayata dönüyorum :)
Sevgili ensu , WishhDuygu acmila @DuovaMutlu B belki37 NukteK kuddus ummuseleme Herseyguzelolcak 2220 portakales yeteeeeer D dnzdry yase07 S sulepelin ve yazmadığım Arkadaşlarım (affedin).. Herşey yolundadır umarım???
4000 küsür sayfa yapmışsınız be ya nice nicelerine sağlıkla huzurla ve bebişlerimizle)

Zanork'cum napayım Transfer öncesi ? Hiçbirşey Yapmıyorum.. Arısütü aldık içtik bitti devam etmedim Akupunktur'a gitsem mi ??

Akupunktur iyi gelecektir. Arısütüne de devam et. Gebelikte de faydası olur. Sen ne kadar sağlıklıysan bebeğin de o kadar hevesli olacaktır. Bahar da geldi. Güzel havaları kaçamak yapmak için kullan. Yürüyüş, açık havada keyif, bol oksijen iyi gelecektir. Allah yardımcın olsun, bu defa kavuş yavruna inşallah...

Ne dersek diyelim, öyle dönemlerimiz oluyor hepimizin. Bırak kendi haline, bir şekilde geçiyor. Ağaçlardaki çiçekleri, kuşların cıvıltısını, bir kedi yavrusunun huzurlu uykusunu izle. Biraz ağla herşeyin geçici olduğunu hatırla. Gönlünü ferah tut, her şey güzel olacak merak etme. Yeter ki sen iyi olmak için hevesini kaybetme. Hem burada da sevenlerin var. Çok bunalırsan uzat elini, biz tutarız

sağol canım ağrılarımla yaşamaya alışıyorum desem daha doğru olur sanki

sen nasılsın inanırmısın dün aklıma geldin neler yapıyor acaba dedim nerelerdesin herşey yolundamı

şarkı için teşekkürler sabah sabah iyi geldi

yemeklere gelince dene eminim çok seveceksin

bazen herşeyi akışına bırakmak daha doğru sanki herşeyi kafaya takıp ısrarcı olunca olacağı varsada olmuyor bazı şeyler herşeyin gönlünce olmasını diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…