- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.081
Kuzum ne kadar tatlı olmuş maşallah .. Aferim ona büyüyorGünaydınnnn. "Sibop" koymuşlar lakabını. 3 ay bitti. Fazla mı hızlı büyüyor ne?
Hamilelik takvimini severim senin..:) nasıl Yeğenim, sen nasılsın??Maşallah, milyonca maşallah, yaşında gibi gözüküyor, yemelik-ısırmalık. Yaradanım, isteyenlere bu güzel numunelik sboptan nasip eyle. Amin.
Iyi Yürekli hassas Sara'm nasılsın? Ağrıların kalmamıştır inşallah..maşallah canım çok tatlı Allah nazarlardan korusun
Asya bebeğimiz nasıl kuzum.. Büyümüştür bile di kiGünaydın hanımlar.komşum kahve içmeye geldi. Bebişe de yelek örmüş. :) Az önce gittiıt.f
maşallah oğluşa .. Allah bu siboplardan isteyenlere nasip etsin.. amin de amin..
Hey Bond elbet olacak vakti var zamanı var.. Ortamı ısıtıyor, daha da çok özletiyor ki gelince yeterince şımarabilsin.. Fena bu veletler daha doğmadan yerlerini hazırlıyorlarMasallah kuzuma ya tu tu insallah bzimde olacak yavrumuzz rabbim bize acısın tez zamanda muradımızı versinnnn amin
Hoşgeldin Aramıza arkadaşım.. Bende buraları biraz aksatmış bir 40 Yaşından sonra anne olma çalışan genç mi genç bir bayanımÇok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı. Gerçekten 2 yıldır benimle ilgisi olmayan sebeple oyalandırılıyorum. Olayların farkındayım ama Ankara'da olmam da araştırmalarımı bir yere kadar getirdi. Allah'tan size rastladım. Çok değerli bilgiler öğrendim. Moralim bugün iyi cidden. Hepinize çok teşekkür ederim. Benim Allah izin verirse tabii ilk hamileliğim olacak o yüzden de biraz cahilim bu konularda. Çok çok teşekkür ediyorum.
Inşallah inşallah :) kıvırcık Saçlı olsun.. Yuvarlak yüzü hep Gülsün..Heveslen tabi. Mis gibi bir kızın olsun. Bunca nazlı gelmelere adı Naz olsun. Rengarenk tokalar taksın.. dahtelli elbiseleri olsun.. minnacık elleri seni sıkı sıkı tutsun.. heveslen.. OLSUN!!!!!!
Canım bende transfere karar verdim ya qenzimq10 kullanmaya başlasam mı? Dondirik ışıklarımı alacağım inşallahMerhaba, qenzimq10 200'lük ten günde 3 tane almayı düşün çünkü hücre içini onararak yumoşta kaliteyi artırıyor. 950'lik omega 3'ü kullanıyorsunuz diye düşünüyorum. Bol şanslar.
Kuzum Portakal çiçeğim, portakal kardeşim benim.. Nasıl gidiyor hayat? Azıcık uzaklaşmam gerekiyormuş demek..amin canım inşallahh:)
Senin bu yazılarını özlemişim..DHEA eksikliği, gebeliğe engel olabiliyor. Tedbir amaçlı kullandırıyor bazı doktorlar. Ama antibiyotik gibi, yanlış kullanımda yan etkileri son derece olumsuz. O yüzden bir test yaptırmak iyi olur. Sorun yoksa kullanmaya gerek yok. Hayıt, bitkisel tedavi grubunda. Doktorların pek sevmediği şeylerden yani. (Benim eşim de veteriner hekimi. Görüşleri farklı değil) Aslanpençesi de FSH düşüren bitkilerden. Onun da faydasını gören çok. Bir de FSH mutsuzken daha hızlı yükseliyor. Hani tatile gittim geldim, hamile kaldım diyenlerdeki sebeplerden birisi bu. Kendine keyif için zaman ayırmanın faydası olacaktır. Hayatın koşuşturmalarını zaman zaman geride bırakmak iyi oluyor. Doping. Yaş konusunu hiç düşünme. Önemli olan yumurta- sperm, rahim içi, vücut saatinin uygunluğu, hormonların doğru seviyede olması. Sevgili doktorlar 50 yaşında doğal hamile kalanları açıklamadan bizim yaşımıza karışmasınlar. Tedavi dışı sohbetlerde kendileri de el yordamıyla ilerlediklerini kabul ediyorlar. Çünkü gebelikle ilgili her şey batılı bilim adamlarınca tespit edilemedi. Konu derin. Uzatmayayım ben. Sabahları aç karnına çekirdekli, kara kuru üzüm yemek, hücre yenilenmesini hızlandırıyor. Bir avuç yeterli. Bebek için olmasa da sağlık için yine tavsiye ederim. Çekirdekleri de yenecek tabi ki. Asıl olay onlarda...
Amaaan, ne çok konuşuyorum yine.
Buralardayım, sormak istediğin bir şey olursa elimden geleni yaparım.
Ay canım maşallah ... Çok sevindim çok..Teyzelerimiz bizden güzel haberler var. Prenatal 21 plus test sonucumuz normal çıktı. Sonucu okurken musluklarımız da açıldı.
Veeee merak edilen konuda annenin kromozomu denk geldi.
İsim olarak Güneş (anne gezegenle uyumu açısından) Derya veya Göksu'yu düşünüyorum, teyzelerinin önerilerini de bekliyorum. Ve Yaradanım isteyen herkese Hayır'lısıyla da nasip etsin dualarını gönderiyorum. Şimdiden sevgiyle faydalı Güneş enerjisi gönderiyoruz.
Zanork'cum napayım Transfer öncesi ? Hiçbirşey Yapmıyorum.. Arısütü aldık içtik bitti devam etmedimGözünüzaydın. Bol Güneş' li günleriniz olsun. İsimlerin hepsi çok güzel. Ama Güneş isminde bir komşum vardı. Munis, utangaç, bir o kadar da neşeli. Komşumun kulakları çınlasın.
geçti mi bahar alerjin Şekerim?
Senin bu yazılarını özlemişim..
Eksiğinin en kısa zamanda en Güzeli ile tamamlanmasını dileyerek ;
https://m.youtube.com/watch?list=RDHCjERdrAwvMLU¶ms=OAFIAVgL&v=JCCLTnVQ-24&mode=NORMAL
Zanork'cum napayım Transfer öncesi ? Hiçbirşey Yapmıyorum.. Arısütü aldık içtik bitti devam etmedimAkupunktur'a gitsem mi ??
Sevgili güzel Arkadaşlarım,
Uzun süredir görünmedim.. Aslında sık sık girip okudum. Dua edilecek yerde ettim, üzülecek yerde üzüldüm.. Gülünecek yerde de güldüm de.. Hani olurya bir enerjin yoktur, cevap veresin olmaz.. Benimde yazasım olmadı.. Birazda duygu Dünyam çok yüklü bu aralar.. Çok fazla Baskıya maruz kalıyorum.. Ve hiçbiri için kılımı kıpırdatmıyor sadece enerjimin dolmasını bekliyorum ve Allah'a sığınıyorum.. Yok bir derdim şükür.. Belirsizlikler ve uğraşılar.. Günümün kıymetini bilmemi engellediler.. Hala da öyle ama biraz daha hayata dönüyorum :)
Sevgiliensu , WishhDuygu acmila @DuovaMutlu B belki37 NukteK kuddus ummuseleme Herseyguzelolcak 2220 portakales yeteeeeer D dnzdry yase07 S sulepelin ve yazmadığım Arkadaşlarım (affedin).. Herşey yolundadır umarım???
4000 küsür sayfa yapmışsınız be yanice nicelerine sağlıkla huzurla ve bebişlerimizle )
Iyi Yürekli hassas Sara'm nasılsın? Ağrıların kalmamıştır inşallah..
Yemeklerinden deneyeceğim halatembelim tamam tembelim ...
Gel bak bir elimde gökyüzü var hala.. Korkular da benim umutlarda.. Bebişin bırakmasın seni diyerek
https://m.youtube.com/watch?list=RD...UpUX1JIR2V3cWNoDQ==&v=pknp4J0zzpc&mode=NORMAL
Sevgili güzel Arkadaşlarım,
Uzun süredir görünmedim.. Aslında sık sık girip okudum. Dua edilecek yerde ettim, üzülecek yerde üzüldüm.. Gülünecek yerde de güldüm de.. Hani olurya bir enerjin yoktur, cevap veresin olmaz.. Benimde yazasım olmadı.. Birazda duygu Dünyam çok yüklü bu aralar.. Çok fazla Baskıya maruz kalıyorum.. Ve hiçbiri için kılımı kıpırdatmıyor sadece enerjimin dolmasını bekliyorum ve Allah'a sığınıyorum.. Yok bir derdim şükür.. Belirsizlikler ve uğraşılar.. Günümün kıymetini bilmemi engellediler.. Hala da öyle ama biraz daha hayata dönüyorum :)
Sevgiliensu , WishhDuygu acmila @DuovaMutlu B belki37 NukteK kuddus ummuseleme Herseyguzelolcak 2220 portakales yeteeeeer D dnzdry yase07 S sulepelin ve yazmadığım Arkadaşlarım (affedin).. Herşey yolundadır umarım???
4000 küsür sayfa yapmışsınız be yanice nicelerine sağlıkla huzurla ve bebişlerimizle )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?