- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.061
Teyzelerimiz bizden güzel haberler var. Prenatal 21 plus test sonucumuz normal çıktı. Sonucu okurken musluklarımız da açıldı.
Veeee merak edilen konuda annenin kromozomu denk geldi.
İsim olarak Güneş (anne gezegenle uyumu açısından) Derya veya Göksu'yu düşünüyorum, teyzelerinin önerilerini de bekliyorum. Ve Yaradanım isteyen herkese Hayır'lısıyla da nasip etsin dualarını gönderiyorum. Şimdiden sevgiyle faydalı Güneş enerjisi gönderiyoruz.
Kuzummm cok cok güzel aglamaların sevincten olsun heppp amin insalllah darısı bize isim güneş cok güzel sonunda güneşine kavuşacaksın insallahdnzdry .!.:Teyzelerimiz bizden güzel haberler var. Prenatal 21 plus test sonucumuz normal çıktı. Sonucu okurken musluklarımız da açıldı.
İsim olarak Güneş (anne gezegenle uyumu açısından) Derya veya Göksu'yu düşünüyorum, teyzelerinin önerilerini de bekliyorum. Ve Yaradanım isteyen herkese Hayır'lısıyla da nasip etsin dualarını gönderiyorum. Şimdiden sevgiyle faydalı Güneş enerjisi gönderiyoruz.
Umudumuz hep var yaradandan ötürüKızlar bir video paylaşmak istedim Bir Işık Hamileliğe Destek Platformu'ndan ama kabul etmiyor..
Kısaca paylaşmak istediğim şeyi anlatayım..
Uzmanlar vs. görüşlerinden sonra bir bayan kucağında bebeği ve 5 yaşında kızıyla sahneye çıktı..
İlk kızı Ada'yı 5 yıl sonra bi kaç tüp bebek tedavisinden sonra kavuşmuşlar.. Transferde genetikleri bozuk emriyoların fazla umutlanma tutmaz demişler oda gezmiş tozmuş hiç yatmamış ve test tarıhı gelince bir bakmış hamile. Hemde ikiz:)
ikizlerin 1ini 12haftalıkken kaybetmiş geriye Ada'sı kalmış. Sonra Ada gelmiş günler su gibi geçiyormuş.. Zaten hamile kalamayacagını bildiği için rahat davranıyorlarmış..
Ada 3 yaşında iken bir bakmışlar ki hamile :))
İmkansız 2 tüpüm tıkalı ve eşimde problem var ameliyatla sperm alındı diyor..
Ama ne olmuşsa tüpü açılmış ve hamile kalmış Şİmdi bir de Maya'sı var..
Yani demek ki imkansız diye hiçbir şey yok...
Teyzelerimiz bizden güzel haberler var. Prenatal 21 plus test sonucumuz normal çıktı. Sonucu okurken musluklarımız da açıldı.
Kızlar bir video paylaşmak istedim Bir Işık Hamileliğe Destek Platformu'ndan ama kabul etmiyor..
Kısaca paylaşmak istediğim şeyi anlatayım..
Uzmanlar vs. görüşlerinden sonra bir bayan kucağında bebeği ve 5 yaşında kızıyla sahneye çıktı..
İlk kızı Ada'yı 5 yıl sonra bi kaç tüp bebek tedavisinden sonra kavuşmuşlar.. Transferde genetikleri bozuk emriyoların fazla umutlanma tutmaz demişler oda gezmiş tozmuş hiç yatmamış ve test tarıhı gelince bir bakmış hamile. Hemde ikiz:)
ikizlerin 1ini 12haftalıkken kaybetmiş geriye Ada'sı kalmış. Sonra Ada gelmiş günler su gibi geçiyormuş.. Zaten hamile kalamayacagını bildiği için rahat davranıyorlarmış..
Ada 3 yaşında iken bir bakmışlar ki hamile :))
İmkansız 2 tüpüm tıkalı ve eşimde problem var ameliyatla sperm alındı diyor..
Ama ne olmuşsa tüpü açılmış ve hamile kalmış Şİmdi bir de Maya'sı var..
Yani demek ki imkansız diye hiçbir şey yok...
Bu benim içinmiş.
23 Nisan kaçamağı yapacaklardı ya. Ya dönmedi, ya da işleri birikti gelemedi
Olabilir ilk aklıma sen geldin zaten:))
Rabbim sana da güzel mucizeler versin..
Allah razı olsun kuzum. İnşallah güzel yüreklerinizin hatırına verir Rabbim. Sana da, bana da, buradaki tüm kardeşlerime de, dışarıda evlat özlemi çeken tüm kullarına da yaşatır inşallah...
Gunes cok guzel bir isim. Gunes gibi isildar uzun bir omur boyu insallah. Prenetal plus ne testi oluyo? Nasil yapiliyo?Teyzelerimiz bizden güzel haberler var. Prenatal 21 plus test sonucumuz normal çıktı. Sonucu okurken musluklarımız da açıldı.
Çok teşekkür ederim daha ne olsun. Şimdi etrafımda bir sürü arkadaşım, soru sorabileceğim dostlarım oldu. Allah'tan daha ne isterim. Şu iki günde birsürü şey öğrendim sizden, çok teşekkür ederim.DHEA eksikliği, gebeliğe engel olabiliyor. Tedbir amaçlı kullandırıyor bazı doktorlar. Ama antibiyotik gibi, yanlış kullanımda yan etkileri son derece olumsuz. O yüzden bir test yaptırmak iyi olur. Sorun yoksa kullanmaya gerek yok. Hayıt, bitkisel tedavi grubunda. Doktorların pek sevmediği şeylerden yani. (Benim eşim de veteriner hekimi. Görüşleri farklı değil) Aslanpençesi de FSH düşüren bitkilerden. Onun da faydasını gören çok. Bir de FSH mutsuzken daha hızlı yükseliyor. Hani tatile gittim geldim, hamile kaldım diyenlerdeki sebeplerden birisi bu. Kendine keyif için zaman ayırmanın faydası olacaktır. Hayatın koşuşturmalarını zaman zaman geride bırakmak iyi oluyor. Doping. Yaş konusunu hiç düşünme. Önemli olan yumurta- sperm, rahim içi, vücut saatinin uygunluğu, hormonların doğru seviyede olması. Sevgili doktorlar 50 yaşında doğal hamile kalanları açıklamadan bizim yaşımıza karışmasınlar. Tedavi dışı sohbetlerde kendileri de el yordamıyla ilerlediklerini kabul ediyorlar. Çünkü gebelikle ilgili her şey batılı bilim adamlarınca tespit edilemedi. Konu derin. Uzatmayayım ben. Sabahları aç karnına çekirdekli, kara kuru üzüm yemek, hücre yenilenmesini hızlandırıyor. Bir avuç yeterli. Bebek için olmasa da sağlık için yine tavsiye ederim. Çekirdekleri de yenecek tabi ki. Asıl olay onlarda...
Amaaan, ne çok konuşuyorum yine.
Buralardayım, sormak istediğin bir şey olursa elimden geleni yaparım.
Çok teşekkür ederim. Aynen uygulayacağım bunları. Ben de Karatay'ı çok severim. Ama yeni kitabını birkaç gün önce fark ettim, koşturmacadan alamadım henüz. Tüm arkadaşlığınız, yakınlığınız, samimiyetiniz ve bilgileriniz için çok teşekkür ederim.Omega 3'ten günde 1 tane. (dr. reçetesi gibi oldu...) Her gün kuru incir, zeytin, nar yada suyu, günde 1 tatlı kaşığı soğuk sıkım zeytin yağı'da içmiştim. Ayrıca Karatay'ın hamile adayları ve hamileler için yazdığı son kitabını da okumanızı tavsiye ederim. Daha önceki paylaşımlarımda da belirtmiştim, Karatay'ın kitabını yakın zamanda okudum ve kendisinden seans alan bir hanımla tanıştım, görüş alış-verişimizde kuruyemişin sabah kalvaltısında alınacağı bilgisini edindikten sonra uygulamaya başladım ve etkili oldu. Önceden kuruyemişi kahvaltıda tüketmiyordum sabah 9.30 gibi midem ezilmeye başlıyordu, şimdi gayet iyiyim. Ayrıca arada alınan faydalı da olsa atıştırmalıklar kilo yapıyormuş (doğru tespit göbek yağım fazlalaşmış idi.), diyetten de memnunum kıyafetlerimden ilave kilo almadığımı da düşünüyorum.
Akpnktr'da konusunda uzman kişilerden alacaksınız. Genel akpntr ile bölgesel farklı bize bölgeseli gerekli. Son olarak moral bozmak kesinlikle yok, biz güçlü-iradeli-hevesli-azimli olacağız ki, bebiş melekler dayanamayıp bize gelecekler. İnş. yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız. Sevgiler.
Bana çok sıcacık geldi enerjisi, çok beğendim...Çok mutlu olsun.Teyzelerimiz bizden güzel haberler var. Prenatal 21 plus test sonucumuz normal çıktı. Sonucu okurken musluklarımız da açıldı.
Hepsine katılıyorum. Hayırlısı herkese.Rabbim hepimizden razı olsun.. Ben bu topikte biraz küçük olduğum için çok karışmak istemiyorum yaş olaylarına ama
bugüne kadar gördüklerim hep Mevla'nın şu güzel sözünü hatırlatıyor bana;
“Nasipse Yel Getirir , Sel Getirir , El Getirir.
Nasip Değilse Yel Götürür , Sel Götürür , El Götürür.”
Allahım herkesin gönlüne göre versin elbet, anne olmayı herkese hayırlı kılsın ve nasip etsin tez vakit..
Var olan durumları kabullenmek ve sindirmek ama hayatı iyi okumak gerekiyor.. İçini sıkmadan, isyan etmeden, gelene şükredip hayırlısı böyleymiş diyerek olan imkanları ve tedavi yöntemlerini de değerlendirerek bu günleri atlatacağız inşallah..
Çok teşekkür ederim daha ne olsun. Şimdi etrafımda bir sürü arkadaşım, soru sorabileceğim dostlarım oldu. Allah'tan daha ne isterim. Şu iki günde birsürü şey öğrendim sizden, çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?