Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

çok sevindim canım sonucun normal çıkmasına güneş bebek hayatınıza güneş gibi doğsun inşallah teyzelerinede dua etsin ona arkadaş yapsınlar diye

Kuzummm cok cok güzel aglamaların sevincten olsun heppp amin insalllah darısı bize isim güneş cok güzel sonunda güneşine kavuşacaksın insallah

Umudumuz hep var yaradandan ötürü

Eczaneden folic aldim ama mini boy kalmış folic trio daha iyi sanki büyük ve anne bebekli olan bide elevit aldım bu ara bahar gecişleri vitamin iyi gelir dr sordum bir ayda ancak fırsat buldum omegayı icemiyorum haftada bir dr 3kez icsen yeter demiştti aspirin var bide dogallarıda deniyozz siyah kuru cekirdekli üzüm gunde 1 avuccc ve bademm sabahları alayım bari 2220 manitum dediklerini yapacagız da yapacagız kuzum sagol varol

Maşallah sonuçlara çok sevindim canım.

Güneş benim gelecek bebeğimin adı:)
Eğer sende tercih edersen çok mutlu olurum

Bu benim içinmiş.

Gözünüzaydın. Bol Güneş' li günleriniz olsun. İsimlerin hepsi çok güzel. Ama Güneş isminde bir komşum vardı. Munis, utangaç, bir o kadar da neşeli. Komşumun kulakları çınlasın.

Olabilir ilk aklıma sen geldin zaten:))
Rabbim sana da güzel mucizeler versin..

Allah razı olsun kuzum. İnşallah güzel yüreklerinizin hatırına verir Rabbim. Sana da, bana da, buradaki tüm kardeşlerime de, dışarıda evlat özlemi çeken tüm kullarına da yaşatır inşallah...

Gunes cok guzel bir isim. Gunes gibi isildar uzun bir omur boyu insallah. Prenetal plus ne testi oluyo? Nasil yapiliyo?

Çok teşekkür ederim daha ne olsun. Şimdi etrafımda bir sürü arkadaşım, soru sorabileceğim dostlarım oldu. Allah'tan daha ne isterim. Şu iki günde birsürü şey öğrendim sizden, çok teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim. Aynen uygulayacağım bunları. Ben de Karatay'ı çok severim. Ama yeni kitabını birkaç gün önce fark ettim, koşturmacadan alamadım henüz. Tüm arkadaşlığınız, yakınlığınız, samimiyetiniz ve bilgileriniz için çok teşekkür ederim.

Bana çok sıcacık geldi enerjisi, çok beğendim...Çok mutlu olsun.

Hepsine katılıyorum. Hayırlısı herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…