- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.101
Güzel parçadır. İyi geldi sabah sabah.
Yazmak bana da iyi geliyor. Bilgilerimi tazeliyorum. Konu açılmayınca kalıyor öyle. Sorun söyleyeyim köşesi mi açsam ki?
Sevgili güzel Arkadaşlarım,
Uzun süredir görünmedim.. Aslında sık sık girip okudum. Dua edilecek yerde ettim, üzülecek yerde üzüldüm.. Gülünecek yerde de güldüm de.. Hani olurya bir enerjin yoktur, cevap veresin olmaz.. Benimde yazasım olmadı.. Birazda duygu Dünyam çok yüklü bu aralar.. Çok fazla Baskıya maruz kalıyorum.. Ve hiçbiri için kılımı kıpırdatmıyor sadece enerjimin dolmasını bekliyorum ve Allah'a sığınıyorum.. Yok bir derdim şükür.. Belirsizlikler ve uğraşılar.. Günümün kıymetini bilmemi engellediler.. Hala da öyle ama biraz daha hayata dönüyorum :)
Sevgiliensu , @WishhDuygu @acmila @DuovaMutlu @belki37 @NukteK @kuddus @ummuseleme @Herseyguzelolcak @2220 portakales @yeteeeeer D dnzdry yase07 @sulepelin ve yazmadığım Arkadaşlarım (affedin).. Herşey yolundadır umarım???
4000 küsür sayfa yapmışsınız be yanice nicelerine sağlıkla huzurla ve bebişlerimizle )
Gunaydın arkadaşım sen iyi ol hep bize bildir arada merak etmeyelimmm gel sarılam bi sana oyyyy seni anlıyorum kimse degişmiyor malesefff sen degiş takma kimseyiiiii kocamann öpem seni unutma tek önemli sensin kendi kıymetini billll arkadaşım canımmmmSevgili güzel Arkadaşlarım,
Uzun süredir görünmedim.. Aslında sık sık girip okudum. Dua edilecek yerde ettim, üzülecek yerde üzüldüm.. Gülünecek yerde de güldüm de.. Hani olurya bir enerjin yoktur, cevap veresin olmaz.. Benimde yazasım olmadı.. Birazda duygu Dünyam çok yüklü bu aralar.. Çok fazla Baskıya maruz kalıyorum.. Ve hiçbiri için kılımı kıpırdatmıyor sadece enerjimin dolmasını bekliyorum ve Allah'a sığınıyorum.. Yok bir derdim şükür.. Belirsizlikler ve uğraşılar.. Günümün kıymetini bilmemi engellediler.. Hala da öyle ama biraz daha hayata dönüyorum :)
Sevgiliensu , @WishhDuygu @acmila @DuovaMutlu @belki37 @NukteK @kuddus @ummuseleme @Herseyguzelolcak @2220 portakales @yeteeeeer D dnzdry yase07 @sulepelin ve yazmadığım Arkadaşlarım (affedin).. Herşey yolundadır umarım???
4000 küsür sayfa yapmışsınız be yanice nicelerine sağlıkla huzurla ve bebişlerimizle )
Oooo arkadasım keyfin hep yerinde olsun doga iyi gelir insanada ben hafta sonu 200 kadar millet ucansu şelalesi yürüyüşüne katıldımmm herseyyyy süperdi patatya vadisi vardı tac yaptık bol bol foto cektiiiim ama dogayla her zaman ic ice olanlara imrenirimmm uzaktan dagları görmek bile iyi geliyor insa yaşadıgını hissediyorrbu sabah güneş pırıl pırıl gökyüzü masmavi penceremin önünde ötüşen kuş cıvıltılarıyla uyandım güne kuş sesleri her zaman huzur vermiştir bana her yer yemyeşil bide karşı deniz olsaydı değmeyin keyfime
yeni bir kitaba başladım ne zamandır okuyacam diyodum kısmet olmuyordu Laurent Gounelle nin Tanri Daima Tebdili Kıyafet Gezer isimli kitabı çok akıcı kitap hemen insanı sarıyor elimden bırakmak istemiyorum okumadıysanız tavsiye ederim
Zanork'cum napayım Transfer öncesi ? Hiçbirşey Yapmıyorum.. Arısütü aldık içtik bitti devam etmedimAkupunktur'a gitsem mi ??
Günaydın kuzuma eee üşüdük yanii yanalım birazzz hahahh[/QUOTE]QUOTE="portakales, post: 40713837, member: 629199"]Kızlar hepinize kocamann bir günaydın..
İstanbul yanıyorr Allah kurtarsın bizi diyorum..
Dilerim güzel haberler aldığımız bir gün olur:)
çok sevindim canım sonucun normal çıkmasına güneş bebek hayatınıza güneş gibi doğsun inşallah teyzelerinede dua etsin ona arkadaş yapsınlar diye
Kuzummm cok cok güzel aglamaların sevincten olsun heppp amin insalllah darısı bize isim güneş cok güzel sonunda güneşine kavuşacaksın insallah
Maşallah sonuçlara çok sevindim canım.
Güneş benim gelecek bebeğimin adı:)
Eğer sende tercih edersen çok mutlu olurum
Gözünüzaydın. Bol Güneş' li günleriniz olsun. İsimlerin hepsi çok güzel. Ama Güneş isminde bir komşum vardı. Munis, utangaç, bir o kadar da neşeli. Komşumun kulakları çınlasın.
Gunes cok guzel bir isim. Gunes gibi isildar uzun bir omur boyu insallah. Prenetal plus ne testi oluyo? Nasil yapiliyo?
Bana çok sıcacık geldi enerjisi, çok beğendim...Çok mutlu olsun.
Kıymetli teyzeleri, güzel dilekleriniz için çok teşekkür. Kız-erkek fark etmezdi, Yaradan hayırlısıyla versin, kız olduğu için başta anneanne - babaanne ve bütün teyzeleri gibi amazon ruhlu, kendisine - çevresine-ülkesine-insanlığa faydalı ATATÜRK ilkelerini benimseyen birey olmasını ve ayağını sürüyerek teyzelerinin bebişlerini de getirmesini diliyorum-z.Ay canım maşallah ... Çok sevindim çok..) Şükürler olsun.. 3 isim de çok güzel.. Gözümüz aydın..
Kıymetli teyzeleri, güzel dilekleriniz için çok teşekkür. Kız-erkek fark etmezdi, Yaradan hayırlısıyla versin, kız olduğu için başta anneanne - babaanne ve bütün teyzeleri gibi amazon ruhlu, kendisine - çevresine-ülkesine-insanlığa faydalı ATATÜRK ilkelerini benimseyen birey olmasını ve ayağını sürüyerek teyzelerinin bebişlerini de getirmesini diliyorum-z.
Merhaba, güzel dileklerin için teşekkürler ve ayna gibi sana da yansısın. Prenetal plus testi, koryon biyopsisi-amniyosentez-2'li-3'lü-4 'lü testleri de içerdiği belirtilen fetal DNA testi. 2 tüp kan alınarak yapılıyor, anne kanında bebişin de hormonları dolayısıyla kromozomları bulunuyormuş, bebişin kromozomlarına bakılarak dow ve diğer sendromların olup olmadığı araştırılıyor. Güvenilirlik oranı%99.98'miş. 02 payı da kendilerini riske atmamak için vermiyorlarmış. Bizim yaş grubu için öneriliyor, amniyosentez de düşük ihtimali olduğu için bu testi tercih ettim. Kan örneği ABD'ye gönderiliyor. Ücreti 3.000 TL ve kredi kartına taksit yapıyorlar. Ağustos ayında tüm kromozomları inceleyecek ürünü piyasaya çıkacak ve fiyatı zamanla çok daha makul seviyelere inecek ve amniyosentezin yerini alacakmış. Sonuç bilim her geçen gün insanlığın faydasına gelişsin dileklerimizi evrene gönderiyoruz. Sevgiler.Gunes cok guzel bir isim. Gunes gibi isildar uzun bir omur boyu insallah. Prenetal plus ne testi oluyo? Nasil yapiliyo?
Hamilelik takvimini severim senin..:) nasıl Yeğenim, sen nasılsın??
Fincana kahve koydum gel..
https://m.youtube.com/watch?list=RDHCjERdrAwvMLU¶ms=OAFIAVgO&v=aJT_RHGewqc&mode=NORMAL
Canım bende transfere karar verdim ya qenzimq10 kullanmaya başlasam mı? Dondirik ışıklarımı alacağım inşallah
Merhaba, gelmene çok sevindim. Kahve içmeye dün başladım, bundan sonra içerken seni de hatırlayacağım ve kuzenimize "hadi çabuk gel "dileklerimizi göndereceğiz. Transfer kararın hayırlı uğurlu olsun, bebişin de sağlık sıhhatle gelsin inş. q enzimi kullanmaya başlamakta gecikmişsin bile, hücre içini onardığı için faydalı ve akapunkturu da şiddetle öneririm. Benim düşüncem elimden ne geliyorsa yapmaktı, sonuçta sana zararı olmayacak, sonrasında keşkelere yer kalmayacak diye düşünüyorum. Rahim kalınlığını artırmak için de nar vakti geçtiği için nar ekşisini zeytin yağı ve pul biberle birlikte tüketebilirsin. Şimdiden bol şanslar diliyoruz. Sevgiler. (Müzik hediyelerin için de teşekkür.)Zanork'cum napayım Transfer öncesi ? Hiçbirşey Yapmıyorum.. Arısütü aldık içtik bitti devam etmedimAkupunktur'a gitsem mi ??
Yaşımın 45 olupta hamileliğimi gören duyan herkeste bi şaşkınlık oluyo.bazıları deli olduğumu söylüyo eminim içinden söyleyen büyük bi kitle var :).hiç önemli değil her geçen gün özel olduğumu daha da farkediyorum.burdaki tüm dostlarım bir gün mutlaka anneliği tadacaklar.hepinizin yüreği samimiyeti birbirinden güzel.emin olun hergün dua ediyorum.hayat yaşamaya değer.mevsim güzel.canımızı sıkmak yerine tadını çıkaralım.herşeyin elbet bi vakti zamanı vardır.ömrümüz elverdikçe bu sayfalarda daha çok güneş yıldız deniz derya eylül ali mustafa ve daha nicelerinin müjdelerini alıp hep beraber sevinçlerimize ortak olcaz inşallah.daha öncede belirttiğim gibi tlf dan iletişim kurduğum ve acemi olduğum için sağlıklı iletişim kuramıyorum ama hepinizi tek tek takip ediyorum tek tek dua ediyorum.en zor günlerimi burda sizinle geçirdim.minnettarım.siz de bana dua ederseniz çok sevinirim.bu hafta 16.haftamızı bitiriyoruz eylül bebek büyüyo.hepinizi seviyor öpüyorumHoşgeldin Aramıza arkadaşım.. Bende buraları biraz aksatmış bir 40 Yaşından sonra anne olma çalışan genç mi genç bir bayanım
Hepimiz çok değerliyiz ve anne olacağız Allah izin verirse.. Moral bozmak yok.. Moral bozulursa da bulunur burada bir düzelten merak etme..
Gencim güzelim seni üzerim diyelim doktorlara))
Yaşımın 45 olupta hamileliğimi gören duyan herkeste bi şaşkınlık oluyo.bazıları deli olduğumu söylüyo eminim içinden söyleyen büyük bi kitle var :).hiç önemli değil her geçen gün özel olduğumu daha da farkediyorum.burdaki tüm dostlarım bir gün mutlaka anneliği tadacaklar.hepinizin yüreği samimiyeti birbirinden güzel.emin olun hergün dua ediyorum.hayat yaşamaya değer.mevsim güzel.canımızı sıkmak yerine tadını çıkaralım.herşeyin elbet bi vakti zamanı vardır.ömrümüz elverdikçe bu sayfalarda daha çok güneş yıldız deniz derya eylül ali mustafa ve daha nicelerinin müjdelerini alıp hep beraber sevinçlerimize ortak olcaz inşallah.daha öncede belirttiğim gibi tlf dan iletişim kurduğum ve acemi olduğum için sağlıklı iletişim kuramıyorum ama hepinizi tek tek takip ediyorum tek tek dua ediyorum.en zor günlerimi burda sizinle geçirdim.minnettarım.siz de bana dua ederseniz çok sevinirim.bu hafta 16.haftamızı bitiriyoruz eylül bebek büyüyo.hepinizi seviyor öpüyorum
Merhaba, hepimizin duygularını ifade etmişsin. Eylül'lü sevgiyle bekliyoruz.Yaşımın 45 olupta hamileliğimi gören duyan herkeste bi şaşkınlık oluyo.bazıları deli olduğumu söylüyo eminim içinden söyleyen büyük bi kitle var :).hiç önemli değil her geçen gün özel olduğumu daha da farkediyorum.burdaki tüm dostlarım bir gün mutlaka anneliği tadacaklar.hepinizin yüreği samimiyeti birbirinden güzel.emin olun hergün dua ediyorum.hayat yaşamaya değer.mevsim güzel.canımızı sıkmak yerine tadını çıkaralım.herşeyin elbet bi vakti zamanı vardır.ömrümüz elverdikçe bu sayfalarda daha çok güneş yıldız deniz derya eylül ali mustafa ve daha nicelerinin müjdelerini alıp hep beraber sevinçlerimize ortak olcaz inşallah.daha öncede belirttiğim gibi tlf dan iletişim kurduğum ve acemi olduğum için sağlıklı iletişim kuramıyorum ama hepinizi tek tek takip ediyorum tek tek dua ediyorum.en zor günlerimi burda sizinle geçirdim.minnettarım.siz de bana dua ederseniz çok sevinirim.bu hafta 16.haftamızı bitiriyoruz eylül bebek büyüyo.hepinizi seviyor öpüyorum
Merhaba, iyileştin mi, gribi göndermişsindir inş. Omega 3 kullanıyorsan mlgramını belirtirmisin. Güneş'te teşekkür ediyor teyzesi. Sevgiler.
İnşallah Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin..Allah bol şanlar versin size en güzel şekilde sonuç al biran evvel. İnsan buraya gelince umutlanıyor cidden. Ben de size katılıyorum birkaç gün evvel böyle değildim tabii...Sağlığımız elverdiği ölçüde denemek istiyorum ben de. Güzel haberlerinizi bekliyorum dört gözle.
Çok teşekkür ederim katkılarınız için.
Kuzum atlamışım yeni gördüm insallah bebişimizzz olacakkkk hahhha dogala devam ne varsa dogalldaHey Bond elbet olacak vakti var zamanı var.. Ortamı ısıtıyor, daha da çok özletiyor ki gelince yeterince şımarabilsin.. Fena bu veletler daha doğmadan yerlerini hazırlıyorlar
Iyi misin kuzum?
Hepinizi tek tek özledim valla
Maşallah canım bebişinı al gel gün sayalım az kaldi az hahhh yakında hamilee haberini alırız insalllahh iyi bi dinlen kuzummm hadiii 9 ay sonra kavuşmalar diliyorummmmkızlar 5. gün pgt si yapılıyor bugün.. sonuç geç saatte çıkacak olumlu çıkarsa bu gece veya yarın 6. gün transferi yapılacak..
hepinizi öpüyorummm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?