- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.121
kızlar 5. gün pgt si yapılıyor bugün.. sonuç geç saatte çıkacak olumlu çıkarsa bu gece veya yarın 6. gün transferi yapılacak..
hepinizi öpüyorummm..
Yok canım ya gönderemedim. Gündüz daha iyi de, gece tetikleniyor. Burnum tıkalı, uyuyamıyorum. Efa omega 3 900 kullanmıştım ama bitince ara verdim. Şimdi 1200 lüğü 2-3 günde bir alıyorum. Dün şeker yüklemesi yaptırdım. Sınırda çıktı. Diyetlik bir şeker olduğu söylenemez dedi. Yani şimdiye kadar ne yediysen devam dedi doktor. Yarın da rahim ağzı kontrolü olacak. Ertesi gün uçağa bineceğim çünkü. Rapor almam lazım.Merhaba, hepimizin duygularını ifade etmişsin. Eylül'lü sevgiyle bekliyoruz.
Merhaba, iyileştin mi, gribi göndermişsindir inş. Omega 3 kullanıyorsan mlgramını belirtirmisin. Güneş'te teşekkür ediyor teyzesi. Sevgiler.
Harika, inşallah herşey gönlüne göre olur.kızlar 5. gün pgt si yapılıyor bugün.. sonuç geç saatte çıkacak olumlu çıkarsa bu gece veya yarın 6. gün transferi yapılacak..
hepinizi öpüyorummm..
kızlar 5. gün pgt si yapılıyor bugün.. sonuç geç saatte çıkacak olumlu çıkarsa bu gece veya yarın 6. gün transferi yapılacak..
hepinizi öpüyorummm..
Bilgilendirdigin icin cok tesekkurler. Ben hollandada yasiyorum. Bironceki hamileligimde bana burda once kan testi riskli cikarsa bebegin suyundan alip test yapilacagini soylemislerdi. Bende riskli oldugu o islem kabul etmemistim. Fakat kismetinde onune gecilmiyo. Baska bir sebep yuzunden maalesef bebegimi kesenin delinmesi sonucu kaybettim. Allahtan hayirlisi boyleymis. Bu testi ogrendigim cok iyi oldu. Icim rahatladi. Allah kismet eder tekrar hamile kalirsam bu testi yaptiracam.Merhaba, güzel dileklerin için teşekkürler ve ayna gibi sana da yansısın. Prenetal plus testi, koryon biyopsisi-amniyosentez-2'li-3'lü-4 'lü testleri de içerdiği belirtilen fetal DNA testi. 2 tüp kan alınarak yapılıyor, anne kanında bebişin de hormonları dolayısıyla kromozomları bulunuyormuş, bebişin kromozomlarına bakılarak dow ve diğer sendromların olup olmadığı araştırılıyor. Güvenilirlik oranı%99.98'miş. 02 payı da kendilerini riske atmamak için vermiyorlarmış. Bizim yaş grubu için öneriliyor, amniyosentez de düşük ihtimali olduğu için bu testi tercih ettim. Kan örneği ABD'ye gönderiliyor. Ücreti 3.000 TL ve kredi kartına taksit yapıyorlar. Ağustos ayında tüm kromozomları inceleyecek ürünü piyasaya çıkacak ve fiyatı zamanla çok daha makul seviyelere inecek ve amniyosentezin yerini alacakmış. Sonuç bilim her geçen gün insanlığın faydasına gelişsin dileklerimizi evrene gönderiyoruz. Sevgiler.
Hadi Hayırlısı, dualarımız seninle, meleğin inş. bu kez sağlık sıhhatle gelir. Bol şanslar, sevgiler.kızlar 5. gün pgt si yapılıyor bugün.. sonuç geç saatte çıkacak olumlu çıkarsa bu gece veya yarın 6. gün transferi yapılacak..
hepinizi öpüyorummm..
Geçmiş olsun, burun tıkanıklığını açmak için burnun bir tarafını kapatıp derin nefes alıyorsun sonra kapalısını açıp diğerinden nefes veriyorsun. Reha MUHTAR'ın yazısında okuyup ara ara denerim, geçenlerde benin burunda tıkalı idi faydasını gördüm, bir de çörek otu yağını sıcak suya damlatıp buğuseptin uygulamanın faydası olur da Ali'ye etkisi olur mu bilmiyorum. Şeker seviyen sevindirici, sanırım fazla karbonhidrat tüketmiyorsun. Şeker yüklemesini düşünmüyorum, yerine şeker ölçüm cihazlarını kullanarak açlık tokluk şekerini ölçeyim istiyorum. Bu konuda da Karatay'cıyım. Yarın ve diğer günlerinin de istediğin gibi olsun ve iyi tatiller dilerim.Yok canım ya gönderemedim. Gündüz daha iyi de, gece tetikleniyor. Burnum tıkalı, uyuyamıyorum. Efa omega 3 900 kullanmıştım ama bitince ara verdim. Şimdi 1200 lüğü 2-3 günde bir alıyorum. Dün şeker yüklemesi yaptırdım. Sınırda çıktı. Diyetlik bir şeker olduğu söylenemez dedi. Yani şimdiye kadar ne yediysen devam dedi doktor. Yarın da rahim ağzı kontrolü olacak. Ertesi gün uçağa bineceğim çünkü. Rapor almam lazım.
Birbirimize yardımcı olmak için buradayız, benim de bir boş gebeliğim var, kafamdaki milyon sorunun cevabını ararken bu forumu bulduğumda çok mutlu olmuştum. Arkadaşların deneyim ve bilgilerinden faydalanmıştım, bu yüzden yeni bir bilgi edinip paylaşmaktan keyif alırım. Deneyiminden dolayı daha da streslisindir, demesi kolay ama bence geçmişten tecrübe bilgini alarak konuyu geride bırakmalı, yani geçmişin seni ketlemesine izin verilmemeli diye düşünüyorum. Hakkında hayırlısı olsun, Yaradanım Hayırlısıyla sana da meleğini göndersin, sevgiler.Bilgilendirdigin icin cok tesekkurler. Ben hollandada yasiyorum. Bironceki hamileligimde bana burda once kan testi riskli cikarsa bebegin suyundan alip test yapilacagini soylemislerdi. Bende riskli oldugu o islem kabul etmemistim. Fakat kismetinde onune gecilmiyo. Baska bir sebep yuzunden maalesef bebegimi kesenin delinmesi sonucu kaybettim. Allahtan hayirlisi boyleymis. Bu testi ogrendigim cok iyi oldu. Icim rahatladi. Allah kismet eder tekrar hamile kalirsam bu testi yaptiracam.
Dualarımız seninle cnm.hep pozitif düşün herşey pozitif olsun inşallahkızlar 5. gün pgt si yapılıyor bugün.. sonuç geç saatte çıkacak olumlu çıkarsa bu gece veya yarın 6. gün transferi yapılacak..
hepinizi öpüyorummm..
mrhb kızlar nasılsınız
İyiyiz sen nasılsın? Alerjileri gönderdin mi? Hava nasıl oralarda? Haftaya Mersin'e gideceğim, yaz gelmiştir değil mi?mrhb kızlar nasılsınız
iyim canım bu gün bıdıkın okulunda bahar şenliği vardı dans göstersi hazırladık bıdık ve arkadaşları oraya gittim sonrada yeğenleri avm götürdük yorucu bir gün oldu sen nasılsın canımSen nasılsın???
mersin iki gündür şahanee canımmm alerji gitti gibi ama belli olmaz onun işiİyiyiz sen nasılsın? Alerjileri gönderdin mi? Hava nasıl oralarda? Haftaya Mersin'e gideceğim, yaz gelmiştir değil mi?
iyim canım bu gün bıdıkın okulunda bahar şenliği vardı dans göstersi hazırladık bıdık ve arkadaşları oraya gittim sonrada yeğenleri avm götürdük yorucu bir gün oldu sen nasılsın canım
Valla öyle bir köşe olsa da faydalansak kız..Güzel parçadır. İyi geldi sabah sabah.
Yazmak bana da iyi geliyor. Bilgilerimi tazeliyorum. Konu açılmayınca kalıyor öyle. Sorun söyleyeyim köşesi mi açsam ki?
Amin inşallah .. Hepimiz kavuşalım yavrularımıza inşallah..Akupunktur iyi gelecektir. Arısütüne de devam et. Gebelikte de faydası olur. Sen ne kadar sağlıklıysan bebeğin de o kadar hevesli olacaktır. Bahar da geldi. Güzel havaları kaçamak yapmak için kullan. Yürüyüş, açık havada keyif, bol oksijen iyi gelecektir. Allah yardımcın olsun, bu defa kavuş yavruna inşallah...
Ne dersek diyelim, öyle dönemlerimiz oluyor hepimizin. Bırak kendi haline, bir şekilde geçiyor. Ağaçlardaki çiçekleri, kuşların cıvıltısını, bir kedi yavrusunun huzurlu uykusunu izle. Biraz ağla herşeyin geçici olduğunu hatırla. Gönlünü ferah tut, her şey güzel olacak merak etme. Yeter ki sen iyi olmak için hevesini kaybetme. Hem burada da sevenlerin var. Çok bunalırsan uzat elini, biz tutarız
bazen herşeyi akışına bırakmak daha doğru sanki herşeyi kafaya takıp ısrarcı olunca olacağı varsada olmuyor bazı şeyler herşeyin gönlünce olmasını diliyorum
Ben de seni kocaman mucakkkkkk diye öper kucaklarım kuzum..:))Canımm benim sen iyi ol kalpler hep bir zaten..
Rabbim günümüzü aydınlatacak, kalplerimizi ısıtacak müjdeler vermeyi nasip etsin her birimizee:))
Seni kocamannn öperim ve severim.
Kıymetimi bilme yolunda emin adımlarla ilerliyorum..Gunaydın arkadaşım sen iyi ol hep bize bildir arada merak etmeyelimmm gel sarılam bi sana oyyyy seni anlıyorum kimse degişmiyor malesefff sen degiş takma kimseyiiiii kocamann öpem seni unutma tek önemli sensin kendi kıymetini billll arkadaşım canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?