Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kızlar 5. gün pgt si yapılıyor bugün.. sonuç geç saatte çıkacak olumlu çıkarsa bu gece veya yarın 6. gün transferi yapılacak..
hepinizi öpüyorummm..

çok sevindim ensucum inşallah herşey yolunda gider ve bu sefer bebeğini kucağına alırsın canım arkadaşım sonucu öğrenince yaz bize dualarım seninle

Yok canım ya gönderemedim. Gündüz daha iyi de, gece tetikleniyor. Burnum tıkalı, uyuyamıyorum. Efa omega 3 900 kullanmıştım ama bitince ara verdim. Şimdi 1200 lüğü 2-3 günde bir alıyorum. Dün şeker yüklemesi yaptırdım. Sınırda çıktı. Diyetlik bir şeker olduğu söylenemez dedi. Yani şimdiye kadar ne yediysen devam dedi doktor. Yarın da rahim ağzı kontrolü olacak. Ertesi gün uçağa bineceğim çünkü. Rapor almam lazım.

Bilgilendirdigin icin cok tesekkurler. Ben hollandada yasiyorum. Bironceki hamileligimde bana burda once kan testi riskli cikarsa bebegin suyundan alip test yapilacagini soylemislerdi. Bende riskli oldugu o islem kabul etmemistim. Fakat kismetinde onune gecilmiyo. Baska bir sebep yuzunden maalesef bebegimi kesenin delinmesi sonucu kaybettim. Allahtan hayirlisi boyleymis. Bu testi ogrendigim cok iyi oldu. Icim rahatladi. Allah kismet eder tekrar hamile kalirsam bu testi yaptiracam.

kızlar 5. gün pgt si yapılıyor bugün.. sonuç geç saatte çıkacak olumlu çıkarsa bu gece veya yarın 6. gün transferi yapılacak..
hepinizi öpüyorummm..
Hadi Hayırlısı, dualarımız seninle, meleğin inş. bu kez sağlık sıhhatle gelir. Bol şanslar, sevgiler.

Geçmiş olsun, burun tıkanıklığını açmak için burnun bir tarafını kapatıp derin nefes alıyorsun sonra kapalısını açıp diğerinden nefes veriyorsun. Reha MUHTAR'ın yazısında okuyup ara ara denerim, geçenlerde benin burunda tıkalı idi faydasını gördüm, bir de çörek otu yağını sıcak suya damlatıp buğuseptin uygulamanın faydası olur da Ali'ye etkisi olur mu bilmiyorum. Şeker seviyen sevindirici, sanırım fazla karbonhidrat tüketmiyorsun. Şeker yüklemesini düşünmüyorum, yerine şeker ölçüm cihazlarını kullanarak açlık tokluk şekerini ölçeyim istiyorum. Bu konuda da Karatay'cıyım. Yarın ve diğer günlerinin de istediğin gibi olsun ve iyi tatiller dilerim.

Birbirimize yardımcı olmak için buradayız, benim de bir boş gebeliğim var, kafamdaki milyon sorunun cevabını ararken bu forumu bulduğumda çok mutlu olmuştum. Arkadaşların deneyim ve bilgilerinden faydalanmıştım, bu yüzden yeni bir bilgi edinip paylaşmaktan keyif alırım. Deneyiminden dolayı daha da streslisindir, demesi kolay ama bence geçmişten tecrübe bilgini alarak konuyu geride bırakmalı, yani geçmişin seni ketlemesine izin verilmemeli diye düşünüyorum. Hakkında hayırlısı olsun, Yaradanım Hayırlısıyla sana da meleğini göndersin, sevgiler.

herkese merhaba ben bugün çok eski bir arkaşımla karşılaştım .50 yaşında 10 yıl önce birlikte gazi de birlikte historokopi yaptırmıştık.onun yumurta sayısı az dı . Defalarca tüp bebek yaptırdı .en son tüp bebek yatırırken 3 yumurtası da boş çıkmıştı.doktorlar ona artık uğraşma çoçuğun olmaz dediler .o da kırıkkaleye taşındı ve tedavi olmayı bıraktı.yıllar sonra bu gün beni iş yerinde ziyarete geldi 4 yaşındaki kızı ve eşiyle kendiliginden hamile kalmış ..kızı da öyle güzel öyle tatlı ki çok mutlu oldum.Allah tan umut kesilmez .bunu sizinle paylaşmak istedim .kendi 50 eşi 55 yaşında .ama gözlerinin içi gülüyordu...

ohh ohh ne güzel hayatın enerji kaynaklarıyla dolu:)))
Ben iyiyim canım çok şükür işler güçler işte rutin:)

Güzel parçadır. İyi geldi sabah sabah.
Yazmak bana da iyi geliyor. Bilgilerimi tazeliyorum. Konu açılmayınca kalıyor öyle. Sorun söyleyeyim köşesi mi açsam ki?
Valla öyle bir köşe olsa da faydalansak kız..

Amin inşallah .. Hepimiz kavuşalım yavrularımıza inşallah..

bazen herşeyi akışına bırakmak daha doğru sanki herşeyi kafaya takıp ısrarcı olunca olacağı varsada olmuyor bazı şeyler herşeyin gönlünce olmasını diliyorum

Çok Haklısınız.. Herşeyin Geçişi olduğu, 3 günlük dünya olduğu gerçeği aslolan evet.. O duygu olmasa çok zorlanırım sanırım, en önemlisi de inancım.. Herşey Allah'tan Herşeyin sahibi O, isterse verir.. Hepimiz için Herşeyin Hayırlısı olsun

Kıymetimi bilme yolunda emin adımlarla ilerliyorum..
Gel sarıl bana, bir de kahve yanına oh mis mis
Sigarayı bırakıp puroya başladım ya bir de puro yakarım yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…