- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.141
:) minik kuzu güzel güzel gelişip katılsın Aramıza.. Ömrü uzun, şansı, bahtı açık Rızkı bol olup sağlıklı olsun herdaim.. Dualarımda hep varsınız,hepiniz..Merhaba, gelmene çok sevindim. Kahve içmeye dün başladım, bundan sonra içerken seni de hatırlayacağım ve kuzenimize "hadi çabuk gel "dileklerimizi göndereceğiz. Transfer kararın hayırlı uğurlu olsun, bebişin de sağlık sıhhatle gelsin inş. q enzimi kullanmaya başlamakta gecikmişsin bile, hücre içini onardığı için faydalı ve akapunkturu da şiddetle öneririm. Benim düşüncem elimden ne geliyorsa yapmaktı, sonuçta sana zararı olmayacak, sonrasında keşkelere yer kalmayacak diye düşünüyorum. Rahim kalınlığını artırmak için de nar vakti geçtiği için nar ekşisini zeytin yağı ve pul biberle birlikte tüketebilirsin. Şimdiden bol şanslar diliyoruz. Sevgiler. (Müzik hediyelerin için de teşekkür.)
Canım dün seni de düşündüm, dua ettim.. Fakat yeni nickini hatırlayamadım bi türlüYaşımın 45 olupta hamileliğimi gören duyan herkeste bi şaşkınlık oluyo.bazıları deli olduğumu söylüyo eminim içinden söyleyen büyük bi kitle var :).hiç önemli değil her geçen gün özel olduğumu daha da farkediyorum.burdaki tüm dostlarım bir gün mutlaka anneliği tadacaklar.hepinizin yüreği samimiyeti birbirinden güzel.emin olun hergün dua ediyorum.hayat yaşamaya değer.mevsim güzel.canımızı sıkmak yerine tadını çıkaralım.herşeyin elbet bi vakti zamanı vardır.ömrümüz elverdikçe bu sayfalarda daha çok güneş yıldız deniz derya eylül ali mustafa ve daha nicelerinin müjdelerini alıp hep beraber sevinçlerimize ortak olcaz inşallah.daha öncede belirttiğim gibi tlf dan iletişim kurduğum ve acemi olduğum için sağlıklı iletişim kuramıyorum ama hepinizi tek tek takip ediyorum tek tek dua ediyorum.en zor günlerimi burda sizinle geçirdim.minnettarım.siz de bana dua ederseniz çok sevinirim.bu hafta 16.haftamızı bitiriyoruz eylül bebek büyüyo.hepinizi seviyor öpüyorum
Ahh canım benim demek transfere geldin.. Inşallah bebeğimizin hayat yolu başlamıştır ve gelip senin bedeninden beslenerek can bulur.. Sana güzel hayırlı evlat olur.. Allah'ım inşallah sana anneliği en güzel ve hayırlı evlatla tattırır ve bu sefer olur.. Öpüyorum kucaklıyorum ve senin için dua ediyorum..kızlar 5. gün pgt si yapılıyor bugün.. sonuç geç saatte çıkacak olumlu çıkarsa bu gece veya yarın 6. gün transferi yapılacak..
hepinizi öpüyorummm..
cgh yapmislar cnm sorun cikmamis simdi transferim var..çok sevindim ensucum inşallah herşey yolunda gider ve bu sefer bebeğini kucağına alırsın canım arkadaşım sonucu öğrenince yaz bize dualarım seninle
Maşallah Bismillahirrahmanirrahim ... Yeni bir hayat seni bekliyor olsun ve hayırlı olsun canımsın..cgh yapmislar cnm sorun cikmamis simdi transferim var..
Tarsusa uğrama ihtimalimiz yüksek, vakit bulabilirsem keyifle kahveni içerim. Tarsus çok büyümüş, merkezinde mi oturuyorsun? Şelalesini ve parkını beğenirim.
İmrendim...Yeni meşgalem
Yeni meşgalem
İmrendim...
Kendinin de hissettigin gibi cok ozelsin. Ozelsin cunku zor olani basardin. Dahasi bizlere umut isigisin. Dualarimdasin. Allahtan ilk once saglikli bir hamilelik gecirmeni dilerim. Saglikli ve uzun omurlu olur evladin insallah. Darisida bizim basimiza olur insallah.Yaşımın 45 olupta hamileliğimi gören duyan herkeste bi şaşkınlık oluyo.bazıları deli olduğumu söylüyo eminim içinden söyleyen büyük bi kitle var :).hiç önemli değil her geçen gün özel olduğumu daha da farkediyorum.burdaki tüm dostlarım bir gün mutlaka anneliği tadacaklar.hepinizin yüreği samimiyeti birbirinden güzel.emin olun hergün dua ediyorum.hayat yaşamaya değer.mevsim güzel.canımızı sıkmak yerine tadını çıkaralım.herşeyin elbet bi vakti zamanı vardır.ömrümüz elverdikçe bu sayfalarda daha çok güneş yıldız deniz derya eylül ali mustafa ve daha nicelerinin müjdelerini alıp hep beraber sevinçlerimize ortak olcaz inşallah.daha öncede belirttiğim gibi tlf dan iletişim kurduğum ve acemi olduğum için sağlıklı iletişim kuramıyorum ama hepinizi tek tek takip ediyorum tek tek dua ediyorum.en zor günlerimi burda sizinle geçirdim.minnettarım.siz de bana dua ederseniz çok sevinirim.bu hafta 16.haftamızı bitiriyoruz eylül bebek büyüyo.hepinizi seviyor öpüyorum
2220 bu biraz curcuna tam benim tarzım her yer her yerde :)
Insallah hersey yolunda gider, saglikla bebegini kucagina alirsin.kızlar 5. gün pgt si yapılıyor bugün.. sonuç geç saatte çıkacak olumlu çıkarsa bu gece veya yarın 6. gün transferi yapılacak..
hepinizi öpüyorummm..
Maşallah Bismillahirrahmanirrahim ... Yeni bir hayat seni bekliyor olsun ve hayırlı olsun canımsın..
Harika,hepimiz icin umut,bebek haberlerinizi de okuyalim hayirlisiylacgh yapmislar cnm sorun cikmamis simdi transferim var..
canimmmm hosgeldiiiin ne guzel ettin ne guzellllSevgili güzel Arkadaşlarım,
Uzun süredir görünmedim.. Aslında sık sık girip okudum. Dua edilecek yerde ettim, üzülecek yerde üzüldüm.. Gülünecek yerde de güldüm de.. Hani olurya bir enerjin yoktur, cevap veresin olmaz.. Benimde yazasım olmadı.. Birazda duygu Dünyam çok yüklü bu aralar.. Çok fazla Baskıya maruz kalıyorum.. Ve hiçbiri için kılımı kıpırdatmıyor sadece enerjimin dolmasını bekliyorum ve Allah'a sığınıyorum.. Yok bir derdim şükür.. Belirsizlikler ve uğraşılar.. Günümün kıymetini bilmemi engellediler.. Hala da öyle ama biraz daha hayata dönüyorum :)
Sevgiliensu , @WishhDuygu @acmila @DuovaMutlu @belki37 @NukteK kuddus @ummuseleme @Herseyguzelolcak 2220 @portakales @yeteeeeer D dnzdry @yase07 @sulepelin ve yazmadığım Arkadaşlarım (affedin).. Herşey yolundadır umarım???
4000 küsür sayfa yapmışsınız be yanice nicelerine sağlıkla huzurla ve bebişlerimizle )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?