Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

:) minik kuzu güzel güzel gelişip katılsın Aramıza.. Ömrü uzun, şansı, bahtı açık Rızkı bol olup sağlıklı olsun herdaim.. Dualarımda hep varsınız,hepiniz..
Ben hemen yarın alayım qenzimi başlayayım.. Nar ekşisi var evde bugünden başlayayım.. Akupunktur da gecen burada okumuştum Bakırköy'de birinden bahsetmişti bir arkadaş, kimdi acaba? Şimdi onu bulayım ben.. Ya da buradaki kuzılayda da Akupunktur var, oraya mı gitsem acaba?

Canım dün seni de düşündüm, dua ettim.. Fakat yeni nickini hatırlayamadım bi türlü
Eylül bebek büyüsün ve sağlıklı ve iyi yetişmiş nesillerimiz olsun inşallah.. Gönlünü ferah tut.. Ve gerçekten özelsin, özeliz.. Dünya normlarına göre yaşasak hayat çok sıkıcı olurdu emin ol,, ben burada ki herkesle tek tek gurur duyuyorum.. Sevgilerimle öpüyorum o koca göbeğinden

kızlar 5. gün pgt si yapılıyor bugün.. sonuç geç saatte çıkacak olumlu çıkarsa bu gece veya yarın 6. gün transferi yapılacak..
hepinizi öpüyorummm..
Ahh canım benim demek transfere geldin.. Inşallah bebeğimizin hayat yolu başlamıştır ve gelip senin bedeninden beslenerek can bulur.. Sana güzel hayırlı evlat olur.. Allah'ım inşallah sana anneliği en güzel ve hayırlı evlatla tattırır ve bu sefer olur.. Öpüyorum kucaklıyorum ve senin için dua ediyorum..

Kendinin de hissettigin gibi cok ozelsin. Ozelsin cunku zor olani basardin. Dahasi bizlere umut isigisin. Dualarimdasin. Allahtan ilk once saglikli bir hamilelik gecirmeni dilerim. Saglikli ve uzun omurlu olur evladin insallah. Darisida bizim basimiza olur insallah.

canimmmm hosgeldiiiin ne guzel ettin ne guzellll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…