Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Maalesef cok stresliyim. Bir ay once miyom ameliyati oldum. Simdi iki ay daha bekleme surem var. Beklemek cok.zor ama tabiiki dogru zamani beklemek en onemlisi. Allahtan hayirlisi. Bende bu ssiteyi ozellikle burayi buldugum icin cok rahatladim. Cok iyi arkadaslarim var ama ayni sikintiyi paylasan imsanlarla dertlesmek onlardan umut bulmak beni daha bir rahatlatti. Dualarim artik hepimiz icin.

cok guzel bir durum hak bizede nasip etsin bende 41 yasondayim alti defa tup bebek denedik transgeri hic yasamadin sen nasil hamile kaldin hangi yontemle bilgi verirseniz mutlu olurum
Rabbim nasip etsin inşallah gönlündekini nasip etsin sana ve tüm isteyen yüreği güzel arkadaşlarıma.benim daha önceden 3 çocuğum var 18 yıl önce tüplerimi bağlattım.5 ay önce hamile kalmak istediğimde %1 şans verdiler.önce tüm kalbimle inandım hep dua ettim.hayırlıysa vakti zamanıysa rabbim nasip et dedim.geçen yıl organ bağışı yaptım.hangi organlarını dediler uterusum dahil hepsi dedim güldüler.gülmeyin ben uterusuma güveniyorum dedim :)

d
canim cok sagol nasil hamile kaldin

Harika .. Hayırlı olsun.. Kesin geleceğim kahvaltıya ..

[QUOTE="Eua, post: 40722603, member: olurdu.Kıymetimi bilme yolunda emin adımlarla ilerliyorum..
Gel sarıl bana, bir de kahve yanına oh mis mis
Sigarayı bırakıp puroya başladım ya bir de puro yakarım yanına [/QUOTE]
Hahha hahhhh akşam akşam kacamak iyi olurdu.puroyla pek fena anım var

herkese günaydın,
mutluluk dolu bir gün olur inşallah hepimiz için. Kızlar ben sık sık girmiyorum biliyorsunuz, transferim olmuştu, ayın 27sinde de testim vardı. Maalesef, evet maalesef olmadı. iki gün anca kendime geldim. Şimdi Allaha şükür iyiyim, tekrar denemek için hazırım. Amma velakin bu sefer dondurulmuşla değil, taze transfer mümkünse yaptırmak istiyorum. Miyom sorunum kalmadı çok şükür.
2220 canım oralardaysan bana acilen yumurta kalitesi arttırıcı reçeteni hangi sayfaya yazdığını iletebilir misin lütfen.
bugünden hemen başlamam lazım, durmak yok yola devam değil mi yani :)

Geçmiş olsun,bir daha ki tedavinde kavuşmanı dilerim.

arkadaşlar acaba aranızda kızıltoprak florance nightingale hastanesinde tüp bebek yaptıran var mı acaba?
benim laboratuarı iyi olan bir merkeze ihtiyacım var, çünkü embriyo kalitesini çok dikkate almadan transfer ettiler, blastokist durumuna gelmeden yapılan transfer bizim yaşımızda çok verimli olmadığı kanısındayım.
Nolur, bilgisi olan varsa benimle paylaşın. Çünkü gerçekten merkezimi değiştirmek istiyorum.

Merhaba uzun süredir görünmüyorsunuz, inş her şey yolundadır, sevgiler.

@2220 bu biraz curcuna tam benim tarzım her yer her yerde :)
Merhaba, akapunktur nasıl gidiyor, yumoşları topladın mı, sürecinde bol şans dilerim.

Merhaba, stresli olman doğal ama sana zarar verdiğini bildikten sonra baş etme çalışmalıyız. Ameliyatın başarılı geçmiştir inş. 2 aylık sürede yasak yoksa organik ihtimali var, tedavini nasıl olsa yaptıracağın için düşünmeden keyifli birliktelikler seni bekliyor. Çoluk çocuk büyümüş, hiç bir endişen yok, balayında olduğunuzu düşünürsen davranışların değişir mi? Bize ışık vermeyen pencereleri kapatıp, aydınlık pencerelere bakalım diyorum, sevgiler.

Çok şükür canım bu sefer olacak inşallah dualarım seninle canım benim
Günaydın, nasılsın? Karatayın kitabını buldun mu? Enginar tarifin var mı? Sevgiler.

Merhaba uzun süredir görünmüyorsunuz, inş her şey yolundadır, sevgiler.

@2220 bu biraz curcuna tam benim tarzım her yer her yerde :)
Merhaba, akapunktur nasıl gidiyor, yumoşları topladın mı, sürecinde bol şans dilerim.

Merhaba, stresli olman doğal ama sana zarar verdiğini bildikten sonra baş etme çalışmalıyız. Ameliyatın başarılı geçmiştir inş. 2 aylık sürede yasak yoksa organik ihtimali var, tedavini nasıl olsa yaptıracağın için düşünmeden keyifli birliktelikler seni bekliyor. Çoluk çocuk büyümüş, hiç bir endişen yok, balayında olduğunuzu düşünürsen davranışların değişir mi? Bize ışık vermeyen pencereleri kapatıp, aydınlık pencerelere bakalım diyorum, sevgiler.

Çok şükür canım bu sefer olacak inşallah dualarım seninle canım benim
Günaydın, nasılsın? Karatayın kitabını buldun mu? Enginar tarifin var mı? Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…