- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.161
Allahim guldursun yuzumuzu insallahhhhkızlar 5. gün pgt si yapılıyor bugün.. sonuç geç saatte çıkacak olumlu çıkarsa bu gece veya yarın 6. gün transferi yapılacak..
hepinizi öpüyorummm..
merkeze yakınız beklerimTarsusa uğrama ihtimalimiz yüksek, vakit bulabilirsem keyifle kahveni içerim. Tarsus çok büyümüş, merkezinde mi oturuyorsun? Şelalesini ve parkını beğenirim.
çok şükür RABBİM eksik etmesin hayatımızdan bu muhteşem mucizeleriohh ohh ne güzel hayatın enerji kaynaklarıyla dolu:)))
Ben iyiyim canım çok şükür işler güçler işte rutin:)
Maalesef cok stresliyim. Bir ay once miyom ameliyati oldum. Simdi iki ay daha bekleme surem var. Beklemek cok.zor ama tabiiki dogru zamani beklemek en onemlisi. Allahtan hayirlisi. Bende bu ssiteyi ozellikle burayi buldugum icin cok rahatladim. Cok iyi arkadaslarim var ama ayni sikintiyi paylasan imsanlarla dertlesmek onlardan umut bulmak beni daha bir rahatlatti. Dualarim artik hepimiz icin.Hadi Hayırlısı, dualarımız seninle, meleğin inş. bu kez sağlık sıhhatle gelir. Bol şanslar, sevgiler.
Geçmiş olsun, burun tıkanıklığını açmak için burnun bir tarafını kapatıp derin nefes alıyorsun sonra kapalısını açıp diğerinden nefes veriyorsun. Reha MUHTAR'ın yazısında okuyup ara ara denerim, geçenlerde benin burunda tıkalı idi faydasını gördüm, bir de çörek otu yağını sıcak suya damlatıp buğuseptin uygulamanın faydası olur da Ali'ye etkisi olur mu bilmiyorum. Şeker seviyen sevindirici, sanırım fazla karbonhidrat tüketmiyorsun. Şeker yüklemesini düşünmüyorum, yerine şeker ölçüm cihazlarını kullanarak açlık tokluk şekerini ölçeyim istiyorum. Bu konuda da Karatay'cıyım. Yarın ve diğer günlerinin de istediğin gibi olsun ve iyi tatiller dilerim.
Birbirimize yardımcı olmak için buradayız, benim de bir boş gebeliğim var, kafamdaki milyon sorunun cevabını ararken bu forumu bulduğumda çok mutlu olmuştum. Arkadaşların deneyim ve bilgilerinden faydalanmıştım, bu yüzden yeni bir bilgi edinip paylaşmaktan keyif alırım. Deneyiminden dolayı daha da streslisindir, demesi kolay ama bence geçmişten tecrübe bilgini alarak konuyu geride bırakmalı, yani geçmişin seni ketlemesine izin verilmemeli diye düşünüyorum. Hakkında hayırlısı olsun, Yaradanım Hayırlısıyla sana da meleğini göndersin, sevgiler.
Yaşımın 45 olupta hamileliğimi gören duyan herkeste bi şaşkınlık oluyo.bazıları deli olduğumu söylüyo eminim içinden söyleyen büyük bi kitle var :).hiç önemli değil her geçcen gün özel olduğumu daha da farkediyorum.burdaki tüm dostlarım bir gün mutlaka anneliği tadacaklar.hepinizin yüreği samimiyeti birbirinden güzel.emin olun hergün dua ediyorum.hayat yaşamaya değer.mevsim güzel.canımızı sıkmak yerine tadını çıkaralım.herşeyin elbet bi vakti zamanı vardır.ömrümüz elverdikçe bu sayfalarda daha çok güneş yıldız deniz derya eylül ali mustafa ve daha nicelerinin müjdelerini alıp hep beraber sevinçlerimize ortak olcaz inşallah.daha öncede belirttiğim gibi tlf dan iletişim kurduğum ve acemi olduğum için sağlıklı iletişim kuramıyorum ama hepinizi tek tek takip ediyorum tek tek dua ediyorum.en zor günlerimi burda sizinle geçirdim.minnettarım.siz de bana dua ederseniz çok sevinirim.bu hafta 16.haftamızı bitiriyoruz eylül bebek büyüyo.hepinizi seviyor öpüyorum
Rabbim nasip etsin inşallah gönlündekini nasip etsin sana ve tüm isteyen yüreği güzel arkadaşlarıma.benim daha önceden 3 çocuğum var 18 yıl önce tüplerimi bağlattım.5 ay önce hamile kalmak istediğimde %1 şans verdiler.önce tüm kalbimle inandım hep dua ettim.hayırlıysa vakti zamanıysa rabbim nasip et dedim.geçen yıl organ bağışı yaptım.hangi organlarını dediler uterusum dahil hepsi dedim güldüler.gülmeyin ben uterusuma güveniyorum dedim :)cok guzel bir durum hak bizede nasip etsin bende 41 yasondayim alti defa tup bebek denedik transgeri hic yasamadin sen nasil hamile kaldin hangi yontemle bilgi verirseniz mutlu olurum
dRabbim nasip etsin inşallah gönlündekini nasip etsin sana ve tüm isteyen yüreği güzel arkadaşlarıma.benim daha önceden 3 çocuğum var 18 yıl önce tüpleorimi bağlattım.5 ay önce hamile kalmoak istediğimde %1 şans verdiler.önce tüm kalbimle inandım hep dua ettim.hayırlıysa vakti zamanıysa rabbim nasip et dedim.geçen yıl organ bağışı yaptım.hangi organlarını dediler uterusum dahil hepsi dedim güldüler.gülmeyin ben uterusuma güveniyorum dedim :)
canim cok sagol nasil hamile kaldinRabbim nasip etsin inşallah gönlündekini nasip etsin sana ve tüm isteyen yüreği güzel arkadaşlarıma.benim daha önceden 3 çocuğum var 18 yıl önce tüplerimi bağlattım.5 ay önce hamile kalmak istediğimde %1 şans verdiler.önce tüm kalbimle inandım hep dua ettim.hayırlıysa vakti zamanıysa rabbim nasip et dedim.geçen yıl organ bağışı yaptım.hangi organlarını dediler uterusum dahil hepsi dedim güldüler.gülmeyin ben uterusuma güveniyorum dedim :)
cgh yapmislar cnm sorun cikmamis simdi transferim var..
Harika .. Hayırlı olsun.. Kesin geleceğim kahvaltıya ..Gel beraber keyif yapalım. Temizliğini yapıyorum sabahtan beri. En kısa zamanda da taşınmak niyetindeyiz. Bahçede Isparta' dan gelme güller var. Nar, ayva, elma, badem, incir, erik ağaçları, yan komşuda tavuklar... Evin içi serin serin. Ooooh. Yan gel Osman dört dönüm bostan
Hoşbulduk..:)) güzel haberlerle daha da hoş bulacağım buraları.. O günleri bekliyorumcanimmmm hosgeldiiiin ne guzel ettin ne guzellll
Geçmiş olsun,bir daha ki tedavinde kavuşmanı dilerim.herkese günaydın,
mutluluk dolu bir gün olur inşallah hepimiz için. Kızlar ben sık sık girmiyorum biliyorsunuz, transferim olmuştu, ayın 27sinde de testim vardı. Maalesef, evet maalesef olmadı. iki gün anca kendime geldim. Şimdi Allaha şükür iyiyim, tekrar denemek için hazırım. Amma velakin bu sefer dondurulmuşla değil, taze transfer mümkünse yaptırmak istiyorum. Miyom sorunum kalmadı çok şükür.
2220 canım oralardaysan bana acilen yumurta kalitesi arttırıcı reçeteni hangi sayfaya yazdığını iletebilir misin lütfen.
bugünden hemen başlamam lazım, durmak yok yola devam değil mi yani :)
Merhaba uzun süredir görünmüyorsunuz, inş her şey yolundadır, sevgiler.Selam arkadaşlar. Bu sabah Türkiye Maratonumun sonucunu öğrendim. Çok fazla sevinmek istemiyorum, çünkü inanmakta çok zorlanıyorum. Daha çok uzun bir yol var. Aşılması gereken daha çok barajlar var. Ama Test sonucum positiv çıktı. Şu an itibariyle hamileymişim. Devam etmesini çok istiyorum. İlerki günler neler olcak acaba?
Merhaba, akapunktur nasıl gidiyor, yumoşları topladın mı, sürecinde bol şans dilerim.@2220 bu biraz curcuna tam benim tarzım her yer her yerde :)
Merhaba, stresli olman doğal ama sana zarar verdiğini bildikten sonra baş etme çalışmalıyız. Ameliyatın başarılı geçmiştir inş. 2 aylık sürede yasak yoksa organik ihtimali var, tedavini nasıl olsa yaptıracağın için düşünmeden keyifli birliktelikler seni bekliyor. Çoluk çocuk büyümüş, hiç bir endişen yok, balayında olduğunuzu düşünürsen davranışların değişir mi? Bize ışık vermeyen pencereleri kapatıp, aydınlık pencerelere bakalım diyorum, sevgiler.Maalesef cok stresliyim. Bir ay once miyom ameliyati oldum. Simdi iki ay daha bekleme surem var. Beklemek cok.zor ama tabiiki dogru zamani beklemek en onemlisi. Allahtan hayirlisi. Bende bu ssiteyi ozellikle burayi buldugum icin cok rahatladim. Cok iyi arkadaslarim var ama ayni sikintiyi paylasan imsanlarla dertlesmek onlardan umut bulmak beni daha bir rahatlatti. Dualarim artik hepimiz icin.
Günaydın, nasılsın? Karatayın kitabını buldun mu? Enginar tarifin var mı? Sevgiler.Çok şükür canım bu sefer olacak inşallah dualarım seninle canım benim
Merhaba uzun süredir görünmüyorsunuz, inş her şey yolundadır, sevgiler.Selam arkadaşlar. Bu sabah Türkiye Maratonumun sonucunu öğrendim. Çok fazla sevinmek istemiyorum, çünkü inanmakta çok zorlanıyorum. Daha çok uzun bir yol var. Aşılması gereken daha çok barajlar var. Ama Test sonucum positiv çıktı. Şu an itibariyle hamileymişim. Devam etmesini çok istiyorum. İlerki günler neler olcak acaba?
Merhaba, akapunktur nasıl gidiyor, yumoşları topladın mı, sürecinde bol şans dilerim.@2220 bu biraz curcuna tam benim tarzım her yer her yerde :)
Merhaba, stresli olman doğal ama sana zarar verdiğini bildikten sonra baş etme çalışmalıyız. Ameliyatın başarılı geçmiştir inş. 2 aylık sürede yasak yoksa organik ihtimali var, tedavini nasıl olsa yaptıracağın için düşünmeden keyifli birliktelikler seni bekliyor. Çoluk çocuk büyümüş, hiç bir endişen yok, balayında olduğunuzu düşünürsen davranışların değişir mi? Bize ışık vermeyen pencereleri kapatıp, aydınlık pencerelere bakalım diyorum, sevgiler.Maalesef cok stresliyim. Bir ay once miyom ameliyati oldum. Simdi iki ay daha bekleme surem var. Beklemek cok.zor ama tabiiki dogru zamani beklemek en onemlisi. Allahtan hayirlisi. Bende bu ssiteyi ozellikle burayi buldugum icin cok rahatladim. Cok iyi arkadaslarim var ama ayni sikintiyi paylasan imsanlarla dertlesmek onlardan umut bulmak beni daha bir rahatlatti. Dualarim artik hepimiz icin.
Günaydın, nasılsın? Karatayın kitabını buldun mu? Enginar tarifin var mı? Sevgiler.Çok şükür canım bu sefer olacak inşallah dualarım seninle canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?