Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sağlıkla gelsin Eylül bebiş.

Canım Kızın sağlıkla hayırla gelsin,teyzesi Güneş'i öpüyor.

BAyıldım bayıldım...
Seni hep böyle bi evde hayal etmiştim zaten:))
O balkona bi sürü renkli çiçeklerde koy da hayallerim tamamlansın.. Bide sana beyaz uçuşan elbise aldık mı tamamdır:))
Toprak anam bereketini sanada versin bir adım at ki o eve çocuklar peşi sıra gelsinn:)

Canım hakkında hayırlısı olsun ne diyelim.. Nasıl hissediyorsan öyle yola devam et..
Laboratuar konusunu bilemiyorum hiç o hastaneyle ilgili bilgim olmadı..
Geçen burda da yazdım.. Tüp bebek deneyen bi kadın en son tedavisinde transfer olurken doktor genetik iyi değil çok umutlanma bence tutmaz demiş.. O da tutmayacak diye diğerlerinde hep yattıgı için bunda gezmiş dolaşmış ve test sonucunda ikizleri olduğunu öğrenmiş. 12 haftada birini kaybetmişler ama Ada'sı şimdi 5 yaşında.. Ve bi mucize daha olmuş;
Ada 3 yaşındayken relg günü geçmiş test yapmışlar hamile:) Diyor ki baktığınızda imkanı yok çünkü 2 tüpüm tıkalı ve eşimde büyük sperm problemi var:)
Şimdi Ada ve Maya'sıyla mutlu mutlu yaşıyorlar...
Bu güzel hikaye hepimize umut olsun inşallah... Olmayacak diye bir şey yok demek ki... Vakti saati geldiğinde hiçbir şey engel olamıyor.

@yadigaryadi kuzum en iyileriyle karşılaşıp hayırlı bir yerde yaptır inşallah önemli olan moral senin olsun umut
olsunki hep yesersin bebisin hadi hayirlısı dualardasın kuzummm
ensu ayyy hadi hadiii dinlen bakalım tez zamanda güzel haberler inşallah@2220 ay bayıldım bittm eve ayoll

cgh yapmislar cnm sorun cikmamis simdi transferim var..
Ensu, canım.. Hadi bakalım inşallah! Herşey yolunda gidecek ve seni kızına kavuşturacak. Dualarım senin için tatlım. Güzel haberlerini duymak için sabırsızlıkla bekleyeceğim ben de seninle beraber..

Geçmiş olsun arkadaşım. Diyecek bir şey bırakmıyor bu veletler bize. Neyse ki umudun ve çaban aktif. Bunu değerlendirmen güzel.
Benim tarife gelince. Bir kase yoğurt (mümkünse ev yapımı) bir tatlı kaşığı çöreotuyağı, damak zevkine göre 2-3 tatlı kaşığı bal. Günde 3 defa. 15 gün sonra günde 2 öğüne düşür. Bir 15 gün sonra günde bir. Haftada bir olana kadar 15 günde bir 1 öğün azalt. Haftada birde sabitle. Tedavi ya da gebelik sırasında da kullanabilirsin.
Ek olarak Ensu' nun arısütünü de kullan istersen. Onun da faydasına inandım.
Her sabah bir avuç çekirdekli, kara kuru üzüm de listende olsun. Yoğurtlu karışım aç olarak yenecek ve taze hazırlanacak.
Şifa olsun arkadaşım. Bir sonraki tedavin yavrunu getirsin inşallah...

Banaaa bakk sen burda yaşıyorsunda niye bizim haberimiz yok ahahahah:)
Ek biç bakemm çabukk

Haberiniz yok çünkü henüz taşınmadık
Dün biraz temizlik yaptım. Bahçede işler devam ediyor. Kurumuş ağaçlar vardı onlar kesildi ayıklandı. Geniş olan kısım da kabartılacak ve ağaçların altına çim serilecek. Papatya ve gece sefası aldım, ekilecek. Yasemin, hanımeli ve şimşir de almak istiyorum. Ve palmiye tabi. Bu yıl istediğim hale gelmese de önümüzdeki yaz tam şeklini alır inşallah. En güzeli hamaklar ve salıncaklar için bir sürü yer var. Güzel olacak inşallah

Çiçekler sırada. Beyaz elbise 40 yılda bir giyerim elbiseyi. Ama yeşilli- yapraklı- çiçekli uzun bir tane var.
Amaaaan seni mi kıracağım. Güzel hatırın için alırım bir tane. Şöööle püfür püfür...

Çok güzel olacaksın arkadaşım bende seni ziyarete geleceğim inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…