- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.181
Canım hayırlı olsun transferin,dualarım seninle.cgh yapmislar cnm sorun cikmamis simdi transferim var..
Sağlıkla gelsin Eylül bebiş.Yaşımın 45 olupta hamileliğimi gören duyan herkeste bi şaşkınlık oluyo.bazıları deli olduğumu söylüyo eminim içinden söyleyen büyük bi kitle var :).hiç önemli değil her geçen gün özel olduğumu daha da farkediyorum.burdaki tüm dostlarım bir gün mutlaka anneliği tadacaklar.hepinizin yüreği samimiyeti birbirinden güzel.emin olun hergün dua ediyorum.hayat yaşamaya değer.mevsim güzel.canımızı sıkmak yerine tadını çıkaralım.herşeyin elbet bi vakti zamanı vardır.ömrümüz elverdikçe bu sayfalarda daha çok güneş yıldız deniz derya eylül ali mustafa ve daha nicelerinin müjdelerini alıp hep beraber sevinçlerimize ortak olcaz inşallah.daha öncede belirttiğim gibi tlf dan iletişim kurduğum ve acemi olduğum için sağlıklı iletişim kuramıyorum ama hepinizi tek tek takip ediyorum tek tek dua ediyorum.en zor günlerimi burda sizinle geçirdim.minnettarım.siz de bana dua ederseniz çok sevinirim.bu hafta 16.haftamızı bitiriyoruz eylül bebek büyüyo.hepinizi seviyor öpüyorum
Canım Kızın sağlıkla hayırla gelsin,teyzesi Güneş'i öpüyor.Teyzelerimiz bizden güzel haberler var. Prenatal 21 plus test sonucumuz normal çıktı. Sonucu okurken musluklarımız da açıldı.
Veeee merak edilen konuda annenin kromozomu denk geldi.
İsim olarak Güneş (anne gezegenle uyumu açısından) Derya veya Göksu'yu düşünüyorum, teyzelerinin önerilerini de bekliyorum. Ve Yaradanım isteyen herkese Hayır'lısıyla da nasip etsin dualarını gönderiyorum. Şimdiden sevgiyle faydalı Güneş enerjisi gönderiyoruz.
cgh yapmislar cnm sorun cikmamis simdi transferim var..
Yeni meşgalem
Gel beraber keyif yapalım. Temizliğini yapıyorum sabahtan beri. En kısa zamanda da taşınmak niyetindeyiz. Bahçede Isparta' dan gelme güller var. Nar, ayva, elma, badem, incir, erik ağaçları, yan komşuda tavuklar... Evin içi serin serin. Ooooh. Yan gel Osman dört dönüm bostan
d
canim cok sagol nasil hamile kaldin
herkese günaydın,
mutluluk dolu bir gün olur inşallah hepimiz için. Kızlar ben sık sık girmiyorum biliyorsunuz, transferim olmuştu, ayın 27sinde de testim vardı. Maalesef, evet maalesef olmadı. iki gün anca kendime geldim. Şimdi Allaha şükür iyiyim, tekrar denemek için hazırım. Amma velakin bu sefer dondurulmuşla değil, taze transfer mümkünse yaptırmak istiyorum. Miyom sorunum kalmadı çok şükür.
2220 canım oralardaysan bana acilen yumurta kalitesi arttırıcı reçeteni hangi sayfaya yazdığını iletebilir misin lütfen.
bugünden hemen başlamam lazım, durmak yok yola devam değil mi yani :)
transferin yapıldı mı?cgh bile temiz çıkmış bu sefer tamam inşallah.cgh yapmislar cnm sorun cikmamis simdi transferim var..
Ensu, canım.. Hadi bakalım inşallah! Herşey yolunda gidecek ve seni kızına kavuşturacak. Dualarım senin için tatlım. Güzel haberlerini duymak için sabırsızlıkla bekleyeceğim ben de seninle beraber..cgh yapmislar cnm sorun cikmamis simdi transferim var..
herkese günaydın,
mutluluk dolu bir gün olur inşallah hepimiz için. Kızlar ben sık sık girmiyorum biliyorsunuz, transferim olmuştu, ayın 27sinde de testim vardı. Maalesef, evet maalesef olmadı. iki gün anca kendime geldim. Şimdi Allaha şükür iyiyim, tekrar denemek için hazırım. Amma velakin bu sefer dondurulmuşla değil, taze transfer mümkünse yaptırmak istiyorum. Miyom sorunum kalmadı çok şükür.
2220 canım oralardaysan bana acilen yumurta kalitesi arttırıcı reçeteni hangi sayfaya yazdığını iletebilir misin lütfen.
bugünden hemen başlamam lazım, durmak yok yola devam değil mi yani :)
Banaaa bakk sen burda yaşıyorsunda niye bizim haberimiz yok ahahahah:)
Ek biç bakemm çabukk
BAyıldım bayıldım...
Seni hep böyle bi evde hayal etmiştim zaten:))
O balkona bi sürü renkli çiçeklerde koy da hayallerim tamamlansın.. Bide sana beyaz uçuşan elbise aldık mı tamamdır:))
Toprak anam bereketini sanada versin bir adım at ki o eve çocuklar peşi sıra gelsinn:)
cgh yapmislar cnm sorun cikmamis simdi transferim var..
insallah peki kac yasindaydiCanım tüp bebek yaptırdı öyle hamile kaldı:) %1 demişler ama ilk denemesinde tutundu maşallah:)
Darısı başına olsun.
Haberiniz yok çünkü henüz taşınmadık
Dün biraz temizlik yaptım. Bahçede işler devam ediyor. Kurumuş ağaçlar vardı onlar kesildi ayıklandı. Geniş olan kısım da kabartılacak ve ağaçların altına çim serilecek. Papatya ve gece sefası aldım, ekilecek. Yasemin, hanımeli ve şimşir de almak istiyorum. Ve palmiye tabi. Bu yıl istediğim hale gelmese de önümüzdeki yaz tam şeklini alır inşallah. En güzeli hamaklar ve salıncaklar için bir sürü yer var. Güzel olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?