Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

slm arkadaşlar...benimde 10.günüm sonuç negatif...embriyologu aradım iki embriyo transferi olmuştu...yumurta kalitesi birinci sınıf sperm kalitesi ortaydı dediler...kısmet değilmiş...ne diyeyim...acaba sorun eşimden mi kayneklandı anlayamadım...

Hayırlısı böyleymiş canım canın sağ olsun... Vakti gelmemiş demek ne diyelim.

geçmiş olsun canım

kızlar dün test yaptırdım sonuç malesef negatif biz bu defteri burada kapattık yüce rabbim bu yolda çaba harcayan tüm arkadaşlara güzel sonuçlar nasip etsin

bendedendye
insallah peki kac yasindaydi
cok guzel madallah

13 günlük hasretim var size... 16 Nisan'dan bugüne 1 gün hariç ara vermeden "hafta sonu dahil!" bir yoğunluğun dibinde, içinde, üstünde en çok en çok da altındayım galiba :) Hey hayt!!! :))))

1 günlük arayı da başka bir atraksiyonla sonu hastaneyle buluşan sonu iyi biten bir yoğunlukla geçirdik...

Velhasıl kelam; yoğunluk tam tabiriyle hayatımın tammmmmmmm orta yerinde... Sanırım Mayıs 20'ye kadar da aynı tempoyla, hatta belki üstelik artarak sürecek... Ondan sonra da tam tersine sinek avlayan duruma dönmesi muhtemel, bekleyip göreceğiz...

Burada yokken çok güzel gelişmeleri kaçırmış olmanın üzüntüsünü duymak istiyorum, diliyorum... Uzun soluklu gelip tek tek mesaj okuduğumda mutlu hüzünlü fark etmeksizin paylaşamadığım tüm mesajlar için "tüh ya" diyebilmeyi deli gibi arzuluyorum :))) 3972-73 sayfaları da not olsun gelince kolay olsun diye bırakıyorum :) O sayfalardan en son sayfalara çok uzun mesaim olacak. Azimliyim :)

Tüm yoğunluğa, beynen, fikren, bedenen sonuna kadar sömürülüyor durumda olsam da harikayım :) Harikayız... İyi olalım hep demeye de devam... Her şey yolunda olmayabilir, keyfimiz de olmayabilir... Olsun hepsi geçer demeye de devam. İsteyelim olsun :))))) En kötü bir yüzümüz kararır...

Günler su gibi akıp geçsin 19 Mayıs sabahı gelsin, kavuşalım...
Çokkkkkkkkkkkkkkkkk çok öpüyorum herkesi kocaman kocaman

Insallah canim benim, umut fakirin kamçısi ya, benim yuregim dahada fazlasini istiyor, bu donemlerde cok yanliz kaldim, etrafimda destwgim yoktu. Yogunluktanda foruma giremedim, ama insan gercek bir dostu yaninda istiyor bu olaylarda. Ben seni az cok tanidim, senin kocaman yuregin kadar da etrafa pozitif umut sacacak olumlu dusuncelerin var.
Sayende su forumda nerdeyse yari yolda birakip cekip gidecek cok arkadas can havliyle umuduna sarildi.
Iyi ki varsin, iyi ki seninle paylasma serefine eristik.

Birdahaki sefere insallah. Dogru zaman o zaman olacak insallah

Kızlar rahim filmi çok zor mu? 2. Denemeyi yaptırırsam çekileceğim 10 yıl önce çekilmiştim 4 Kere berbattı.yeni teknoloji nasıl bilmiyorum

NE oldu yine neden oldu anlamadım bir yumru geldi oturdu boğazıma göz yaşlarım durmuyor yine nefesim kesiliyor ALLAHIM diyorum senden gelen için sana sığınıyorum ferahlık ver banaeğerki vermeyeceksen içİmden bu evlat isteğini al yükümü hafiflet ama olmuyor tam bitti unuttum derken bir meltem gelip beni yerle bir ediyor karma karışık alt üst olmuş bir durumdayım çaresizim yalnızım umutsuzumiçimden bir ses sen yalnız mı yaşlanacaksın diyor tek mi öleceksin belkide mezarina bile gelecek kimse olmayacak bir fatiha okuyanın olmayacak diyor diyorum ki ben tek değilim eşim var onunla yaşlanacağım ben bildiği bilmediğim herkse fatiha okuyorum bana da okuyacak birisi çıkar diyorum ama nefesimin kesilmesine engel olmıyorum

kızlar dün test yaptırdım sonuç malesef negatif biz bu defteri burada kapattık yüce rabbim bu yolda çaba harcayan tüm arkadaşlara güzel sonuçlar nasip etsin
ben mucizelere hala inaniyorum... Canimmmm gecmis olsun her seyi at bi tarafa ve iyice dinlen. Bazen bazi seyler tam da vazgectigimizde gelip bizi buluyor. ?. Biliyorum gene oyle olacak

canım bu evlat aşkı sevgisi isteği bizden hiçç gitmez..Allahım kabul etmiyceği bir duayı kullarına etirmezmiş..ben inanıyorum tüp bebek yada doğal birşekilde gelicek bebişler..Allahım mutlaka kapı acar tedavilerin için..lütfen umutsuz olma bak benim iki kere dölenme olmadı opu olduğum halde ama yinede yılmadım yarın opu var tek yumurtayla risk ve fsh çook yükekti bu ay..bu tedavilerim için çook büyük zorluklara katlanıyorum Rabim mutlaka karşılığını vericek ben buna inanıyorum..bazen duygularımız karmakarışık oluyor yarın geçicek inş canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…