- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.201
45 yaşında canım:)insallah peki kac yasindaydi
Çiçekler sırada. Beyaz elbise40 yılda bir giyerim elbiseyi. Ama yeşilli- yapraklı- çiçekli uzun bir tane var.
Amaaaan seni mi kıracağım. Güzel hatırın için alırım bir tane. Şöööle püfür püfür...
slm arkadaşlar...benimde 10.günüm sonuç negatif...embriyologu aradım iki embriyo transferi olmuştu...yumurta kalitesi birinci sınıf sperm kalitesi ortaydı dediler...kısmet değilmiş...ne diyeyim...acaba sorun eşimden mi kayneklandı anlayamadım...
Hahahaha maşallahh hayallerimdeki kadın oldun vallahii :))
geçmiş olsun canımslm arkadaşlar...benimde 10.günüm sonuç negatif...embriyologu aradım iki embriyo transferi olmuştu...yumurta kalitesi birinci sınıf sperm kalitesi ortaydı dediler...kısmet değilmiş...ne diyeyim...acaba sorun eşimden mi kayneklandı anlayamadım...
bendedendyeGeçmiş olsun arkadaşım. Diyecek bir şey bırakmıyor bu veletler bize. Neyse ki umudun ve çaban aktif. Bunu değerlendirmen güzel.
Benim tarife gelince. Bir kase yoğurt (mümkünse ev yapımı) bir tatlı kaşığı çöreotuyağı, damak zevkine göre 2-3 tatlı kaşığı bal. Günde 3 defa. 15 gün sonra günde 2 öğüne düşür. Bir 15 gün sonra günde bir. Haftada bir olana kadar 15 günde bir 1 öğün azalt. Haftada birde sabitle. Tedavi ya da gebelik sırasında da kullanabilirsin.
Ek olarak Ensu' nun arısütünü de kullan istersen. Onun da faydasına inandım.
Her sabah bir avuç çekirdekli, kara kuru üzüm de listende olsun. Yoğurtlu karışım aç olarak yenecek ve taze hazırlanacak.
Şifa olsun arkadaşım. Bir sonraki tedavin yavrunu getirsin inşallah...
cok guzel madallahinsallah peki kac yasindaydi
Herşey gönlünce olsun canım. Minik kızını kucakla inşallah:)cgh yapmislar cnm sorun cikmamis simdi transferim var..
Insallah canim benim, umut fakirin kamçısi ya, benim yuregim dahada fazlasini istiyor, bu donemlerde cok yanliz kaldim, etrafimda destwgim yoktu. Yogunluktanda foruma giremedim, ama insan gercek bir dostu yaninda istiyor bu olaylarda. Ben seni az cok tanidim, senin kocaman yuregin kadar da etrafa pozitif umut sacacak olumlu dusuncelerin var.Geçmiş olsun arkadaşım. Diyecek bir şey bırakmıyor bu veletler bize. Neyse ki umudun ve çaban aktif. Bunu değerlendirmen güzel.
Benim tarife gelince. Bir kase yoğurt (mümkünse ev yapımı) bir tatlı kaşığı çöreotuyağı, damak zevkine göre 2-3 tatlı kaşığı bal. Günde 3 defa. 15 gün sonra günde 2 öğüne düşür. Bir 15 gün sonra günde bir. Haftada bir olana kadar 15 günde bir 1 öğün azalt. Haftada birde sabitle. Tedavi ya da gebelik sırasında da kullanabilirsin.
Ek olarak Ensu' nun arısütünü de kullan istersen. Onun da faydasına inandım.
Her sabah bir avuç çekirdekli, kara kuru üzüm de listende olsun. Yoğurtlu karışım aç olarak yenecek ve taze hazırlanacak.
Şifa olsun arkadaşım. Bir sonraki tedavin yavrunu getirsin inşallah...
Birdahaki sefere insallah. Dogru zaman o zaman olacak insallahherkese günaydın,
mutluluk dolu bir gün olur inşallah hepimiz için. Kızlar ben sık sık girmiyorum biliyorsunuz, transferim olmuştu, ayın 27sinde de testim vardı. Maalesef, evet maalesef olmadı. iki gün anca kendime geldim. Şimdi Allaha şükür iyiyim, tekrar denemek için hazırım. Amma velakin bu sefer dondurulmuşla değil, taze transfer mümkünse yaptırmak istiyorum. Miyom sorunum kalmadı çok şükür.
2220 canım oralardaysan bana acilen yumurta kalitesi arttırıcı reçeteni hangi sayfaya yazdığını iletebilir misin lütfen.
bugünden hemen başlamam lazım, durmak yok yola devam değil mi yani :)
GEÇMİŞ OLSUN CANIMMM ne diyeyim bilmiyorumkızlar dün test yaptırdım sonuç malesef negatif biz bu defteri burada kapattık yüce rabbim bu yolda çaba harcayan tüm arkadaşlara güzel sonuçlar nasip etsin
ben mucizelere hala inaniyorum... Canimmmm gecmis olsun her seyi at bi tarafa ve iyice dinlen. Bazen bazi seyler tam da vazgectigimizde gelip bizi buluyor. ?. Biliyorum gene oyle olacakkızlar dün test yaptırdım sonuç malesef negatif biz bu defteri burada kapattık yüce rabbim bu yolda çaba harcayan tüm arkadaşlara güzel sonuçlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?