Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

oooooo Offffffffffff ya sen benim ic sesim olmussun.. Bu ses bana geliyor ama hemen gonderiyorum... İnadina duyma onu duymaaaaa

arkadaşlar sordum cevap alamadım...bir daha sorayım sper hızı ve kalitesi çok önemli mi?sağolsun doktorumuz bilgilendirmedi...duyarlı bir insan anlatırsa sevinirim???

Hoşgeldin arkadaşım. Buralardayız, müsait oldukça kaç gel. O yoğunlukların altından kaldıralım seni. Hoş sen yeterince güçlüsün. İşler senden korksun. Olsun yine de gel sen. Özlüyoruz seni

arkadaşlar sordum cevap alamadım...bir daha sorayım sper hızı ve kalitesi çok önemli mi?sağolsun doktorumuz bilgilendirmedi...duyarlı bir insan anlatırsa sevinirim???
Dogal yolla gebeliklerde spermin hizi ve kalitesi onemli yumurtaya ulasabilmesi icin. Fakat tup bebek tedavilerinde sperm hizi ve sayisi az olan durumlarda ikci yontemi var. Spermi yymurta icine kontrol altinda tutarak yakin takiple dollendiriliyor. Benim esimde sayi ve hiz azligi oldugu icin o yontem yapilmisti. Bes yumurtadan iki yumurta dollenmisti. Iki tane transver olmustu. Transferden oncede bir tanesini tam kalite oldugunu soylemislerdi ki bende tekil hamile kalmistim. Bence labaratuvarin iyi olmasi embriyo icin onemli. Yoksa yedavi yondemiyle bir spermden bile yumurta dolleniyo.

Siz de iyi ki varsınız arkadaşım. İnşallah birilerine faydam oluyordur. Tek tesellim o olur...

Kızlar rahim filmi çok zor mu? 2. Denemeyi yaptırırsam çekileceğim 10 yıl önce çekilmiştim 4 Kere berbattı.yeni teknoloji nasıl bilmiyorum

Rahim filminde, tüplerin açık olup olmaması kadar filmi çekenin tecrübesi ve duyarlılığı da önemli. İstanbul' da dijital çekim yapan bir ekip var ama son yerlerini WishDuygu biliyor. Şişli' ye geçmişlerdi sanırım. Cevat Bey ve ekibi. Hiç ağrısız üstelik tüm detayları görüyor.

Hoşgeldin. Dilerim tüm olumsuzlukları aşıp kucağına gelecek yavruna giden adımlardan birisini atarsın. Tüm sevgimiz ve iyi dileklerimiz seninle olacak yarın. Sen kendine ve bebeğine inan. İnşallah senin için her şey güzel olacak...

Oy kuzum. Seni okurken benim ciğerim yandı yine.
Kendine bunu yapma lütfen. Acı çekerek bir şey elde edemiyoruz. Üstelik kendi dengelerimizi bozarak olacak işimizi de bozuyoruz. Sürekli yeğenlerinle içiçeyken bunu atlatman zor olacak ama kendinle çatışmayı bıraktığında her şey daha çabuk yoluna girecek.
Fatiha okuyanım olmayacak diyorsun ya. Kayınpederim 1999 da vefat etmiş. Eşi ve çocukları mezarının yerini bile bilmiyor. Kayınvalidemden bir kere bile 'Allah razı olsun' ya da ' şöyle bir huyu vardı, iyiydi' gibi cümleler duymadım. O yüzden belki de geride birisinin kalmaması iyi bir şeydir bizim için. Züğürt tesellisi mi? Ne bileyim. İyisi böyle olmasaydı Rabbim bizi bu kadar üzmezdi herhalde. Di mi?

Tüp bebek tedavisinde spermin hızı önemli değil ama kalitesi önemli. En azından doktor ve embriyologlar için. Çünkü bunca tedavinin içinde en iyi kalite dedikleri embriyolar tutunamazken orta kalite embriyoların tutunup dünyaya gelmişliği var. Hem azımsanmayacak kadar fazla sayıda. Onun için bunlara takılma. Evlat, nasibinde varsa her şekilde gelecek sana. Bizlere düşen elimizdeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmek, çaba göstermek ve beklemek. Dilerim en kısa zamanda bebeğine kavuşur, bu soruları sorduğunu bile unutursun...

oooooo
Offffffffffff ya sen benim ic sesim olmussun.. Bu ses bana geliyor ama hemen gonderiyorum... İnadina duyma onu duymaaaaa

ne bileyim kızlar ya yeğenlerim nefes almama sebep oluyorlar onların yanında bir tarafım mutlu diğer tarafım eksik yalnız kimsesiz

yeteeeeer kuzum yapma hepimizde o mikrop şeytan girip inancımızı almaya çalışıyor.sen kendini rahmana bırak rabbime sıgın ne olacaksa, oluyor su yolunu buluyorrrr bana bak bende nekadar tedavi olmak isterken şimdi resmen kacıyorum korkuyorum hic kolay degil bende caresizlik yasadim tedavi olamamak sanki caresizlik yok kuzuum yok en büyük care rabbimde o hekim o yaradan o mucizemizi verecekkk inanalim insallah rabbim tek birakmasin bak benim yanimda senin gibi yigenlerimde yok zaten annesin teyze anne yarısı demek ben o kadar bile şanslı degilim bogazından dügümu at kendine gell bizim imtihanımız bu elden bişey gelmiyorrr sana sımsıkı sarılıp bende seninle aynı duygulardayim ama fazla hissetmemek en iyisi

kızlar dün test yaptırdım sonuç malesef negatif biz bu defteri burada kapattık yüce rabbim bu yolda çaba harcayan tüm arkadaşlara güzel sonuçlar nasip etsin

Ne desem bilemiyorum ki... Seni anladığımı ve yalnız olmadığını bil yeter canım..
Ama genelde bebekler umutlar bittiğinde geliyor. Dİlerim seninkinin gelme vakti gelmiştir..

Ayy ne oldu yaa bi yazı yazdım arkadan topik dağılmış...
Onlar nasıl sözler hiç kabul etmiyorum, hele senden...
Bir kere öncelikle 3 tane mis gibi yiğenin var.. Kocaman bir ailen var..
Çocugu olup sokakta yaşayan insanlar var.. Evrene yanlış mesajlar vermeyelim.. Hemen hemenn şükürlerimizi edelim..

Bak arkadaşım geçen bi yazı paylaşmış bende sizle paylaşayım..

"haz panoramasına yükselmiş bir insanın, bir çocuğa annelik yapması için onu doğurmuş olması gerekmez. hangi rahimden çıktığı çocugun sadece bir teferruatı olur. annelik ruhta başlar, ruhta biter ve en iyi anneler, farkındalık panoramasını genişletmiş annelerin arasından çıkar. Ruhsal anne, hormonal anneliğin her zaman bir basamak üzerindedir."

HEpinize günaydınnn...
Havalara veriyorum bu havalarımızı ona göre, hadi toparlanalım artıkk..

ne bileyim kızlar ya yeğenlerim nefes almama sebep oluyorlar onların yanında bir tarafım mutlu diğer tarafım eksik yalnız kimsesiz

Sanırım biraz kendinle kalıp gerçek hislerini anlamaya ihtiyacın var. Yeğenlerin varlıklarıyla seni mutlu etse de kendini baskı altında hissetmene de sebep oluyorlar. Ben buradan öyle gördüm. Onlarla kendi evlat özlemini gidermeye çalışıyorsun sanki. Biraz uzaklaşıp onların yeğenlerin olduğunu, evlat özlemine çözüm olmayacaklarını gördüğünde hem sen sakinleşeceksin, hem onlarla ilişkin daha dengeli olacak. Şimdi küçükler, sevgiye açlar ve tüm sevgileri alıyorlar. Ama ileride üzülmemeniz için azıcık mesafe koy derim nacizane. Hiç değilse yüreğindeki yarayı sürekli kanatma. Çünkü yaran kanadıkça acını olduğundan daha büyük algılayacaksın.
Sonsuz iyi niyetle ve sevgiyle yaklaştığının farkındayım. Sözlerim seni kırmasın. İlişkilerde yerine koyma diye bir şey olmuyor malesef. Sevginin büyüklüğü, özleminin acısına karışıp yormasın seni. Burada en büyük iş sana düşüyor. Bir de kullandığımız ilaçlar özellikle östrojen, depresif yanımızı şişiriyor. Her şeyi bu kadar yoğun hissetmemizin bir sebebi de o. Papatya çayı, biberiye çayı (tansiyon sorunun yoksa) bol yoğurt ve bol su ile kendine zaman ayırmanı öneririm. Papatya gevşemeni sağlayacak. Biberiye, hormon dengesini sağlıyor. Yoğurt ilaçların yan etkisinden arınmamıza yardımcı olurken su da birikmiş toksinleri atmamıza, yaşam enerjimizi tazelememize yarıyor. Sık sık limon koklaman da faydalı olur. Kendi dengeni kurduğunda her şey yoluna girecek merak etme.
Ukalalık ettiysem kusura bakma. Ekran başında gördüklerimi yorumluyorum. Yakın zamanda benim de yüreğimi acıtan şeyler bunlar. İçimin kavrulduğu günler çok ta geride değil. Merak etme geçiyor. Senin de çabanla daha hızlı geçecek inşallah. Mutluyum diyeceğin günlerin çok yakın olmasını diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…