- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.241
doğru söylüyorsun ben onları olmayn evlatlarımın yerine koyuyorum evlat sevgisini almaya çalışıyorum ilerde bu ilişkinin beni üzebileceğinide biliyorum (yaşanmışlıklarım var çünkü)ama onlarsızda olmak istemiyorum bu güzel zamanlarını kaçırmak istemiyorum ben son 2 yıldır bir ka sağlık sorunum düşünda hiçç ilaç kulanmıyorum tedavi ile ilgi hiç bir şey yapmıyorum inanı ki aspirin (kan sulandırcı olarak)içmem lazım ama onu bile içmiyorum aslında her yıl köye anneme gidiyordum oradada yeğenler var ama ortam daha farklı bu yıl gidermiyim biliyorumSanırım biraz kendinle kalıp gerçek hislerini anlamaya ihtiyacın var. Yeğenlerin varlıklarıyla seni mutlu etse de kendini baskı altında hissetmene de sebep oluyorlar. Ben buradan öyle gördüm. Onlarla kendi evlat özlemini gidermeye çalışıyorsun sanki. Biraz uzaklaşıp onların yeğenlerin olduğunu, evlat özlemine çözüm olmayacaklarını gördüğünde hem sen sakinleşeceksin, hem onlarla ilişkin daha dengeli olacak. Şimdi küçükler, sevgiye açlar ve tüm sevgileri alıyorlar. Ama ileride üzülmemeniz için azıcık mesafe koy derim nacizane. Hiç değilse yüreğindeki yarayı sürekli kanatma. Çünkü yaran kanadıkça acını olduğundan daha büyük algılayacaksın.
Sonsuz iyi niyetle ve sevgiyle yaklaştığının farkındayım. Sözlerim seni kırmasın. İlişkilerde yerine koyma diye bir şey olmuyor malesef. Sevginin büyüklüğü, özleminin acısına karışıp yormasın seni. Burada en büyük iş sana düşüyor. Bir de kullandığımız ilaçlar özellikle östrojen, depresif yanımızı şişiriyor. Her şeyi bu kadar yoğun hissetmemizin bir sebebi de o. Papatya çayı, biberiye çayı (tansiyon sorunun yoksa) bol yoğurt ve bol su ile kendine zaman ayırmanı öneririm. Papatya gevşemeni sağlayacak. Biberiye, hormon dengesini sağlıyor. Yoğurt ilaçların yan etkisinden arınmamıza yardımcı olurken su da birikmiş toksinleri atmamıza, yaşam enerjimizi tazelememize yarıyor. Sık sık limon koklaman da faydalı olur. Kendi dengeni kurduğunda her şey yoluna girecek merak etme.
Ukalalık ettiysem kusura bakma. Ekran başında gördüklerimi yorumluyorum. Yakın zamanda benim de yüreğimi acıtan şeyler bunlar. İçimin kavrulduğu günler çok ta geride değil. Merak etme geçiyor. Senin de çabanla daha hızlı geçecek inşallah. Mutluyum diyeceğin günlerin çok yakın olmasını diliyorum...
kızlar bu havayı dağıtalımmı bunu kız kardeşim(cimcime nin annesi) benim için netten sipariş etmiş anneler günü hediyesiben çok bebeğendim nasıl sizce
Sanırım biraz kendinle kalıp gerçek hislerini anlamaya ihtiyacın var. Yeğenlerin varlıklarıyla seni mutlu etse de kendini baskı altında hissetmene de sebep oluyorlar. Ben buradan öyle gördüm. Onlarla kendi evlat özlemini gidermeye çalışıyorsun sanki. Biraz uzaklaşıp onların yeğenlerin olduğunu, evlat özlemine çözüm olmayacaklarını gördüğünde hem sen sakinleşeceksin, hem onlarla ilişkin daha dengeli olacak. Şimdi küçükler, sevgiye açlar ve tüm sevgileri alıyorlar. Ama ileride üzülmemeniz için azıcık mesafe koy derim nacizane. Hiç değilse yüreğindeki yarayı sürekli kanatma. Çünkü yaran kanadıkça acını olduğundan daha büyük algılayacaksın.
Sonsuz iyi niyetle ve sevgiyle yaklaştığının farkındayım. Sözlerim seni kırmasın. İlişkilerde yerine koyma diye bir şey olmuyor malesef. Sevginin büyüklüğü, özleminin acısına karışıp yormasın seni. Burada en büyük iş sana düşüyor. Bir de kullandığımız ilaçlar özellikle östrojen, depresif yanımızı şişiriyor. Her şeyi bu kadar yoğun hissetmemizin bir sebebi de o. Papatya çayı, biberiye çayı (tansiyon sorunun yoksa) bol yoğurt ve bol su ile kendine zaman ayırmanı öneririm. Papatya gevşemeni sağlayacak. Biberiye, hormon dengesini sağlıyor. Yoğurt ilaçların yan etkisinden arınmamıza yardımcı olurken su da birikmiş toksinleri atmamıza, yaşam enerjimizi tazelememize yarıyor. Sık sık limon koklaman da faydalı olur. Kendi dengeni kurduğunda her şey yoluna girecek merak etme.
Ukalalık ettiysem kusura bakma. Ekran başında gördüklerimi yorumluyorum. Yakın zamanda benim de yüreğimi acıtan şeyler bunlar. İçimin kavrulduğu günler çok ta geride değil. Merak etme geçiyor. Senin de çabanla daha hızlı geçecek inşallah. Mutluyum diyeceğin günlerin çok yakın olmasını diliyorum...
Günaydınlarrrr hemşerim:)kızlar bu havayı dağıtalımmı bunu kız kardeşim(cimcime nin annesi) benim için netten sipariş etmiş anneler günü hediyesiben çok bebeğendim nasıl sizce
doğru söylüyorsun ben onları olmayn evlatlarımın yerine koyuyorum evlat sevgisini almaya çalışıyorum ilerde bu ilişkinin beni üzebileceğinide biliyorum (yaşanmışlıklarım var çünkü)ama onlarsızda olmak istemiyorum bu güzel zamanlarını kaçırmak istemiyorum ben son 2 yıldır bir ka sağlık sorunum düşünda hiçç ilaç kulanmıyorum tedavi ile ilgi hiç bir şey yapmıyorum inanı ki aspirin (kan sulandırcı olarak)içmem lazım ama onu bile içmiyorum aslında her yıl köye anneme gidiyordum oradada yeğenler var ama ortam daha farklı bu yıl gidermiyim biliyorum
İçimdeki çocuk, dalağın oradan uzatmış kafayı, bana diyo " N'abıyon beya?"
doğru söylüyorsun ben onları olmayn evlatlarımın yerine koyuyorum evlat sevgisini almaya çalışıyorum ilerde bu ilişkinin beni üzebileceğinide biliyorum (yaşanmışlıklarım var çünkü)ama onlarsızda olmak istemiyorum bu güzel zamanlarını kaçırmak istemiyorum ben son 2 yıldır bir ka sağlık sorunum düşünda hiçç ilaç kulanmıyorum tedavi ile ilgi hiç bir şey yapmıyorum inanı ki aspirin (kan sulandırcı olarak)içmem lazım ama onu bile içmiyorum aslında her yıl köye anneme gidiyordum oradada yeğenler var ama ortam daha farklı bu yıl gidermiyim biliyorum
Senin ağzını yerim ben diyesim geldii:))
Kızlar atom kızlar@2220portakales kuzularimm nasilda toparlarlarmiş şaftım kaydi benimde dışarısi fırın olmuş resmen ya iki saat yetti trafikte olmakkk arabamı beni kullandı benmi arabayı yaniii sıcak bastı offf dondurma zamani hatunlarrrrrr
hımmmmmmmmmmmmmm çooook beğendi çok... gülüşlerle dolu günlerde giymen dileğim kuzum...kızlar bu havayı dağıtalımmı bunu kız kardeşim(cimcime nin annesi) benim için netten sipariş etmiş anneler günü hediyesiben çok bebeğendim nasıl sizce
kızlarım CD138 araştırması yapılan oldu mu aranızda acaba?
Pek güzel canımm güzel günlerde giyyy:)
Günaydınlarrrr hemşerim:)
Çok güzel renkleri. Yakışır sana da. Güle güle giy canım.
teşekürederim kızlarhımmmmmmmmmmmmmm çooook beğendi çok... gülüşlerle dolu günlerde giymen dileğim kuzum...
İçinde bulunduğun durumu kabullenmek aslında her şeyi çözümlüyor..
2220 de dediği gibi...
Ben bunu öyle aştım... Dün gece uyurken akşam yazdığım duayı ettim.. Sabah otobüste bi hamileye yer verdim ve inene kadar karşımda oturdu. Ardından metrobüse bindim ve karşımda gene inene kadar hamile bir kadın vardı.. Eskiden olsa farklı yorumlardım..Ama şimdi bunun sadece bir mesaj olduğunu ve kabullenmeyi öğrendim.. Dilerim bir gün anne olursun ama olamazsanda bu durumu kabullenmış ve mutlu bir kadın olursun.. Rabbim herkesi farlı sınıyor... Komsumun 2. cocugu oldu ve 2'li testlerde 6/1 oranında Dawn sendrom riski çıkmıştı. Her ne olursa kabülüm dedi. Doğumla birlikte bebeğin dawn send. oldugu gerçekleşti.. önceliğimiz saglıklı evlatlara sahip olmak olsun inşallah..
Seni çok seviyorum gerçekten kocaman sarılıyorumm:)
benim koşiçle bir yerlere gitmem pek mümkün değil kızlar çok zor yani ben aslında kabulendim diyorumda ama ara ara böyle hisler oluyor ve sanırım son nefesime kadrada böyle olacak allah büyükKendine kaç bir süreAl kocacığını da yanına, tut elinden, kendinize zaman ayırın biraz. Aşk tazeleyin, kendinizi tazeleyin... Akrabalık iyi güzel de bazen insanın kendisiyle de kalması lazım. Bir bakın bakalım eşinle aranıza neler girmiş. Temizleyin onları sarılın birbirinize. Koyun hayatı kenara, bir balayı tadı yaşayın. ( Dervişin fikri ve zikri )
tatlim histeroskopide parca aldi dr ve cd138 arastirmasi icin patolojiye yolladi bakalim merakla bekliyorum pazartesi ogleden sonra alacagim sonucuNe olduğunu bile bilmiyorum canım
Hayır olsun inşallah sen mi yaptıracaksın?
benim koşiçle bir yerlere gitmem pek mümkün değil kızlar çok zor yani ben aslında kabulendim diyorumda ama ara ara böyle hisler oluyor ve sanırım son nefesime kadrada böyle olacak allah büyük
tatlim histeroskopide parca aldi dr ve cd138 arastirmasi icin patolojiye yolladi bakalim merakla bekliyorum pazartesi ogleden sonra alacagim sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?