Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

doğru söylüyorsun ben onları olmayn evlatlarımın yerine koyuyorum evlat sevgisini almaya çalışıyorum ilerde bu ilişkinin beni üzebileceğinide biliyorum (yaşanmışlıklarım var çünkü)ama onlarsızda olmak istemiyorum bu güzel zamanlarını kaçırmak istemiyorum ben son 2 yıldır bir ka sağlık sorunum düşünda hiçç ilaç kulanmıyorum tedavi ile ilgi hiç bir şey yapmıyorum inanı ki aspirin (kan sulandırcı olarak)içmem lazım ama onu bile içmiyorum aslında her yıl köye anneme gidiyordum oradada yeğenler var ama ortam daha farklı bu yıl gidermiyim biliyorum

Senin ağzını yerim ben diyesim geldii:))

kızlar bu havayı dağıtalımmı bunu kız kardeşim(cimcime nin annesi) benim için netten sipariş etmiş anneler günü hediyesi
ben çok bebeğendim nasıl sizce
Günaydınlarrrr hemşerim:)
Çok güzel renkleri. Yakışır sana da. Güle güle giy canım.

İçinde bulunduğun durumu kabullenmek aslında her şeyi çözümlüyor..
2220 de dediği gibi...
Ben bunu öyle aştım... Dün gece uyurken akşam yazdığım duayı ettim.. Sabah otobüste bi hamileye yer verdim ve inene kadar karşımda oturdu. Ardından metrobüse bindim ve karşımda gene inene kadar hamile bir kadın vardı.. Eskiden olsa farklı yorumlardım..Ama şimdi bunun sadece bir mesaj olduğunu ve kabullenmeyi öğrendim.. Dilerim bir gün anne olursun ama olamazsanda bu durumu kabullenmış ve mutlu bir kadın olursun.. Rabbim herkesi farlı sınıyor... Komsumun 2. cocugu oldu ve 2'li testlerde 6/1 oranında Dawn sendrom riski çıkmıştı. Her ne olursa kabülüm dedi. Doğumla birlikte bebeğin dawn send. oldugu gerçekleşti.. önceliğimiz saglıklı evlatlara sahip olmak olsun inşallah..
Seni çok seviyorum gerçekten kocaman sarılıyorumm:)

Kendine kaç bir süre Al kocacığını da yanına, tut elinden, kendinize zaman ayırın biraz. Aşk tazeleyin, kendinizi tazeleyin... Akrabalık iyi güzel de bazen insanın kendisiyle de kalması lazım. Bir bakın bakalım eşinle aranıza neler girmiş. Temizleyin onları sarılın birbirinize. Koyun hayatı kenara, bir balayı tadı yaşayın. ( Dervişin fikri ve zikri )

Kızlar atom kızlar@2220 portakales kuzularimm nasilda toparlarlarmiş şaftım kaydi benimde dışarısi fırın olmuş resmen ya iki saat yetti trafikte olmakkk arabamı beni kullandı benmi arabayı yaniii sıcak bastı offf dondurma zamani hatunlarrrrrr

Afiyetttt olsun canım... Antalya sıcak oluyorr haklısın.. Bugün İstanbul serincene, hele arada bi rüzgar esiyor pofff:)

kızlar bu havayı dağıtalımmı bunu kız kardeşim(cimcime nin annesi) benim için netten sipariş etmiş anneler günü hediyesi
ben çok bebeğendim nasıl sizce
hımmmmmmmmmmmmmm çooook beğendi çok... gülüşlerle dolu günlerde giymen dileğim kuzum...

benim koşiçle bir yerlere gitmem pek mümkün değil kızlar çok zor yani ben aslında kabulendim diyorumda ama ara ara böyle hisler oluyor ve sanırım son nefesime kadrada böyle olacak allah büyük

benim koşiçle bir yerlere gitmem pek mümkün değil kızlar çok zor yani ben aslında kabulendim diyorumda ama ara ara böyle hisler oluyor ve sanırım son nefesime kadrada böyle olacak allah büyük

O zaman al kendini gel bana. Evi yerleştirir sonra da bahçe keyfi yaparız. Buralar serin daha. Demleriz çayı, uzatırız ayakları... Komşularım da hep yaşlı. Acı risk yok yani

tatlim histeroskopide parca aldi dr ve cd138 arastirmasi icin patolojiye yolladi bakalim merakla bekliyorum pazartesi ogleden sonra alacagim sonucu

Geçmiş olsun. Sorun çıkmasın inşallah. Bulaşıcı hastalıktan şüphelenmiş anladığım kadarıyla. Tedavi edilmemiş bir hastalık, ya da umumi wc. kullanımıyla bulaşmış bir hastalık var mı diye bakıyor. Aslında ilk yapılması gereken testlerden birisi bence. Çünkü rahim duvarında tutunmayı önleyen bir tabaka oluşturabiliyor. Ya da rahim sıvısının dengesini etkiliyor. Düşünüp üzme kendini. Temiz çıkacağına eminim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…