- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.261
Çok haklısın zanorkcugum. Olupta hayirsizligini gormektense. Hayirlisiysa gelsinde hayrini göreyim. Etrafimda ablam da icinde olmak suretiyle cocuklu çok insan var.hergun dert hergun slklNti. Tamam hayat bu gel gitler tabi olacak ama bu gel Git ler için benim kendi adıma yasimda kafamda uygun değil. Şayet rabbim vereceksede hayirlisini versin.ah be yeter arkadaşım. Bu devirde kim kime fatiha okuyor.yaşlıları evde istemiyorlar. Atıyorlar bakimevine. Cocukluda orda cocuksuzda. Hayirlisi diyorum ben. belki gaddarca düşünüyorum ama rabbim bizi daha kötü seylerle sinamasin. Bizim neslimiz olmuş. O büyüğü saygı sevgi Ona bakma. Artık yeni nesil çok farklı. Onun için olduğu ile yetinelimmOy kuzum. Seni okurken benim ciğerim yandı yine.
Kendine bunu yapma lütfen. Acı çekerek bir şey elde edemiyoruz. Üstelik kendi dengelerimizi bozarak olacak işimizi de bozuyoruz. Sürekli yeğenlerinle içiçeyken bunu atlatman zor olacak ama kendinle çatışmayı bıraktığında her şey daha çabuk yoluna girecek.
Fatiha okuyanım olmayacak diyorsun ya. Kayınpederim 1999 da vefat etmiş. Eşi ve çocukları mezarının yerini bile bilmiyor. Kayınvalidemden bir kere bile 'Allah razı olsun' ya da ' şöyle bir huyu vardı, iyiydi' gibi cümleler duymadım. O yüzden belki de geride birisinin kalmaması iyi bir şeydir bizim için. Züğürt tesellisi mi? Ne bileyim. İyisi böyle olmasaydı Rabbim bizi bu kadar üzmezdi herhalde. Di mi?
O zaman al kendini gel bana. Evi yerleştirir sonra da bahçe keyfi yaparız. Buralar serin daha. Demleriz çayı, uzatırız ayakları... Komşularım da hep yaşlı. Acı risk yok yani
canim melek kalplim... cok tesekkur ederimm cok.... Allahim sen bu guzel kadini deli gibi mutlu et aminnGeçmiş olsun. Sorun çıkmasın inşallah. Bulaşıcı hastalıktan şüphelenmiş anladığım kadarıyla. Tedavi edilmemiş bir hastalık, ya da umumi wc. kullanımıyla bulaşmış bir hastalık var mı diye bakıyor. Aslında ilk yapılması gereken testlerden birisi bence. Çünkü rahim duvarında tutunmayı önleyen bir tabaka oluşturabiliyor. Ya da rahim sıvısının dengesini etkiliyor. Düşünüp üzme kendini. Temiz çıkacağına eminim ben.
mucizelere inaniyorum ben... Allahim sen duy bizi ve lutfen benden once bu guzel kadini anne kil hayirlarla... ve tum burdaki guzel yurekli dostlarimi insallah... aminnMerhaba sevgili dostlar
Hernekadar siteye girip yazmasamda sizleri hep takip ediyorum ve kendimi sizlerde goruyorum.bugun bende 8.tup tedavimde malesef negatif sonuc aldim.yasim 46 ve artik sonuna geldim.benimde icimde herzaman bir anne olma ozlemi kalacak .doktorum cok istiyorsan yumurta bagisina git diyor ama sunu bilmiyorki gitsemde gitmesemde icimdeki kendi bedenimden bir cocugumun olmadi ozlemi hic bitmeyecek.evet cok sukur yegenlerim var ama bu ayni sey demek degil ki onlari cpk seviyorum ama yetmiyor.bugune kadar kendimi okadar cok bu tedavilere ve hep bir cocumun olmasi duygusuna kaptirmusimki simdi bir anda hayatım amacsiz ve kocaman bir boslukla doldu.oyle buyuk aci veriyorki bu duygu nadil tamir edilir bilmiyorum.allah bizlere sevdiklerimizin acisini yasatmasin.sizleri uzmek degil amacim sadece bu yolda aci cekmis biri olarak sizlerle payladmak istedim.allah hepimizin yardimcisi olsun ve yeni mutluluklar nadip etsin.sevgilerimle
beni de alsaaza arazaaaaaaaaO zaman al kendini gel bana. Evi yerleştirir sonra da bahçe keyfi yaparız. Buralar serin daha. Demleriz çayı, uzatırız ayakları... Komşularım da hep yaşlı. Acı risk yok yani
Canim beni o kadar duygulandirdinki zaten akmaya hazir olan gozyaslarim hemencecik akiverdi.cok sagol icten ve guzel dileklerin icinmucizelere inaniyorum ben... Allahim sen duy bizi ve lutfen benden once bu guzel kadini anne kil hayirlarla... ve tum burdaki guzel yurekli dostlarimi insallah... aminn
offffffffff yaaaaaaaa ne şahane olurdu hele birde bir kaç kız daha olsa kaynatırdıkkkkO zaman al kendini gel bana. Evi yerleştirir sonra da bahçe keyfi yaparız. Buralar serin daha. Demleriz çayı, uzatırız ayakları... Komşularım da hep yaşlı. Acı risk yok yani
Canım çok beğendim kıyafeti.. Güzel Günlerde ağız TADI, gönül HOŞLUĞU içinde giyin..offffffffff yaaaaaaaa ne şahane olurdu hele birde bir kaç kız daha olsa kaynatırdıkkkk
Inşallah çok sağlıklısın, çıksın sonuç..tatlim histeroskopide parca aldi dr ve cd138 arastirmasi icin patolojiye yolladi bakalim merakla bekliyorum pazartesi ogleden sonra alacagim sonucu
Bana da sorsa ya .. Iyiyim be yaİçimdeki çocuk, dalağın oradan uzatmış kafayı, bana diyo " N'abıyon beya?"
Canim ben almadım sindiremem diye hahh hahh yani her ilacmı kabız yapar yahuu omegayı bile haftada bir ,balik yemeye calisiyorum napam ya .Qenzim q10'ni kaç mg kullanıyorsunuz? Ne kadar kullanmam Lazım ..
Ama ben de gelmek isterim. Beni neden katmıyorsunuz;( Tamam ihmal ettim sizi ama seviyom sizikuddus ay canım ne kadar güzel dualar portakales seninkide arkadaşım valla yüreginiz cok güzell rabbim göruyor kuzum ya yeteeeeer seninle 2220 gidelimm tüm topikkkk hahhha basalım bahceye anca sıgarız hahhh keşke kamp yapsak ayyy hep beraberr ne güzel oluuuurrrrr
Canım ya gecmis olsunn ama umut hep olsun nasılsa menopozda degilsin azmin var umudunda olsun hepimizinn bebisi olsunnn insallah insallah[/QUOTE]Tny97, post: 40757801, member: 515383"]Canim beni o kadar duygulandirdinki zaten akmaya hazir olan gozyaslarim hemencecik akiverdi.cok sagol icten ve guzel dileklerin icin
Allah hepimizi o minik mucizeleriyle sevindirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?