Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok haklısın zanorkcugum. Olupta hayirsizligini gormektense. Hayirlisiysa gelsinde hayrini göreyim. Etrafimda ablam da icinde olmak suretiyle cocuklu çok insan var.hergun dert hergun slklNti. Tamam hayat bu gel gitler tabi olacak ama bu gel Git ler için benim kendi adıma yasimda kafamda uygun değil. Şayet rabbim vereceksede hayirlisini versin.ah be yeter arkadaşım. Bu devirde kim kime fatiha okuyor.yaşlıları evde istemiyorlar. Atıyorlar bakimevine. Cocukluda orda cocuksuzda. Hayirlisi diyorum ben. belki gaddarca düşünüyorum ama rabbim bizi daha kötü seylerle sinamasin. Bizim neslimiz olmuş. O büyüğü saygı sevgi Ona bakma. Artık yeni nesil çok farklı. Onun için olduğu ile yetinelimm

Merhaba sevgili dostlar
Hernekadar siteye girip yazmasamda sizleri hep takip ediyorum ve kendimi sizlerde goruyorum.bugun bende 8.tup tedavimde malesef negatif sonuc aldim.yasim 46 ve artik sonuna geldim.benimde icimde herzaman bir anne olma ozlemi kalacak .doktorum cok istiyorsan yumurta bagisina git diyor ama sunu bilmiyorki gitsemde gitmesemde icimdeki kendi bedenimden bir cocugumun olmadi ozlemi hic bitmeyecek.evet cok sukur yegenlerim var ama bu ayni sey demek degil ki onlari cpk seviyorum ama yetmiyor.bugune kadar kendimi okadar cok bu tedavilere ve hep bir cocumun olmasi duygusuna kaptirmusimki simdi bir anda hayatım amacsiz ve kocaman bir boslukla doldu.oyle buyuk aci veriyorki bu duygu nadil tamir edilir bilmiyorum.allah bizlere sevdiklerimizin acisini yasatmasin.sizleri uzmek degil amacim sadece bu yolda aci cekmis biri olarak sizlerle payladmak istedim.allah hepimizin yardimcisi olsun ve yeni mutluluklar nadip etsin.sevgilerimle

canim melek kalplim... cok tesekkur ederimm cok.... Allahim sen bu guzel kadini deli gibi mutlu et aminn

mucizelere inaniyorum ben... Allahim sen duy bizi ve lutfen benden once bu guzel kadini anne kil hayirlarla... ve tum burdaki guzel yurekli dostlarimi insallah... aminn

mucizelere inaniyorum ben... Allahim sen duy bizi ve lutfen benden once bu guzel kadini anne kil hayirlarla... ve tum burdaki guzel yurekli dostlarimi insallah... aminn
Canim beni o kadar duygulandirdinki zaten akmaya hazir olan gozyaslarim hemencecik akiverdi.cok sagol icten ve guzel dileklerin icin
Allah hepimizi o minik mucizeleriyle sevindirsin insallah

TE="Rony97, post: 40757801, member: 515383"]Canim beni o kadar duygulandirdinki zaten akmaya hazir olan gozyaslarim hemencecik akiverdi.cok sagol icten ve guzel dileklerin icin
Allah hepimizi o minik mucizeleriyle sevindirsin insallah[/QUOTE]
Canım ya gecmis olsunn ama umut hep olsun nasılsa menopozda degilsin azmin var umudunda olsun hepimizinn bebisi olsunnn insallah insallah

[QUOT="kuddus, post: 40757737, member: 300793"]beni de alsaaza arazaaaaaaaa [/QUOTE]
Toplu bir giriş olacak sanırsamm hahhhhh (ama hepimizi alırmı ayol)

O zaman al kendini gel bana. Evi yerleştirir sonra da bahçe keyfi yaparız. Buralar serin daha. Demleriz çayı, uzatırız ayakları... Komşularım da hep yaşlı. Acı risk yok yani
offffffffff yaaaaaaaa ne şahane olurdu hele birde bir kaç kız daha olsa kaynatırdıkkkk

Qenzim q10'ni kaç mg kullanıyorsunuz? Ne kadar kullanmam Lazım ..

Qenzim q10'ni kaç mg kullanıyorsunuz? Ne kadar kullanmam Lazım ..
Canim ben almadım sindiremem diye hahh hahh yani her ilacmı kabız yapar yahuu omegayı bile haftada bir ,balik yemeye calisiyorum napam ya .

Reactions: Eua
Ama ben de gelmek isterim. Beni neden katmıyorsunuz;( Tamam ihmal ettim sizi ama seviyom sizi

Tny97, post: 40757801, member: 515383"]Canim beni o kadar duygulandirdinki zaten akmaya hazir olan gozyaslarim hemencecik akiverdi.cok sagol icten ve guzel dileklerin icin
Allah hepimizi o minik mucizeleriyle sevindirsin insallah
Canım ya gecmis olsunn ama umut hep olsun nasılsa menopozda degilsin azmin var umudunda olsun hepimizinn bebisi olsunnn insallah insallah[/QUOTE]
Canim cok sagol artik oyle bir noktaya geliyorki insan umut olsada ruh kaldirmakta zorlaniyor ve tabi aci gercek zamanda cok kisaldi.insallah hepimiz en umulmadik anda mucizelerimize kavusuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…