- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #40.281
Merhaba sevgili dostlar
Hernekadar siteye girip yazmasamda sizleri hep takip ediyorum ve kendimi sizlerde goruyorum.bugun bende 8.tup tedavimde malesef negatif sonuc aldim.yasim 46 ve artik sonuna geldim.benimde icimde herzaman bir anne olma ozlemi kalacak .doktorum cok istiyorsan yumurta bagisina git diyor ama sunu bilmiyorki gitsemde gitmesemde icimdeki kendi bedenimden bir cocugumun olmadi ozlemi hic bitmeyecek.evet cok sukur yegenlerim var ama bu ayni sey demek degil ki onlari cpk seviyorum ama yetmiyor.bugune kadar kendimi okadar cok bu tedavilere ve hep bir cocumun olmasi duygusuna kaptirmusimki simdi bir anda hayatım amacsiz ve kocaman bir boslukla doldu.oyle buyuk aci veriyorki bu duygu nadil tamir edilir bilmiyorum.allah bizlere sevdiklerimizin acisini yasatmasin.sizleri uzmek degil amacim sadece bu yolda aci cekmis biri olarak sizlerle payladmak istedim.allah hepimizin yardimcisi olsun ve yeni mutluluklar nadip etsin.sevgilerimle
canim melek kalplim... cok tesekkur ederimm cok.... Allahim sen bu guzel kadini deli gibi mutlu et aminn
beni de alsaaza arazaaaaaaaa
Toplu bir giriş olacak sanırsamm hahhhhh (ama hepimizi alırmı ayol)[QUOT="kuddus, post: 40757737, member: 300793"]beni de alsaaza arazaaaaaaaa
offffffffff yaaaaaaaa ne şahane olurdu hele birde bir kaç kız daha olsa kaynatırdıkkkk
Bana da sorsa ya .. Iyiyim be ya
kuddus ay canım ne kadar güzel dualar @portakales seninkide arkadaşım valla yüreginiz cok güzell rabbim göruyor kuzum ya yeteeeeer seninle 2220 gidelimm tüm topikkkk hahhha basalım bahceye anca sıgarız hahhh keşke kamp yapsak ayyy hep beraberr ne güzel oluuuurrrrr
Ama ben de gelmek isterim. Beni neden katmıyorsunuz;( Tamam ihmal ettim sizi ama seviyom sizi
Biz de bizdeeeee. Üç kız geliyoos. Çadırımda var..matımda.. ama bebeleri seninle yatırırım. . Üşümesinler. Sen onlara sarıl..sonra kendi bebişine sarılırsın.. vazgeçmiyon dimi .. vazgeçişler akıllıların harcı! eeee. sen delisin deliiiiii.!!!!!!Gel ayol, davet mi bekliyon? Sana da açarız bi totoluk yer
Hosbulduk sevgili 2220 , ocak ayinda topikten bulusalim diye cagri yapmistin seninde orda olmani bu pozitif enerji dolu topigin bilgesiyle tanismayi cok istemistim ama sen o zaman sessizce surdurdugun tedavinde negatif sonuc almis ve gelememistin yasadigin sikintili sureci biliyorum bitanem ve cok uzulmustum yazdiklarini ayrilisini isyanini okudukca su an tekrar burda olmana ve kendini toparlamis olmana cok sevindim .coook acilar cektim amayinede pes etmedim tekrar tekrar yine denedim belki yasim elverseydi daha da yapacaktim isin aci tarafi bu beden ve ruhun ayni paralelde olmayisi mecburen artik tamam demem gerekiyor yolun sonu biliyorum.insallah bende senin gibi kabullenme olgunluguna kavusup huzur bulurum.senin esin gibi malesef benim esimdebu konuda ihtiyacim olan anlayista olmadigi icin acim biraz daha fazla.insallah evlat hasreti ceken herkes tez vakitte evladina kavusur.benim tum arkadaslara nacizane tavsiyem zamaniniz daha varken yasiniz gecmeden imkaninix elverdigi surece mucadele edin vazgecmeyin.sevgilerimleHoşgeldin. 42 yaşımda, sadece 2 tüp denemesinden sonra ben de ipi bırakmak durumunda kaldım ki menapoz kapıda. Son negatifimi Ocak ayında aldım. Depresyonlara girdim, kendimden nefret ettim, ailemden, eşimden, geçmişimden nefret ettim, öfkelendim, ağladım... Hatta bu siteyi bırakmaya çalıştım. (Bağımlısı olmuşum hala buradayım) Sonra geçti. Acı çekmekten sıkıldım. Üzülsem de, delirsem de elimde olmayan bir şeyi olduramam ya. Hayat akarken ben nereye kadar pis bir duygusallıkta boğulacağım ki? Salladım gitti. Şimdi rutin kontroller için bile doktora gitmeye üşeniyorum. Oysa tedaviler için sabahın köründe kalkıp 3-4 saat yolculuk yapıp 20 dakikalık muayeneden sonra aynı yolu geri döndüm. Yumurta geliştirme aşamasında İstanbul' da yalnız kaldım. Tedavi kadar da ek giderlerim oldu. Histeroskopi dediler yaptırdım, laparoskopi dediler yaptırdım, rahim filmi dediler çektirdim. Hiç bir şeye itiraz etmedim... Böyle işte. Geçiyor.
Bu arada bir komşumun arkadaşı, 40 yaşında evlenip 45 yaşına kadar tedavi görüyor ve olmayınca bırakıyor. 52 yaşında doğal yoldan hamile kalıyor. Nihayetinde olacaksa, taşa da sıkıştırsan oluyor. Olmayacaksa amuda da kalksan olmuyor. Biliyorum kabullenme süreci çooooook acılı, yıpratıcı, yıkıcı. Ama sen izin vermezsen sonsuz değil. Dilerim bu duygusallığı çabucak atlatır, hiç beklemediğin bir anda evladına kavuşursun...
Biz de bizdeeeee. Üç kız geliyoos. Çadırımda var..matımda.. ama bebeleri seninle yatırırım. . Üşümesinler. Sen onlara sarıl..sonra kendi bebişine sarılırsın.. vazgeçmiyon dimi .. vazgeçişler akıllıların harcı! eeee. sen delisin deliiiiii.!!!!!!
Merak etme, bebeleri üşütmeyiz, onlar bizim kıymetlimiz.
Delilik konusunda haklısın ben deliyim de rahim benim kadar deli değil. Tırsak şey. Neyse, yine de seviyorum ben onu. Onun da huyu böyle
Hosbulduk sevgili 2220 , ocak ayinda topikten bulusalim diye cagri yapmistin seninde orda olmani bu pozitif enerji dolu topigin bilgesiyle tanismayi cok istemistim ama sen o zaman sessizce surdurdugun tedavinde negatif sonuc almis ve gelememistin yasadigin sikintili sureci biliyorum bitanem ve cok uzulmustum yazdiklarini ayrilisini isyanini okudukca su an tekrar burda olmana ve kendini toparlamis olmana cok sevindim .coook acilar cektim amayinede pes etmedim tekrar tekrar yine denedim belki yasim elverseydi daha da yapacaktim isin aci tarafi bu beden ve ruhun ayni paralelde olmayisi mecburen artik tamam demem gerekiyor yolun sonu biliyorum.insallah bende senin gibi kabullenme olgunluguna kavusup huzur bulurum.senin esin gibi malesef benim esimdebu konuda ihtiyacim olan anlayista olmadigi icin acim biraz daha fazla.insallah evlat hasreti ceken herkes tez vakitte evladina kavusur.benim tum arkadaslara nacizane tavsiyem zamaniniz daha varken yasiniz gecmeden imkaninix elverdigi surece mucadele edin vazgecmeyin.sevgilerimle
Söyle ona korkularının üstüne gitsin!!!!!
hayalini kurmak bile ne guzel oldu ya... canimm tesekkur ederiz , sen benim yerime o agaca kocaman saril ve sonra da yat golgesine gokyuzunu seyret... cocukluguma dondum ya iyi miBuyur gel kuşum, bahçe kocaman. Odalar yetmezse çadır kurarız
Canim beni o kadar duygulandirdinki zaten akmaya hazir olan gozyaslarim hemencecik akiverdi.cok sagol icten ve guzel dileklerin icin
Allah hepimizi o minik mucizeleriyle sevindirsin insallah
daha gelmedi balım anneler günü hadiyem gelsin atarımyeteeeeer kuzum elbisen hayırlı olsun bi giyde foto koyyy icimiz acılsın ayol
kuddus ay canım ne kadar güzel dualar @portakales seninkide arkadaşım valla yüreginiz cok güzell rabbim göruyor kuzum ya yeteeeeer seninle 2220 gidelimm tüm topikkkk hahhha basalım bahceye anca sıgarız hahhh keşke kamp yapsak ayyy hep beraberr ne güzel oluuuurrrrr
yaaa biz evlenmeden önce bir arkadaşım vardı iş çıkışı cmrt akşam birimize giderdik yemek yiyip yatacağız derdik sonra muhabet başlardı offffff bir bakardık kki sabah ezanı okunuyor o günleri hatırladım yaaGeliyorlar bak. Kalabalık olacağız. Mahalle inleyecek kahkahadan
Seni çoook iyi anlıyorum. Şu Kutluk Oktay'ın tedavi işlemleri ne olacak onu bi takip edelim diyorum ben. Belki ücretsiz tedaviye dahil ederler seni. Daha halen menopoza girmiş değilsin ki...En kısa zamanda toparlanıp yoluna devam etmen dileğiyle.Hosbulduk sevgili 2220 , ocak ayinda topikten bulusalim diye cagri yapmistin seninde orda olmani bu pozitif enerji dolu topigin bilgesiyle tanismayi cok istemistim ama sen o zaman sessizce surdurdugun tedavinde negatif sonuc almis ve gelememistin yasadigin sikintili sureci biliyorum bitanem ve cok uzulmustum yazdiklarini ayrilisini isyanini okudukca su an tekrar burda olmana ve kendini toparlamis olmana cok sevindim .coook acilar cektim amayinede pes etmedim tekrar tekrar yine denedim belki yasim elverseydi daha da yapacaktim isin aci tarafi bu beden ve ruhun ayni paralelde olmayisi mecburen artik tamam demem gerekiyor yolun sonu biliyorum.insallah bende senin gibi kabullenme olgunluguna kavusup huzur bulurum.senin esin gibi malesef benim esimdebu konuda ihtiyacim olan anlayista olmadigi icin acim biraz daha fazla.insallah evlat hasreti ceken herkes tez vakitte evladina kavusur.benim tum arkadaslara nacizane tavsiyem zamaniniz daha varken yasiniz gecmeden imkaninix elverdigi surece mucadele edin vazgecmeyin.sevgilerimle
Hosbulduk canim aranizdaki bu sicak sevgi ortsmina katilmak benide mutlu etti.Hepimizin hakkinda hayirlisi olur insallahburda olmana sevindik... gucumuze guc katarak asacagiz bu yillari da... ve evet yeter ki Rabbim "OL"desin... yas vs hiiiic sorun degil.... guzellll olacak heeer sey... tekrar hosgeldin.
Yazilarindan seni tanidigim kadariyla tam senlik ismis demekten kendimi alikoyamadim.hayat seni ne kadar yorsada hep iyi bir tarafindan yakalayip devam etme azmini seviyorum.tabiatla icice yasamanda ayrica guzel tam benlik .benim hayalimdeki bahcemdede rengarenk guller var.ne guzel seni gecmise goturup mutlu ettiysem ne mutlu bana canimÜniversite yıllarımda, yerel kanalların yeni aktif olduğu zamanlarda bir kanal için skeç çekimleri yapmıştık. Yaz aylarında yayınlanmış, izleyemedim ama yolda çevirip "sen o musun?" diye soranlar olmuştu. Yazını okuyunca o heyecanı hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?