Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sagol bitanem biliyorsun bugun gel yapalim dese hemen giderim insallah oyle bir sans olur.cunku su saatten sonrasi artik sansa kalmis.kismet

Arkaşlar ben de sizlerden pekçok bilgi öğrendim, biraz kendimi topladım ve yabancı kaynakları araştırmaya başladım. 40 yaşından sonra yumurtaların sağlıklı olması için ne yenip içilmesi gerekir diye. Bir kaynak buldum. Sizinle paylaşmak istedim. 90 günde yumurtalar sağlığına kavuşurmuş.
http://natural-fertility-info.com/increase-egg-health
Özetle birkaç adım var yapılması gereken:
  • Blood Flow (Kan dolaşımı):
    • Bunun için hergün veya haftada 5 gün yarım saatlik yürüyüş veya dans.
    • Olabilirse akapunktur.
    • Bir de self fertility message diye kendi kendimize rahim tarafına yapılacak bir masaj var ancak dvdsi para ile satılıyor. Youtubeden bu linki buldum onun yerine Haftada dört gün yapılacak. Ancak regli zamanları yapılmayacak.
  • Proper oxygenation (Yeterli oksijen): Her gün 8 bardak su, su hiç plastik şişede olmayacak. Cam şişeden olacak. Yada doğal olacak.
  • Hormonal Balance (Hormon dengesi):
    • Vücudun toksinlerden temizlenmesi gerekiyormuş. Bunun için pekçok ot adı geçiyor sitede amaç alınan ilaçlardan karaciğeri temizlemek aslında. İçlerinden birtek zencefil ginger tanıdık diğerlerini bilmiyorum. Ama karaciğeri temizlemek için gereken bizim memleket otları da vardır mutlaka bi bakmak lazım. Liste uzun ben buradan yazmıyorum. Türkiyeden yöntem bulursam onu paylaşırım.
    • Maca (Lepidium meyenii) kökü tozu. Bunu hem erkek sperm kalitesi için hem de bayanlar yumurta kalitesi için kullanabilirmiş. Çok değerli bir bitkiymiş. Aktarlarda olduğunu duydum hatta Ender Saraç da bunu anlatmış bazı yerlerde. Günde 500-3000 mg arasında kullanılacakmış. Bunun hapları da varmı yurtdışında kesin burada da vardır ama kökünün tozu varsa o da kullanılabilir.
    • Doğal olmayan yiyecekler, özellikle doğal olmayan hertürlü et (koyun, dana, tavuk, balık) Uzak durulacak
    • araba dumanı, hertürlü plastikle kaplanmış yiyecek, Uzak durulacak
    • Plastik/naylon/polyester içerikli giyecek kullanımı, Uzak durulacak
    • Mikrodalga'da plastik tabaklarda yiyecek hazırlanması Uzak durulacak
    • Doğal olmayan kozmetik ve sabunlar, Uzak durulacak
    • Kimyasal içerikli seks hormonu Uzak durulacak
    • Yüksek FSH için Hayıt Otu kullanılacak. Nasıl kullanılacağını hemen herkes biliyor.
    • Brokoli ve Karnıbahar yemek mümkünse çiğ olarak. İçinde diindolymethane varmış ve bu östrojen hormonu seviyesini ayarlıyormuş.
  • Nutritional intake (Besin alımı): Ben Karatay'ın yeni çıkan kitabını öneriyorum ama aşağıdaki gibi özet vereyim.
    • Herşey doğal olacak
    • Arı sütü
    • Arı poleni
    • Omega 3 ve Qenzim 10
    • Zerdeçal ve zencefil
    • Kabak çekirdeği.
    • Susam
    • Balık
    • Koyu kırmızı ve koyu yeşil yiyecekler.
    • Kafeinden uzak durulacak.
    • Şekerden uzak durulacak.
  • Stress: Stres malum. Eğer azaltamıyorsak yürüyüş vs gibi rahatlatıcı şeyler yapılacak.
Mevlana der ki: Memeyi, sütü ve anayı Cenabıhak yarattı, onu babayla çift eyledi, bırak onları....

Çok mutlu oldum hem de. Güzel günlerdi. Hayallerim vardı. Yaşama sevincim vardı. Her şeyin üstesinden gelebilirim sandığım zamanlardı. Özlemişim o çatlak kızı
Polyanna' yı belki 200 kere okumuşumdur. Kitabı ezberden yazabilirdim bir zamanlar. İzi kalmasa olmazdı
Tabiat yaşamı hiç bana göre değildi aslında. Ne zaman kediler hayatıma girdi, bakış açım tümden değişti. Onlar koşup mutlu oldukça ben de mutlu oluyorum.
Bir gün gel bahçe keyfi yapalım. Isparta gülleri dikmiş ev sahibi zamanında. Bakımsız kalmışlar biraz ama yine de mis gibi kokar onlar. Ben de papatya ve gece sefası aldım. Karanfilim ve sardunyalarım da var. Yana yakıla odunlu semaver arıyorum şimdi. Çayı da ne güzel olur onun. Tavşan kanı. Ooooh...

40Asistani , bak senin ilgi alanındaki bilgiler var burada. Bilgilerini tazele kızım
40 Asistanı bizim bu tip bilgilerimizi not edip tablolar halinde bizimle paylaşan ama bu aralar pek çalışmayan kızımız. Adına tıklarsan ondaki bilgileri de inceleyebilirsin. Benzer şeyler vardı.

Şimdi zor geldi çeviri yapmak. Ama ilk fırsatta incelerim.
Bazı doktorların, menapozu hastalık olarak gördüğünü okumuştum bir zamanlar. İnsandan başka hiç bir canlı, yaşlandı diye üreme yeteneğini kaybetmiyor çünkü. Hatta Kutluk Oktay' ın çalışmalarını ilk okuduğumda da paylaşmıştım burada. Hala aynı şeyi düşünüyorum. Bir gün bunun da çaresi bulunacak. Umarım biz de görürüz o günleri...

Arkadalarim emekci dostlarım herkese tatilllll güya işçi yiz biz köle yizzz köle bayrammm gelmeş neyimee sinirrrr sinirrr bir durummm işci bayramımız kutlu olsun
Cumamiz mübarek olsun arkadslarrrrr
Allahım helal rizkinla yetinmeyi , haramindan uzak furmayi bana nasip eyle beni başkalarına muhtaç kılmayıp Lutfunla zengin kıl aminnnn

cnm ya günde 1 tane yeterli.. hiçbirşeyi vücuda fazla yüklememek gerekli..
transfere hazırlanıyormuşsun hayırlı olsun..
encu diğer topkte okudum transfer olmuşsun inş minişler sıkı sıkı tutnsun annesine 9 ay seni hiç bırakmasınlar..benden güzle haber yok canım hayrılsı diyorum..bende tek emriyomu transfer olucam büyük bir ihtimale 6 ay sonra düşünüyorum transferimi inş..burdaki doktorumla yumurta takibine devam 2 yada 3 yumoş görülürse imkanlar zorlıycam tekrar opu için..

cnm sağol güzel dileklerin için inşallah hep beraberce..
cnm transfer için zamanı çok uzatmışssın neden 6 ay sonra cnm.. koydur gitsin tutunacağı varsa Allahın izniyle 1 tanede tutunur.. hiç canını sıkma hayatım bizler zaten artık bir iki tane yumurta ile bebişlerimize kavuşacağız..

canım evet çook uzun ama 6 ay sonrası madi açıdan rahatlıycaz azda olsa ..inş tek bebişim tutarsa hamiş kalırsam çalışmayı düşünmüyorum..6 ay çalışmam gerek aslında gerçi 2 sene daha çalışmam gerek neyse karışık biraz madi yönden..ailelerimizin dsetği ile ayaktayız annemler kayınvalide çook destek oluyorlar saoğlsunlar..bakalım canım sıra sende şimdi tutncak inş bebişlerin..

Simdi orda olmak vardi vallahi o kadar guzel anlatmissinki bir an kendimi bahcende semaverin basinda hissettim hemde ne guzel olur o cay mis mis.ben birde cingene cayina bayiliyorum muhtesem bisey.edirneye iki kex geldim gezdim cok sevdim oralari kismet insallah bakarsin cat kapi ordayim.bu hayatta birazda polyanna olmazsan kafayi siyirmak icten degil .zaten bunca yukun acinin altindan polyanna tarafimizla kalkmiyormuyuz bitanem hem polyanna olmak sana cok yakisiyor keske bende azcik olabilsem.kedileri bende cok seviyorum ama esim nefret ediyor bekarken kedim vardi sokaktan zehirlendi ve oldu cok uzuldum ve bidahada almadim onlarin insana verdigi sicakliga enerjiye bayiliyorum.sevgi bahcende sevgiyle kal

Bilgilerin için teşekkür ederim ben 7. tüp denememi yapacagım 73 doğumluyum ben. ben de yumurtalar ilaca cevap
vermiyor .Bunun için neler yapabilirim okuyanların cevap yazmasını çok istiyorum ALLAH bizlere yardımcı olsun

Arkadaşlar bir cok tup bebek tedavisi gordum ama transferi yasayamadim en son elonva ignesi ile tedavi oldum yumurtaliklar cevap vermedi benim yasim 41 fsh yuksek 12 ile 26 arasinda yumurtaliklar ilaclara cevap vermiyor.3 yildir evliyim. evlendim ay gebe kalmistim ama dusuk oldu.
önerilerinizi ve paylaşımlarınızı bekliyorum dilerim hepimiz hamile kalırız.
ben 7. tüp denememi yapacagım 73 doğumluyum ben. Bunun için neler yapabilirim okuyanların cevap yazmasını çok istiyorum ALLAH bizlere yardımcı olsun

Merhaba. Allah yardımcın olsun. İleri yaş grubunda iğne yerine tablet tedavisi daha çok sonuç veriyor. Yüksek dozlar ters etki yapabiliyor. Bütün tedavilerini aynı doktorda mı gördün bilmiyorum. Ama eğer tedaviye başlamadıysan değiştirmeyi düşün derim. Ensu bir ara Aret Kamar' da tedavi gördü. Sadece tablet ilaçlarla her zamankinden fazla yumurtası olmuştu. Bugünlerde pek gelemiyor ama geçen yıl Ocak - Nisan arasındaki yazılarında detayları bulabilirsin.
Bunların yanında yoğurt- çörekotuyağı- bal karşımı ya da bal- çörekotu- tarçın karışımı bunların yanında arısütü tüketebilirsin. Masaj ve yürüyüş te yumurtalıkların çalışmasına yardımcı olacaktır...

Ne zaman istersen buyur gel. İpsala ilçesindeyim
Bu arada eşini getirme, delirmesin adam benim yüzümden. 19 kedi ve bir köpeğim var Hayvanların şifacılığını kullanmak hoşuma gidiyor. Hele bir de karşılıksız veriyorlar ya... Kimisi ailem, kimisi evladım, kimisi annem, kimisi arkadaşım... Her şeyi olmaya çalışıyorlar kuzularım... Gel sen. Çok eğlenebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…